Mari4ka
9.04.2003, 22:38:06
Пишіть сюди все, що якимось чином стосується СК..або буде стосуватися
ART M Inc
12.04.2003, 16:21:50
A po suti, klasny u vas kril! Hay roste! Lyublyu krolyatynu! A yaksho seryozno, to nadzvychayno myla tvarynka! Vona vam dokumenty ne zyist? :chew:
Mari4ka
12.04.2003, 23:38:37
ні тільки пісяти на документи любить :rotate:
ART M Inc
13.04.2003, 08:16:47
І, сподіваюся, на всі примірники "Вісника СК" також?
:yes:
Могилянці, приємного читання!!!! :nnn:
Anonymous
16.04.2003, 14:10:20
А пам’ятаєте казали колись, що на початку квітня буде другий номер "Вісника СК"? І немає...(( Що ж ви так, хлопці-дівчата, дівчата-хлопці!!! Якщо вже так скрутно з матеріалом, то хоч про звірючку вашу напишіть. І про зустріч з п.Бриком щодо Конвенції, а то чутки ходять різні...
Mari4ka
16.04.2003, 15:47:52
я не буду нікому нагадувати, що в КМА сесія і мені також треба вчитися... будуть ще якісь питання щодо Вісника
Anonymous
16.04.2003, 16:59:59
Cьогодні 16 квітня. Перший тиждень іспитової сесії. Так що на 1 квітня сесії ще не було. Та й заліків навряд чи було дуже багато на тому тижні. Попередній номер було зроблено набагато оперативніше.
genius
17.04.2003, 16:15:56
От тока не нада сесією відмазувацця!
Yulika
17.04.2003, 20:55:02
genius Якщо Ви, пане, сидите весь час у СБ і гонити на Соломіна (може й справедливо) і не тільки на нього, монополізуєте братський комп разом зі ще однією особою, то СК все-таки вчиться, хоча лише під час сесії, тому сорі.
genius
21.04.2003, 15:40:26
2Yulika: ми, пані, колегії не займаємо - не розумію, які можуть у вас бути, відповідно, претензії щодо мого врємяпрєпровождєнія в вільний від виконання обов"язків перед СК час. Вчимося ми теж, і досить непогано (хочете - бали після сесії порівняємо).
Yulika
23.04.2003, 18:17:05
genius і всім, хто цікавиться, пишу по суті: Проїзні на такий чеканий травень будуть 29 КВІТНЯ У ВІВТОРОК З 13:00 ДО 15:00 І НЕ РАНІШЕ, я їх отримаю лише близько першої години, а після канікул (для тих, хто доїде

видаватимуться у понеділок у той же час.
Perelesnyk
1.05.2003, 02:24:03
І зразу стало нудно...(тут мав би бути якийсь убитий смайлик). Yulika, сестричко, даруй, звичайно, але такі оголошення на двэр вэшают! Давайте обговорювати а) або оте "і не тільки" - зі слів anneken і ГАДЮКИ - лінь транскрибувати, або Б) те що є в колегії справді цікавого (крім грошей і проїзних - деяким і таке подобається). Принаймні, втіште, що таке є - бо я поки що не найшов нічого подібного (а, ще про Масю забув - ох, перспективний колегіант!)
Yulika
24.09.2003, 22:54:28
Люди, я хочу витягнути цю тему з нетрів і почути ваші пропозиції щодо подальшого могилянського життя.
Тут писатимемо про заплановані подорожі, про проїзні квитки (хоча це треба було першим написати

), про досягнення та негаразди у нашому "відпрацюванні".
Пропоную слідкувати за оголошеннями, бо ми маємо багато цікавих пропозицій і бажання діяти, нам потрібна ваша допомога. Виникли проблеми з неподовженим студентським, староста погано виконує обов язки, деканат посилає під три чорти - мовчати не можна.
Адміністрацію попрошу не сприймати це як заклик до бунту.
Сюрприз чекає на всіх Могилянців - уважно слідкуйте за оголошеннями наступного тижня.
Не сумуйте і пишіть.
KaHaPiC
25.09.2003, 07:49:09
Кстати, стаф СК, помницца када вас туда выбирали, вы наобщелаи медовые реки с кисельными берегами. Хотелось бы увидеть отчет - что сделали, что _не_ сделали, что еще планируете сделать, а на что уже положили. Где отчеты?
Yulika
25.09.2003, 09:03:11
KaHaPiCГде отчеты?
Скоро будуть, от тільки приходьте на зустріч з СК, бо спочатку вимагаєте звітність, а потім стаф розпинається перед адміністрацією і двома-трьома студентами що випадково вирішили прогуляти пару саме у цій аудиторії.
Anonymous
25.09.2003, 10:11:55
KamiЧи може Колегія тепер працює за принципом біотуалету, що всі процеси відбуваються в межах однієї кімнати 4-го корпусу і не стосуються нічого іншого - такий собі замкнений цикл.
гірка правда, на жаль, ми виправимось, принаймні спробуємо
Yulika
Targonia
26.09.2003, 11:09:45
У понеділок, мабуть, буде невеличкий "Вісник СК"
Stas
14.11.2003, 11:50:53
Хороша тем, шкода, що з травна не поновлюється. А мені, наприклад, цікаво: чим зараз займається СК? Що проводить? Кому допомагає?
До речі, шановні колегіанти! У вас є можливість повідомляти про все це не ітльки оф-, а й онлайн. Вашій інформації, вашим звітам, вашим пропозиціям знайдеться гідне місце на "Бонеті". Тож пишіть сюди, надсилайте на скриньку.
cMiX
19.11.2003, 07:00:26
Хороша тем, шкода, що з травна не поновлюється. А мені, наприклад, цікаво: чим зараз займається СК? Що проводить? Кому допомагає?
До речі, шановні колегіанти! У вас є можливість повідомляти про все це не ітльки оф-, а й онлайн. Вашій інформації, вашим звітам, вашим пропозиціям знайдеться гідне місце на \"Бонеті\". Тож пишіть сюди, надсилайте на скриньку.
скоро надішлемо і напишемо
Van Baboshyn
26.11.2003, 21:06:55
Прохання, пропозиція і зауваження:
присилайте на bonet@ukr.net протоколи засідань. Ви їх у будь-якому випадку набираєте. Усно я висловлював це прохання не менше 10 разів. Проблема в тому, щоб в СК знайшлася людина, яка для виконання статутних цілей СК зважиться натиснути декілька клавіш одного з 2-х ваших компів.
З великими сподіваннями на майже неможливе. Щиро Ваш. Виборець, крім усього іншого.
KaHaPiC
27.11.2003, 00:29:56
такие бурные выборы, что сложилось ложное впечатление, что от того какой блок пройдет будет зависеть будущее Могилянки... А воз поныне там :-(
Van Baboshyn
27.11.2003, 09:02:10
Політики, так-їх-растак. Уся комунікація з виборцем - тільки перед голосуванням. А далі - як Бог положить, так би мовити. Сам був такий, знаю... Але ж нинішнім повинно бути легше! Про ЗМІ не треба турбуватися, ген їх рясно як вродило! Пускай тільки піар вєєром... Не понімають! Маленькі ще.
"Куда мчішся, Русь-тройка? Атвєть! Нє дайот атвєта..."
Van Baboshyn
1.12.2003, 15:00:02
АгоВ!! Є хто живий в СК?
Kunia
1.12.2003, 15:03:44
а шо такое?
Van Baboshyn
1.12.2003, 16:25:46
О, приємна несподіванка! Як щодо того, щоб відповісти на прохання виборця?
Tetiana
1.12.2003, 16:51:02
...а ще було хтось із колегіантів (здається, пан Микола) клятвенно обіцяв проінформувати громадськість про справи із Житловою реформою...
Яким чином будете притягувати своїх нерадивих представників до відповідальності, панове виборці?
Van Baboshyn
1.12.2003, 17:01:48
Проігноруємо та й годі 8) .
Targonia
18.12.2003, 14:26:15
...а ще було хтось із колегіантів (здається, пан Микола) клятвенно обіцяв проінформувати громадськість про справи із Житловою реформою...
Сьогодні буде ректорат по житловій політиці. Про результати спробую оперативно повідомити. Але прошу вибачити, якщо ця оперативність буде відносною, бо я лише сьогодні вийшов з лікарні і тепер маю здавати сесію... :x
Яким чином будете притягувати своїх нерадивих представників до відповідальності, панове виборці?

:
Yulika
9.01.2004, 23:16:52
Можна трошки змінити тему попередніх повідомлень?
Оголошення:
хто, ще не встиг забрати проїзні на січень. Зробіть радість - з явіться, бо потім можуть зникнути проїзні...до речі ...є кілька додаткових, просто на метро
Сподіваюсь на зустріч :wink:
Outlander
13.01.2004, 00:36:14
Таварісчі!
А ВИ взагалі хоча б щось окрім ВНУТРІШНІХ ТЬОРОК та ПРОЇЗДНИХ (50 к:!

робите?
Варіанти відповіді:
1) Так
2) Ні
Запитання до обраного варіанту:
до №1- Тоді цікаво, *ЩО Ж ВИ ЩЕ РОБИТЕ*? Де ваш ВІСНИК? Де повідомлення виборців про ВАШУ ДІЯЛЬНІСТЬ?
до №2 - ЧИ НЕ ЧАС ВАМ ЗВІЛЬНИТИ ЖИТТЄВИЙ ПРОСТІР ПІД ЩОСЬ БІЛЬШ ДОСТОЙНЕ (наприклад, під Клюб Любиєлєй Садоводів, Садоводок і СадоВодкі чи Приватного Нотаріуса Іцхака Шніппельсона)??? У Академії, як вам може бути відомо, вільних приміщень більше нема, а ваша мила кімнатка могла б приносити Могилі реальні КЦ замість примарного студентського самоврядування.
:evil: :!:
ETHAN
13.01.2004, 01:40:32
Таварісчі!
А ВИ взагалі хоча б щось окрім ВНУТРІШНІХ ТЬОРОК та ПРОЇЗДНИХ (50 к:!:) робите?
Варіанти відповіді:
1) Так
2) Ні
Запитання до обраного варіанту:
до №1- Тоді цікаво, *ЩО Ж ВИ ЩЕ РОБИТЕ*? Де ваш ВІСНИК? Де повідомлення виборців про ВАШУ ДІЯЛЬНІСТЬ?
до №2 - ЧИ НЕ ЧАС ВАМ ЗВІЛЬНИТИ ЖИТТЄВИЙ ПРОСТІР ПІД ЩОСЬ БІЛЬШ ДОСТОЙНЕ (наприклад, під Клюб Любиєлєй Садоводів, Садоводок і СадоВодкі чи Приватного Нотаріуса Іцхака Шніппельсона)??? У Академії, як вам може бути відомо, вільних приміщень більше нема, а ваша мила кімнатка могла б приносити Могилі реальні КЦ замість примарного студентського самоврядування.
:evil: :!:
Похоже этот вопрос волнует многих. Хотелось бы получить на него ответ. пока что в деятельности я заметил лишь представление личных интересов людей, которые непосредственно связаны с членами колегии и самой колегией.
Anonymous
26.01.2004, 10:07:42
:evil: спудейсаька колегія - нероби, які не виконують своїх передвиборних обіцянок,отже їх треба ІМПІЧМЕНТУВАТИ
genius
26.01.2004, 18:03:00
та нє, ну профспілка - це конєчно такі да, але насправді я не понімаю, чого мовчить прєдполагаєма контреліта в особі пріснопам"ятного блоку ГСМ? тобто, вони теж звичайно ті ще казли, але я би зрозумів, якби вони наприклад тіньову якусь колегію замутили. тим паче, були ж ніби плани такі в них зразу після виборів?
Mari4ka
11.02.2004, 09:18:59
[b]13.02.2004 - Святкування Дня Св. Валентина!!!
початок цього дійства в 18:00 закінчення як завжди в 23:00!!!
Буде працювати їдальня з пивом і з Dj Архітектором - такий собі Chillout!
Не забудьте на вході отримати половинку серця і підчас дискотеки найти свою другу половинку!!! А також супер-конкурс - аукціон кохання, де можна буде виторгувати собі могилянця або могиляночку!!! Призи - від Студентської Колегії та Кінотеатру "Жовтень"!!!!
Музика - СМІТ!!!!!
[size=18]Вхід - 3 грн. для своїх і 5 для гостей!!! не забудьте студентські квитки!!!
:roll: :twisted: :roll: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Mari4ka
11.02.2004, 09:22:10
[b]ВСІМ СТАРОСТАМ - ПРИХОДЬТЕ 13. 02 за ВАЛЕНТИНКАМИ З ЯЩИКІВ!!!!
ПОСПІШАЙТЕ!!!!
Mari4ka
2.03.2004, 00:21:31
[size=18]У СК сьогодні відбулося голосування щодо визначення проекту за вашими заявками!!!
Було подано 8 проектів, серед яких на відкритому засіданні СК було визначено пріорітетним на цей місяць проект Миколи Вороніна і організації "Україна квітуча".
Два дуже цікавих проекти вирішили доопрацювати і здійснити найближчим часом.
[size=18]Якщо в когось появилися нові ідеї заносте їх в СК, можливо Ваш проект буде приорітетним в наступному місяці!!!
P.S.: А на вопрос \"Что все таки делает СК?\" ответа никто не дал ни здесь, ни в реале. Выводы?
Ти мабуть повільно газуєш, якщо таке питаєш.....
Repatriant
5.03.2004, 14:20:04
К моему превеликому неудовольствию должен сообщить Вам, что наконец-то раскрыты
злые махинации, которыми
СК занимается уже довольно длительное время. Гидра контрреволюции, занимающаяся снабжением Вас проездными билетами на различные виды общественного транспорта
*крысит* просто поразительные суммы денег! В Наши руки имел несчастье попасть официальный
документ, своего рода извинение перед старостами. Содержание его примерно следующее:
Подумайте, уважаемые старосты, ОТ КАКИХ ПРОЕЗДНЫХ ВЫ МОЖЕТЕ ОТКАЗАТЬСЯ, поскольку мы, набрав денег не 2372 проездных превысили отведенную нам квоту проездных, покупаемых в ассоциации студпрофсоюзов, составляющую 2100.
Боги не видели большего расп#####ства! В погоне за легкой наживой они
обманули 272 своих сотоварищa, оставив их без проездных на этот месяц!!!
Теперь - немного циферок. Как Вам всем может быть известно, на каждом проездном нарисована сумма, в которую он оценивается нашими ненаглядными транспортниками. "Базовый" вариант - Проездной-На-Метро. Что же на нем написано, дорогие товарищи? А написан она нем следующее -
12.00 грн.
Теперь задайте себе вопрос, сколько *ВЫ* сдаете за проездной билет?
Могу предугадать то, что вы скажете -
13.00 грн.
Почему?
Все дело в том, что
0.50 грн присваивает Ассоциация Студпрофсоюзов, и еще 0.50 грн - ***СК***!!!! Добавлю лишь, что для проездных М-Т, М-ТР, М-А тенденция сохраняется - соответственно цена 17.00, сдаем 18.00, и дележка 50к./50к. Между Ассоц. и СК.
Умножим же, друзья, 2100 на 0.50 грн, и мы получим сумму, которую СК получает в месяц за милую болтовню с в меру организованными и приятными старостами, хитро избавив себя от очередей студентов, выстраивавшихся под дверью СК в связи с просто
ОТВРАТИТЕЛЬНО организованным процессом выдачи заветного средства транспортной экономии.
И пусть читающий эти-вот слова увидит -
В них мудрость.
Shuher
9.03.2004, 11:37:37
Мені тре телефон СК. Хто знає?????
Kunia
9.03.2004, 12:27:10
416-45-49
Repatriant
30.03.2004, 21:45:51
ВИДАЧА ПРОЇЗНИХ ВІДБУДЕТЬСЯ ІЗ ЗАПІЗНЕННЯМ
Цього разу Студентська колегія отримає проїзні квитки на квітень лише увечері 2-го квітня. Запізнення пояснюється тим, що управління метрополітену не знало, які ціни ставити на проїзних, й розпочало їх виготовлення пізніше, ніж зазвичай. Скоріше за все, СК видаватиме проїзні у суботу, 3 квітня.
Юлія Полєтаєва (СК)
НЕ ЗАБУДЬТЕ К МОЕМУ ПРОЕЗДНОМУ ДОБАВИТЬ *5 ГРИВЕН*, НА КОТОРЫЕ МЕНЯ ВТУПУЮ РАЗВЕЛИ! (5 поездок на метро + 5 поездок на троллейбесе).
Рєгіна
20.12.2004, 12:54:47
Оскільки тут давно ніхто нічого не писав, я нагадаю і скажу:
”БЕЙ СК - СПАСАЙ МОГИЛУ”
і це буде ”в тєму”
Targonia
8.01.2005, 12:10:57
Любі друзі!
1)не маю морального права обливати брудом членів СК, хоча дуже хочеться;
2) на мою думку, в колегії є дві людини, які принаймні намагаються бути корисними для студентів академії (і інколи це вдається);
3)у кінці лютого - на початку березня будуть чергові вибори до СК. До участі запрошуються великі альтруїсти, здатні зробити так, щоб про них у форумі говорили приємні речі, або ж ті альтруїсти, які здатні робити щось під градом каміння і багна, яке буде летіти звідусіль.
З повагою. Таргоня.
Пе.Се. Із задоволенням поспілкуюся будь з ким на тему СК, але в реалі, бо дуже не люблю писати у форумах. Знайти мене легко.
want you
18.12.2007, 00:12:15
ск-це звісно добре але давайте задумаємось-чого у голови студколегії Гліба Козака-чистого взірця Могилянської родини.....на аватаврці чомусь деваха лізе собі під спідницю?????це тепер такий індифікатор української нації..............????а???????
Smith
18.12.2007, 00:15:32
якщо утебе є якісь претензії до СК чи її представників зокрема - прийди в кабінет у 4му корпусі. тебе там з розумінням вислухають та прислухаються до зауважень, якщо вони будуть дійсно того варті. А аватар кожен вибирає який хоче. Твій нік теж не зовсім старостинським повноваженням личить.
Gleb
29.12.2007, 16:45:25
philosoф
29.12.2007, 17:26:56
(Gleb @ 29.12.2007, 16:45:25)

Ти б не сміявся, а пояснив виборцям, якого дідька та діваха не у плахті?
індифікатор української нації
шо це таке?