Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Отцени Препада - Поставь незачет ЛЕКТОРУ вектором...
Могилянський форум > Навчання в Могилянці > Для студентів і викладачів
1, 2
Pricol
ТРЯМ.

Пиредлагаю Заценить Лекторов, типа профессоров и сделать следующее..

Напиши о самом классном преподе и в противовес о самом плохом...

В сети свобода слова...
ART M Inc
  SHMARYOVA sind das beste! :super:
maximuch
Шмарьвоа da best!:love:
oc
Егей, соціологи!!
Кутуєв is the best!!! :gigi:
Leftist
oc Повертайся краще назад в нашу гілку і будемо ...
:Duel:

А тут незручно на Кутуєва гнати, бо декатешніки в цей прикол не врубаються.
Cеред економістів найкращі:
1. Бураковський Ігор Валентинович 5++ (незважаючи на те, що у мене 60 балів з "Міжнародної економіки" і я досить добре знав її);
2. Іванова Наталія Юріївна 5+.

Найх##овіша з економістів:
1. Тимочко Непам’ятаю Якзвать, та й ну її наххххххх.... Якби тут були дозволені мати, то я б цілу поему їй написав!!! Дуже необ’єктивна, найнеоб’єктивніша!!!

Ще дуже подобається Копань Василь Степанович - "Охорона праці". Треба продавати квитки на його лекції. Доречі, показник - на першій було чоловік 60, а вже на другій більше 120 (два фака слухають). Його перли в "Приколах з лекцій".
Olesjunja
Іванюк - супер!!!! Шкода, що тільки один предмет викладає. Шахова - СУПЕРСУПЕРСУПЕР! Ну і, звичайно, Попович. А Чумаченко - гнати на фіг!
Kami
Так, Ігор Валентинович Бураковський, не тільки дуже ерудована та високоосвічена людина, а ще й чудовий викладач. Так що я б йому поставив А+. Він того вартий.

Наталія Юріївна Іванова також не тільки чарівна і розумна жінка, але й хороший викладач. Таких, на жаль, мало, але вони у нас є.

Ще була донедавна на ФЕН п.Корнілова. У неї ледь не всі теперішні викладачі (принаймні, більшість) були студентами. Високий клас видно зразу, тут і слів не потрібно.

Ірина Григорівна Лук’яненко на високому рівні (хоча у мене з "Економетрики" оцінки були не дуже).

Ще багато про кого можна розповісти...

А от п.Копаня чомусь люди не сприймають серйозно і даремне. Він розповідає корисні і потрібні речі, а всі думають що він стібається.
Anonymous
По поводу свободы слова и наездов на людей. Во-первых, свобода слова - это не свобода оскорблений. Ваши права заканчиваюся там, где начинаются права других, поэтому я, хотя некоторых преподов и не уважаю, призываю вас не позволять себе оскорблений. По поводу Глиба не могу подтвердить, что он выгоняет, но то, что он спрашивает на лекции материал - правда. С одной стороны может это и неправильно с юридической стороны, я не знаю имеет ли препод на лекции оценивать людей, согласно Статуту нашей дорогой НаУКМА - но вот заставлять ходить на лекции , что он делает, под страхом наказания - ТОЧНО НАРУШЕНИЕ, лично мне это не нравится, но со стороны преподачи знаний - работает отлично. Студент вынужден учиться, что и требуется доказать. А по поводу нервов - елки палки, если бы вы были главой такого ответственного, важного и т.п. факультета, вы бы не нервничали??? С другой стороны, зачем тогда в таком состоянии преподавать? Но ведь есть и другие преподаватели, которые не совсем адекватно реагируют! Что вы на него взъелись? В любом случае, людей лучше не оскорблять.
ironmax
Серед політологів найкрутіші Гарань і РОСТ (Павленко) Вони Рулеззззззз!
Ну ще нормальні Кисельов і Смолянюк (коли він ще тут викладав), потім Рябов, Лісовий, Демянчук, на останніх місцях — Молодцов і Соломін....
Серед тих не політологів, що мені вдалося прослухати, особливо віізначу Кримського, Кірсенка, Паніотто (Шкодую, що пропустив більшість його лекцій), звичайно, Чумаченка....  
werevolf
"Немає Бога, крім Гараня, і Павленко - пророк Його" smile.gif
Також Амельченко Наталія Анатоліївна - rulezz forever!
genius
ironmax
werevolf
підтримую, хоча список не повний...
А хто це там на Чумаченка гнав? Пасть порву!!
Leftist
ironmax

Так!!!!

Я хоч і не політолог, але Гараня, Павленка і Кисельова дуже поважаю.

Соломін - г###ий кучміст і повний ####. :moderator:
Anonymous
А те, що зараз відбувається на кафедрі політології (аби не було непорозуміння - повний атстой) зроблено в першу чергу руками Кисельова та Рябова, і вмитими руками Гараня. А Соломін - в першу чергу гнилий кисельовіст.

До речі Ткач ще викладає? Сходіть до нього на пару - враження незабутні.
quebecois
Рябов, цікаво, викладає чи ні. Колись вів Політологію-2, абсолютно тупий і нецікавий курс, тіпа рябознавство по його ж Теорії політики. Ще він типа розбудовує громадянське суспільство на Україні. Кисельова поважую за ІПВ все ж таки.
lexx
Глибовецкий, Опанасюк и отот, который "Охорону праці" читает просто супер фарева
Соломин... соломи-и-ин... если он мне в темном деканате попадется, то не увидет ето детя оборта более света своей кахведры...
genius
Рябов продовжує активно вербувати другокурсників до лав борців за громадянське суспільство та політичну освіту (чувак дійсно зовсім на цьому тронувся), заразом будучи єдиною людиною, за яку кафедру ще можна якось асоціювати з наукою.
Смолянюк уже усьо. Ткач - навіть не знав такого, мабуть давно вже не викладає.
Kazhan
Та не тронувся Рябов, він собі просто знайшов своє місце в житті, де можна ненапряжно розповідати та писати всілякі банальні речі, отримувати за це гранти і щиро пишатися тим, що він розбудовує громадянське суспільство в Україні. Науковоподібні "разглагольствованія" наукою назвати можна лише на фоні інших викладачів кафедри.
Anonymous
Для економістів: Бураковський серед українців звичайно кращий, Іванова - не знаюsmile.gif)) може за 3 роки щось змінилося аде думаю не багато - курс менеджменту повний сакс - Шереметі можна 100 очків вперед давати. А так можете сходити на Гейсфорда на  магістерку - чудак феноманально читає лекції (суперінтелект+презентація в стилі бізнес-школи). А так ще Сніжко був прикольним (1997-1998) але його разом з Ястремським "пішли" (в Могилі є таке - попускати найкращих).  
quebecois
Громадянське суспільство - це взагалі утопія. Згоден. що рябознавство - це не наука по визначенню smile.gif Хоч він і доктор філософських наук, але щось мене насторожує - він кандидата отримав, а потім майже через півроку доктора, до того ж я не бачив в ньому глибини філософа. Ну, візьміть хоч д.ф.н Горського чи його з Рябовим можно порівняти?
Корочє, долой псевдодокторів!! smile.gif
Outlander
Денисенко! Урра! Хто ще прочитає таку полум’яну промову замість лекції? Чи то пак перетворить лекцію на суцільну полум’яну промову?
Anonymous
Чумаченко - енергетичний вампір! Після його пар люди виходять ніби із концтабору, і лише дні через 3-4 приходять до тями. Хіба це нормально, коли викладач такий маразматик-садист???
quebecois
Чумаченко - респект при чому великий! Мені він сподобався, незабутні враження першого курсу - його лекції там семінари!!! smile.gif Він не маразматик і не садист, просто вимогає знань від студентів, якщо ти не будеш читати те, що він просить то дійсно 3.14ець тобі=)
Anonymous
На біології найкращими були Поліщук (вірусологія), Гродзінський (правда, підпільне поганяло "дідусь-забивайло"), Оляницька (бабуся унікальна - знає всі рослини України, але дуже криклива і іноді якась дивна - от її і пішли), Костерін...
KaHaPiC
Самый клевый - Бурбан :-)
ironmax
genius
До речі, Кисельов інібито казав, що він у наступному році знову буде запрошувати Смолянюка читати політологію-1 фрешменам і фрешвуменам, бо В.Ф нібито звільнився з Академії збройних сил і перейшов в РНБОУ... Отакої... Поживемо -- побачимо.

Доповнення від 9.06.2003 7:33.

А Соломін - в першу чергу гнилий кисельовіст.
Та ну... Соломін, хоча й друг, товарісч і кум Кисельова, все ж таки до його рівня явно не дотягує... Гнилий теоретик  і кучміст типу Молодцова, що не хотів визнати те, що саме Кучма і кучмоноїди не  дають нормально розвиватися  місцевому самоврядуванню....  

Доповнення від 9.06.2003 7:36.

А на Чумаченка, ви, хлопці, дарма гоните...
Kazhan
ironmax
Не про рівень мова. Йдеться про загальну спрямованість на те, аби не дати нормальним людям викладати на кафедрі, натомість залучати (Кисельов) відвертих дегенератів(Соломін).

А про Смолянюка - дійсно перейшов зараз у РНБОУ, а от що повернеться в Академію - не факт, щось він не дуже від цієї ідеї у захваті. Хоча й нічого проти не каже. Було б непогано, звичайно.
Anonymous
Про Рябова ви так даремно. Він свого "доктора" отримав здається у 2000 році - не раніше 1999. До того 3 роки при мені він був "чесним" кандидатом. А те, що для політолога він може дати - то тутсправді є проблеми, тому що не всі філософи можуть уникнути свого, вибачте, нудного філософування. яскравий приклад протилежного - Лісовий. Оце класний викладач. інколи задовго говорить, але все по ділу. (Хоча інколи міг би й раніше зупинятися).
genius
Да, такі на Чумаченка здря гонять. Він, мабуть, найбільший рулєз, яким нас зустрів ФГСН.
Kazhan ну а хто заважає "нормальним людям" працювати на кафедрі? Вони ж самі йдуть нафіг. Може, я чогось не знаю, але, по-моєму, і Смолянюк сам пішов, і Томенко, і Дергачов... Ну в падло їм їбошити на благо батьківщини на халяву. І моральне задоволення від спостерігання за розумними студентами цього не компенсує. Радійте, що:
а) все ж залишаються хароші люди (Гарань, Ожеван той же);
б) Могила генерує, знов-таки, хароших людей, які лишаються на кафедрі (Павленко, Кушніренко - ну ваще мощні пацани)
ironmax
genius
Томенко — політолог -практик, тому він не хотів у нас читати. Стосовно Дергачова не знаю, чи він тільки у нас не читає, чи може взагалі ніде не читає...  А Смолянюк, може, й повернеться, але вже буде читати так, як Ожеван... Лише  спецкурси, ніяких курсових і дипломних...  А політологію -1 він читав класно, чесно...
А тепер, люди добрі, відгукніться про політологію -1 від п. Кресіної. Цікаво почути  ваші думки.
Kazhan
genius

На рахунок Смолянюка - згоден, та й Дергачов у принципі сам вибрав свою дорогу. Тільки чому вони не захотіли викладати принаймні по одному курсу? А от Томенка - відверто "пішли". Кажуть, він як керівник кафедри не справлявся з обов’язками. Не знаю. Знаю, що раніше на кафедрі було вчитися набагато приємніше (не халявніше) та цікавіше. А зараз - краще б її взагалі не було, тої кафедри.

Невже Академія приречена на занепад лише через те, що не може забезпечити викладачам якісь більш-менш пристойні зарплати? Мені чомусь здається, що не питання грошей було визначальним.
genius
ironmax "політолог-практик" - це оксюморон. Він був тіпа політологом-теоретиком, але зараз він перестав бути політологом як таким. Нехай мені плюне проміж очі той, хто доведе, що Томенко - науковець, політолог або щось подібне.
Anonymous
narkoman

Не согласен по поводу Томенка.
насколько я понял, то он у тебя не читал, как впрочем и у
geniusa, потому что он не был и политологом-теоретиком.

Так что аргументируй свое высказывание,
иначе это просто треп
ironmax
narkoman
Не гони на Томенко, бо як почує дядя Вітя, що так ображають дядю Колю, скаже дяді Славі, і тоді не знаю, що останній з тобою зробить... smile.gif
genius
Guest хе... ні, в мене вже пані Бевз читала, оце настояща женщіна

ironmax - а шо за дядя Слава, не пойняв? Хвилини дві згадував...

Доповнення від 14.06.2003 17:39.

Аааааааа. Тю дурак, пойняв. Да, єсть таке дєло.
TARoZ
 SHMARYOVA sind das beste!  :super:

Шмарьвоа da best! :love:

Шмарьова - RESPECT!!!
Бірченко - RULEZZZ!
Смирнова - Бойова баба.
Цельєв - приколіст!
Логік(не пам"ятаю як звуть) - М###К!
Лехник - к####на.
Копилов - Л##!!! :evil:
OliaX
smile.gif ФСНСТ-1:
- Оссовський - рульний прэпод, оосбливо, коли веселий.
- Пукіш - читайте на відповідній темі, кожному до смаку, :roll: , а моє ставлення - :roll: залежно від її та мого настроюsmile.gif
- Тодор, класна прєподшаsmile.gif
- англічанкаsmile.gif у мене - Буреніна - реальний акцент, подобаєтсьяsmile.gif
- Фізрук (Жуков) - о... любоффsmile.gif супер, коли не приймає нормативи smile.gif
- Спасітелева - цікава прєподша з (у цілому) гарними лекціями і такими самими семінарами
- Якушик. сакс на лекціях, а як людина - smile.gif гуд!
- Кушніренко - мрачний філософ.
genius
Не знаю, коли це Спасітєлєва була "гарною прєподшею" - чи може вона в вас таки інформатику читає, а не економіку? Бо в нас, ФГСН-2, вона чомусь читала економіку, хоча до того декілька років читала економістам інформатику.
А що значить "мрачний філософ" щодо Кушніренка? Поганий філософ чи навпаки, дуже філософський склад розуму має? Не можу погодитись ні з тим, ні з тим. За напрямом мислення (за покликанням) він скоріше історик, а обзивати його поганим філософом теж не можна, бо як на кафедру політології він добре в цьому шарить теж.
А взагалі, цікаво, як він став такою звіздою восходящого сонця: рік тому про нього знало лише вузьке коло теперішніх політологів-магістрів-1, які були (є) з ним у тісних дружніх стосунках. Наскільки я розумію, його дебют викладацький якраз у нас відбувся, коли він читав у екстреному порядку етнополітику замість Мейса.
OliaX
Спасітелева.. інформатику? цікавоsmile.gif) не знаю, мені більш-=менш подобаються її лекції, коли в 1-217 сиджу близько до сцени?smile.gif))
КУшніренко - мрачний філософ це тому, що він таку часто демагогію розводить.. не в поганому розумінні, а ось, н-д, дівчина відповідає на питання, він її...перериває і починає своє говорити.. і хвилин на 15 smile.gif
Kunia
Спасітелева.. інформатику? цікаво:))

С++ в наші часи читала.
потім ринулася в економіку
naamah
Спасітелева.. інформатику? цікавоsmile.gif)

С++ в наші часи читала.
потім ринулася в економіку

Угу... її вигнали.... за занадто велику компетентність tongue.gif
Kunia

Угу... її вигнали.... за занадто велику компетентність  tongue.gif

не знав, не знав.... втім, цікаво *)
naamah

Угу... її вигнали.... за занадто велику компетентність  tongue.gif

не знав, не знав.... втім, цікаво *)

Та ну.... це ж видно неозброєним оком. Вона такі прикольні речі на С++ творила... певно і досі вважає Страутструпа якоюсь дивною рослиною з Амазонії, щи іще чимось цікавим....
Bigmama
Як я вже десь писав найкращі прєпади могими це прєпади правників!!!!
Шмарьова & Бірченко RULEZZZZZZ!

На цю хвилину менш за все я поважаю Копилова
Копилов ACTOYYYYYYYYY
vector
Пажалуста не ставьте мной незачеты :twisted:

И так жисть тяжелая - а тут еще дополнительная иксплуатация - предлагаю использовать для незачетов лекторам более подходящие придметы.

Варианты: Лекторские зачетки (А чего? У нас есть - а у них нет - никакой димакратии)
Ракеты земля-,воздух-, и т.д. -лектор (Что-б посерьезному)
Общественное порицание ( Что-б они снова могли почуствовать себя молодыми smile.gif )
TARoZ
БИРЧЕНКО як викладач усім подобається і ставиться до всіх позитивно. На її лекціях я ніколи не спав, а на семінари завжди (ну майже ;-)) приходив підготований.
Anonymous
Дикий FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ФПрН, підтримайте!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MadDog

Підтримую
Воістину forever! smile.gif
noddeat

та, прикольний чувак. У нього був друг, який мав лише дві причини, щоб випити , він не визнавав ні свят ні вихідних. Лиш з двох причин він міг дозволити собі випити: коли дощ є або коли дощу нема. lol.gif
(це ввін нам на семінарі такий ганекдот розповів)

а взагалі, найрульозніші викладачі ФПрН: Бурбан, Голод, Опанасюк і Анісімов (Електродинаміка).

найх###овіший викладач за всю історію? ВОЛКОВИЧ!!! І нащо я слухав Інформатику-1? І нафіга?!!!
Klera
хе-хе :) можно я Ожевану (кафедра политологии) незачет поставлю? мало того, что весь триместр ЗАБИВАЛ (опоздание на час, полчаса, полный игнор), дык еще и совершенно невразумительные лекции пытался читать (как вам зачитка вслух книжки "редагування текстів"?)

И называлось все это гордым авторский спецкурс "Вступ до політичної аналітики". Тьфу. Впустую постаченное время. Шо обидно, умній же чувак...
.