Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
ANYDOBY помер - прошу свои соболезнования
Могилянський форум > Форумні справи > Архів > Історія форуму
anydoby
Я решил помереть, почти без шуму и пыли, эпитафии можете написать тут.
Anonymous
Слава Богу... А то уже зае*ал всех...
Tetiana
Чому? Хто ж тепер буде так красиво провокувати...
Lenka
anydoby
гы..чего только не сделают люди, чтобы привлечь внимание
KaHaPiC
[i]Макаренкo навчав, шо ная*увать непедагогічно.
Sweet
А цитировать Подерв’янского - это уже неоригинально.
Me
anydoby
невже так сумно писати стало, коли стимулу немає??? :-( Невже відсутність статусу на тебе ТАК вплинула? Шкода, шкода...

А якщо спробувати писати не аби набрати побільше повідомлень, а через те, що є що сказати! Так твої пости цікавіше читати буде, принаймні знатимемо, що це дійсно те, що ти ХОЧЕШ сказати!
Amika
anydoby
Если б хотел помереть действительно, а тем более без шуму - то не писал бы тут...
KaHaPiC
принимаются ставки на время следующего поста г-на Золотпрева :-)
Klera
мда :) почитала я тута ответные посты...

Странный вы народ....не понимаете вы желания "сказать"... :)
Просто "сказать", а не набрать побольше постов. Тута именно такой вариант.

Может, я знаю этого индивидума побольше вашего...Может еще что-то. Не знам.

Sweet
тю :) "оригинально" - неоригинально ....какая в ## разница.
Главное: коротко и понятно!
Taras
Любі друзі!

А також гості нашого міста!

Ми стоїмо перед віртуальною домовиною нашого друга, соратника і комусь напевно родича!

Незважаючи на його молоді, можна сказати, дитячі літа, anydoby був на диво головатим хлопцем. Він швидко навчився писати, а також пізнав просвітління, в чому може пересвідчитися кожен шанувальник його творчості.

Творчості, світове значення якої і досі не повністю осягнуто і усвідомлено нашим суспільством!
Перлини його слів назавжди залишаться в архіві Бонету для наступних поколінь, кожне з яких відкриватиме в них щось своє, близьке саме їм. І навіть у цьому проявився геній anydoby - він значно випередив свій час, навіть більше - він був творцем на всі часі!

І от, буквально три дні тому він з власної волі пішов від нас, недописавши лише 673 повідомлення до 1000! Я просто не уявляю, що буде тепер з нами, як ми будемо жити без його мудрих порад на усі випадки життя!

Тому саме тут і зараз, у цей сумний і урочистий момент, я закликаю вшанувати його память виданням повного зібрання його творів у 12 томах, памятником на Майдані Незалежності, хвилиною нявчання і стократним салютом з пляшок шампанського!

ANYDOBY помер - хай живе ANYDOBY!
old student
Епітахвія над могилкою:

"У Бонета був Енідобі,
він його любив,
перестав він тут писАти -
бо Бонет його вбив!
Убив, прикопав,
в Інтернеті написав:
"У Бонета був Енідобі,
він його любив,
перестав він тут писАти -
бо Бонет його вбив!.."
sociologist1981
Я просто не уявляю, що буде тепер з нами, як ми будемо жити без його мудрих порад на усі випадки життя!

Да уж, а как без таких безвкусных эпитафий и не смешных постов как у Old Student и Tarasa жить дальше - я просто ума не приложу. Злые вы - уйдет он от вас. А его посты поинтереснее чем у многих будут.
Anonymous
А жаль, ведь умный парень был. Одни уроды остались...
Anonymous
Серьожа не треба ми тебе любимо !!!!!!!!

Доповнення від 30.06.2003 16:06.

Чуэш не треба !!!

Доповнення від 30.06.2003 16:07.

Нi нi тыльки не помирай !!!

Доповнення від 30.06.2003 16:08.

P.S. Вибачте, я вчора переглянув "Перл-Харбор"  
decarbazine
Пожрем-таки пирожков Черкасских
Taras
Да уж, а как без таких безвкусных эпитафий и не смешных постов как у Old Student и Tarasa

Ну, вибачайте, то був не мій день ;-)

Мабуть, треба буде напхати туди смайлів, а то деякі люди надто серйозно сприйняли мій пост ;-)

Хоча, сподіваюся, хтось таки відчув, що десь там крізь суцільний несмак все ж проглядає сум з приводу втрати
anydoby. Як сказав пан
sociologist1981,
А его посты поинтереснее чем у многих будут.
Anonymous
Да не нужно гнать, просто умер очень хороший человек вот и все. Умнее многих на этом форуме. Помолитесь за него, братья его меньшие. И не пиздите много тут...
ironmax
ЕНІДАБІ помер, хай живе ЕНІДАБІ!!!! :-)
Anselm
Эпитафия написана. Ура.
Человек мож искренне решил перевернуть страничку в себе. Что ж плохого/эпатирующего, кроме стиля заявления? wink.gif
alf
ніфіга ти не помер - симулянт. я тебе вчора біля Сковороди бачив, як і Олю :)
Outlander
Дик... Шо тут можна сказати?

О! Придумав!:

- Ги-и-и-и!
TARoZ
«Привіт! Як справи?» — кидаю в юрбу мідяки звичних привітань. Не середньовіччя ж, ніхто не б’ється, не порпається в пилюці, повзаючи на колінах. Зблисне раптом золотий, хтось байдуже підхопить його і впустить у кишеню — рідко коли той, кому я цілив. Та хіба мені самому не доводилось змагатися за дріб’язок, не доводилось радіти з тепла, адресованого іншому?

Ти — можливо — невбите кошеня. А може й ні, краще навіть ні. Так і лишився, плакати за втраченим. А чого ніколи не мав — за ним як плакати?

Помирають велосипеди, на них ніхто ніде не їздить. Помирають багатоповерхові будинки, цілі села, які ми минаємо: навхрест забиті вікна, похилені тини, провалені стріхи. Помирають стежки і новозбудовані автостради, помирають зупинки і мільйони пляшок мінеральної води, помирають неуважні водії і сліпі дощі.

Розумієш, помирає все, чого не було.

все тут (last update today)
http://i.com.ua/~vetik/
CKLEASHCH
FGuest
Да не нужно гнать, просто умер очень хороший человек вот и все. Умнее многих на этом форуме. Помолитесь за него, братья его меньшие. И не пиздите много тут...

- а не здаэться вам шо цей гест - anydoby???
KaHaPiC
не здаєцця, бо тіх гестов, як тарганів в общазі
kyivite
Зуммер... зуммер... зуммер... зуммер...

1) Абонента дома нет,

2) Абонент, возможно, умер

3) Или замер абонент.
.