У культурологів є пан Джулай, а екологам є що сказати про пана Дикого
Anneken
13.08.2003, 12:03:23
А можна на початку тему стислу характеристику життя та творчості цього діяча, бібліографію, чим уславився?
Matraz
13.08.2003, 12:07:45
Ого! Дикий - це сила. Кілька цитат з наших семінарів:
*Контрол формат дошка *Колгосп "30 років без врожаю" *Травоїдні рослини *З точки зору прихильників цієї точки зору *Дайте вашому сусіду ззаду *А дуби у нас фотосинтезом не бавляться? *Якби ми могли посіяти травку ярусами
Targonia
13.08.2003, 13:19:29
У Дикого є одна прекрасна якість: одночасно його в академії безрезультатно може шукати кілька десятків людей, і при цьому він нікуди за її межі не виходить...
Targonia
14.08.2003, 11:49:45
Дикий дуже рульний чувак хоча б через те, що фактично він організував екологам практики. І я б сказав дуже нефігові практики!
old student
18.08.2003, 17:13:08
Підтверджую, що завдяки саме дикому Дикому група ботаніків мала ну дуже непогану практику на березі чорного Чорного моря. І при цьому ще й ділом займається. (Крім практики). ((І Дикий, і примкнувші ботаніки))
ETHAN
22.12.2003, 02:11:43
Такой яркий штрих - просто СУПЕР! Побольше бы таких преподов как он.
avb
11.01.2004, 22:21:37
До оцінок від ставиться із розумінням. І якщо потрібна п”ятірка, то можна просто підійти і поговорити, особлво якщо ти не природничник. А взагалі людина він дуже цікава, має почуття гумору і лекції в нього ”живі”, із реальними життєвими прикладами....
Anonymous
16.03.2004, 11:32:09
Та, Дикий, особа дійсно легендарна, наприклад чула про те, що він записаний у якусь енциклопедію типу 50 видатних людей України/світу (куди з могилянки потрапив лише Брюховецький) за участь в усіх революцях країн соц табору. дуже віриться.
а взагаіл рідко зустірчаєш людей, настільки захоплений тим, що вони роблять.
Нє Дикий, це рульно! Без Б.! За великим рахунком, єдина причина по якій поступив в Могилянку це і є цєй бородатий ........ (тут кожен може вставити епітет на свій розсуд ). І тепер дуже не жалкую . Дехто може звичайно дорікнути що він занадто мало контролює підготовку студентів, мовляв він відоброраження халяви на землі... - так і є!, проте, як правило, його лекції настільки цікаві, що студенти віддають їм перевагу на шкоду пиву, а на семінари народ, просто по-людськи, не омілюється приходити непідготованими. Дикий це й справді легенда Могилянки.
ytrew
1.04.2005, 00:22:34
Якось ми сиділи в 229 і зайшла мова про грощі, Дикий каже, мол мені б в руки таку-то сумму грошей і я б тоді ... На що один аспірант відповів ” Дикий, якщо тобі дати таку сумму в руки,то першим ділом ти замовив би літак і запросив сотню студіків поснідати в Парижі”
І ще один штрих до портрету (хоча це відома історія) - який би ще керівник сидів під Сковородою о першій ночі з ноутом і виправляв курсач баришні, напередодні здачі.
І в цьому весь Євген
Draco
16.04.2005, 08:28:31
Дикий - единственный (из известных мне) преподаватель в Академии, который на 100% понимает студентов. И всегда идет им на встречу. Студенты отвечают ему взаимностью. Ну и, естественно, вечная шара на его парах... Легендарная шара...
Pjatachok
26.09.2005, 14:37:42
згодна зі всіма... любимо, поважаємо... і навіть, коли пан Дикий злиться, він не втрачає природньої (природничої?) життєрадісності...
Ingeniero
26.01.2006, 16:09:50
Зі списку блоку ПРП-Пора до ВР:
№ 60 - Дикий Євген Олександрович, 1973 року народження, член Громадянської партії ”ПОРА”, освіта вища, старший викладач Національного університету ”Києво-Могилянська Академія”, проживає в місті Києві
Ми тільки на 3-му курсі прозріли(чи наприкінці 2-го) на рахунок нього.Ну спочатку здавалось, що Дикий-просто веселий, прикольний викладач-ботанік. А коли він почав вести семінари по заг.екології і океанологіїї-ВАУ! виявилося, що він про ВСЕ знає!!РЕСПЕКТ!!!:)
fox_k
16.06.2006, 20:49:57
Він мені сподобався, вів в нас семінар і дав багато порад.
Sp.
19.12.2006, 02:03:01
Доєднаюся до панегіриків: Євгене Олександровичу, мій Вам ріспект. А як спитаєтеся за що, я скажу: ПРОСТО ТАК! Таких життєрадісних людей я рідко зустрічаю. Так тримати! Творчої Вам наснаги)))
Маря
22.01.2007, 02:32:22
Про Дикого говорить можно много, но самое приятное, что все это "много" всегда положительное. Я думаю, что единственный человек из преподов могилянки, который может сравнится с ним в популярности и всеобщей любви - Захарийченко. Кстати, когда-то он меня очень классно выручал, и в плане науки тоже. На биологии всегда были проблемы с учебниками, и как оказалось, у Дикого неплохая своя библиотека, даже очень неплозхая. А теперь догадайтесь с одного раза, кто меня спонсировал учебниками? Правильно, Дикий. Дядя Женя, спасибо!!!Я до сих пор благодарна!:))))
Pashkevych
6.12.2009, 13:40:30
Дикий позитивний мен, скільки прикольних речей нам він розповів насемінарах з екології , жаль що він вже не викладає в Академії
Евгения затроллить легко, взрывной он. На вопрос зачем вы травите детей нужно говорить: ”травить детей жестоко, нио нужно же что-то с ними делать”.
Dante
26.10.2011, 15:36:12
(Sakhmetkare @ 26.10.2011, 15:29:53)
Евгения затроллить легко, взрывной он. На вопрос зачем вы травите детей нужно говорить: ”травить детей жестоко, нио нужно же что-то с ними делать”.
DM
26.10.2011, 18:43:59
ну блин - тут ему просто нахамил этот мудозвон
Van Baboshyn
26.10.2011, 19:01:47
У Дурньова годна передача, ненада.
Дописано о 20 годині 01 хвилин 47 секунд утетоот!
DM
26.10.2011, 19:08:05
(Van Baboshyn @ 26.10.2011, 20:01:47)
У Дурньова годна передача, ненада.
Дописано о 20 годині 01 хвилин 47 секундутетоот!
ну не знаю, это, по-моему сильно уже избитая идея - доколупывать кого-то хамоватыми вопросами. и потом, этот стиль репортажа очень быстро надоедает.
Van Baboshyn
26.10.2011, 19:12:07
Та нічого не ізбітая. Назви ще одну таку передачу як Дурньов+1.
Дописано о 20 годині 12 хвилин 07 секунд
DM
26.10.2011, 19:14:45
(Van Baboshyn @ 26.10.2011, 20:12:07)
Та нічого не ізбітая. Назви ще одну таку передачу як Дурньов+1.
Дописано о 20 годині 12 хвилин 07 секунд
Письмошная в Роиссе хотя б.
Van Baboshyn
26.10.2011, 19:16:42
Ясно, в Укранії нема аналогів
noddeat
26.10.2011, 19:23:30
(DM @ 26.10.2011, 19:08:05)
ну не знаю, это, по-моему сильно уже избитая идея - доколупывать кого-то хамоватыми вопросами. и потом, этот стиль репортажа очень быстро надоедает.
це радянський союз, шо ти хочеш. згідно з теорією Бабошина, посилати нахуй — це пиздець як погано і неетично, а тролити — це ох*єнно і належить постити на бонеті. Бо це так смішно, подивитися, як жінка 50-ти років не знає (о жах!) віршик Шевченка чи що таке IP. Вочевидь, Бабошин знає, що таке IP, і що таке TCP теж. Це їбать як потрібне знання в наш час.
Власне відео ілюструє, чому той, хто застосовує насилля, програє на старті перед тим, хто його не застосовує.
Треба було просто проігнорити чувака. Всі троллі просто захлинаються у жовчі, коли ти робиш вигляд, що їх не існує.
це радянський союз, шо ти хочеш. згідно з теорією Бабошина, посилати нахуй — це пиздець як погано і неетично, а тролити — це ох*єнно і належить постити на бонеті.
Ну я ж тобі пояснив уже - що ж ти шлангом прикидаєшся. Якщо тролінг розвиваючий - то він розвиваючий. А тепер прикинь підходить Дурнєв і посилає людей нахуй. Мабуть ти так би цю передачу і робив.
Бо це так смішно, подивитися, як жінка 50-ти років не знає (о жах!) віршик Шевченка чи що таке IP. Вочевидь, Бабошин знає, що таке IP, і що таке TCP теж. Це їбать як потрібне знання в наш час.
а. потрібне для її посади б. якби я не знав я б не став вийобуватись а сказав би що в нас є такі-то специ які знають. жіночка 50 років (шотаке? нооддет відмовився від сферичності і врубив ейджизм? ай маладцаааа) почала корчити з себе хтознащо і отримала урок. на її посаду і аналогічні очевидно відбирають того хто краще спиздить і нічого не знає/вміє, передача блискуче все демонструє. і без занудства як у дєд-єнота)
noddeat
26.10.2011, 19:52:12
Ну я ж тобі пояснив уже - що ж ти шлангом прикидаєшся. Якщо тролінг розвиваючий - то він розвиваючий. А тепер прикинь підходить Дурнєв і посилає людей нахуй. Мабуть ти так би цю передачу і робив.
давай не будемо пиздіти. я би ніколи таким гівном не займався. ну, просто тому, шо в світі є багато людей, на фоні яких я є дебілом, і що ці люди теж могли би з мене постібатися, але не роблять цього, бо є великими людьми і не потребують самоствердження за рахунок таких лохобанів, як я.
занадто багато я зустрічав радянських науковців, шо скаржилися на тупих студентів, самі при цьому не маючи жодних видатних знань. це все унило. якщо тобі ці ролики смішні, це погано свідчить про тебе.
а. потрібне для її посади
не потрібно.
б. якби я не знав я б не став вийобуватись а сказав би що в нас є такі-то специ які знають.
ну-ну.
Van Baboshyn
26.10.2011, 20:03:40
(noddeat @ 26.10.2011, 20:52:12)
давай не будемо пиздіти. я би ніколи таким гівном не займався. ну, просто тому, шо в світі є багато людей, на фоні яких я є дебілом, і що ці люди теж могли би з мене постібатися, але не роблять цього, бо є великими людьми і не потребують самоствердження за рахунок таких лохобанів, як я.
тьфублін, ти так будь-яку публічну діяльність зведеш до самоствердження
noddeat
26.10.2011, 20:05:30
(Van Baboshyn @ 26.10.2011, 20:03:40)
тьфублін, ти так будь-яку публічну діяльність зведеш до самоствердження
ти це серйозно написав чи знущаєшся?
Chantale
26.10.2011, 20:12:16
Вброшу тезис. Дурнев часто порет чушь, конечно, но очень многие его репортажи — как лакмус, особенно с опрашиванием студентоты около ВУЗов.
noddeat
26.10.2011, 20:20:38
(Chantale @ 26.10.2011, 20:12:16)
Вброшу тезис. Дурнев часто порет чушь, конечно, но очень многие его репортажи — как лакмус, особенно с опрашиванием студентоты около ВУЗов.
булшіт лакмус агресивності суспільства — так. лакмус освіченості — ні.
Chantale
26.10.2011, 20:32:25
(noddeat @ 26.10.2011, 21:20:38)
лакмус агресивності суспільства — так. лакмус освіченості — ні.
Д: Кто такой Богдан Хмельницкий? Р: Ну он такой поэт был великий…
В чем агрессивность?
Chantale
27.10.2011, 01:53:00
Только что заметил, что IP это у них оказывается сокращение от Internet Protocol Address. И все в комментах поют то же. Капец-капец, это провал.
Sakhmetkare
27.10.2011, 02:15:21
не, я все понимаю, дикий завелся и скатился до криков про милицию, и ваще чем он лучче типа, который сяве в лицо недавно засветил, но! там в комментариях соглашаются, что призвав девок не тырить чужие мнения из книжек, он их невье*и как унизил и растоптал!
Van Baboshyn
27.10.2011, 02:32:14
”Значит так, уважаемый, если вы хотите увидеть как я могу унизить по-настоящему...”
Chantale
27.10.2011, 08:55:00
(Sakhmetkare @ 27.10.2011, 03:15:21)
не, я все понимаю, дикий завелся и скатился до криков про милицию, и ваще чем он лучче типа, который сяве в лицо недавно засветил, но! там в комментариях соглашаются, что призвав девок не тырить чужие мнения из книжек, он их невье*и как унизил и растоптал!
DM
28.10.2011, 10:37:59
ну он, конечно, действительно неоправданно наезжал на сопляков, дабы в полной мере ощутить титаническое превосходство. мог бы и помягче с ними - они ж не виноваты, что им в школе объясняли что дослидження - это уже если ты списал параграф с другой книги кроме учебника
Дуже корисний приклад - саме так брамін має реаґувати на шудрів з манією величі.
noddeat
28.10.2011, 15:29:35
(DM @ 28.10.2011, 10:37:59)
ну он, конечно, действительно неоправданно наезжал на сопляков, дабы в полной мере ощутить титаническое превосходство. мог бы и помягче с ними - они ж не виноваты, что им в школе объясняли что дослидження - это уже если ты списал параграф с другой книги кроме учебника
агресивно наїжджати — особливість всіх радянських науковців, всіх. достатньо відвідати будь-який семінар — це пиздець. винятки є, звичайно. не думаю, шо це пов’язано саме з почуттям вищості, радше відсутність виховання.
on the other hand, працювати з такими людьми на рівних комфортно — вони відразу скажуть «гавно/ох*єнно», без реверансів.
Van Baboshyn
28.10.2011, 15:52:01
Афігєть НД крутий інтелектуал. Хамство прирівнюється до відвертості, молодець.
Chantale
28.10.2011, 16:36:11
(noddeat @ 28.10.2011, 16:29:35)
агресивно наїжджати — особливість всіх радянських науковців, всіх. on the other hand, працювати з такими людьми на рівних комфортно — вони відразу скажуть «гавно/ох*єнно», без реверансів.
Тобто ти — совковий науковець?
Van Baboshyn
28.10.2011, 17:07:19
Совковий бородатий науковець Але ліберальний і толерантний. Але нахуй пошле і рідну маму за тепле слово. Але тільки в інтернеті.
ictus
28.10.2011, 17:07:32
Побачивши викладача Могилянки в такому аплуа, мені соромно. Гидко дивитися.
І за людей, для яких ”етохлє*”, але вони не знають елементарних речей. Хоча за них менше, бо забути легко таке.
ironmax
28.10.2011, 22:21:13
Зря Дикий Дурнева не потроллил взаимно. А мог бы.
Sakhmetkare
29.10.2011, 02:46:05
(DM @ 28.10.2011, 09:37:59)
наехал он на них вполне оправданно, я щетаю. плагиат, особенно у нас, должен порицаться в грубой неприятной форме. в противном случае просто не дойдет, так как именно, что в школе, дома и по тв им покажут - что плагиат в порядке вещей. и уж точно не из желания самовозвыситься (гагага).