Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
НОВЫЙ ГОД ВНЕ КИЕВА
Могилянський форум > Все, що нас цікавить > Відпочинок
1, 2
Kamikadze
Отже, товарищи. Нужна ваша помощь. очень хочется на новый год уехать куда-нибудь из Киева. На Западную. То есть - прирулить в какой-то город, снять квартиру, заценивать достопримечательности, посещать гендели и уехать домой.
Но вот беда - толком было тока во Львове и в камянце. Про остальные города знаю крайне мало.
Отсюда - вопрос. Что посоветуете? Так чтоб было на что пасатреть, куда сходить и т.д. Среди городов-претендентов - Коломыя, Черновцы, Тернополь...

Интересно знать ваше мнение, рекомендации и впечатления от собственных вояжей.
Deathmash
О. Дельная тема. Уже года 3 наверное ведутся разговоры о проведении НГ в ”домике в деревне”, но дальше разговоров дело не заходит. Выкладываем явки и ставки. bye.gif
Kamikadze
не. В этот раз все серьёзно. Мы с Мариной едем точно. Тока вот пака шо не известно куда. Так шо давайте думать.
ironmax
А чем вам не подходит заграницв?

Варшава, Прага, да и тот же Питер...
Kamikadze
Наверное, если бы меня интересовала заграница, то я написал бы о загранице, правда?
PITBULL
Тернополь,имхо
Kamikadze
Щас вощем ведецца борьба за лидерство между двумя славными городами - Луцк и Тернополь.
Shyko
Чернівці -наше ффсьо smile_pray.gif rolleyes.gif wub.gif
andez
хм. незважаючи на мою любов до Тернополя як до майже рідного міста, я анітрохи не уявляю, що людина, у якої там немає знайомих, може робити в Тернополі у новий рік. Це тихе маленьке провінційне місто, у якому немає якихось суттєвих видовищ, і не думаю, що на новий рік там буде веселіше чи цікавіше, ніж завжди
Kamikadze
Ну если под ”зрелищем” подразумевается шота типа феерверка на майдане - то и слава Богу.

Никакого особого экшена и не требуется - если соберется компания. то мы его сами себе устроим. Меня в первую очередь интересуют всякие исторические памятки... полазить по центру, поратозейничать и всё такое.
PITBULL
Тернополь!Не пожалеешь!
mansur
от я не знаю, хто куди хоче, а я б в ужгород точно поїхав!!!
я ще жодного негативного відгуку не чув. і лісота багато чого цікавого розказував.
наче і в україні, а на вулицях розумієш менше половини людей.
от це шикарно було б!
і посидіти було б де, і заночувати, я сподіваюсь.
Kamikadze
Не. Ужгород - вряд ли.
mansur
(Kamikadze @ 16.11.2006, 18:50:47) *
Не. Ужгород - вряд ли.
???
andez
(Kamikadze @ 16.11.2006, 18:25:52) *
Ну если под ”зрелищем” подразумевается шота типа феерверка на майдане - то и слава Богу.

Никакого особого экшена и не требуется - если соберется компания. то мы его сами себе устроим. Меня в первую очередь интересуют всякие исторические памятки... полазить по центру, поратозейничать и всё такое.

от якраз без феєрверку, я думаю, не обійдеться.
немає там цікавинок. Хіба що парк серед міста - шикарне місце, красиве (може, через те, що з ним багато дитячих спогадів пов*язано), але - а) вночі темний (жодного ліхтаря), хоча не знаю, чи на свята там не вмикають чого; б) зима все ж таки, холодно... а це парк...
І взагалі. Не пригадую я в Тернополі якихось історичних пам*яток.
Хоча... якщо ви будете компанією, то, в принципі, вам буде байдуже - що Тернопіль, що Краків, що Нью-Йорк.
Lyova
В мене в кімнаті тернополянин, і він мене вбє, як побачить, що я написав, але я таки напишу: що можна робити в Тернополі на Новий Рік? З усіх відомих місць - хіба парк і озеро. А тернопільський замок - насправді палац, і на фортецю зовсім не схожий. Я б рекомендував Закарпаття - Ужгород або Мукачево. Там хоч є на що подивитись
No Name
минулий новий рік святкувався в Млинках, під Тернополем. але це була спелеотуристична поїздка. екскурсії по печері, будиночок з каміном, шампанське о дванадцятій годині.
якщо ”підземна” тема не цікавить, щоправда, то таке часопроведення може не сподобатись
Rain_Man
(Lyova @ 16.11.2006, 21:00:45) *
Я б рекомендував Закарпаття - Ужгород або Мукачево. Там хоч є на що подивитись
up.gif +1 я хоч сам звідти, проте sceptic.gif
в Мукачеві (моя мала батьківщина wink.gif ): замок (ну, принаймні, замкова гора), центр міста, парки біля річки (усюду - купа гопників smile.gif ),
в Ужгороді: центр міста, Драмтеатр (точка неформалів), набережна.
В принципі, там непогано! І там, і там купа дешевих (відносно Києва) закладів, де можна класно посидіти, ну і міста маленькі і затишні (відносно Києва tongue.gif ).
Гeктор
(Kamikadze @ 16.11.2006, 12:53:33) *
Отже, товарищи. Нужна ваша помощь. очень хочется на новый год уехать куда-нибудь из Киева. На Западную. То есть - прирулить в какой-то город, снять квартиру, заценивать достопримечательности, посещать гендели и уехать домой.
Но вот беда - толком было тока во Львове и в камянце. Про остальные города знаю крайне мало.
Отсюда - вопрос. Что посоветуете? Так чтоб было на что пасатреть, куда сходить и т.д. Среди городов-претендентов - Коломыя, Черновцы, Тернополь...

Интересно знать ваше мнение, рекомендации и впечатления от собственных вояжей.

Як ти міг написати назву мого славного міста з малої літери??? nono.gif Артем,я тобі цього не пробачу.
PITBULL
Каменец-Подольский-имхо,конечно-самый красивый город Украины.Лучшего места я еще не видел!
Гeктор
(Dr.Goebbels @ 16.11.2006, 23:14:48) *
Каменец-Подольский-имхо,конечно-самый красивый город Украины.Лучшего места я еще не видел!

Як бальзам на душу pray6.gif Приємно wub.gif
По сабжу, кращого, ніж в карпатських місцях тобі взимку не знайти. То того ж, В Академії багато хлопців і дівчат звідти, тому зможеш вирішити і проблему проживання і ”подспрорье” в культурній программі отримаєш.
serg_iv_lavr
Можна їхати не в місто, а їхати в Карпати smile_idea.gif Звичайно ж, компанією. Тільки треба оперативно шукати варіанти та домовлятись про всяке.
Shyko
Чернівціііііііііііііііііі!!!!!!
Тьома, це просто фантастичне містечко: гарне, затишне, забавне, смішне, величне -все одночасно. там можна самім собі влаштувати свято незабутнє rolleyes.gif
Kamikadze
Гектор, сорри, шифт залипает.

В Камянце был относительно недавно, так шо ещё равно повторный визит наносить))))

Елки, так шо? Таки Черновцы, что ли?
F3
О! вот. Вспомнил. Офигезно круто можно сьездитьв Жовкву. Там просто невероятно всё изменилось - от полуразрушеного ацтоя ничего не осталось. Как Чехия там, или Польша. Супер просто.
Kamikadze
А де это???
ironmax
(Kamikadze @ 17.11.2006, 17:46:29) *
А де это???

если не ошибаюсь, Львовская область... smile_idea.gif
Lyova
Точно Львівська. Там фортеця класна є! up.gif
F3
А де это???
пасрускаму назва - Нестеров. Місто першим отримало мегдебурзьке право на території України. Там блін історією навіть мусарніки пахнуть. А доїхати можно маршрутачкай з вокзалу за 10 грн.
кыцька в кедах
(!nF3rnuZ @ 17.11.2006, 23:50:54) *
А де это???
пасрускаму назва - Нестеров. Місто першим отримало мегдебурзьке право на території України. Там блін історією навіть мусарніки пахнуть. А доїхати можно маршрутачкай з вокзалу за 10 грн.

шо - от киевского вокзала? blink.gif (география из нот май кап оф ти shy.gif )
Volkodav
(Shyko @ 17.11.2006, 15:38:42) *
Чернівціііііііііііііііііі!!!!!!

up.gif
Город просто офигенный в плане архитектуры, ”поротозейничать”, ”повтыкать” и т. п.
Подъем от жд вокзала до центра очень смахивает на подъем от Почтовой до Европейской в Киеве, только не с лесом, а окружен старинными и не очень зданиями.
Универ Федьковича, медакадемия, Соборная площадь, много церквей.

В общем, город очень классный.
GERING
Ку,
БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКИЙ
Premier
Черновцы - мило, красиво....если ехать на ПАРУ дней, а не на денек - скорее всего, именно туда. Архитектура прикольная, университет (один из первых в Украине, если не ошибаюсь)...в общем, есть че посмотреть.

Каменец-Подольский - мега-мега-мега!!! Крепость, мечеть (или как там оно называется), мост один только чего стоит!!!!! Крррррасотище!!!! Можно заказать экскурсию в Хотинский замок!!!!! Мраморные пещеры... Класс! НО - не зимой....ну в упор не понимаю, КАК там НГ встречать можно... Да и остановиться негде. Горе-готель Украина - ой....что в классе 7 школы ездил, что года два назад - один хрен.. Жить - нельзя. sad.gif

Тернополь. smile.gif То же, что и Черновцы...только поменьше... smile.gif В общем-то, на НГ там скучновато будет.

Я бы поехал во Львов. Там НГ - грандиозное зрелище!!! Со всеми традиционными приколами типа колядок, ряженых и т.д. Там встречать такого рода праздники - просто фантастика.

Ну или хороший вариант (писали уже) - Карпаты. Лыжный комплект, хорошая компания... - что еще нужно?! wink.gif
Volkodav
(Premier @ 18.11.2006, 23:06:03) *
Черновцы - мило, красиво....если ехать на ПАРУ дней, а не на денек - скорее всего, именно туда. Архитектура прикольная, университет (один из первых в Украине, если не ошибаюсь)...в общем, есть че посмотреть.

Денек тоже очень нормально.
F3
(кыцька в кедах @ 18.11.2006, 16:24:19) *
(!nF3rnuZ @ 17.11.2006, 23:50:54) *
А де это???

шо - от киевского вокзала? blink.gif (география из нот май кап оф ти shy.gif )

ат львовскава laugh.gif
Kamikadze
Едем мы на 2 денька всего. Во Львове тока ж недавно были, так шо...
Ехать на лыжи на два дня это даже не моветон - это уе*ония чистейшая.
А потому Черновцы!!!
Всем пасиба большое за советы.

От тока узнать бы поскорее мнение уважаемых ДМ и Мансура. Так как уже идет речь о покупке билетов и брони отеля. Давайте телитесь быстрее, мусчинки вы мои дорогие.
F3
а Жовква? sad.gif

всё шо я знаю про черновицы - это шо там много цыган, есть какой-то мега-базар площадью с город и фамилия черновецкий
Shyko
(Volkodav @ 18.11.2006, 23:08:40) *
(Premier @ 18.11.2006, 23:06:03) *
Денек тоже очень нормально.

+100 post-1088-1104441237.gif

я,наприклад, починаю Камікадзе заздрити уже прям зараз...Я була в усіх обласних центрах і в багатьох містах поменше, але Чернівці -це моя давня любов...Настільки нетипова,неповторна атмосфера! так там затишно і приємно....ех rolleyes.gif cry.gif
noddeat
(!nF3rnuZ @ 20.11.2006, 13:29:11) *
а Жовква? sad.gif

всё шо я знаю про черновицы - это шо там много цыган, есть какой-то мега-базар площадью с город и фамилия черновецкий

еммм...Ти часом з Хмельницьким не переплутав?

Чернівці - старовинне мегомісто, Камікадзе зробив правильний вибір.

В Кам”янець і Хотин краще навесні їхати або влітку.

Ужгород і Мукачеве - теж прикольні європейські міста.

Дописано о 18 годині 55 хвилин 24 секунд
фотки по сабжу:

Каналізаційний люк в Чернівцях:

Річка Уж (Ужгород):

Ратуша (Мукачеве)

Lyova
Нічого він, а точніше - вона - не переплутала. В Чернівцях дійсно багато циган, румун, молдаван (навіть диктант при вступі в університет можна писати румунською), величезний Калинівський ринок (колись був найбільшим в Європі, але тепер навіть в Хмельницькому і то більший є), але крім того, там є де походити і на що подивитися. В принципі, як і в будь-якому місті і містечку Західної України...
F3
(Lyova @ 20.11.2006, 18:52:21) *
Нічого він, а точніше - вона - не переплутала. В Чернівцях дійсно багато циган, румун, молдаван (навіть диктант при вступі в університет можна писати румунською), величезний Калинівський ринок (колись був найбільшим в Європі, але тепер навіть в Хмельницькому і то більший є), але крім того, там є де походити і на що подивитися. В принципі, як і в будь-якому місті і містечку Західної України...

хто вона?

ну от! шо я і гаваріл - кругом адні базари, циганє і пафасниє бандеравци. правда відговорювати людину від подорожі до міста дея ніколи не був я не маю права. тим більше мої і камікадзівські смаки майже збігаються, та кщо якщо він таки поїде туди, то мені розкаже як воно. так шо я нє протів.
noddeat
(!nF3rnuZ @ 21.11.2006, 19:03:33) *
(Lyova @ 20.11.2006, 18:52:21) *
хто вона?

ну от! шо я і гаваріл - кругом адні базари, циганє і пафасниє бандеравци. правда відговорювати людину від подорожі до міста дея ніколи не був я не маю права. тим більше мої і камікадзівські смаки майже збігаються, та кщо якщо він таки поїде туди, то мені розкаже як воно. так шо я нє протів.

Чернівці - це не Галичина, тому бандерівців там не зустрінеш. За суб’єктивним враженням, у тих краях половина народу спілкується українською, половина - російською.
Oblivion
В Пекло. (Ізраіль, Армагедон) хто зі мнов? Хто знає, скільки гаряча путівка туди коштує?
Oblivion
Шановна майбутня українська еліто, а чи не хотіли-б ви погулять на новорічних канікулах у Москві?
mansur
(Oblivion @ 4.12.2006, 18:01:03) *
Шановна майбутня українська еліто, а чи не хотіли-б ви погулять на новорічних канікулах у Москві?
неа
Oblivion
ета-ж екстрім
Shyko
(mansur @ 4.12.2006, 18:02:07) *
неа

+100
НІ blink.gif
Outlander
(Shyko @ 4.12.2006, 19:24:37) *
(mansur @ 4.12.2006, 18:02:07) *
неа
+100
НІ blink.gif

А в падмасковье, меж прочим, аццкие леса!
Еловые, до ужаса тихие, и все в снегу rolleyes.gif

Oblivion, в Эрэц Йисроэл мы поедем на Пейсах.
Тогда как раз есть дешёвые паломнические туры.
Leftist
В Москву бы я на НГ, конечно, не поехал, в этот человейник только за книжками можно ездить, но вот в Харьков, Днепр или Кривой Рог поехал бы с удовольствием. Центральная Европа уже достала своей занудной однообразностью. Надо ездить на Восток metaler.gif
Tigra
Мене сестра запросила на Н.Р. до себе. В Мурманську область. Десь під фінські гори. З рейдом і в Москву, і в Пітєр, і в Ростов. hmm.gif Але в мене стілько бабла не нашкрібеться, і морозів я боюсь. Так шо буду в Києві кукавать. alkash.gif
.