Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Starcraft.
Могилянський форум > Все, що нас цікавить > Комп’ютери і мережі > Комп’ютерні ігри та віртуальні світи
dolvich
В цій темі йтиметься про кіберспорт в НаУКМА. Прошу не писати в цю тему людям яким це не цікаво (і тим більше, противникам такого явища).

Розгляну три питання:
1. Про нас
2. Чому не відбувся чемпіонат зі Starcraft
3. Наступний чемпіонат

1. Про нас
http://starcraft.webs.com.ua/
http://guest:Guests@www.fcss.ukma.kiev.ua/~yura/a/

Ми організувалися у вересні 2002 для проведення турнірів і всілякої підтримки кіберпорту. З того часу ми провели 1 лігу та 2 одноденних чемпіонати по старкрафту, та купу тренувальних зустрічей. Напрямок діяльності - кіберпорт в НаУКМА. Сюди ми відносимо: Counter-Strike, Unreal Yournament, FIFA, Strcraft, Warcraft, Quake.

2. Чому не відбувся чемпіонат зі Starcraft
На 7 лютого (субота) було заплпановано провести чемпіонат по Starcraft. Ситуація була така, що технічних проблем не було, була домовленість з власницею клубу і висіли оголошення. Отже люди знали

Невже у юних і талановитич могилянців не вистачило часу зібратися у інтернет клубі у гуртожитку на Троєщині  , нажаль, ця монументальна гра заслуговує уваги кожного стратега ! 
Пропоную всім бажаючим, хто не з'явився (у зв'язку з різними причинами) знов зареєструватися і зібратися ЦЬОГО разу !!!!

Моя версія - люди не з’явилися через лінь. От візьмемо людей в гуртожитку - ну хіба їм хотілося вставати в таку рань і йти кудись комусь програвати? Аж ніяк. А люди не з гуртожитку - так те що їм далеко їхати, то незаперечний аргумент. Так мені розповів організатор - він спілкувався із потенційними учасниками і до і після "чемпіонату". Звичайно, можливо були ще якісь причини. Хотілось би їх тут почути.
Мені просто шкода мого друга - організатора. Людина старалася, домовлялася ... Але навіть той десяток друзів, що обіцяли прийти підвели. Прийшли тоді лише 6 чоловік, поміж яки проводити чемпіонат не було сенсу.
dolvich
Ех, був би чемпіонат по Цивілізації -3, я б прийшов. Або турнір по Дьябло 2.

Для мене найкраший екшн - це Jedi Academy. Давно не отримувала такого задоволення від гри (хіба що від Unrial - tournament). От по цім іграм і варто проводити турніри, щоб було недовго і динамічно.

Шановні, це зовсім інше. Ну як ви собі уявляєте зустріч любителів Цивілізації або Jedi? Хіба зібратися і поговорити ... =)

так это про CS.

Можливо, WarCraft більш популярніший. Я б обов'язково спробувала б прийти.

На жаль, в НаУКМА масово грають лише в старкрафт. Наскільки мені відомо в W3 - десь чоловік 5-6, UT, Q3, FIFA - може ще й менше.

жливо, замість турніру по стркрафту для першого разу треба було б оргнізувати якийсь загальний \"гейм-фестиваль\" на зразок лан-паті (тільки свої компи звісно ж ніхто не попре) з деікількома іграми. Тільки ХОММ сюди не зовсім в\"яжуться, бо занадто довго грати. Щось треба динамічніше - РТС і ФПС. І заздалегіть домовитися у що грати і в якому форматі, щоб на самій зустрічі не було суперечок занадто довгих.

Такі ускладнення відлякують людей - тут по одній дисципліні народ не збереш, а по двом і поготів

Взагалі чудесна ідея гейм ком'юніті в Могилі організувати... А то ні з ким і 
поquakeати =).

По этому поводу обращайся к администраторам комп. классов wink.gif

У нас проблем з тренувальною базою нема і ніколи не було. Було б бажання.

Колись дуже давно мені за іграшки 2 догани вліпили.

Не треба грати на парах =)

3. Наступний чемпіонат
Якщо ви проявите активність, то запросто ми зробимо чемпіонат. Наприклад 10-го квітня. Або ще будь-коли. З будь-якої дисципліни. ! → Головне щоб були люди
TARoZ
У мене є боєздатна команда СS-ерів з правничого факультету (4 чол.)! Хотіте сразіцца? :twisted:
dolvich
У мене є боєздатна команда СS-ерів з правничого факультету (4 чол.)! Хотіте сразіцца?

Ги =)
Здається колись вже з вами "сражались" .. Пам'ятаєте? Було це років із 2-3 тому, а ми були тоді фрешами =)
TARoZ
У мене є боєздатна команда СS-ерів з правничого факультету (4 чол.)! Хотіте сразіцца?

Ги =)
Здається колись вже з вами \"сражались\" .. Пам'ятаєте? Було це років із 2-3 тому, а ми були тоді фрешами =)

Хе-хе lol.gif На жаль це трошки не так. Зараз фреші - це ми! :wink: І пропоную вам десь пограти. Ви казали у вас десь база є... :roll:
Lanc
Якщо мну не виженуть, то забацаєм полюбому...
на радостях і в стар пограю, хоч уже все й забув =)
Emik
Я раньше в Ку3 резался... Сейчас уже не тот, но можно попытаться =)
TARoZ

Соска! Я тебе вздрючю! Плюс также могу порвать в КС, старик либо Халфу! :twisted:
Emik

Соска! Я тебе вздрючю! Плюс также могу порвать в КС, старик либо Халфу! :twisted:

ну давай как нибудь поиграем.... ребЬОнок =))
maxon
чомусь усі розмови про кібкрспорт завжди скочуються до підліткового маразму і "міряння фалосами" - хто кого у що вздрючить і хто у контрі найкрутіший борець зі світовим тероризмом.
прирвняти подібні ромзови у цій темі до офтопіку і видалити.
====

а щодо ігор, то зверніть увагу на Call of Duty - мультиплеєр дуже затягує. ми на роботі тепер завжди у нього рубимося, навіть старих квакерів підсадили. На змагання з Колу я би з радістю прийшов, а на кваку щось стрьомно - раніше я у неї зовсім не грав, лише на роботі почав і до майстер-класу ще мені далеченько.
Emik
Да никто и не собирался ничем меряться... Может и действительно лучше играет =) А может и нет... =)))
TARoZ
Да никто и не собирался ничем меряться... Может и действительно лучше играет =) А может и нет... =)))

Просто треба дійсно якось зібратися та помірятись... скілом! lol.gif
.alt
QUAKE 3 - рулеззз!!!
Хтось ше памятає таку забавку?
Man
.
dolvich
2 Emik, Taroz, .alt і всім всім квакерам
Шановні, заведіть відповідну тему присвячену ку3
sofield
Привіт

З нового навчального року ініціативна група має намір активно займатись створенням та підтриманням організації геймерів з дисципліни Starcraft: Broodwar.

Всі могилянці, хто побачить це оголошення, і має бажання прийняти участь у проекті, залишайте тут якісь коментарі (бажано із вказаням короткої інформацій про себе). Якщо ви маєте друзів, яких може зацікавити ця об’ява, будьте ласкаві передати їм.

Для того, щоб вступати в організацію, зовсім не обов’язково мати якісь навички гри - достатньо зацікавленості та бажання грати.

За попередніми розрахунками, ми будемо базуватись у гуртожитку на Троєщині - там є сітка і там проживає більшість з ініціативної групи.

Будь ласка, задавайте тут будь-які питання що виникають. Моя ICQ - 246307320 (буваю онлайн кожного дня під вечір), мейл - sofield@ukr.net, sofield@bigmir.net.

Дякую за увагу.
Kyo
Так, мене записуйте smile.gif.
<= Нік отам.
Пошта: kyo@mail.ru
Ася: 327259224
Грав колись в BroodWar і в WC3:TFT...
Щодо Троєщини, то базуватися там напевно не зможу, бо я Київський та і далеко це від мене, але щось придумаємо.
Доречі, як щодо включення WC3:TFT до списку геймерських дисциплін?

П.С. Тема АП! biggrin.gif
GERING
Star Craft forever! Живу я на Троєщині і готовий убивати зергів землян та протосів з ранку до вечора.
sofield
Зазирайте на starcraft.webs.com.ua
kyivite
Відкрито офіційний сайт starcraft2.com

Сиквел очікується на осінь-зиму 2007 року.
sasa
А я чув що в 2009!
Vndr
(sasa @ 14.09.2007, 13:44:56) *
А я чув що в 2009!

Можливо. Взагалі Б. випускає ігри when it’s done © pray6.gif
NLD
Ориентировочная дата - II-III квартал след. года. Не забываем, что в апреле (кажется) след. года Стару 10 лет. Вполне могут приурочить. Впрочем, им спешить некуда. На АГ стоит 2009 на всякий случай, у них нет пункта when it’s done ©
sasa
а я б в стару ще так залюбки зіграв))
Vndr
(NLD @ 14.09.2007, 16:25:04) *
Не забываем, что в апреле (кажется) след. года Стару 10 лет. Вполне могут приурочить. Впрочем, им спешить некуда. На АГ стоит 2009 на всякий случай, у них нет пункта when it’s done ©

31го марта (красный день календаря alkash.gif ) Будет ли интро аналогично WoW - "Ten Years Of Starcraft"?
NLD
QUOTE(sasa @ 14.09.2007, 18:50:30) *
а я б в стару ще так залюбки зіграв))

ммм... а что, религия не позволяет? hmm.gif
sasa
нема з ким!і нема де!ну і крафту нема на компі встановленого...
NLD
жесть, как она есть smile.gif
http://www.starcraft2.com/features/terran/taurenmarine.xml
Medium
(NLD @ 1.04.2008, 18:12:58) *

Аааа! pray6.gif laugh.gif
І морлок з бластером. lol.gif
Dante
Да Близзард вообще жгут smile.gif

http://www.worldofwarcraft.com/wrath/featu...d/bardclass.xml
Smith
Не знав шо Старкрафт такий схожий на РА
навіть звуки черги автоматних пострілів та процес знищення подібні
NLD
QUOTE(Dante @ 1.04.2008, 22:46:13) *

см. тему ВоВ про молтен кор. йа усцалсо
Dante
(NLD @ 1.04.2008, 22:19:16) *
(Dante @ 1.04.2008, 22:46:13) *

см. тему ВоВ про молтен кор. йа усцалсо

и тот мувик видел)
kyivite

Дописано о 14 годині 06 хвилин 55 секунд
Chantale
Я требую зергов! Они самые любвеобильные
Dante
свииииит happy.gif
Chantale
Любителям зёргов, фанатам короля Рок-н-Ролла и биологам посвящается:
Save_our_ears
Ах, має кахання ^^
Але другий в мене ніколи комп не потягне sad.gif sad.gif sad.gif
Outlander
Мир вам, селяне!

Вторая Стара уже вышла, или её как всегда к Рождеству припасли?
сусід
а може хто по мережі в першу поуяритись хоче?
Fender
ты что, решил предать идеалы сs? moral.gif
expialidociouz
(H’sF @ 6.12.2009, 11:13:55) *
а може хто по мережі в першу поуяритись хоче?
ми пуяримось останнім часом регулярно. аск
.