Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
D-I-S-C-O!!!
Могилянський форум > Все, що нас цікавить > Музика > «Електронна» музика
dobriy_sasha
biggrin.gif/ ТАК!!! Саме диско!!! Ця музика стала революцією в свій час, зараз, природньо, підзабута! Я думаю, що ця тема заслуговує обговорення!
Отож прасю!!!
Viking
Відстій!!!
Aiatallah
Найбільше мене в диско дратує не музика, а якійсь невловимий дух часу. Мода сімдесятих, заморочки сімдесятих... Буеее.
Музика ше більш менш.
А більше за сімдесяті роки, я ненавиджу вісімдесяті (тоді якраз диско доживало свій вік). Ці потворні хімії, куртки з поролоновими наплічниками, вульгарний макіяж на жінках, товстелезні і здоровенні сережки у бабів.... Ну і ДИСКО як тло.

Не люблю.

А ше мене кумарять зачіски афро
BAHO
Щось там уже казали про хломастери smile.gif
Anton

А ше мене кумарять зачіски афро

А меня кумарят прически амфо. biggrin.gif
Aiatallah
lol.gif
OliaX
МОдерн Токинг - очень популярны в свое время.
dobriy_sasha
Коли я говорив про DISCO, я мав на увазі лише, виключно, саме :!:, а не те хто як вдягався, куди ходив і що робив!!! smile.gif

P.S. ..."щодо слова ВІДСТІЙ, можу сказати так лише про "Modern talking". - це абсолютне ФЕ!! lol.gif, що ж до решти, то: "ну не скажитє Соломон Самсонович"! [-X

biggrin.gif
emberek
Взагалі, зараз коли чую диско (особливо на колись улюбленому Ностальжи, бо зараз ностальгію вони розуміють переважно як диско-ностальгію :evil: ), то мені стає нудно і нудотно водночас.
Але в дитинстві дуже любила слухати Боні М - на старих бобинах, на пожованій плівці з приглушеним звуком - це звучало як небесна музика з іншого світу... smile.gif
bigpapa
Ни чё не знаю, а ДИСКО - это по тяге. BoneyM, Radiorama и т.п. и т.д.
А кому лучше слушать скрежет и ор, я ничего против не имею, ведь есть люди, которые даже по праздникам и в MC Donalds ходят, вот.
P.S. Только не подумайте, что Диско єто моя любимая музыка, просто не надо на неё гнать, ведь это далеко не попса. "Я теряю-у-у корни-и-и-и! Хе-Хе-Хе" smile.gif smile.gif smile.gif
naamah
А цей самий диско вмію грати... на ударній установці... але нащо воно... я й баса нову вмію, але воно мені не подобається... ні те ні інше....

Хоча... не лише Модерн Токінг. Є наприклад індійський фільм "Танцор диско", є ще багато чого.
#ID
2 ласт.. конечно, куда там босса нове и диско, когда уши скучают по близкой сердцу стационарной компоненте, имя которой дисторшн овердрайв...
ТАНЦОР ДИСКО!

Диско, особенно после своего "перероджения" стало особенно ассоциироваться со словом "попс"... но, как и везде, здесь есть.. по-крайней мере была масса приятных исключений - т.е. когда за этим словом скрывалась неординарная, сложная и .., главное, качественная музыка.. эх юность!
miasos
Не перестаю дивуватися вибрикам попси.
Пару раз був змушений у маршрутці слухати ”спів” Глюкози. Виявляється, вона ще й досить популярна. Так от, на днях мені знайомі розповіли таку пригоду. Мовляв, на концерті цієї самої Глюкози глюкнулась апаратура з ”фанерою”, і довелося спробувати ”живого” співу. Зрозуміло, ані голосу, ні слуху, а голос зовсім не той, що в записах. Опісля з’ясували, що на фонограмах Глюкози співає Ірина Салтикова. Я чув ”голос” Салтикової, висновок: правдоподібно.
Знайшов інфу в Інеті
http://pesenku.h10.ru/0b_glukoz.html

Для мене лишаються таїною такого роду ”творчі пошуки”. В Росії тепер - доба м”юзіклів. Проводяться масові кастинги. На кожну найменшу роль претендує велика кількість молодих (переважно) людей - більшість мають чудовий голос, вміють рухатися, гарно виглядають. Ті, що не проходять, так само й ті, що проходять і потрапляють у виставу, отримують мало (грошей, в сенсі). Для них метою є сцена. Чому б не розкручувати їх? Навіщо брати якесь теля, безголосе, не виняткової зовнішності, не навчене поводитись на сцені - і будь-яким чином пхати його в ”звьозди”? Не здивуюся, коли врешті-решт стане відомо, що Глюкоза - чергова дочка чергового російського нафтомагната.
nkraft
Диско..... Кокаин biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Anneken
А чому в голосувані немає варіанту ”ставлюся нейтрально”?
vkhust
(Anneken @ 6.08.2004, 17:36:00)
А чому в голосувані немає варіанту ”ставлюся нейтрально”?
*

Если относишься нейтрально, так ли важно принять участие в голосовании?
CKLEASHCH
В мене переважно негативні асоціації =)
Anneken
А я з принципу smile.gif
Anax
(dobriy_sasha @ 16.03.2004, 09:15:23) *
Коли я говорив про DISCO, я мав на увазі лише, виключно, саме :!:, а не те хто як вдягався, куди ходив і що робив!!! smile.gif

P.S. ..."щодо слова ВІДСТІЙ, можу сказати так лише про "Modern talking". - це абсолютне ФЕ!! lol.gif, що ж до решти, то: "ну не скажитє Соломон Самсонович"! [-X

biggrin.gif
Ти їх хоч раз слухав? Галдиш дурниці! MODERN TALKING - це супер хітова група 80-тих, 90-тих, і 2000-х років. Вони були популарні тоді, вони популярні зараз, і будуть популярні ще довго! А все тому, що нічого нового, що могло б хоча б наблизитись на відстань пострілу до МТ - НЕМАЄ!!! У них прекрасно створена музика (дуже якісно і виважено зведена і аранжерована) поєднується з прекрасними текстами (не рівня теперішнім "Шаряп енд драйв"- що у перекладі значить - "заткнись і рулюй"), які озвучуються чистими голосами Дітера та Томаса! Чого коштують такі композиції як "You’re My Heart, You’re My Soul", або "Princess of The Night", чи наприклад:"Only Love Can Break My Heart", це не враховуючи хітових!!! Це музика під яку можна танцювати, або просто слухати і відпочивати! А ти -"МТ-це абсолютне ФЕ!!" Ай-яй-яй-яй!!! Або ти глухий на обидва вуха, або якийсь металіст!
.