Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Чемпион Чемпионата Могилянки 2006
Могилянський форум > Все, що нас цікавить > Спорт
1, 2
RENAT
Итак немного о формате: три группы, две по 5 команд, одна - 6 команд, определят три сильнейшие команды, которые разыграют чемпионство в финальной группе...

Для полного списка реальных претендентов не хватает пока лишь EERC и Партизана, но это дело времени.

Чемпионат и вправду обещает быть очень интересным и победит та команда, которая пройдет все испытания безупречно... и долгим... последние матчи будут сыграны аж 28 ноября, при этом ни одна из команд не будет иметь напряженного графика.

Что ж посмотрим на расклады... 3 команды являются явными претендентами на трон: КАФА, БОРЩ, Интеграл АТФ, при чем сохранили свои победные составы..., то же в принцыпе касается и EERC, в меньшей степени вроде Партизана... Не один из фаворитов пока не вылетел, но список состоит из 12 ответов, попробуйте выбрать достойнешую команду и желательно аргументируте.
Kolia
АТФ-Интеграл
Begemot
(JOLLY @ 4.10.2006, 20:46:07) *

3 команды являются явными претендентами на трон: КАФА, БОРЩ, Интеграл АТФ, при чем сохранили свои победные составы..., то же в принцыпе касается и EERC

Є інформація, що за EERC не гратиме Слободяник. По-моєму, це дуже вагома втрата.
RENAT
(Begemot @ 4.10.2006, 20:54:37) *
(JOLLY @ 4.10.2006, 20:46:07) *
3 команды являются явными претендентами на трон: КАФА, БОРЩ, Интеграл АТФ, при чем сохранили свои победные составы..., то же в принцыпе касается и EERC
Є інформація, що за EERC не гратиме Слободяник. По-моєму, це дуже вагома втрата.

Дуже добре, що оновлюєш інформацію, чесно не знав, звиняйте
Гeктор
Джолі продовжує упражняти могилянців в прогнозуванні up.gif
Ну що ж, моє побажання наступне:
Бажаю перемоги Партизану (що не дивно), Борщу (що також не дивно), Болту (люблю цих хлопців, наші спаринг партнери і колєги по спеціальності), в меншій мірі, але - Кафі, і на правах фаворита - Інтеграл-АТФ.
Поки Партизан і ЕЕРС не вийшли до групи, не берусь остаточно говорити, хтоо переможе в чемпіонаті. Тоді і проголосую.
RENAT
( Гектор @ 4.10.2006, 20:56:53) *
Джолі продовжує упражняти могилянців в прогнозуванні up.gif

Дякую biggrin.gif

1) Ну по-перше в мене поганий настрій, тому я вештаюсь по Форуму без діла роблю усяку нісенітницю...
2) тепер я *безробітний*, принаймні до наступного Кубку, тому... biggrin.gif
3) прогнозування, останні прогнози показують, що ще тренуватися нам і тренуватися biggrin.gif

Я, всупереч, аналізу ситувації, - ПАРТИЗАН
Ballistic
Интеграл up.gif

ЗЫ кстати теперь без ”АТФ”
Faber
а які шанси у команди ”Яйця”???? hmm.gif
ну не знаю, чомусь підсвідомо проголосувала за них, та і не тільки я. biggrin.gif
Андруша
(Ivas @ 4.10.2006, 22:38:47) *
А Скин ещё не ушёл из EERC?

він не може піти, бо він прєпод і капітан...
Думаю, що буде АТФ-Інтеграл
boy.scout
(JOLLY @ 4.10.2006, 23:07:14) *
(Faber @ 4.10.2006, 22:48:45) *
ну не знаю, чомусь підсвідомо проголосувала за них, та і не тільки я. biggrin.gif

Просто в каждои опросе должны присуствовать такие себе, как это назвать, что ли лишние варианты... За Яйца проголосовали они сами и ты, это ж общеизвестное правило, игроки команд голосуют сами за себя, а голоса нейтраллов - показатель настоящих симпатий или прогноза.

Не знаю, не знаю... Голосовать за себя это как-то пошло))) Не все так делают!!! nono.gif
Андруша
Блін дві команди, що я вважаю в пятірці найсильніших - без голосів...
це не Болт tongue.gif
Juka
Моїми фаворитами завжди були, е і завжди будуть Борщі wub.gif pardon.gif
Captain x Morgan
(Ivas @ 4.10.2006, 22:58:45) *
(Андруша @ 4.10.2006, 22:54:48) *
він не може піти, бо він прєпод і капітан...
smile_pray.gif smile_pray.gif smile_pray.gif

Тогда мой голос - однозначно за них. Зиг Хайль!

Мля! 100%. Скин — нереальный бох pray6.gif Если он на следующей неделе будет шпилить — маякни, придём поболеем smile_pray.gif
Андруша
Завтра грає... Десь на третю, чи в половині четвертої...
ждьомс транспарантов...
Cysterna
(JOLLY @ 4.10.2006, 23:07:14) *
(Faber @ 4.10.2006, 22:48:45) *

Просто в каждои опросе должны присуствовать такие себе, как это назвать, что ли лишние варианты... За Яйца проголосовали они сами и ты, это ж общеизвестное правило, игроки команд голосуют сами за себя, а голоса нейтраллов - показатель настоящих симпатий или прогноза.

х..й там, я еще не голосовал!
Все голосуйте за Яйца. Мы им покажем!
Feniks
Дуже хотілося б подивитися на наших ”флагманів”. А то я навіть не уявляю в якій вони сьогодні формі. Я і про свою форму лише здогадуюсь. unsure.gif
Андруша
А хотілося б, щоб СВОТ КМА були щонайменше в призах...
temafuto
Я думаю после 2-3-х туров будут видны реальные претенденты...
Bigmama
Я, як володар кубку Національного Університету ”Києво-Могилянська Академія” 2006, всією душею, від чистого серця, до сліз та назавжди відданий команді БОРЩ smile_pray.gif heart.gif metaler.gif heart.gif pray6.gif
boy.scout
(Андруша @ 5.10.2006, 23:50:02) *
А хотілося б, щоб СВОТ КМА були щонайменше в призах...

Група хороша, блін yahoo.gif
Андруша
Так з таких груп завжди і виходять чемпіони...
дєрзайте...
boy.scout
(Андруша @ 6.10.2006, 21:30:42) *
Так з таких груп завжди і виходять чемпіони...
дєрзайте...

Дякую за побажання... Повинно бути весело...)))
Zaychenya
Пардон Антон. що з твого ника АЛЕ Кафа
03

Зайва команда - це твоя команда, чувак, і ти це вже, по-моєму, переконливо довів. Гггггггггггг.
Якщо не важко, поясни, на підставі чого ти нас називаєш зайвими?
Може ти нашу гру бачив?
Чи з нами вотку пив?

Аналітик хрєнов, безпристрастний нах.
Впрочім, на ущєрбних не зобиджаються. Так шо я тебе прощаю, синок. Коли наступного разу твоя команда з якого-небудь виду спорту пройде в яку-небудь групу, подай сигнал, я пошлю на вашу першу гру дві хризантеми.

А так ващє - то Яйця впірьод.
Стас витягне, Антон заб’є. А я потанцюю на могилах наших суперників. Ггггггггггггггг
Андруша
(3 @ 9.10.2006, 12:21:50) *
Стас витягне, Антон заб’є. А я потанцюю на могилах наших суперників. Ггггггггггггггг

Отак от... up.gif Насправді Могила вже заскучала за подібним футболом...
Фіг комусь гра з яйцями дасться легко... В моральному плані так точно...
Feniks
(Андруша @ 9.10.2006, 13:44:09) *
Отак от... up.gif Насправді Могила вже заскучала за подібним футболом...
Фіг комусь гра з яйцями дасться легко... В моральному плані так точно...

Та ну? blink.gif Хто там у них... ага І-А. Ну подивимося. hmm.gif
dobriy_sasha

Зайва команда - це твоя команда, чувак, і ти це вже, по-моєму, переконливо довів. Гггггггггггг.
Якщо не важко, поясни, на підставі чого ти нас називаєш зайвими?
Може ти нашу гру бачив?
Чи з нами вотку пив?

Аналітик хрєнов, безпристрастний нах.
Впрочім, на ущєрбних не зобиджаються. Так шо я тебе прощаю, синок. Коли наступного разу твоя команда з якого-небудь виду спорту пройде в яку-небудь групу, подай сигнал, я пошлю на вашу першу гру дві хризантеми.

А так ващє - то Яйця впірьод.

ага. Я, лічна, неможу проголосувати, оскільки думаю, шо реально претендентів багато, ну принаймні 5. Плюс ми не бачили в дії ”мєгасіяні” команди, фаварітав, так сказать.
однак дозволю собі припустити, що чемпіоном стане Кафа.

Щодо поста Джолі: соглашаясь з дядьком 03, магу сказать, шо Яйця зайвою командою не назвеш - Характєр єщьо тот!!! Плюс виконавча майстерність (не всіх звичайно) учасників дає привід думати (ну принаймні після першого матчу) про серйозну боротьбу із любим сапєрніком!!! (да нє обідєт ета фраза нікого)
для 03: як на мене розбіжності в поглядах із стартєром цієї теми не повинні виливатись у язвітєльні замєчанія у бік команди за яку він грав у цьому відборі!!!!!!

Щодо вподобань і вболівальницьких симпатій мєня: Кафа, Інтеграл, Борщ, а ще, якщо з моєї кімнати зникнуть два ящики із книжками wink.gif , то і за Яйця!

ПеСе ”а ше, я думаю Графін себе пакаже очєнь харашо!!! Коротше кажучи не чемпіонат, а мнясо!!! ”
menacant
Приємно здивував Полонез і Графін. Дуже симпатичні бійцівські команди. Шкода що турнірна ситуація така, що не дає багато шансів на вихід з групи. cry.gif
alf
(menacant @ 10.11.2006, 13:30:52) *
Приємно здивував Полонез і Графін. Дуже симпатичні бійцівські команди. Шкода що турнірна ситуація така, що не дає багато шансів на вихід з групи. cry.gif

графину? blink.gif
Errorist
(alf @ 10.11.2006, 13:52:42) *
(menacant @ 10.11.2006, 13:30:52) *
графину? blink.gif

По-ходу у Графина пока есть все шансы. Подождем ещё немного... многое решиться и игре с ЕЕRC, которые еще не потеряли очки, но самые сложные игры у них впереди...
menacant
Так, Графіну! Оскільки на носі ігри з ЕЕRC і СВАТами, плюс у еРСішників краща різниця забитих-пропущених що навіть за умови нічиєї не надихає huh.gif
Errorist
Если меня правильно информировали (к сожалению не смог приехать на футбол) то 1-0 в пользу ЕЕRС. ЕЕRС опережает борщ на 2 очка и это значит что если ЕЕRС сыграют с Борщом даже в ничью, то они выйдут в финал трех. Борщам необходима только победа.
lusha
Попри неоптимальність форми та незіграність гравців віддаю голос за ІІЕРСІ, бо вони справжні борці, на відміну від багатьох ”сильних” ком khekhekhe.gif анд
Mari4e4ka
EERC- ваши болельщики всегда с выми!!!!! yahoo.gif yahoo.gif вы лучшие!!! up.gif up.gif up.gif
Begemot
(lusha @ 10.11.2006, 22:45:52) *
Попри неоптимальність форми та незіграність гравців віддаю голос за ІІЕРСІ, бо вони справжні борці, на відміну від багатьох ”сильних” ком khekhekhe.gif анд

Щось забагато самореклами останнім часом... post-1088-1104618907.gif
lusha
(Begemot @ 19.11.2006, 15:27:53) *

А хулі, шоб не писали, шо команда мертва, хоча вже все і так доведено ділом...
Гeктор
По ходу, цікавий буде фінал трьох. В разі виходу ЕЕРС, ставлю на перемогу в чемпіонаті Кафи, але, безумовно, всі матчі будуть надцікавими.
boy.scout
(lusha @ 19.11.2006, 17:45:15) *
(Begemot @ 19.11.2006, 15:27:53) *

Все одно акцент варто на другому робити... Just personal opinion))
Begemot

А хто таке каже? ЕЕРС дуже сильна команда. Доводилося їй програвати вже двічі. post-1088-1104620413.gif
lusha
(Begemot @ 19.11.2006, 23:59:13) *
А хто таке каже? ЕЕРС дуже сильна команда. Доводилося їй програвати вже двічі. post-1088-1104620413.gif

Та було тут, поки у графіна не виграли. Особливо на прогнозах, в яких в матчах з лідерами було тільки два прогнози з нічиїми. Хоча, як показує практика, погані в нас тут прогнозисти... Толк у футболі треба мати smile_genius.gif
Андруша
Піздєц...
Ображатись чи щось додумувати лиш через те, що хтось прогнозує не на користь вашої каманди...нда)
Та прогнозувати можуть хоч 10-0 на користь будь-кого... але все зводиться до 4 на 4 в межах залу))
lusha
(Андруша @ 20.11.2006, 15:01:52) *
Піздєц...
Ображатись чи щось додумувати лиш через те, що хтось прогнозує не на користь вашої каманди...нда)
Та прогнозувати можуть хоч 10-0 на користь будь-кого... але все зводиться до 4 на 4 в межах залу))

Так один - випадковість, а двоє вже закономірність. У мене політичний підхід: погана думка громадськості - від недостатності інформації. Ліквідовуєм. ггг
fox_k
Виграють Борщі - це однозначно!
boy.scout
(fox_k @ 20.11.2006, 19:36:06) *

З усією повагою, та хіба в них залишились шанси? sceptic.gif hmm.gif
lusha
(boy_scout @ 20.11.2006, 19:47:24) *

Ага, і навіть 2 варіанти.
Якшо ІІЕРСІ програє КМАСВАТ, які програють Графіну, то Борщ виходить палюбе.
Якщо ІІЕРСІ грає внічию, то Борщу треба забивати +9 правникам, що досить реально.
boy.scout
(lusha @ 20.11.2006, 20:19:16) *
(boy_scout @ 20.11.2006, 19:47:24) *

Ага, і навіть 2 варіанти.
Якшо ІІЕРСІ програє КМАСВАТ, які програють Графіну, то Борщ виходить палюбе.
Якщо ІІЕРСІ грає внічию, то Борщу треба забивати +9 правникам, що досить реально.

Що ж... Завтра багато що стане зрозумілішим)
Андруша
Завтра мало шо буде ясно...
Бо ні Борщ, ні ЕЕРС не грають)
Кстаті вітаю І_А з виходом з групи!
lusha
Ну, для КМАСВАТА буде ясно, чи поборються за вихід з групи.
Begemot
(Андруша @ 20.11.2006, 21:20:35) *

Кстаті вітаю І_А з виходом з групи![/color]

Спасибі. Вітаю й Кафу з цим здобутком! up.gif
boy.scout
Интеграл АТФ [ 12 ] [19.05%]
БОРЩ [ 11 ] [17.46%]

)))
.