Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
EERC, Киевская экономическая школа, KMBS...
Могилянський форум > Навчання в Могилянці > Для студентів і викладачів > Economics
Femina
Узнала, что в следующем году EERC отделяется и оформляется в Киевскую Экономическую школу имени (наберите воздуха в грудь!) Пинчука. А у факультета будет свой магистериум ohmy.gif unsure.gif blink.gif
Ballistic
Даже не знаю, как это прокомментировать. Будет точная информация - посмотрим. А так очень бы не хотелось.
ok77
100% правда.
fairlady
(Femina @ 3.11.2006, 10:40:43) *
Узнала, что в следующем году EERC отделяется и оформляется в Киевскую Экономическую школу имени (наберите воздуха в грудь!) Пинчука. А у факультета будет свой магистериум ohmy.gif unsure.gif blink.gif

А ты думала кто финансирует EERC?
noddeat
(fairlady @ 3.11.2006, 18:57:04) *
(Femina @ 3.11.2006, 10:40:43) *
А ты думала кто финансирует EERC?

Members of the Consortium

Eurasia Foundation

Carnegie Corporation
Finnish Ministry of Foreign Affairs

Ford Foundation

Open Society Institute

Royal Norwegian Ministry of Foreign Affairs

Swedish Ministry for Foreign Affairs

World Bank

Interpipe Group

це лише один зі спонсорів. Якщо америкоси припинять фінансування (а мова про це йшла ще на моєму другому курсі), то все може бути. А щодо відділення від НаУКМА, то воно і так, слава Богу, до НаУКМа особливого стосунку не має.

Дописано о 20 годині 08 хвилин 29 секунд
забув лінк дати:
http://www.eerc.kiev.ua/links/members.shtml

Дописано о 20 годині 11 хвилин 18 секунд
А у факультета будет свой магистериум

це вже давно робиться. Не всі ж можуть (і хочуть!) вступити до ЄЄРС, раніше альтернативою була ацтойна (за відгуками учаснегів) програма спеціаліста, тепер буде альтернативний магістеріум для роз...їв або тих, хто працює, а папір магістра навіщось потрібен.
Kami
Остаточне відділення EERC від магістерки НаУКМА виглядає цілком логічно. Раніше воно було окремим де-факто, хоча його випускники отримували дипломи НаУКМА, а тепер буде окремим ще й де-юре.

Не знаю, чи буде на новій магістерці вчитись легше ніж то було на EERC, але наявність вибору - це позитив.
Feniks
Мої інформатори стверджують, що правда. З EERC буде бізнес-школа, фінансована в тому числі Пінчуком, й створено магістерку для економістів. Загалом, це позитивно. Багато людей, яких я хотів би бачити в Могилі подовше, підуть на нову магістерку, бо ЕЕРС їм не надто підходить.
noddeat
(Feniks @ 3.11.2006, 21:50:54) *
Мої інформатори стверджують, що правда. З EERC буде бізнес-школа, фінансована в тому числі Пінчуком, й створено магістерку для економістів. Загалом, це позитивно. Багато людей, яких я хотів би бачити в Могилі подовше, підуть на нову магістерку, бо ЕЕРС їм не надто підходить.

ЄЄРС готує науковців, і забивати там нереально. Мало випускників-економістів хтіли б бути науковцями. Згідно з моїм постом вище, Пінчук і зараз є спонсором ЄЄРС.
Сталкер
Еще одно свидетельство ”вечной” деградации могилянки! Если отделится ИИРСи, что же тогда останется? Даааа. По-моему Брюху надо на пенсию, он ксати обещал когда-то (говорил ”точно уйду”) уйти к 2006 году. Пока что своего слова не держит. Или же наоборот, разогнать половину функционеров, которые паразитируют на могилянке, набрать новых людей и рискнуть здоровьем!
Feniks
(Palamit @ 3.11.2006, 21:09:55) *
Еще одно свидетельство ”вечной” деградации могилянки! Если отделится ИИРСи, что же тогда останется? Даааа. По-моему Брюху надо на пенсию, он ксати обещал когда-то (говорил ”точно уйду”) уйти к 2006 году. Пока что своего слова не держит. Или же наоборот, разогнать половину функционеров, которые паразитируют на могилянке, набрать новых людей и рискнуть здоровьем!

Фігня, ЕЕРС і зараз де-факто окремий світ. Не бачу нічого страшного в тому, що в людей зявиться більший вибір.
Ballistic
(Feniks @ 3.11.2006, 23:25:03) *
Фігня, ЕЕРС і зараз де-факто окремий світ. Не бачу нічого страшного в тому, що в людей зявиться більший вибір.

Между прочим, я полностью согласен с этим. Финансы создавали свою магистерку (так и не знаю, существует ли она уже), и у эктеории тоже должна быть своя.
noddeat
(Ballistic @ 3.11.2006, 23:07:07) *
(Feniks @ 3.11.2006, 23:25:03) *

Между прочим, я полностью согласен с этим. Финансы создавали свою магистерку (так и не знаю, существует ли она уже), и у эктеории тоже должна быть своя.

дик, видно гуманітарії не звикли читати тему перед тим, як туди дописувати (я про пост Паламіта).
ЄЄРС - це не могилянка. Від могилянки у ЄЄРС лише приміщення і кілька викладачів на кшалт Лук”яненко чи Шпортюка. І то невідомо, де їх основне місце роботи.
Outlander
(NotDead @ 4.11.2006, 00:40:12) *
Від могилянки у ЄЄРС лише приміщення і кілька викладачів на кшалт Лук”яненко чи Шпортюка. І то невідомо, де їх основне місце роботи.

Имя спонсора делает этот вопрос очевидным -
Шабес-гои при синагоге Бродского!

По сабжу - что дальше? Отделится магистрека философии? Превратится в ”институт свободных мыслителей”? Или филологов? С превращением в ”институт благородных девиц”? Или АйТишников - ”Хакерская Вольница”?

Политика Брюха = кг/ам. Размещать на территории вуза посторонние объекты, если они были посторонними - кг/ам. Если же не были посторонними, то терять контроль над некогда своими подразделениями - тоже кг/ам. С ситуацие вокруг ЕЕРЦ не знаком, и знакомиться не собираюсь, просто теперь поставлю галочку возле пункта ”Пинчук спонсор ЕЕРЦ”. Очень весело, хорошо и замечательно. Криворожсталь, НЗФ, ЕЕРЦ, что дальше? Может он станет спонсором всей Могилы? И ввдеет на природе спецальность ”газосварщик трубного цеха”?

Вывод: Мне просто очень глубоко несимпатичен Пинчук.
ukraine_is_saint
(Ballistic @ 4.11.2006, 00:07:07) *
Финансы создавали свою магистерку (так и не знаю, существует ли она уже)...

існує.
noddeat
не хвилюйся ти так. Викинули вже з території Могили Японський центр, викинуть і ЄЄРС разом з КМБС, а потім американську біліотеку (була певний час така загроза). І дійсно, нафіг нам (філософам) сторонні об’єкти на кшалт ЄЄРС.
Outlander
А уместо них буит пивной ларьок! alkash.gif

Субаренда - кал. Студенты вынуждены буквально тесниться в существующих помещениях, особенно после дополнительных наборов, а тут, панимаешь, корпус, полкорпуса, этаж - другая организация. Фэйс-контроль на входе. А сами - сидите друг у друга на головах! Аццтой, короче. Нерациональное использование собственных ресурсов. И было бы чего ради.. Вменяемый бордель открыли хотя бы, что ли?
Draco
По-моему существование таких структур, как EERC, КМБШ, Американская библиотека и т.д., на территории Академии и в ее сотаве повышает престиж и рейтинг Академии. А также предоставляет дополнительные возможности студентам и преподавателям Академии. И терять такие довольно ценные для нас объекты просто нерационально. Хотя создание собственного магистериума на ФЕНе будет шагом вперед!
wolka
лично меня поразило просквозившее в титульном сообщении негативное отношение к господину пинчуку. никакой особой приязни (равно как и ненависти) у меня к нему нет - так, один из олигархов, который в последнее время активно пиарится. почему вас так задевает, что школа будет его имени?

помнится, в одном произведении (”скарлетт” риплей - чего только не читается в отпуске - а все потому что библиотеки санаториев - это ужас что такое!! pardon.gif ) одна южанка сказала слова: ”если бы привидение линкольна пришло и дало нам денег на учебники, я бы просто расцеловала его!!”
так и пинчук - при его участии и помощи студенты получают нефиговое образование. назвать школу его именем - элементарный жест вежливости. не более, чем табличку повесить ”цю аудиторію відновлено коштом....”.

имхо, вы понимаете pardon.gif biggrin.gif

2 Draco
+1
Outlander
(wolka @ 4.11.2006, 22:25:27) *
лично меня поразило просквозившее в титульном сообщении негативное отношение к господину пинчуку. никакой особой приязни (равно как и ненависти) у меня к нему нет - так, один из олигархов, который в последнее время активно пиарится. почему вас так задевает, что школа будет его имени?

-10

Криворожсталь + НЗФ.

Я его ненавижу! Он хититель народного добра! И я ненавижу всех остальных ”так себе олигархов”! Ибо то, каким образом они достали свой первый, второй и третий миллион, а также то, что они продолжают вытворять со страной - УЖОСНАХ! Будет нам щас бюджет развития на слудующий год, ох как будет!
noddeat
(все потерто у зв”язку з неактуальністю)
Дописано о 00 годині 47 хвилин 24 секунд
а слона то ми і не побачили!!

всі фтикати в цей документ:
http://eerc.kiev.ua/docs/2-nd_flyer_curves_v12.pdf

тут написано, що буде з ЄЄРС, вона дійсно перетвориться в Київську Школу Економіки (без імені). Пінчук - хонорарі чєамен.
Feniks
2 Outlander
Абсолютна більшість нинішніх мільйонерів на просторах колишньої Радянщини заробили свій перший мільйон незаконним шляхом. Я до цього ставлюся спокійно. Очікувати іншого розвитку подій у роки дикого капіталізму початку 90-их і корпоративних воєн кінця століття було б щонайменше наївно.
Це такі популісти як ЮБТ, відМОРОЗок, таваріщ комуняка та інші проФФесори можуть собі дозволити емоційно махати руками й кидати гроші в обличчя, а прагматичні люди візьмуть ті гроші, які Пінчук колись вкрав і примножив, й використають їх на добру справу.

Проблема наших людей в тому, що вони думають про минуле, а не про майбутнє.
KISSLOTNIY
Люди, поясніть мені будь-ласка про це різні автомномні ”школи” при могилянці? Я взагалі мало що знаю про них. ке відношення вони мають? Це типу магістерки по суті? Чи хто там може вчитись? Вони платні?
Наприклад КМБШ - це я так розумію просто автономна якась школа, не магістерка? чи все ж таки студенти КМА можуть туди поступати і отримувати дипломи? з іншого боку є Школа Журналістики яка є чистою магістеркою із бюджетними місцями. Тому я трохи плутаюсь unsure.gif
Feniks
КМБШ - наші партнери. Це бізнес-школа в класичному розумінні цього слова. Але не для всіх, бо коштує дофіга грошей (більше 10штук президентів). Туди за звичай вступають керівники різних департаментів компаній, щоби покращити своє розуміння практичної економіки, познайомитися з новими теоріями, течіями, підходами, відкрити нові аспекти організації роботи своєї компанії і т.п. і т.д. Це MBA, а не MA.
Школа журналістики, наскільки я знаю, це магістерська програма (МА). Про деталі не в курсі.
Київська школа бізнесу, наскільки я розумію, буде орієнтуватися на принципи роботи Лондонської школи бізнесу. Скоріше за все, певні пільги для наших студентів там будуть, хоча хз.
KISSLOTNIY
А що за Київська школа бізнесу?

Що означає MBA? shy.gif
Draco
(KISSLOTNIY @ 5.11.2006, 14:28:54) *
А що за Київська школа бізнесу?

Що означає MBA? shy.gif

MBA - Master of Business Administration
KISSLOTNIY
Але ж це все одно дорівнює магістру, прально? то ж яка власне відмінність між МШЖ та КМБШ? smile.gif
Femina
(KISSLOTNIY @ 5.11.2006, 13:56:00) *
Але ж це все одно дорівнює магістру, прально? то ж яка власне відмінність між МШЖ та КМБШ? smile.gif

На МВА люди идут, уже имея полное высшее оразование (то есть диплом магистра), проработав при этом в реальном бизнесе на руководящей должности определенное время. С одним лишь дипломом бакалавра ты, насколько я понимаю, в КМБШ не поступишь. pardon.gif

Мне нравится, что у нас при Могилянке/на территории существует ряд довольно престижных структур. И никакого такого места они у нас не крадут. Нашей администрации не хватает 2 млн грн на окончательную сдачу в эксплуатацию нового здания бакалаврской библиотеки. Может, Пинчука попросить?
Draco
МВА дает последипломное образование. Диплом магистра нужно получать до поступления программы МВА.
Ballistic
i
Повідомлення:
Я переименовал тему - обсуждайте всё сразу, так будет лучше. И постарайтесь больше не оффтопить.
KISSLOTNIY
Феміна, Фенікс та Драко
Всім дякую за пояснення! smile.gif

От тільки про Київську школу бізнесу не зовсім зрозуміло лишилось .Це теж щось при Могилянці окреме від КМБШ?

І ще таке питання:
а як Могиляна пов’язана наприклад зі структурою КМБШ. Все ж таки остання організація використовує у своїй назві бренд могилянки, знаходить в її приміщеннях. Які між ними зв’язки? Тобто НаУКМА і КМБШ це дві окремі організації, чи КМБШ це якесь дочірнє підприємство чи щось типу того? smile.gif
Draco
Связь между НаУКМА и КМБШ я всегда понимала приблизительно так. На момент основания/возрождения Академии и создания КМБШ этим двум организациям было довольно выгодно сотрудничать. НаУКМА могла гордо говорить:”Вот какие мы крутые и многогранные! сколько у нас всего есть! И библиотеки, и киноклуб, и даже КМБШ”. Ну а Бизнесс-Школе на этой стадии развития отнюдь не помешало громкое имя Академии и создало дополнительную рекламу. Сейчас КМБШ уже практически не нуждается в Академии, но, наверное, по привычке или по особой договоренности числится ее структурой.
Я так думаю.
Sonia
(KISSLOTNIY @ 5.11.2006, 16:31:42) *
Феміна, Фенікс та ДракоВсім дякую за пояснення! smile.gif

От тільки про Київську школу бізнесу не зовсім зрозуміло лишилось .Це теж щось при Могилянці окреме від КМБШ?

І ще таке питання:
а як Могиляна пов’язана наприклад зі структурою КМБШ. Все ж таки остання організація використовує у своїй назві бренд могилянки, знаходить в її приміщеннях. Які між ними зв’язки? Тобто НаУКМА і КМБШ це дві окремі організації, чи КМБШ це якесь дочірнє підприємство чи щось типу того? smile.gif

швидше кмбс створювалась як фінансовий додаток до могилянки і прояв більш високого рівня освіти(післядипломної). я думаю, що і тепер більша частина прибутку кмбс (там рік навчання коштує десь біля 10 тис $, якщо не помиляюсь) іде на потреби могилянки, інакше вони б не тулились на 4 поверсі 4 найхолоднішого корпусу академії. ну а де ж іще гроші брати державноутримуваному вузу?
wookie
(Draco @ 5.11.2006, 15:03:00) *
МВА дает последипломное образование. Диплом магистра нужно получать до поступления программы МВА.

Помиляєтесь, пані. Для того, щоб вступити на MBA програму, достатньо мати бакалаврський диплом будь-якої спеціальності, 3-5 років досвіду роботи (хоча є 5% яких беруть відразу після бакалаврату), та результати GMAT за останні 2 роки. Решта документів стандартні.
KISSLOTNIY
(wookie @ 6.11.2006, 16:49:27) *

Помиляєтесь, пані. Для того, щоб вступити на MBA програму, достатньо мати бакалаврський диплом будь-якої спеціальності, 3-5 років досвіду роботи (хоча є 5% яких беруть відразу після бакалаврату), та результати GMAT за останні 2 роки. Решта документів стандартні.
А шо таке GMAT?
noddeat
(KISSLOTNIY @ 22.11.2006, 19:37:58) *
(wookie @ 6.11.2006, 16:49:27) *
А шо таке GMAT?

http://www.google.pl/search?q=GMAT&start=0...l-PL:unofficial
one.team.city.dream
(wookie @ 6.11.2006, 17:49:27) *

не треба далеко ходити, загляньте на сайт:
Критерії відбору на Президентську МBА

1. Бути власником або співвласником, задіяним в керівництві компанії – наприклад, Голова правління, Голова наглядової ради, генеральний директор
2. Заявлений лідерський досвід та власна філософія лідерства
3. Вільна українська мова

знання англійської вже не вимагається, що, до речі, є досить серйозною проблемою, бо під час навчання нерозуміння іноземних викладачів чи проблеми комунікації під час, наприклад, MBA-турів у США, Китай, Сингапур etc є досить гострими... перекладачі не завжди присутні, типу ”це ваші проблеми”, ми попереджали...

про відношення до Могили: кмбш - є СЬОГОДНІ частиною НаУКМА (один з департаментів післядипломної оствіти), при тому є ще створене ТзОВ ”КМБШ”, але ті всі зв’язки - чиста формальність. На мій погляд це все можна охарактеризувати дуже просто - один з бізнесів Могилянки (не буду уточняти кого саме, Ви й так знаєте).

про вартість навчання в КМБШ: Президенти - 20 000 у.о. [разом з ПДВ], Управлінці - USD 15 500, враховуючи ПДВ. Це повна вартість навчання, яка включає в себе бізнес-тур (треба тільки доплатити за квитки на літак etc). Але для загального розуміння просто скажу що кмбш має програми, де один день навчання коштує 400 і більше Євро, чи ще краще: 3 години (як то з Котлером) - 500у.о. Взагалі, кмбш - унікальна структура, вони інколи вмудряються продавати ”вечерю з Траутом” чи ще кимось... власне, за це я їх і поважаю! Вона справді вміють вести бізнес!

EERC - в цьому форумі вже багато про це все сказано, мало що можна додати. Я тільки не розумію чому пан Бажал тепер не має вже відношення до цієї структури. дивно... йому ж це дуже було цікаво..
А взагалі, EERC, ФЕНs не дуже люблять такі структури як бізнес-школи. Перші не люблять других, бо ”Ви не вчите людей нічого наукового, яка ж Ви освіта!? Ви просто приводите практиків, які кажуть робіть так чи так, воно діє!”, другі не люблять перших, бо ”Ви вчите теорію, вона нафіг нікому не потрібна в бізнесі”... принаймні в мене склалось таке враження.

Підсумок: EERC злетить з НаУКМА далеко і швидко, що вже майже й зробило. kmbs - нікуди не піде найближчих, думаю, 5-7 років... ну MBA - точно... от всі інші Тренінги та Семінари - можуть відділитись, що вже активно відбулось/відбувається з HRM-напрямком... незнаю що там зараз відбувається, місяців вже 4-5...

до речі, такі СУПЕР-викладачі як Шеремета, Винницький та інші (з кмбш) викладають також і у бакалаврів на старших курсах (соціологія та економіка, здається)... ну і ще на деякі вибіркові можна до них записатись... А В НИХ Є ЧОМУ ПОВЧИТИСЬ!
KISSLOTNIY
one.team.city.dream
Круто! Дякую зі інформацію! І звідки ви ото на другому курсі вже стіки знаєте! На перший погляд здавалося що говорить людина яка сама там вчилась чи працювала чи щось типу того smile.gif

До речі, а шо означає GMAT?

Ще цікаво. А чим там в КМБШ займаються студенти що проходять відпрацювання?
one.team.city.dream
(KISSLOTNIY @ 15.12.2006, 23:55:38) *
one.team.city.dreamКруто! Дякую зі інформацію! І звідки ви ото на другому курсі вже стіки знаєте! На перший погляд здавалося що говорить людина яка сама там вчилась чи працювала чи щось типу того smile.gif

Ще цікаво. А чим там в КМБШ займаються студенти що проходять відпрацювання?

відпрацювальники - кур’єри, інколи - тимчасові рецепціоністи... А взагалі - хороший кар’єрний старт для цікавих людей з файними талантами

ще є 5* - гарний проект! справді...

GMAT - мабуть якийсь сертифікат рівня знань англійської, не знаю...
KISSLOTNIY
І ким ти там працюєш цікаво? в мене однокурсник один теж ніби там працює наскільки я зрозумів. тільки ніколи не цікавився ким і що там взагалі може студент другого курсу викладати smile.gif чи є якісь інші роботи?

i
Повідомлення:
теги...
one.team.city.dream
(KISSLOTNIY @ 16.12.2006, 00:45:23) *
І ким ти там працюєш цікаво? в мене однокурсник один теж ніби там працює наскільки я зрозумів. тільки ніколи не цікавився ким і що там взагалі може студент другого курсу викладати smile.gif чи є якісь інші роботи?

а хто твій друг?

i
Повідомлення:
теги...
Колдєр
one.team...,
подумай добре чи багато політологів софоморів працюють у КМБШ! alkash.gif
я знаю двох smile_idea.gif

i
Повідомлення:
теги...
KISSLOTNIY
(one.team.city.dream @ 16.12.2006, 01:12:39) *
(KISSLOTNIY @ 16.12.2006, 00:45:23) *

а хто твій друг?
взагалі думав що там працює мій однокурсник - Бугай Юрій звати. пттав народ -кажуть що вінтам ніби відпрацьовує а не працює... зате коли ходив по сайту знашов там саме серед працівників - Єщенко Машу, яка також зі мною на одному курсі на політології smile.gif

Дописано о 16 годині 29 хвилин 04 секунд
(Colder @ 21.12.2006, 15:13:58) *
one.team...,
подумай добре чи багато політологів софоморів працюють у КМБШ! alkash.gif
я знаю двох smile_idea.gif
це мабуть вони і є? hmm.gif

Колдєр
[quote name=’KISSLOTNIY’ date=’ 21.12.2006, 15:29:04’ post=’459743’][[/quote]це мабуть вони і є? hmm.gif
[/quote]
Юра-один, Машу я шось не знаю..... dead.gif , а є ше один чудєсний мальчік. wub.gif
але це жорсткий офтоп, шо підлягає негайному видаленню sceptic.gif
wookie
Браття й сестри, кому цікаво я завершив МБА в США 2004р. Маєте запитання - то пишіть.

Дописано о 17 годині 48 хвилин 09 секунд
(KISSLOTNIY @ 15.12.2006, 23:55:38) *
one.team.city.dreamКруто! Дякую зі інформацію! І звідки ви ото на другому курсі вже стіки знаєте! На перший погляд здавалося що говорить людина яка сама там вчилась чи працювала чи щось типу того smile.gif

Graduate Management Admission Test. http://www.gmat.org
Hell'hound
(one.team.city.dream @ 15.12.2006, 22:33:17) *
до речі, такі СУПЕР-викладачі як Шеремета...

Ну і чим же він такий СУПЕР? smile_nea.gif
one.team.city.dream
(Hell’hound @ 21.12.2006, 21:06:39) *
(one.team.city.dream @ 15.12.2006, 22:33:17) *
до речі, такі СУПЕР-викладачі як Шеремета...
Ну і чим же він такий СУПЕР? smile_nea.gif

ну і чим він НЕ супер?

P.S.:НЕ супер викладачі не стають віце-президентами європейських асоціацій бізнес-шкіл, їх не запрошують викладати для вищих керівників Національних інститутів в Казахстан, Росію, Узбекистан etc

але більш ”суперовіший” він все ж таки управлінець... недарма ж увійшов в 20-ку кращих менеджерів України ...
та для розвитку саме цієї теми (про п.Ш.) відкрийте новий топік... якщо хтось хоче

взагалі думав що там працює мій однокурсник - Бугай Юрій звати. пттав народ -кажуть що вінтам ніби відпрацьовує а не працює... зате коли ходив по сайту знашов там саме серед працівників - Єщенко Машу, яка також зі мною на одному курсі на політології smile.gif

ну якщо це той Юра про якого я думаю (здається там більше й людей з таким іменем нема, хіба кур’єри, їх я не знаю), то я його знаю.. цікавий чувачок...
а от Маші я не знаю.. і взагалі, де на сайті є якісь дані про Єщенко Машу??? може в списку випускників МБА? ))
KISSLOTNIY
Маша - вона менеджер з реклами в якомусь там виданні при КМБШ. Не пам’ятаю як називається smile.gif подивись там на сайті є, просто юзабіліті жахливе то знайти важко

!
Попередження:
Панове, ще один такий меседж без тегів, і ... Розцінюйте як усне попередження. Таку розмову можна вести приватно! Не витер, бо стосується якось КМБШ... smile.gif
Draco
Осведом ли кто-нибудь о последних новостях в EERС? На бонете уже есть тема о последних происшествиях там.
Но меня еще очень интересует создали ли уже магистерскую программу для экономической теории? Куда будут поступать выпускники этого года? Все так же в EERC или уже в нашу чисто могилянскую магистерку?
ReScorpio
(Draco @ 25.06.2007, 08:22:17) *
Но меня еще очень интересует создали ли уже магистерскую программу для экономической теории? Куда будут поступать выпускники этого года? Все так же в EERC или уже в нашу чисто могилянскую магистерку?
Создали. Поступать будут кто куда захочет smile.gif кто-то на eerc, точнее KSE, поступал; большинство идут на магистерку, а кто-то вообще за бугор.
.