Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Чемпіонат НаУКМА з баскетболу серед жінок
Могилянський форум > Все, що нас цікавить > Спорт
1, 2
Tais
Хто може щось сказати про чемпіонат НаУКМА з баскетболу серед жінок question.gif: Цікаво почути відгуки і пропозиції.
CMbl4
Во-первых он уже заканчиваеться. Сильных команд действительно 3. Это Фины-Пингвины(ФИн), Хенг Овер(ФСНСТ) и Шухерезада(ФГН).
Мнение, что играющих девушек у нас мало, зато они уже выиграли чемпионат Подола, с чем их и поздравляю!! smile.gif8)
Shuher
Во-первых он уже  заканчиваеться. Сильных команд действительно 3. Это Фины-Пингвины(ФИн), Хенг Овер(ФСНСТ) и Шухерезада(ФГН).

Угу, Шухерезада гарна команда... І не питайте чому. :roll:
Emik
У Шухера зада? =))
bigpapa
Марочся, не марочся - а самая балдежная команда КУЛБАБЫ. А пАчему? А пАтаму, что у них самый высокий МОРАЛЬНЫЙ УРОВЕНЬ(во!!!), ну и, канешна, чуткое руководство Борщей, даёт о себе знать biggrin.gif . А выигрывают или проигрыают они - это дело третье. :!:
dobriy_sasha
ШУХЕРИЗАДИ!!! - це просто балдьож!!!
ФГН - форева!!!

(з решти командsmile.gif найсимпатичніша - КУЛБАБИ!, Сила духу - це їхнє, безумовно!! І ваапше - ріспект ФПвН-1. :wink: ), і Борщам заодно!!! smile.gif
Kenya
Угу.

Шухер із зада, або ж Шу хер із зада, чи як там їх... Дуже прикольна команда
Сенешаль
FORZA-КУЛБАБИ biggrin.gif
Shuher
Ладно, хтось краще скажіть коли ігри???? Прийду, повболіваю... :roll:
Tais
Завтра грають "Шухерезада" - "Фіни-Пінгвіни", "HangOver" - "220-girls".
Приходьте вболівати!!!!!
mala
Жіночий баскетбол - це сила, це екшн. lol.gif
Шухерезада - the best :!: :!: :!:
Hitch
Нічого, от 220girls порве Hangover - згадаєте ви мене незлим тихим словом... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
@natom
Ну то що? Як Hangover зіграв з 220? biggrin.gif
CMbl4
Кароче едем в сочи. Финал, как я и ожидал Фины-пингвины и Хенг Овер. Ждем борьбы и интереснейшего матча...smile.gif
Tais
Не так вже й погано зіграли "220" з "HangOver", якщо врахувати, що "220" грали в неповному складі. Історія повторюється - останню гру в чемпіонаті з басккетболу серед чоловіків "220" теж грали у неповному складі.
Погоджуюсь, що фінал буде цікавим.
"220" - "Шухерезада" гратимуть за 3-4 місце о 16.30 у четвер, а о 17.00 за 1-2 місце гратимуть "Фіни-Пінгвіни" - "HangOver".
Запрошую вболівальників!!!
Hitch
Сценарій повторився sad.gif
Але те як Сотула судив фінал - це просто БЕЗ КОМЕНТАРІВ. Якщо хоч хтось запечатлів його у одній з його фантастичних поз biggrin.gif під час першої половини гри - надішліть. Буду вдячний.
Romka_Bomka
хіч
Я вже задовбався пояснювати що суддів в полі повинно бути 3(троє, three, два+один, один+два, тричі по одному) як не крути. У нас маленький зал - недостатня відстань до стін і т.д. Сотула не Бумер (резиновий чувак) і не може переступити з одного кінця майданчика на інший і подивитися від кого м’яч вийшов в аут.
І якщо ти такий досвідчений суддя - чому ти не поясниш йому де він неправий і чому.

Я зовсім не захищаю його. Сам бачив його помилки. Але тут непрямий наїзд на команду "Фінів-пінгвінів". В смислі наїзд, що їм помогли виграти фінал.

Соррі за відвертість, але різницю в 28 очей може зробити або куплений суддя, або сильніша команда. Ще один нюанс - тренер "Hangover" - Гліб Сотула, так що вирішуйте самі які пріоритети були у його батька.

Смич
Я тебе приб’ю!!! Сам сяду з тобою і заставлю 30 сторінок списати поки не виведеш правильно "Hangover", на крайняк "Хенговер", але не "Хенг Овер".

tais
Я не хочу тебе розчаровувати, але команда ФПрН з баскетболу (чоловічого) - просто слабка. Мені досі не віриться що вони виграли у Афро ДНК. Це просто випадковість.

І коли команди такого гатунку (і їх фани) починають з’їжджати на те, що "команда грала неповним складом", "м’яч не йшов у корзину" - мене це просто бісить.

Я не претендую на майстерність, але трохи петраю(розбираюся) в баскеті. Так що не треба випендрюватися а просто треба визнати, що команда слабша, тому й програла. :evil:
CMbl4
ХенгОвер ,Або ХЕНГОВЕР, або Хенговер, або HangOver теперь доволен. а насчет судейства Ромка прав на все 100. Это так. Кто видел игру, увидел бы, что Фины были просто в тот день сильнее...smile.gif
Romka_Bomka
І не тільки в той день. Взагалі у них немає центрового. Серйозного центрового якою була Капаєва Танька. Вона могла більш менш стримати Свєту. А так... 34:62 8)
CMbl4
Рома извини конечно, но 34-68, в два раза больше. Это я помню точно.
Tais
Наскільки я зрозуміла, Хіч мав на увазі не якість судівства Сотули, а його жестикуляцію та реакцію на те, що відбувається на майданчику. Це дійсно було смішно, особливо, його пози і свистки під час спірних.
А на рахунок "220" - без коментарів. У кожного своя субє'ктивна думка, не хочу сперечатись з цього приводу.
Romka_Bomka
Згоден. Деколи рухи і жести Сотули бувають смішними, але взагалі він намагається судити по-совісті. Мене самого деколи на тренуваннях вбиває те, що він не побачив подвійного ведення та пробіжки, але то таке - як каже мій друг - то всьо бомки!!! biggrin.gif
emberek
Ага. Сотула - класний мужик, мені завжди імпонувало, як він веде секцію, і судить теж. І всі ці його забавні особливості 8) .
Dyak
Здається, вже час піднімати цю тему з дна форуму post-1088-1104441237.gif

Наближається чемпіонат, а команд немає з кого робити unsure.gif

2-3 людини від кожного факультету pardon.gif

Цікаво, що буде цього року??? huh.gif
CMbl4
Выиграют Финны!!!
Dyak
(CMbl4 @ 28.11.2005, 11:13:05)
Выиграют Финны!!!
*

там поки шо команди немає post-1088-1104441237.gif
CMbl4
Есть!!!
Света, Лида, и иже с ними...
Dyak
(CMbl4 @ 28.11.2005, 16:46:13)
Есть!!!
Света, Лида, и иже с ними...
*

”иже с ними” - это кто? blink.gif
CMbl4
НЕ знаю!!! Я )
Draco
(CMbl4 @ 29.11.2005, 14:58:39)
НЕ знаю!!! Я )
*

Тогда точно выиграют! up.gif
Dyak
(Draco @ 29.11.2005, 21:16:57)
НЕ знаю!!! Я )
*

*

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
CMbl4
(Draco @ 29.11.2005, 21:16:57)
НЕ знаю!!! Я )
*

*

Ну так понятно )))

На самом деле, пока я из команд В КОНКУРСЕ самыми сильными вижу ФГН. У них больше всех игроков, которые могут играть )))

Но болеть все равно буду за своих!
Tais
Декілька слів щодо формату жіночого чемпіонату. Як ви вважаєте, краще, щоб команд було багато, але сумнівної якості, чи краще зробити 4-5 сильних команд і провести дійсно цікавий чемпіонат?
Наприклад, я хочу підти легіонером до якоїсь з сильніших команд, бо створювати команду ФПрН немає сенсу - нікому грати.
Dyak
(Tais @ 26.01.2006, 15:44:53)
Декілька слів щодо формату жіночого чемпіонату. Як ви вважаєте, краще, щоб команд було багато, але сумнівної якості, чи краще зробити 4-5 сильних команд і провести дійсно цікавий чемпіонат?
Наприклад, я хочу підти легіонером до якоїсь з сильніших команд, бо створювати команду ФПрН немає сенсу - нікому грати.
*

давай до вєтєранш! up.gif

але ми поза конкурсом cry.gif

я за декілька сильних (чи умовно сильних lol.gif ) команд Yes.gif

бо то ізврат іноді буває, а не баскет...
Abormot
(Tais @ 26.01.2006, 15:44:53)
*

Чтобы создать эти 4-5 сильных команд, просто необходимо, чтобы ФПрН были, потому что в противном случае можно делать 2 и не париться. Где же мы набирем игроков на столько нормальных команд blink.gif !!!!! Вы можете создать нормальную команду и побороться. ИМХО природа в эти 4-5 сильных команд вполне входит rolleyes.gif
Tais
Оголошую конкурс на назву команди ФПрН. Є ідеї?
Dyak
(Tais @ 1.02.2006, 11:16:45)
Оголошую конкурс на назву команди ФПрН. Є ідеї?
*

А шо вам видумувать?
”220” - історично так склалось і узнаваємо pardon.gif

це у нас проблема sad.gif
вєтєранши не звучить...
а те, як Гл**ушкін придумав нас назвать, краще взагалі не згадувать всує.... cry.gif

автозаміна руліт!!! Глебушкин, прости её!!!
CMbl4
Предлагаю назвать команду как известную группу ”СС” )))
Dyak
(CMbl4 @ 1.02.2006, 15:38:17)
Предлагаю назвать команду как известную группу ”СС” )))
*

lol.gif думаю, мы будем слишком тяжелы для публики!!!
свинец - это все-таки не цацки-пецки! laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Abormot
(Dyak @ 1.02.2006, 12:26:24)

це у нас проблема  sad.gif
вєтєранши не звучить...
а те, як Гл**ушкін придумав нас назвать, краще взагалі не згадувать всує.... cry.gif

автозаміна руліт!!! Глебушкин, прости её!!!
*

Назовитесь Hangover (Это, кстати, Светик предложила) Это всё - таки ваша команда, вы ее создали и сделали это имя узнаваемым Yes.gif А мы что - нибудь новое придумаем, rolleyes.gif , а то вдруг так запятнаем это имя, что потом неодно околение отмыть не сможет pardon.gif
Dyak
(Abormot @ 1.02.2006, 22:08:58)
Назовитесь Hangover (Это, кстати, Светик предложила) Это всё - таки ваша команда, вы ее создали и сделали это имя узнаваемым Yes.gif  А мы что - нибудь новое придумаем,  rolleyes.gif , а то вдруг так запятнаем это имя, что потом неодно околение отмыть не сможет pardon.gif
*

Да ты что! nono.gif

Hangover - это истинно фснстовское имя...

не можем мы его отобрать у родного факультета!

Вы должны гордо нести это название и сделать все и всех (даже нас pardon.gif ) дабы оправдать наше доверие!
Pashkevich
Не гарно коли дівчата іграють у баскетбол. cry.gif У футбол ше мона а ось у баскетбол. НЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄ!!!!!!!!!!!! metaler.gif
Tais
Ну от, нарешті! З наступного тижня починається жіночий чемпіонат з баскетболу!!!
У понеділок жеребкування, а у вівторок - перші ігри.
Dyak
а ми і досі не надумали: то бі о нот ту бі... sad.gif
Tais
Чемпіонат без вас буде нецікавим. Навіть не думайте, виставляйте команду.
Dyak
Втрьох гратимемо?
Tais
Візьміть легіонера.
Dyak
кого? хто згодиться грати поза конкурсом?
Tais
Дівчата з ФЕНу, наприклад, вони все рівно не роблять власної команди, то того ж вони молоді, кубки та дипломи у них ще попереду. І хто відмовиться грати з чемпіонками?
Nympha_Blin
Місячне сяйво подає заявку
віднині ми не тільки футбольний клуб
ми - як Ачкакани- універсальний спортивний клуб з обмеженою відповідальністю
.