(3 @ 9.10.2006, 12:21:50)

Просто в каждои опросе должны присуствовать такие себе, как это назвать, что ли лишние варианты... За Яйца проголосовали они сами и ты, это ж общеизвестное правило, игроки команд голосуют сами за себя, а голоса нейтраллов - показатель настоящих симпатий или прогноза.
Зайва команда - це твоя команда, чувак, і ти це вже, по-моєму, переконливо довів. Гггггггггггг.
Якщо не важко, поясни, на підставі чого ти нас називаєш зайвими?
Може ти нашу гру бачив?
Чи з нами вотку пив?
Аналітик хрєнов, безпристрастний нах.
Впрочім, на ущєрбних не зобиджаються. Так шо я тебе прощаю, синок. Коли наступного разу твоя команда з якого-небудь виду спорту пройде в яку-небудь групу, подай сигнал, я пошлю на вашу першу гру дві хризантеми.
А так ващє - то Яйця впірьод.
Стас витягне, Антон заб’є. А я потанцюю на могилах наших суперників. Ггггггггггггггг
ага. Я, лічна, неможу проголосувати, оскільки думаю, шо реально претендентів багато, ну принаймні 5. Плюс ми не бачили в дії ”мєгасіяні” команди, фаварітав, так сказать.
однак дозволю собі припустити, що чемпіоном стане Кафа.
Щодо поста Джолі: соглашаясь з дядьком 03, магу сказать, шо Яйця зайвою командою не назвеш - Характєр єщьо тот!!! Плюс виконавча майстерність (не всіх звичайно) учасників дає привід думати (ну принаймні після першого матчу) про серйозну боротьбу із любим сапєрніком!!! (да нє обідєт ета фраза нікого)
для 03: як на мене розбіжності в поглядах із стартєром цієї теми не повинні виливатись у язвітєльні замєчанія у бік команди за яку він грав у цьому відборі!!!!!!
Щодо вподобань і вболівальницьких симпатій мєня: Кафа, Інтеграл, Борщ, а ще, якщо з моєї кімнати зникнуть два ящики із книжками

, то і за Яйця!
ПеСе ”а ше, я думаю Графін себе пакаже очєнь харашо!!! Коротше кажучи не чемпіонат, а мнясо!!! ”