Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Ноутбуки
Могилянський форум > Все, що нас цікавить > Комп’ютери і мережі
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20
Radovar
Батареї більше 3 років і не живуть.
noddeat
угу.

неясно тіки мені, як вона замінюється в планшеті й скільки це коштуватиме. адже вона там не зйомна.
Radovar
Якщо у виробників ОС для планшетів така ж політика, як в ОС для смартфонів, то ти новий купиш раніше, ніж здохне батарея biggrin.gif
noddeat
(Radovar @ 6.12.2011, 00:11:19) *
Якщо у виробників ОС для планшетів така ж політика, як в ОС для смартфонів, то ти новий купиш раніше, ніж здохне батарея biggrin.gif

ну це навряд чи smile.gif я дуже звикаю до речей і міняю їх на нові лише в разі наглої потреби. smile.gif
expialidociouz
(noddeat @ 5.12.2011, 15:37:43) *
угу.

неясно тіки мені, як вона замінюється в планшеті й скільки це коштуватиме. адже вона там не зйомна.
Для Ipad: приносиш або надсилаєш айпад з неробочою батареєю, забираєш за кілька днів з робочою.
Ти платиш $99 + $6.75 доставка (якщо надсилаєш), разом з новою батареєю отримуєш новий айпад.
Cherubic
Цитата(noddeat @ 6.12.2011, 00:37:43) *

можно и так. люблю таким заниматься. smile.gif
Radovar
Це по гарантії, чи для всіх?
expialidociouz
Це після гарантії. По гарантії безкоштовно.
8RydeR
Хіхі. smile.gif

А на цьому сайті, де батарею знімають в 21 крок, як на мене, пише черубік 80го левела)

Третій крок ”ще трохи і ми будем біля батареї”
десятий крок ”до батареї залишилося зовсім мало”
Дев’ятнадцятий крок ”...”

гггг)
Cherubic
на самом деле, это не так сложно как может показаться. некоторые ноутбуки еще сложнее разбираются. немножко терпения, немножко сноровки и всё получится. smile.gif
Гeктор
вставлю свои 5 копеек - Леново - это круто. Качество - up.gif цена - up.gif Глюки с зарядкой, правда.
Radovar
(expialidociouz @ 6.12.2011, 02:12:50) *
І більше 1 разу теж можна? Раз на два роки, наприклад? Для старих моделей?
noddeat
у мене на пристрій гарантія 2 роки, на батарею — 1 рік.
Radovar
Мені цікаво, чи можна міняти >1 разу після завершення гарантії. І чи є взагалі хоч якісь обмеження, бо так і розоритись можна.
expialidociouz
(Radovar @ 6.12.2011, 12:09:24) *
(expialidociouz @ 6.12.2011, 02:12:50) *
І більше 1 разу теж можна? Раз на два роки, наприклад? Для старих моделей?
Я думаю, що і 1 раз не можна. Там батарея така, що поки ти її зламаєш, вже ніяких айподів не буде.
expialidociouz
Порадьте ноут, а? Ось вигріб з Амазону топ-100 чотири штуки, зацініть:

1. HP g6-1d60us (15.6-Inch Screen) Laptop $434.99
2. Toshiba Satellite L755-S5349 15.6-Inch LED Laptop - Fusion Finish in Matrix Silver $500.73
3. Acer Aspire AS5349-2899 15.6-Inch Laptop (Gray) $357.47
4. Toshiba Satellite L775D-S7330 17.3-Inch LED Laptop - Brushed Aluminum Blue $539.99
Cherubic
бери любой. без шуток. с современными ноутбуками, когда покупаешь их для обычных повседневных нужд, промахнуться сложно. у всех есть всё необходимое и параметры достаточные даже у самой простой модели.
Van Baboshyn
якщо моделі ненові - глянь статистику які менше ламаються.
Radovar
Лишилося знайти адекватну статистику smile.gif. Потрібне відношення кількості зламаних до кількості куплених, при однаковому використанні однаковими сферичними юзерами.
expialidociouz
haha, zaraz google-u vsi nouty krim apple v apple stori :-)) Hewlett Packard G7-1260CA 17.3-Inch klasnyj, ale vin tuta dorozhche baksiv na 100 i ja nenavydzhy joho sherokhovatyj touchpad. Sony 17” garno ale dorogo ($999), hoch i vtrychi deshevshe, nizh apple smile.gif Zaraz pojidy dyvytys na toshyby. Tut vam ne Ukraina - majzhe nema magazyniv elektronyky, a v tych, sho je - po 3 kompa stoyat. Vse v ineti treba kupuvaty ale meni vazhlyvo pochuty zvuk pry nazhymanni knopok, sherokhovatist tachpada i jakist kriplennja. A shche vsi z glyantsevymy ekranamy. Gavno.
Radovar
Ага, я теж не наважувався купляти ноут, доки не помацав його клаву в магазині
expialidociouz
Купив. Отже, моїм другим лептопом стала Toshiba Satellite, 17.3”, quad core AMD Sabine 1.5GHz 4 mb L2 cache, 8gb ram, 750gb hdd, dvd super-multi drive, CANADIAN BILINGUAL KEYBOARD, та windows 7. Синенький. $649, після 5% пограбунку на нужди влади і ресайкл фі вийшло $683 (я вважаю, що оч хорошо).

Дописано о 05 годині 17 хвилин 52 секунд
(Cherubic @ 1.03.2012, 14:01:04) *
бери любой. без шуток. с современными ноутбуками, когда покупаешь их для обычных повседневных нужд, промахнуться сложно. у всех есть всё необходимое и параметры достаточные даже у самой простой модели.
ну в маків навіть кнопкок пейдж ап/пейдж даун нема і тачпад не працює. Промахнутися дуже легко, хоч це і не має відношення до технічних характеристик електроніки. Я, наприклад, навіть розглядати не стану ноут в якого нема юсбпортів з обох сторін. Ще в половини шехороваті притирені тачпади чи поганий звук при натисканні на клаву.
Vognick
Імхо, ти пропустив Dell. Вони б вийшли дешевше за Тошибу (as I suppose) + мене особисто завжди надихало їхнє відношення до тих деталей, які ти перерахував. У мене ноуту 4 роки і я досі ним задоволений на 100%. Особливо клава pray6.gif

А так, вітаю з покупкою!
Cherubic
Цитата(expialidociouz @ 2.03.2012, 05:17:52) *
Цитата(Cherubic @ 1.03.2012, 14:01:04) *
ну в маків навіть кнопкок пейдж ап/пейдж даун нема і тачпад не працює. Промахнутися дуже легко, хоч це і не має відношення до технічних характеристик електроніки. Я, наприклад, навіть розглядати не стану ноут в якого нема юсбпортів з обох сторін. Ще в половини шехороваті притирені тачпади чи поганий звук при натисканні на клаву.

ну с этими опциями всё понятно, но тут уже всё индивидуально. на дизайн ещё обратить внимание, желательно чтобы внешне нравился.
expialidociouz
Vognick, можливо, але ж мені мацати треба, а в магазинах вибір два компа.
ironmax
я вот мучаюсь вопросом - взять у нас такой HP ProBook
http://hotline.ua/computer-noutbuki-netbuk..._5330m_lg723ea/

или доплатить около 350 уев и взять в Штатах что-то типа этого Sony Vaio (тут он дороже еще на 400 уев)
http://hotline.ua/computer-noutbuki-netbuk...io-vpcsa23gxsi/
Juka
(ironmax @ 3.03.2012, 03:25:38) *
я вот мучаюсь вопросом - взять у нас такой HP ProBook
http://hotline.ua/computer-noutbuki-netbuk..._5330m_lg723ea/
или доплатить около 350 уев и взять в Штатах что-то типа этого Sony Vaio (тут он дороже еще на 400 уев)
http://hotline.ua/computer-noutbuki-netbuk...io-vpcsa23gxsi/
я вот совсем недавно тоже выбирала комп. Остановилась на одной Тошибе, но поскольку ее сняли с производства, долго мучилась вопросом может сони? Но мне все мои знакомые айтишники в один голос говорили, что сони мало того, что не стоит своих денег, но еще и в обслуживании очень дорогая. Поэтому совсем недавно купила эту машинку и очень довольна Yes.gif
Interplay
Лучше Сони. конечно она не стоит своих денег но мы же платим не за продукт, а за эмоции, который этот продукт способен подарить.
8RydeR
А на сьогоднішній день у якої-небудь марки/серії/моделі ноутбуків є який-небудь прорив в ноутбукостроєніі?
Типу, ноут Х значно лучше багатьох інших, бо у нього єсть прімочка У.
Ммм?

Еппл/соні - мимо каси, я про вироби середнього цінового діапазону (ну скажімо, до 5 000 грн).
Interplay
(8RydeR @ 3.03.2012, 11:35:52) *
А на сьогоднішній день у якої-небудь марки/серії/моделі ноутбуків є який-небудь прорив в ноутбукостроєніі?
...(ну скажімо, до 5 000 грн).
только смартфон.
8RydeR
у мене щас на смартфоні і на ноуті однаковий об’єм ОЗУ smile.gif
ironmax
(Interplay @ 3.03.2012, 11:25:54) *
Лучше Сони. конечно она не стоит своих денег но мы же платим не за продукт, а за эмоции, который этот продукт способен подарить.

не, мне важны характеристики. у Сони есть достойные машинки, но стоят дороговато. даже в Америке.

я почему выбирал с твердотельным накопителем? чтоб не стремно было случайно уронить

2 8Ryder - ну почему нету? есть. только в современные игрушки на них не поиграешь, фотошоп тормозить будет.

http://hotline.ua/computer/noutbuki-netbuki/872-11859-11860/

на, смотри.
Interplay
(ironmax @ 3.03.2012, 13:15:43) *

не, мне важны характеристики.
всем важны. Что у сони плохие характеристики?
ironmax
(Interplay @ 3.03.2012, 13:32:49) *

нормальные характеристики. даже очень неплохие

кстати, как с защитой от ударов у стандартных ноутбучных винтов обстоит? если случайно уронить ноут с колен на пол во время работы? а то мне родители столько страшилок наговорили насчет этого, что это вообще негарантийные случаи, замена винта будет стоить как пол-ноута и т.д..
Interplay
(ironmax @ 3.03.2012, 13:41:50) *
(Interplay @ 3.03.2012, 13:32:49) *

нормальные характеристики. даже очень неплохие

кстати, как с защитой от ударов у стандартных ноутбучных винтов обстоит? если случайно уронить ноут с колен на пол во время работы? а то мне родители столько страшилок наговорили насчет этого, что это вообще негарантийные случаи, замена винта будет стоить как пол-ноута и т.д..
В вашем возрасте уже пора переставать слушать родителей marazm.gif
ну а вообще у меня ноут пару раз падал, ничего не произошло. мне кажеться от удара вероятнее повредить корпус и экран чем хдд.
А вообще я бы с твердотельными накопителями ноут бы не брал. недолговечные они. иногда слишком недолговечны.
Radovar
кстати, как с защитой от ударов у стандартных ноутбучных винтов обстоит? если случайно уронить ноут с колен на пол во время работы?
А за екран, значить, не страшно? smile.gif
В ноутбучних вінчестерах ударам увагу приділяють, звісно, більше. Але абсолютно гарантувати неушкоджуваність можна лише для SSD
а то мне родители столько страшилок наговорили насчет этого, что это вообще негарантийные случаи, замена винта будет стоить как пол-ноута и т.д..
А в чому складність? Вінчестери стандартні: один вийняв, другий поставив.
Interplay
Это не моя цитата была
Smith
мак
соні
тошиба

інші
ironmax
а кто имел дело с Деллами серии Latitude E64xx? думаю, может, забить на все эти соньковские примочки и взять одну из этих суровых машинок?
.