Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Створення бібліотеки суспільних наук
Могилянський форум > Навчання в Могилянці > Для студентів і викладачів > Соціальні науки
Гeктор
Поки лише існує план створення віртуальної, ”бонетівської” бібліотеки суспільних наук, можливо у вас є якісь побажання і пропозиції щодо її створення, що ви хочете там бачити, який вигляд вона має мати?
Враховуючи юзерські побажання і можливості форуму через сіпвпрацю з адміністрацією спробуємо створити щось корисне і цікаве Yes.gif
KISSLOTNIY
Підтримую smile.gif
Добре було просто якісь поплярні тексти, книги, підручники з філософії, соціології, політології скидати. Починаючи від стандартної читанки з Філософії-1, закінчуючи останніми книгами наших сучасників типу Фукуями
я сам би із радістю обмінювався
oblavatska
Хочу побільше тренінгів, ігор і психологічної літератури. Щоб не шастати по Нету і не натикатись на обкладинки книжок.
Van Baboshyn
Треба зробити гарний практичний розділ по тайм-менеджменту, прикладній психології і особистісному розвитку. Я підкину кілька гарних txt.zip !
KISSLOTNIY
Скидай сюдти! =)
ironmax
(KISSLOTNIY @ 19.10.2006, 18:09:01) *
Скидай сюдти! =)

ага... тока так - я сделаю аккаунт на инфосторе, залью туда свое... потом будем добавлять по мере пополнения...

правда, не знаю, насколько это реально -чтоб можно было заливать туда книги нескольким юзерам на один аккаунт...

у меня есть аж два с половиной гига литературы по политологии, социологии, психологии, истории, пиару, журналистике, экономике, ”восточным” вещам, информатике, цифровой фотографии...
Гeктор
Всі побажання прийняті до уваги і формат засилання текстів, що пропонує Максим - непоганий. Тому, якщо на першій, організаційній фазі Максим хоче зайнятись цим - ВЕЛКАМ, а далі, по мірі надходження і пошуку нової літератури спільно з адміністрацією форуму ми придумаємо гарний варіант бібліотеки Yes.gif
ironmax
( Гектор @ 20.10.2006, 22:48:31) *
Всі побажання прийняті до уваги і формат засилання текстів, що пропонує Максим - непоганий. Тому, якщо на першій, організаційній фазі Максим хоче зайнятись цим - ВЕЛКАМ, а далі, по мірі надходження і пошуку нової літератури спільно з адміністрацією форуму ми придумаємо гарний варіант бібліотеки Yes.gif

Сделал пока что на своем эккаунте...

http://infostore.org/info/1996462?p=0&s=2

пока что там все пусто... основу сделаю я, а потом решим, как надо добавлять литературу посторонним людям...
Гeктор
Макс, окей, пізніше спробуємо зробити щось пристойне на самому форумі.
ironmax
( Гектор @ 21.10.2006, 22:00:23) *
Макс, окей, пізніше спробуємо зробити щось пристойне на самому форумі.

спроби вже були - але у бібліотеці Бонета є технічні проблеми (наприклад, хріново зроблено сам процес завантаження файлів - без заповнення всіх полів і введення пошукових слів це зробити неможливо). тому хай буде воно на інфосторі у мене поки що, а там щось придумаємо...
Runakefli
(ironmax @ 21.10.2006, 17:56:05) *
потом решим, как надо добавлять литературу посторонним людям...
розсилати всім бажаючим пароль доступу? hmm.gif
ironmax
(Runakefli @ 22.10.2006, 20:15:44) *
(ironmax @ 21.10.2006, 17:56:05) *
потом решим, как надо добавлять литературу посторонним людям...
розсилати всім бажаючим пароль доступу? hmm.gif

не, просто, думаю, сделаем следующим образом: вы мне шлете на мейл линк на текст или передаете его копию на флешке/дискете/компакте и я его туда заливаю...
KISSLOTNIY
А чому б нам просто не попросити ФТП і все? Щоправда із теперішньою адміністрацією це буде складно...
Гeктор
Товаріщ Кіслотний, всьо буде, тільки трохи пізніше. Бібліотеку буде створено на базі форуму, в іншій і сенсу не бачу, але для первинної систематизації файлів робіть так, як каже Макс.
Shyko
можу підкинути пару соцробівських книжок і ресурсів.
можу також кльові штуки про комп”ютерну залежність...але це вже копірайт, тут тяжко продумать систему доступу tongue.gif

доречі. думаю, що за згоди власників можна було б і кльові, реально хороші дипломи в бібліотеку класти. Наприклад без списку літератури -щоб спокуси не виникало в плагіатчіків tongue1.gif
це було б реально корисно, соцробам так точно, тому що часом важко знайти методологію пристойну
Гeктор
Як на мене, суперська пропозиція і тому сам з радістю кину сюди всі свої курсачі і диплом
Валяй, давай Максу книжок по соцроботі
Shyko
можливо краще я їх розміщу на своєму Інфосторівському екаунті для початку -простіше заливати.
проте надалі потрібне більш централізоване місце, на яке можна давати посилання юним студікам і колегам lol.gif
ironmax
скоро начну заливать основной массив литературы... ждите на днях...
Гeктор
(ironmax @ 14.11.2006, 15:23:55) *
скоро начну заливать основной массив литературы... ждите на днях...

Діп ріспект. Поки попрацюємо в пілотному режимі, а там поговоримо з адміністрацією про особливі умови розміщення на форумі.
nirene
Треба більше профільної літератури для соцробів - є електронна література по ВІЛ/СНІДу, в мене також є лекції деяких предметів в електронному варіанті, а також те корисне, що я власноруч нарила в неті (книжечки, брошурки).

Кому і куди пересилати, передавати....?

А ще було б кльово створити систему працюючих лінків biggrin.gif
Енерджайзер
А що ідея електронної бібліотеки для соцробів померла, не народившись? Шкода...
.