Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Спудейське Братство
Могилянський форум > Могилянка та могилянці > Студентські організації
1, 2
gadiuka
Дуже хочеться почути, що про існування та діяльність цієї організації знають не тільки її члени.
IBAHKO
А, може, зробите свій сайт, де можна буде це все побачити. Я, наприклад, знаю дуже небагато, і мені цікаво було б побачити такий сайт.
ART M Inc
IBAHKO Zapytay u mene!
Anneken
Сайт у процесі творення.
Perelesnyk
Ми не про сайт, ми про СБ. Я що скажу, в СБ - душевно, плюс халявний інет. Головне ЛЮДИ - а там вони всуціль (під кожною великою літерою розпишусь)
genius
Ну-ну. Воно дійсно якось некрасіво незареєстрованим заходити й матюки нехароші писати. А ти стояв біля витоків яких саме? Най-найпершого (власне Студентського) чи СБ-1997 (Спудейського)? І наскільки дєятєльну роль відігравав? Розкажіть, ув.тов. Гест, про Ваші бойові звитяги, пліззззз.
anydoby
Anneken
Сайт у процесі творення.

Интернет, должен вам сказать, просто болен хреновыми сайтами без содержания, цели и с попсовым дизайном. Будет ещё один.

на \"нєокрєпшії молодії душі\" нинішніх братчиків?

Именно так они и выглядят, когда здороваются с тобой за руку -- причём здороваются мягко и быстро отдергивают руку, будто я в неё плевать собираюсь -- приговаривая "дорыдэнь, братчыку". Противно, особенно от слова "братчыку" -- хочется сказать, крылатое "сам дурак" или как у классика "хто колгоспник, це я колгоспник? чи може вона колгоспниця?... а на тоби колгоспника!"
И если люди качают головой, то не без основания. Раньше ведь не качали? У меня тоже есть основания, но я этого не делаю, потому что у меня все, не как у людей.
KaHaPiC
сайт - дело полезное и нужное. а отого новоиспеченного психолога не слушайте
Kazhan
Чим братство зараз реально займається - може хоч тут напишете?
Marichka
Чим братство зараз реально займається - може хоч тут напишете?

Ну, звичайно, ми не сидимо на місці. Ось 28 буде "Польська вечірка", з 12 на 13 "Андрієвські вечорниці" і десь після сесії, числа 19, Святого Миколая.
Feniks
Сайт буде однозначно. Скоріш за все на початку наступного триместру, але це дата орієнтовна.
Про заходи, які проводить Братство, зараз можна дізнатися на Бонеті, в ММ. Існують також "дошки огорошень".
Van Baboshyn
Перенесено з http://www.bo.net.ua/forum/index.php?act=S...&t=14734&st=105

(Perelesnyk @ 13.09.2006, 22:29:47) *
(RudeBoy @ 13.09.2006, 18:38:47) *
Діяльність СБ не обмежується тим шо перерахувала Надя (інакше мене б там не булоsmile.gif)), ми стрибаємо з парашутами, ходимо в мандрівки (цього року навіть їздили на туристичні змагання в Карпатах), просто матрасничаємо та ін. НЕШАРОВАРНИЦЬКІ речі, як от гоп-стоп (фінансування ж нам требаsmile.gif), радикальний екологізм (розмальовуємо шуби в дорогих бутіках на знак протестуsmile.gif), ходимо по бл... ой, це лише я таке роблюsmile.gif, багато активістів СБ є активістами кількох антиглобалістських ініціатив, в перспективі панково-хардкорні концерти з шаровим пивом та ін. речі devil.gif

Спробую із властивим мені занудством уточнити-почистити-узагальнити.
Серед братчиків побутує кілька концепцій того, що ми робимо насправді:

1. Перша - найпростіша (і, часто, найближча до істини biggrin.gif ) ”Братство - це спільнота людей, які разом збираються, спілкуються-тусуються і дуже з того тішаться”. Втім, з цієї концепції незрозуміло, нащо тоді СБ статус Громадської Організації...
2. Це пояснює друга концепція. Братство - це організація, що (хай Угліф пробачить мене, що я не цитую статут) має на меті згуртовувати могилянське студентство на базі організації і проведення різноманітних проектів (як правило, вони носять культурно-просвітницький характер, втім, сподіваюся, цим ми не обмежуватимемся). Тут при визначенні, за який проект братися, а за який - ні, функціонує поняття ”формат” - ”неформат”. Наприклад ”гоп-стоп..., радикальний екологізм..., бл...., концерти з шаровим пивом” і т.д. зазвичай не підпадає при колегіальному визначенні програми нашої діяльності під поняття ”формат”.
В цілому напрямки діяльності я б посортував так:
- соціалізація молодщих курсів. Активними (і пасивними) членами СБ є представники різних факультетів і спеціальностей, які залюбки діляться набутим досвідом навчання і забивання на навчання із молодшими колегами
- діяльність щодо пропагування традиційної української культури, історії. Це те, що перерахувала Надя - школа народної пісні, Наддніпрянське і Гуцульське весілля, Купала, Андріївські вечорниці, вшанування героїв Крут (панахида на плацу і поїздка на меморіал), вечори вальсу, вертеп, малювання писанок і т.д.
- діяльність щодо поширення сучасної української культури. Поки що цей напрямок виявляється найчастіше у поширенні запрошень на всілякі концерти/літературні вечори етс. Втім, досі на моїй пам’яті досить-таки вдала боді-арт вечірка на день Валентина. Тут же не можна не згадати авторський проект ”Посиденьки з гітарою” (а колись були і ”...з фортерп’яно”)
- діяльність щодо згуртування команди СБ. Тут згадані Ладомиром-РудБоєм стрибки з парашутом, вилазки і походи, спільні дні народження. Сюди ж можна включити і організаційні заходи СБ - наради, брейнстормінги тощо, позаяк люди вчаться працювати в команді і щось організовувати, а це немаловажливо
- традиційні ”могилянські” акції - помиття Сковороди, вдягання бонету на Сковороду і всяка всячина, яка подобається нашому могилянському PR-відділу
- антипростойна діяльність - роздруковування рефератів, безкоштовна довідка (де що знайти в Могилі і поза її межами і чому у наших сусідів-колегіантів зачинено, хоч вони мають роздавати проїзні)

Хух... наче все
Але ні, не все.
3. Є третя концепція - Братство - це ті, хто його складають. Тому в різні роки характер і інтенсивність братської роботи різна. Тому ми всі різні, і дехто з нас може навіть дозволяти собі такі непродумані безтактності, як Ладомир (з тобою, малюче, буде окрема розмова). Тому що СБ - це в ідеалі втіення того, що кожен з нас колись хотів організувати, та ніяк не знаходив однодумців. От
Dynalf
А КВК в Спудейському братстві немає?
BAHO
Нету. Чего ей там делать.
Yulchonock
(KaHaPiC @ 14.06.2003, 20:46:25) *
сайт - дело полезное и нужное. а отого новоиспеченного психолога не слушайте

ну тяжко назвати фізика психологом... навіть новоявленим.

А що таке Сб - важко зрозуміти, не зайшовши туди, адже особисті враженя у кожного різні. hmm.gif А там і дізнатися можна, що це таке і з чим його їдять. Yes.gif
mansur
може не в цю тему. він здається там був.
це не олег з пласта?

http://vlasti.net/?Screen=news&id=179676

так просто цікаво
Gleb
Ta nichogo korysnogo ze bratstvo ne robyt’! Skil’ky tam ludei? ya duymayu malo, a zvuchit’ duge golosno - Stunts’ke bratstvo!
PAVik
(Gleb @ 8.11.2006, 15:04:05) *
Ta nichogo korysnogo ze bratstvo ne robyt'! Skil'ky tam ludei? ya duymayu malo, a zvuchit' duge golosno - Stunts'ke bratstvo!

Хай буде!!! Робить корисне - збирає однодумців в одне ціле, в одне місце.
Veela
Нда cranky.gif
Dynalf
Особисто на мене братство майже ніяк не впливає. та хай воно буде, хай дітки бавляться
янголятко Арабеска
2mansur
з Пластуsmile.gif це організація, а не земля!

2Gleb
ти так думаєш?
дядя, титочно в СК? шота нєвєрітся...
нині зайшла в СК! абсчаютса на общєпанятнамwink.gif аж смішно...

2Dynalf
барзо дякую за компляментsmile.gif "Будьте як діти", "У грі народжується істина"!
evator
а я записалась сюди)
Become’n’Glorify
evator

Я теж! bye.gif Будемо дружити Yes.gif ! Хто в тебе патрон ? rolleyes.gif
Маленька_міс_щастя
Ну, якщо так, то і я туточки)))
А взагалі, цього року дуже багато малюків... Всі в шоці були) Сподіваюся, в приємному)))
evator
(Become’n’Glorify @ 30.09.2007, 09:57:24) *
evator

По плану буде Орест з 3 курса природничник,а в тебе?

Дописано о 11 годині 38 хвилин 49 секунд
(Маленька_міс_щастя @ 30.09.2007, 10:01:11) *
А взагалі, цього року дуже багато малюків... Всі в шоці були) Сподіваюся, в приємному)))

Звичайно в приємному,нарешті хоч якась активність збільшується Yes.gif
Луніана

Точніше, малючок smile.gif Бідолашні братчики-потенційні патрони biggrin.gif
Мене особисто вражає те що свіжа кров ще й на бонеті активна smile.gif Раніше десь двох-трьох спудеїв на форумі бачила, а тут он за тижень стільки ж smile.gif
Dorosh
Якби мені хотілось, щоб у брацтві було більша добра і тепла, ніж неправди
Leopold
(evator @ 30.09.2007, 11:38:49) *
(Become’n’Glorify @ 30.09.2007, 09:57:24) *
evator

По плану буде Орест з 3 курса природничник,а в тебе?

Взагаліто Інформатик ))) devil.gif devil.gif

Дописано о 11 годині 38 хвилин 49 секунд

Звичайно в приємному,нарешті хоч якась активність збільшується Yes.gif
(Dorosh @ 1.10.2007, 17:42:32) *
Дорош ти в братстві?
Ну що ти за дурниці пишеш?
evator
Leopold,у четвер збори?
Ганнібал
Бобану від мене привіт devil.gif
Маленька_міс_щастя
(Луніана @ 1.10.2007, 16:43:32) *

Точніше, малючок smile.gif Бідолашні братчики-потенційні патрони biggrin.gif
Мене особисто вражає те що свіжа кров ще й на бонеті активна smile.gif Раніше десь двох-трьох спудеїв на форумі бачила, а тут он за тижень стільки ж smile.gif

Ну, знали, на що йшли))) чи ні?smile.gif

Дописано о 21 годині 21 хвилин 09 секунд
(Dorosh @ 1.10.2007, 17:42:32) *
Всім хотілося б) Сподіваюся, що так і буде)))
Fancy
Про СБ знаю небагато як і про СК. Загальна інформація з чудо-довідника та ще розповідь в перші дні вересня про студорганізації. Хто там працює?Що роб*ять?
Буду дуже вдячна як хто відкриє мені очі на все це wub.gif
evator
(Fancy @ 2.10.2007, 19:54:56) *
Про СБ знаю небагато як і про СК. Загальна інформація з чудо-довідника та ще розповідь в перші дні вересня про студорганізації. Хто там працює?Що роб*ять?

Ну особисто я про Сб знаю вже від 2 та 3 курсу,від тих хто там є,або хто щось чув про це.а ще з сайту Могилянки.Завтрашнього дні чекаю.Мені цікаво,що там дуже,а точніше як це все буде проходити.
Leopold
(evator @ 3.10.2007, 19:59:06) *

Ну особисто я про Сб знаю вже від 2 та 3 курсу,від тих хто там є,або хто щось чув про це.а ще з сайту Могилянки.Завтрашнього дні чекаю.Мені цікаво,що там дуже,а точніше як це все буде проходити.

В тебе ще все попереду wink.gif
Не переймайся все буіт добре
evator
(Leopold @ 3.10.2007, 21:37:57) *
(evator @ 3.10.2007, 19:59:06) *

В тебе ще все попереду wink.gif
Не переймайся все буіт добре

І цікаво сподіваюсь Yes.gif
Луніана

Взагалі тут на першій сторінці цієї теми ближче до низу Бабошин переніс цитування пояснення Перелесника з якоїсь іншої теми. Як на мене, в тому пості досить непогано все розкладено по поличках Yes.gif

Це життя, це традиції, це файні й щирі люди smile.gif
А взагалі приходь в 4-107 й сама побачиш smile.gif Хоча це залежить від того чи застанеш там когось rolleyes.gif
evator
а взагалі я дуже рада що у СБ biggrin.gif
Become’n’Glorify
(Луніана @ 5.10.2007, 15:59:40) *

Взагалі тут на першій сторінці цієї теми ближче до низу Бабошин переніс цитування пояснення Перелесника з якоїсь іншої теми. Як на мене, в тому пості досить непогано все розкладено по поличках Yes.gif

Це життя, це традиції, це файні й щирі люди smile.gif
А взагалі приходь в 4-107 й сама побачиш smile.gif Хоча це залежить від того чи застанеш там когось rolleyes.gif

Приходь у четвер на великій перерві, будуть всі smile_idea.gif У неділю з братсвом ходили у театр, все дуже файно - мені дуже сподобалося! Навіть зара трохи під враженням!) Така вистава торкаюча "Візит літньої пані" після якої хочеться сказати: "Люди, цінуйте Ваше життя! Цінуйте ваше кохання, вашу любов! І не робіть помилок, бо будете шкодувати все життя і за ці помилки вам рано чи пізно воздасться!" tongue.gif
SoFijKa
привіт, я ще одна малючка, про братство я знала ще до того як збиралася всупапи в КМА, для мене це взагалі символ справжньої Могилянки, те чим вона відрізняється від інших вузів, якщо СК вважати головою, то братство - душа . smile_idea.gif я була на посиденьках і мені взагальному сподобалося, хоча були і сумнуваті моменти.
Fancy
А до вас записатися можна?А то я теж хочу в театр db.gif ?
evator
Ми ж завтра йдемо на 10 00 на парад УПА,А як ми там побачимось,як і де ми зустрічаємось?
Become’n’Glorify
Буду. Якщо що, дзвоніть - зконтактуймо 8 050 9464746 тільки представтесь будь-ласка)
evator
Я сьодні не встигла на збори братства.Коли будуть якість найближчі події?
ICE
(evator @ 31.10.2007, 17:27:47) *

Сьогодні? вони ж, здається, щочетверга wacko.gif
evator
(ICE @ 31.10.2007, 18:06:10) *
(evator @ 31.10.2007, 17:27:47) *
Сьогодні? вони ж, здається, щочетверга wacko.gif

huh.gif у мене вже дні перемішуються в голові.ФУх biggrin.gif
evator
ще раз вітаю всіх з днем 10-річчя Братства.
evator
Я маю фотки зі святкування як треба ,звертайтесь
Become'n'Glorify
evator

Ну сюди будь ласка скинь BecomeGlorify@gmail.com чи виклади в загальнодоступно... agree.gif
evator
(Become’n’Glorify @ 3.12.2007, 03:42:36) *
evator
Ну сюди будь ласка скинь Stanislav.Zozulja@gmail.com чи виклади в загальнодоступно... agree.gif

я в братство їх занесла вже
mana
А коли можна вступити в братство... і чи 2-й 3-й рік навчання не пізно ? І чи можна побільше дізнатись про діяльність братства?
.