Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Перехрест Руслан Юрійович
Могилянський форум > Навчання в Могилянці > Для студентів і викладачів > Право
Komisar

Отакий у нас є викладач.

Що хто про нього думає? Які про нього враження після половини триму в моїх однокурсників? А у наших старших колег?

От одна моя одногрупниця вважає, що зовні він - тупо розтовстівший Білоус laugh.gif Є ще хтось, хто знаходить таку подібність? tongue.gif

До речі, записався до сабжа на курсову. Є хтось, хто вже писав у нього? Як вам?

Дописано о 23 годині 23 хвилин 18 секунд

Особисто мені він як викладач подобається. Склалося враження, що він дуже добре розбирається у трудовому праві, і - що найголовніше - прагне нас навчити!
maximuch
Чел на своей волне! )
cloud
комисар, не одна твоя одногруппница так считает tongue.gif
а ваабще, нармальна, жить можно... напрягает не сильно и за кафедрой очень интересно наблюдать его неподвижную спину smile.gif
Juka
мені от сказали, що цього року він просто звір, а минулого року був сама лапочка unsure.gif
fairlady
Дійсно приємно, коли людина розбирається в своєму предметі, і намагається шось нам дати, а не просто відсидіти і провтикати семінар для галочки. Щодо Білоуса, то я вже третя так думаю. Цікаво хто під кого косить чи в них це природньо виходить?
Я теж пишу в нього курсову. Сподіваюсь співпраця з ним буде приємною і корисною.
maximuch
Перехрест ЗВИР?! )))))))))) ха-ха-ха! smile.gif Не слушайте Вы ! smile.gif Нармальный чел! smile.gif
Komisar
Я теж пишу в нього курсову. Сподіваюсь співпраця з ним буде приємною і корисною.

Хі... А я вже провів консультацію з ним... чи то пак - у нього? unsure.gif

Перехрест - ніякий не звір! Він дуже приємний і солідний дядько (ну... хлопець tongue.gif ). Трохи флегматик, але цим він і офігенно прикольний!!! yahoo.gif
maximuch
(Komisar @ 10.10.2006, 18:41:53) *

Перехрест - ніякий не звір! Він дуже приємний і солідний дядько (ну... хлопець tongue.gif ). Трохи флегматик, але цим він і офігенно прикольний!!! yahoo.gif

Не! Он не флегматег! Он втычный тип!
fairlady
(Komisar @ 10.10.2006, 18:41:53) *

Быстрый же ты! Я завтра собираюсь с ним на бесиду!
GERING
Після нашого распіздяйського курсу викладачі взагалі не дуже добрі.
Juka
(GERING @ 12.10.2006, 19:08:24) *

пасіба тє*є за макрицьку smile_pray.gif smile_pray.gif smile_pray.gif sleep.gif
maximuch

У Вас рас****яйский курс?! хех smile.gif
Громко сказанно! wink.gif
Feja
мдя... тоже мне ”звир”...
рыбяты, не видели вы его 2 года назад... он был пофигистичнее айсберга...

хотя должна признать, что в этом году у него на парах уже совсем по-другому.. мы были приятно удивлены...
Juka
(Feja @ 13.10.2006, 15:47:29) *
мдя... тоже мне ”звир”...
рыбяты, не видели вы его 2 года назад... он был пофигистичнее айсберга...

ну рік назад було аналогічно unsure.gif
GERING
(maximuch @ 12.10.2006, 19:07:11) *

У Вас рас****яйский курс?! хех smile.gif
Громко сказанно! wink.gif

А ти поцікався при нагоді, який курс вважають в деканаті самим оторваним.
Це уже доведений факт.
Juka
Знайшли, чим мірятись post-1088-1104441237.gif
Komisar
Цього понеділка сабж провів тест.

Хочу висловити думку, що тест був реально високопрофесійним, давав змогу перевірити знання студентів у повній мірі. І це позитив, адже після підготовки до нього, або хоча б самого його написання, в голові залишається певний пристойний рівень знань.

Перехрест Р.Ю. - просто чудовий викладач. Зайвдяки йому я таки знаю трудове! alkash.gif
Djali
(maximuch @ 10.10.2006, 02:57:07) *
Чел на своей волне! )

оце так точно!
Чесно кажучи він мене кумарить... post-1088-1104441237.gif
Думаю вряд чи що я буду в нього знати... smile_nea.gif
maximuch
не, ты знаешь... Таки умный он дядька... Шарит!
Главное дискутировать с ним побольше, а не сидеть дета забившись! Шарит он нормально!

Но таки, на своей волне )
fairlady
(Komisar @ 9.11.2006, 01:22:59) *
Цього понеділка сабж провів тест.

Хочу висловити думку, що тест був реально високопрофесійним, давав змогу перевірити знання студентів у повній мірі. І це позитив, адже після підготовки до нього, або хоча б самого його написання, в голові залишається певний пристойний рівень знань.

Перехрест Р.Ю. - просто чудовий викладач. Зайвдяки йому я таки знаю трудове! alkash.gif

Да тест був ще той, особливо останнє запитання-”наскільки важким був цей тест для вас”. Цікаво у скільки балів буде оцінюватись це питання-думаю 2, не менше. Взагалі тест був нормальний, тим більше я з 3-ї ранку перечитувала закони, але питання про роботодавців... всі були в ауті, я тільки на парі дізналася про існування того закону.А все інше в принципі було легке.
Це теж доводить, що я завдяки йому знаю трудове право.
Komisar
я з 3-ї ранку перечитувала закони, але питання про роботодавців... всі були в ауті, я тільки на парі дізналася про існування того закону

ну, ти апрєдєльонна гоніш.

Закон ”Про організації роботодавців” ми, принаймні у моїй групі, згадували неодноразово протягом триму в контексті вивчення тем + Перехрест кілька разів акцентував нашу увагу на тому, що по ньому будуть питання. Питання по цьому закону були елементарними.

І потім, що там зубарити можна було з третьої ранку? blink.gif Я увечері за півгодинки все проглянув, уточнив призабуте, і мені цього абсолютно вистачило. hmm.gif
Djali
(Komisar @ 9.11.2006, 22:28:16) *
я з 3-ї ранку перечитувала закони, але питання про роботодавців... всі були в ауті, я тільки на парі дізналася про існування того закону

ну, ти апрєдєльонна гоніш.

Закон ”Про організації роботодавців” ми, принаймні у моїй групі, згадували неодноразово протягом триму в контексті вивчення тем + Перехрест кілька разів акцентував нашу увагу на тому, що по ньому будуть питання. Питання по цьому закону були елементарними.

І потім, що там зубарити можна було з третьої ранку? blink.gif Я увечері за півгодинки все проглянув, уточнив призабуте, і мені цього абсолютно вистачило. hmm.gif

Да...
а я оце тільки читаю... ці закони.... sceptic.gif

Шо оце завтра буде.... question.gif

i
Повідомлення:
убедительная просьба брать офтоп в теги ”офтопа”. устное предупреждение. РЦД = +20%
maximuch
fairlady
Ну і як вам другий тест? Треба було всім писати в останньому запиттанні, що попередній тест був для нас дуже складним, може це б якось полегшило нашу долю. А тут просто кошмар якийсь. Що найцікавіше я прочитала всі закони. Але хіба ж можна давати більшість запитань на терміни і сроки. Це ж нереально запам’ятати. Сподіваюсь, що моя пам’ять мене не дуже підвела
Curly_EA
(fairlady @ 18.11.2006, 16:02:19) *
Ну і як вам другий тест? Треба було всім писати в останньому запиттанні, що попередній тест був для нас дуже складним, може це б якось полегшило нашу долю. А тут просто кошмар якийсь. Що найцікавіше я прочитала всі закони. Але хіба ж можна давати більшість запитань на терміни і сроки. Це ж нереально запам’ятати. Сподіваюсь, що моя пам’ять мене не дуже підвела

+1 Я так в 30-му питанні і написала - 1(дуже важкий) і дописала ”треба було запам’ятати дуже багато цифр”.
fairlady
Йо майо я написала 3. Перепутала - хотела ж написать что очень тяжелый, а написала 1 (получается что для меня он вышел елементарный).
НУ ЗАЧЕМ ЗАДАВАТЬ ТАКИЕ ВОПРОСЫ. нАДО ЧТО-ТО БОЛЕЕ ОБЩЕЕ. а ТАКОЕ КАК НАДО БУДЕТ НАЙДЕМ, ВЕДЬ ЗНАЕМ ЖЕ ГДЕ
zxcv
(Komisar @ 9.10.2006, 22:23:18) *

Отакий у нас є викладач.

Що хто про нього думає? Які про нього враження після половини триму в моїх однокурсників? А у наших старших колег?

От одна моя одногрупниця вважає, що зовні він - тупо розтовстівший Білоус laugh.gif Є ще хтось, хто знаходить таку подібність? tongue.gif

До речі, записався до сабжа на курсову. Є хтось, хто вже писав у нього? Як вам?

Дописано о 23 годині 23 хвилин 18 секунд

Особисто мені він як викладач подобається. Склалося враження, що він дуже добре розбирається у трудовому праві, і - що найголовніше - прагне нас навчити!

кльовий чєл, тільки щось дуже часто засмученим ходить. може то важко в труд. праві працювати?!
.