Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Одним словом - абітурієнти! - Що ви з цього приводу думаєте?
Могилянський форум > Навчання в Могилянці > Для абітурієнтів
1, 2, 3, 4, 5
danka
Ті, хто мав нещастя записатися на відпрацювання влітку або, навпаки, на щастя (для кого якsmile.gif), помітили купу блукаючих по плацу нових "облич".  Певно, всі вже бачили не переляканих до напівсмерті , а, я б сказала, занадто впеснених у своїх силах вступників.
То як вам "молоде" покоління?  
cMiX
Так, щось ми й справді занадто впевнені
ironmax
Я думаю, що вони просто культивують самовпевненість і вірять у те, що це їм дасть щось бльше, ніж їхні реальні знання. Признаюся, що я теж колись таким був... І в Академію вступив в піку всьому класу smile.gif
Hitch
ironmax
Згоден. До речі, у приймальній, де я відпрацьовують майже всі виглядають дещо переляканими smile.gif - На плацах не дивився - не знаю
alf
а, цікаво, молодий акселерат як тести напише?..
Amika
Ой... да как-то напишет smile.gif А абитура - вот посмотрим на их-нии лица, когда они придут сдавать уже тест... ох перепуганные все будут smile.gif
danka
Згодна з усім вищезгаданим, проте, чомусь, занадто вже вони знають собі ціну, хоча -ні, не знають. Їм так здається, що знають, насправді "післяшкільний" максималізм і в Африці максималізм. Шкода, що він іноді перевищує почуття поваги насамперед до викладачів.  
yoshi
To danka: Не треба нас, абітурієнтів, так недолюблювати. Ми не самовпевнені - ми просто поступити дуже хочемо smile.gif Ви теж такими колись були, якщо не пам’ятаєте...
Feniks
Слухайте, а взагалі, важко вступити до АкадеміЇ?

"Вступити важко, а вилетіти - ще важче." - афоризм приймалки. Я-от, панове маю "радість" споглядати, переляканих конкурсом і самим тестом, абітурієнтів вже два тижні. Весело!!!! мені звичайно. А їм і правда не позаздриш: одних знань для тесту мало. Треба досвід, нехилі нерви й море удачі. Одні - поступлять, інші - ні: звичайний природний відбір.
Amika
Hitch
Я и так уже поступаю - просто на магистерку - вот теперь каждыйдень там появляюсь...
Klera
\"Вступити важко, а вилетіти - ще важче.\" - афоризм приймалки

Все реально в этом мире :)) Достаточно легко поступила, и с такой легкостью вылетела ;) На третьем курсе. Эт при первом рейтинге на ФГСН-е на первом курсе (вот это я перепугалась от столичной жизни-то, а!)

Ходила в понедельник сдавать документ на бакалаврат, а мои однофакультетники экзамены на магистерке писали. И смех, и грех :(

Ну да ладно! Но вот от конкурса на политологию я слегка прибалдела. 191 (в понедельник!) на где-то 25 мест (2002 г.)
Эх, в мои годы все было правильно: общий конкурс на ФГСН ...
________

Девочки на приеме документов слегка не поняли пикантности ситуации: перепоступать с третьего курса политологии на первый курс политологии же ;)
Forza
Agov do nas..... rozumni ta garni abiturientki.....
alf
Klera
треба було на фінанси поступати - точно б знала свої шанси :)
For clera
Да Светуся надо было учиться а не по работам бегать и забивать на все и вся. Хотя я тебе сочуствую, не плохой ты человек. Гоовся, если это судьба, значит поступиш, а на матемамтику забей, ты же знаеш, как мы политологи к ней относимся. Цифры - это абстракции.

Ну а тебе удачи, она тебе очень пригодится.
Amika
А Клера - поступит она, если постарается 6) Чес слово!"
Klera

За "неплохого" человека спасибо ;)

Насчет всего остального - нинадоо..:) Мне сочувствовать не нужно, я всем довольная ;) И работами, и всем-всем. И о содеянном не жалею!

За пожелание удачи - еще одно _большое_ шпасибы

Доповнення від 10.07.2003 12:29.

alfтипун тебе на язык ;)

Доповнення від 10.07.2003 12:31.

Amika

поздно стараться :) два дня осталось =) Тут только везение и счастливая звездочка :)
Feniks
Прикольні новини з ПК: конкурс на фінанси - охр....., офіг.... ну короче 17,5 людей на місце! Право відпочиває. Сьогодні веселився аж плакав - у абітурієнтів масова паніка й переписування на економ.теорію. smile.gif
Всім, хто не злякався і вступає на мою рідну спеціальність - великий респект і удачі smile.gif - "Оставь надежду всяк сюда входящий..."
Hitch
Feniks
Нє, девізом приймалки треба було зробити фразу Вішневського: "Попал в компьютер - не чирикай, п#дл0", соррі, але це оригінал.
Чуєш, там народ не ламанувся перекладати документи з фінансів на хімію? smile.gif або хоча б дописувати її другою спеціальністю. І скільки реальних абітурієнтів? Бо я вже 2 дні, як не при справах...
Hitch
Feniks
А з фінансів зліва двієчку не стирають? smile.gif 2000 абів набралось?
Hitch
Отже, здається, більше уже не буде...
Хімія - 2.48 smile.gif smile.gif
Фізика - 3.30 smile.gif
Біологія - 4.95
Історія - 4.96
Екологія - 5.57
Філософія - 5.91
ФІН - 6.77
Економ. теорія - 7.78 - за останні дні конкурс збільшився на 2 чол.
Соціологія - 8.76
Укр. мова та літ. - 9.11
Культурологія - 9.57
Соц. робота - 9.74
Політологія - 10.50 - Арсен, я тобі співчуваю, повернись на біологію
Правознавство - 12.30
Фінанси - 17.94 - АМІНЬ!

Здається, 2000 абітурієнтів так і не набрали... sad.gif
quebecois
А скільки людей набирають? Хм. Цікаво, що на ФІН маленький конкурс. Ги-ги, політологія рулезз, а правники на другому місті, нарешті, народ образумілся. smile.gif
Feniks
політологія рулезз

Ну, якщо бути об’єктивним, то рулез все-таки фінанси. А щодо ФІНу, то справді дивно - за звичай треті по рейтингу, на цей раз відчутно поступилися місцем. З цього приводу вітаю всіх знайомих абів і контрактників, що вступають на ФІН smile.gif
ПеСе. Отже завтра...smile.gif (зловіщий сміх). Welcome to the Grave (тобто Могили).

Доповнення від 12.07.2003 22:21.

ПеПеСе. quebecois На бюджет у минулому році набрали щось коло 350 людей. Нашо нам більше?
quebecois
На бюджет у минулому році набрали щось коло 350 людей. Нашо нам більше?

малувато, як для універу...тутай на квебекщині на faculty of engineering and comp science,   наприклад,  набирають приблизно 500 =)
Feniks
Ну що ж панове, тест минув. Вітаю всіх, хто вступив, співчуваю всім, кому не пощастило, особливо всім знайомим контрактникам, яких перевступило дуже мало. sad.gif
Кілька слів про саме тестування і не тільки. Перше не надто приємне враження справили абітура та батьки, котрі вперто заваджали працівникам приймалки (і мені в тому числі) розвішувати результати тестів. Доводилося створювати живий щит навколо тих, хто розвішував. Досі ребра болять.
У п’ятницю знатимемо точно нових членів сім’ї - більш відомих, як фреші. smile.gif.
ПеСе. До речі, я вже не фреш, з чим себе і вітаю smile.gif
ПеПеСе. Окрема подяка Hitch за стійкість і незламність сьогодні smile.gif. Mogula - forever!

Доповнення від 13.07.2003 22:01.

quebecois
Головне - не кількість, а якість.
tash
видимо, не зря я не перепоступала. только были бы зря выкинутые 100 рэ.
Hitch
Feniks
Тобі теж дякую. До речі, саме вчора я реально збагнув, що значить поступити у могилянку. smile_idea.gif Пропоную усім фрешам на наступний рік іти в ПК.
ПС З моїх знайомих поступило-перепоступило теж досить мало... smile.gif
Leftist
Hitch

А коли мають визначитися ті, що вступили на дві спеціальності?
Feniks
Leftist
До п’ятниці точно. Але бажано раніше.
KOROLEVA
Среди фрэшей, надеюсь, будет много хорошеньких мальчиков......
meduza
і ти будеш їх зваблювати??? чи тихенько сидіти на лавочці і показувати пальцем - ой, який гарний хлопчик і отримувати сатисфакцію від споглядання. smile.gif (без образ)
Feniks
ти будеш їх зваблювати??? чи тихенько сидіти на лавочці і показувати пальцем - ой, який гарний хлопчик і отримувати сатисфакцію від споглядання.

Перше - неймовірно, друге - нецікаво. smile.gif
(без образ)
cMiX
я таки всутпив =)  я так мріяв про це!!  жаль, що контракт, але буду старатися насутпного року на бюджет стрибнути...

а взагалі, я довго не віри що, я таки студент..... стояв в приймальні і не вірив..... просив , щоб дали бАмаЖку , що засвідчує, що я стдент... ввечері мати таки впевнила.....

_______
сорі за тафтологію!

Доповнення від 1.08.2003 23:27.

_______
чи можна пояснити мені, фрешмену, ваші правила??
Anonymous
я таки всутпив =)  я так мріяв про це!!  жаль, що контракт, але буду старатися насутпного року на бюджет стрибнути...

Нагадує старий шкільний прикол:
- У тебе є запасна ручка? Можеш дати?
- Є. Дома...
:-)
Так і тут. Хіба ж це проблема - вступити на контракт. Аби гроші були... До речі, де можна взнати розцінки на контракт?
Mari4ka
cMiX на який факультет ти вступив?
cMiX
філософія smile.gif    і не кепкуйте з мене =)
Feniks
філософія     і не кепкуйте з мене =)

А що смішного? У мене є знайомі серед філософів - нормальні люди. А щодо контракту... ну що ж удачі...
До речі, де можна взнати розцінки на контракт?

Працював у приймалці. 11тис.грн. на будь-який фак.

[size=1]shadow, 18.08.2003 17:55
Anselm
Все фреши такие. Из страны непуганых идиотов wink.gif
Сами такие были..
У правильного фреша, кстати, еще должны быть пальцатые родители, чтобы в случае казуса быстренько шуршать за рыбятенка.
ivanchiza
Tse ty majesh na uvazi "normalnoho fresha" inshyh vuziv, a ne Mohylianky.  Sered svojih druziv z Academiji ne znaju zondoho, za koho b kolys ( navit koly my buly freshi) "shurshaly batky".  Sami postupaly, sami vybyvaly hurtozytok, sami zaroblialy hroshi na prozyttia. Tak zahartovyjetsia duze potribnyj v nash chas duh i vira v te, shcho mozna bahato choho i dobytys’ samomu.

Mari4ka
Klera ти на політологію поступила?
Klera
Anselm

Все фреши такие. Из страны непуганых идиотов

Я же грю, я НЕПРАВИЛЬНЫЙ фреш :) Как ты думаешь, может ли быть ПРАВИЛЬНЫМ фреш, которые перед этим проучился в Академии два с половиной года?! :)

у меня лично есть сомнения :)

Mari4ka

не знаю ;) мне там одного человека до 20 августа пнуть нужно ;) Если нет - то я на истории :) Но фиг я буду учить эту самую историю. Не дождетесь :)
Grain

Тоже мне философ! А Гессе - то не читал!
cMiX

Тоже мне философ! А Гессе - то не читал!

Все ще попереду :arrow: :roll:
Колдєр
ги-ги! завше залівала до молодих пацанчиків -абітурієнтів, а один якось влітку звозив мене у Карпати... Yes.gif так шо від відпрацювання-самий позитив оставсь...
пантофля
Ггггsmile.gif Ходять усякі...питають....Такі всі різні..і в той же час дуже типові smile.gif Щось забагато гламурних дівчаток приходить.. Чи так завджи? Ой, як не хочу, щоб вони повступали. (Пробачте, дівчаточкаwink.gif) А ще одна група - зразу видно, що дітки розумні, але наднервові...Аж смикаються, коли до них звертаєшся... Як себе пригадаю під час вступу, аж смішнно стає. Дііііти smile.gif Та не бійтеся ви! smile.gif Гг
Clansman
(пантофля @ 10.06.2006, 17:17:31) *
Ггггsmile.gif Ходять усякі...питають....Такі всі різні..і в той же час дуже типові smile.gif Щось забагато гламурних дівчаток приходить.. Чи так завджи? Ой, як не хочу, щоб вони повступали. (Пробачте, дівчаточкаwink.gif) А ще одна група - зразу видно, що дітки розумні, але наднервові...Аж смикаються, коли до них звертаєшся... Як себе пригадаю під час вступу, аж смішнно стає. Дііііти smile.gif Та не бійтеся ви! smile.gif Гг

Пускай лучше гламурные поступают, чем в чулках а-ля колпак Буратино.
Ум и красота не совместимы. Да и ум разный бывает. Можно быть мудрым, понимающим жизнь человеком, а можно бездумным пожирателем книг. Разные вещи.

А если про молодое поколение, то я считаю, что оно деградирует. И не только в Могиле, а везде по Украине. Пусть не обижаются толковые абитуриенты и люди этого возраста, но в общей массе nono.gif dry.gif
Лично для меня нормальная молодёжь - это ”дети перестройки”. Я считаю, что при их формировании удачно совместились консервативные жизненные установки и новые, скажем так, более современные.
А нынешняя молодёжь, как говорит Задорнов, сильно ”западнизируется”. Причём перенимает она не позитивные, а в основном негативные элементы западной жизни.
Моральный, духовный уровень очень низкий. Излишняя материализированность.
Не нравятся короче мне новые поколения. Причём тут дело даже не в разнице в возрасте. Моё поколение в их возрасте было лучше.

И я вообще считаю, что из того, что мне удалось видеть на своём веку золотое поколение - это наши родители. Несмотря на все их недостатки. И если моё поколение сможет сохранить в себе и приумножить хорошее, и воспитать таких детей, как это сделали наши родители, тогда мы сможем дойти до их уровня.
Van Baboshyn
(Clansman @ 13.06.2006, 11:20:52) *
Ум и красота не совместимы.

В смислі, нехай вступають тупі?! lol.gif
По-моєму, хай вже краще розумні в чулках-Буратіно, мені такі якраз подобаються! lol.gif
Гeктор
(Ivan Baboshyn @ 13.06.2006, 15:02:14) *
(Clansman @ 13.06.2006, 11:20:52) *
Ум и красота не совместимы.
В смислі, нехай вступають тупі?! lol.gif
По-моєму, хай вже краще розумні в чулках-Буратіно, мені такі якраз подобаються! lol.gif

Нє, Бабошин, потрібні і ті і інші. agree.gif
Van Baboshyn
Ага, справді, тупі-гламурні теж треба, для... lol.gif
Malachite
знаю, що з моєї школи мають вступать штук три особи, бачила - на курси бігали. Дві металістки, одна потенційна растаманка. Нікакова гламура metaler.gif
Гeктор
(Ivan Baboshyn @ 13.06.2006, 15:54:39) *
Ага, справді, тупі-гламурні теж треба, для... lol.gif

Правильно мислиш. Могилянські дівчата, соррі, я мабуть мислю стереотипно, проте гламурних (в позитивному значенні) малувато. hmm.gif
.