Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
"За Гроші"
Могилянський форум > Все, що нас цікавить > Театр+кіно
avb
Мабуть, всі бачили програму "За гроші", і далеко не один могилянець виконував поставлені умови щоб отримати гроші. Яке ваше ставлення до загальної концепції програми? Чи не вважаєте ви це за приниження?
kyivite
Це знущання над нашою бідністю, особливо молодими людьми, що змушені опускатись до принизливого цирку
avb
От і я такої думки.
Лише іноді бувають якісь смішні завдання, які зовсім не важко виконати, і від яких покращується настрій і фінансовий стан, але це буває дуууже рідко
Firgus
А ніхто не примушує це робити, якщо ти такий гордий, але бідний - не роби. Я теж не маю ніяких симпатій щодо цієї програми, але не вважаю це знущанням, адже знущання -це примус, а там ти вільний вибирирати. Інша справа, що більшість вибирає гроші замість гідності.
emberek
нутром відчуваю, що це якась гидота. але не бачила і відчуваю себе відмінно. то ж друзі, не дивіться телевізор, і це лихе знання і спокуса обійдуть вас! може, довше проживете
lexx
А ніхто не примушує це робити, якщо ти такий гордий, але бідний - не роби. Я теж не маю ніяких симпатій щодо цієї програми, але не вважаю це знущанням, адже знущання -це примус, а там ти вільний вибирирати. Інша справа, що більшість вибирає гроші замість гідності.

Само предложение задания в форме приставания на улице уже коробит. Играют на нужде. Как-то на М1(?) показывали американский вариант, но там больше шоу и меньше денег. (толькочто было дежавю!!! прикольно и страшно...)
А если ко мне этот тип подойдет на улице, то я ему сам заплачу, чтобы он жрал вареные овощи или налысо стригся.
avb
Как-то на М1(?) показывали американский вариант, но там больше шоу и меньше денег. (толькочто было дежавю!!! прикольно и страшно...)

В сравнении с американскими наши задания - это просто цветочки. Правда, если честно, мне совсем не нравится шоу подобного плана, это противо.Чего стоит задание"Кого быстрее стошнит"....
Кстати, это если я не ошибаюсь было на MTv.
lexx
Кстати, это если я не ошибаюсь было на MTv.

Я сидел в кафешке общаги и смотрел эту хренотень то ли по Энтеру, то ли по М1, а откуда они ее содрали... это уже вопрос техники
Факт остается фактом. Там с жиру бесятся. А тут - с голодухи.
avb
2 Ivas
Зачем же регулярно смотреть, чтобы иметь представление о программе?
По-моему достаточно и один раз увидеть.
avb
Там с жиру бесятся.

Да, и от большого ума ещё...
Romka_Bomka
Я бачив цю передачу не раз і вважаю, що нічого принизливого там немає, чомусь ніхто з учасників не кривився при виконанні завдання, а просто, посміхаючись голив собі ноги чи захавував цілого кавуна без допомоги ножа. Це прикольно. І якщо комусь не подобається ця передача, чи сама ідея - є просте вирішення проблеми - береш в руки пульт і перемикаєш на інший канал!!! це так просто... biggrin.gif
Aiatallah
Ніхто не кривиться... Щаз.
чи ти думаєш, що людей, які не захотіли пити одеколон (мене ледь не знудило, коли я таке побачив question.gif ) будуть включати в ценний ефірний час?

Тоді ж Гєнє Попєнку не буде коли вийабувацця.

Я до-речі думаю, що відмовляється все ж - більшість.
*KSuNya*
Не знаю, не знаю! Я считаю, что этот телевизионный проект, еще с самого начала был обречен на провал! Шоу вообще то очень глупое, построеное лишь на желание людей заработать деньги, типо просто так! Вообще смысл всех заданий очень глупый, и все равно, как ни крути, чаще всего содержит каку-то каплю унижения...
Проект просто ужасный! Я помню, когда он еще только появился на экранах наших телевизоров, то все было очень милым и безобидным,
Люди делали разные глупости, "зарабатывали" деньги и уходили счастливыми! Окружающие и телезрители получали какую-то долю развлечения и все! А в последнее время... то ли под влиянием МTVиншого "I bet you will..." задания стали просто ужасными! Просто свои идеи закончились, пошло пародирование! Хотя, скорее всего... оно существовало еще с самого начала... Кстати с моим то везением... =(( постоянно попадаю на это глупое шоу!=)) Украинский вариант "За деньги" меня никак не впечатляет (может повторюсь)!
Хотя, если сравнивать, то "I bet you will..." мне нравится больше! Там это Шоу... собирается толпа народу и делается все чисто "по приколу"!
в то время как у нас "запрягают" пожилых дедушек танцевать вальс с "Куклой Машей" из секс-шопа!=((
А американское шоу...хоть и более жестоко!=)) Но и все же людям нравится! Ведущие умеют завести толпу! =)) Я помню когда-то было очень доброе задание... мужчине лет 40-45 сделали татуировку типа "I love Ricky Martin! Living da vida loca!" ...
зато у нас додумались уговорить девушку проколоть пупок "пистолетиком для ушей" непонятно где!=(( я конечно все могу понять, но в проколах тела как-то да разбираюсь! и такое издевательство может оказаться чревато последствиями... кожа рвется! и остается шрамик!=(( чем не глупо!?=((
Что-то я уже не в ту стeпь забрела!! :roll:
lexx
І якщо комусь не подобається ця передача, чи сама ідея - є просте вирішення проблеми - береш в руки пульт і перемикаєш на інший канал!!! це так просто... :D

Ты прав. Это просто. Именно это я и делаю после первого просмотра.
Romka_Bomka
Так почитаєш ваші пости і можна подумати, що цю передачу ніхто не дивиться, але всі знають які завдання Гена задавав і які люди їх виконували. Я не сперечаюся, є просто дибілкуваті завдання, але в основному - прикольні. А на рахунок "I bet you will..." то там приколи можуть бути зовсім не смішними - як то з’їсти десяток протухлих яєць (мене ледь не вивернуло) чи пірнути у якусь тацю з помиями!!! 8)
Aiatallah
Особисто я змушений дивитися всіляку гидоту по тєліку, бо робота в мене така.
але суть не в цьому.

Давайте трохи видозмінимо ситуацію. от , наприклад, підходить до тебе якесь чувирло і нахабно всміхаючись каже, отворяше уста свої: мол, "дам я тобі сто гривень, ти якусь х*йню зроби, а я постою збоку і буду з тебе ржати. Тобто розважиш мене, а я тобі дєньгу дам"
Тільки камер нема.
Як вам така ситуація? Тягне виставитися дурником за символічну суму?
Firgus
Нет,я не понимаю почему вы решили, что это игра на нужде. Да существует сотни профессий, которые бы могли вызвать отвращение и казалось бы унижением, но лиди выполняют свою роботу ради обеспечения себя. К вам же не подходит мужик и не говорит, что коли вот это сейчас не сделаешь до дому тебе не дойти, а коли сделаешь- получишь 100 гр. Не хочешь - не надо. Тебе предложили - ты отказался, и вали со своим идеальным моральным обликом и 1 гр в кошельке. А если деньги нужны люди еще и не такое делают, тогда уже надо обвинять не программу а вобще все человечество за выдумывание материальных ценностей и привознесение их над морально-духовными... А программа делается ради зрителей, а не обогащения горожан Киева.
Aiatallah
Те, що телешоу роблять для глядачів, це типу - прозріння?
Так для глядачів, а більшості приємно спостерігати, як добровільно принижуються інші сапієнси, а не за тим як вони отримують гривні.
На спогляданні за приниженням (реальним чи вдаваним) побудовано дуже багато телевзійних шоу, і якшо вони мають нефігові рейтинги, то попит єсть.

А суть попереднього посту зводилася до однієї фрази : "Тебе предложили - ты отказался, и вали со своим идеальным моральным обликом и 1 гр в кошельке".

Красіво звучить?
Firgus
Те, що телешоу роблять для глядачів, це типу - прозріння?
Так для глядачів, а більшості приємно спостерігати, як добровільно принижуються інші сапієнси, а не за тим як вони отримують гривні.
На спогляданні за приниженням (реальним чи вдаваним) побудовано дуже багато телевзійних шоу, і якшо вони мають нефігові  рейтинги, то попит єсть.

А суть попереднього посту зводилася до однієї фрази : \"Тебе предложили - ты отказался, и вали со своим идеальным моральным обликом и 1 гр в кошельке\".

Красіво звучить?

Здесь не конкурс краснописания и я говорю, то что думаю, а не то, что приятно на слух. Да людям приятно видеть унижени и страдания других и ощущать, что они этого не испытывают, так программа и направленна на то, что бы доставить приятное зрителям. И не какое это не прозрение, а просто констатация факта в поддержку мысли.
Aiatallah
Як жеж без краснопісанія? Ви шо?

Сдєлаєм ка ми спробу деконструкції lol.gif

"Здесь не конкурс краснописания и я говорю, то что думаю"

"я говорю, то что думаю, а не то, что приятно на слух"

"людям приятно видеть унижени и страдания других и ощущать, что они этого не испытывают, так программа и направленна на то, что бы доставить приятное зрителям"

"это не прозрение, а просто констатация факта в поддержку мысли"

lol.gif

Да ви прави: с "краснопісанієм" не склалося
Firgus
Як жеж без краснопісанія? Ви шо?

Сдєлаєм ка ми спробу деконструкції  lol.gif 

\"Здесь не конкурс краснописания и я говорю, то что думаю\"

\"я говорю, то что думаю, а не то, что приятно на слух\"

\"людям приятно видеть унижени и страдания других и ощущать, что они этого не испытывают, так программа и направленна на то, что бы доставить приятное зрителям\"

\"это не прозрение, а просто констатация факта в поддержку мысли\"

lol.gif 

Да ви прави: с \"краснопісанієм\" не склалося

Зато вы - венец этого искусства, я уступаю перед вашими пустыми постами преходящими на личности и отходящими от темы.
Aiatallah
Польшчон-с
avb
Якщо можна, то я все ж таки повернуся до теми обговорення...:roll:

Якщо вже ви кажете, що тут нічого принизливого немає, і люди самі погоджуються робити все, то в тому то й пологає вся проблема - ЛЮДИ ЗГОДНІ ПРИНИЖУВАТИСЯ ЗА навіть 1ГРИВНЮ!!!!!!!(пам"ятаю програму, коли хлопець погодився почистити зуби гуталіном за 1 чи 2 грн) question.gif

І якщо комусь не подобається ця передача, чи сама ідея - є просте вирішення проблеми - береш в руки пульт і перемикаєш на інший канал!!! це так просто... biggrin.gif

Це неможливо, бо майже кожної третьої предачі можна побачити знайомі обличчя, студентам з могилянки часто пропонують підзаробити таким чином.(зокрема з мого факультету 3 людини погодилися викоанати завдання...)
Firgus
Якщо можна, то я все ж таки повернуся до теми обговорення...:roll:

Якщо вже ви кажете, що тут нічого принизливого немає, і люди самі погоджуються робити все, то в тому то й пологає вся проблема  - ЛЮДИ ЗГОДНІ ПРИНИЖУВАТИСЯ ЗА навіть 1ГРИВНЮ!!!!!!!(пам\"ятаю програму, коли хлопець погодився почистити зуби гуталіном за 1 чи 2 грн)  question.gif 

І якщо комусь не подобається ця передача, чи сама ідея - є просте вирішення проблеми - береш в руки пульт і перемикаєш на інший канал!!! це так просто... biggrin.gif

Це неможливо, бо майже кожної третьої предачі можна побачити знайомі обличчя, студентам з могилянки часто пропонують підзаробити таким чином.(зокрема з мого факультету 3 людини погодилися викоанати завдання...)

Ну и что?! каждый человек сам устанавливет себе цену. Вы бы за 1 гр не унизились? Это значит лишь то, что вы бы унизились за некую большую сумму. Нас 6 с чем-то млрд на змеле и почему все должны быть одинаковые? одни готовы унизится, другие - нет и ничего в этом страшного нет. Это не особенность нации, это особенность человека.
Хаппа
как по мне это не унижение, а стандартная развлекательная программа каких сегодня можна увидеть сотни. людей ведь никто не заставляет к примеру запихивать олевье в ботинки протсто так- они сами на это соглашаются. каждый зарабатывает как может. дело психологии каждого человека. я б например никогда за 40 грн обувь салатом не напихивала. а есть люди для которых это не проблема. так почему бы и нет?
единственное о чем свидетельствует эта передача, точнее ее рейтинг - это о уровне скажем так развития большинства людей которые ее смотрят. у меня почему то она всегда с примитивными американскими комедиями асоциируется. тем ни мение опяь таки - о вкусах не спорят.
Romka_Bomka
как по мне это не унижение, а стандартная развлекательная программа каких сегодня можна увидеть сотни. людей ведь никто не заставляет к примеру запихивать олевье в ботинки протсто так- они сами на это соглашаются. каждый зарабатывает как может. дело психологии каждого человека. я б например никогда за 40 грн обувь салатом не напихивала. а есть люди для которых это не проблема. так почему бы и нет? 
единственное о чем свидетельствует эта передача, точнее ее рейтинг - это о уровне скажем так развития большинства людей которые ее смотрят. у меня почему то она всегда с примитивными американскими комедиями асоциируется. тем ни мение опяь таки - о вкусах не спорят.

Ріспект!!! Повністю згоден. Дивлячись на те, хто і як оцінює ці завдання можна зробити висновок яка аудиторія дивиться цю передачу. А на рахунок виконання завдань, то це (фулл ріспект) залежить від особистості!!! 8)
avb
Я й маю на увазі весь наш піпл, наш рівень, нашу оцінку.....Просто мені інколи стає страшно, що загалом наша культура - це "ширпотреб", і дуже хочется сподіватися, що справжня культура її все ж таки переможе.
аптімістка.... :roll:
lexx
Да кто тебе сказал, что она не побеждает? Побеждает. В закрытых клубах, частных квартирах и везде, где есть ЗДРАВОМЫСЛЯЩИЕ личности.
Не спорю, нравится - смотри. Детям показывай. Сам участвуй.
Не нравится - выскажи свое мнение, попытайся бороться или просто переключи (выключи НАХРЕН) канал. Или начни смотреть телек по рецепту Пелевина.
Эз ю виш.
dobriy_sasha
Мабуть, всі бачили програму \"За гроші\", і далеко не один могилянець виконував поставлені умови щоб отримати гроші. Яке ваше ставлення до загальної концепції програми? Чи не вважаєте ви це за приниження?

Впринципі, не подобається, хоча дивився декілька разів (хи-ги, я й "Окна" дивився раз із 10-15:)!! Концепція в них хАроша, особливо для організаторів!! Розрахована (як і всі програми такого типу) на широку аудиторію!! Що в ній доброго - так це те, що дивлячись її особливор не перенапрягаєшся!!

Щодо приниження, то по-перше у кожного свої рамки "пристойного" і "непристойного", а по-друге - принизити можна лише того - хто хоче (чи дозволяє), щоб його принизили!! Ось так!! :wink:

А взагалі я серйозно це все не сприймаю, те що у нашому суспільстві дєгродів мало не 50%, я знаю давно, і тому не сприймаю болісно різного роду "принизливі" завдання!! Все це ше "цвіточки" в порівнянні із реальним життям!! sad.gif
avb
Ну не можу не погодитись, повністю згодна.

Хтось бачив нову програму цього ж ведучого "Безумный день"? чи щось таке. Як на мене прикольна і набагато цікавіша за всі "Вікна" чи "За гроші"!
dobriy_sasha
Так, я бачив один раз, 8) але не повністю, а другий раз тільки початок! Не скажу - шо супер, але так, якби мені не було шо робити, то я б подивився!! :wink:
Вона дійсно краща, ніж ""за гроші"" і "окна"!!

Гєна Попєнко - сонце \"Н\" і надєжда укр. ТВ!! lol.gif
Aiatallah
З такіми Надєждами, як Гєна, укртелебачення далеееко зайде lol.gif
cMiX
Шиздєц, всі такі "вискокі" , з "такенною гідністю"........ може перегнув. та в мене інша думка:

дивлюся рідко, але мені подобається smile.gif, дуже ржачно, ваше право казати шось на зразок, та блін ти деградуєш , тю, сидіть з вашою думкою. smile.gif в мене мабуть інша система виміру "гідності"... капєц просто....
Emik
А я тілівізор нє смотрю!
Я новості читаю.... деколи... коли харить =)
Barabashka
И я - новости. Только на бумаге напечатанные
софія
тю, ну, роздають людям гроші за те, шо вони там гидоту якусь міють їсти чи шось собі поламати, але ж весь прикол у тому, шоб ізяти собі і безшабашно погодитися на якусь дурницю, а не демонструвати свій "високий рівень моральності та непідкупності".

І, зрештою, гроші треба ВСІМ :twisted:
avb

І, зрештою, гроші треба ВСІМ  :twisted:

от лиш питання хто як їх заробляє...
софія

І, зрештою, гроші треба ВСІМ  :twisted:

от лиш питання хто як їх заробляє...

але коли з` являється можливість заробити "на халяву", не витрачаючи зайвих зусиль та часу, а тебе ще й по ТV покажуть... Чому б ні? Просто не треба так серйозно сприймати те, що люди погоджуються зробити щось не задарма
lexx
...а тебе ще й по ТV  покажуть... Чому б ні? Просто не треба так серйозно сприймати те, що люди погоджуються зробити щось не задарма

Если для тебя показаться на ТВ - предел мечтаний, то это одно (кстати, еще можно застрелить 15-20 человек или бегать за Пелехом, в надежде куда-то уехать). А если хочешь зробити щось не задарма то найди работу.
софія
просто, як правило, за тими стереотипами, що існують у суспільстві, умови ставляться такі, що порядні люди мають відмовитися виклнувати завдання, але якщо ти молодий і не обмежений суспільними догмами, то чому б ні???? Часом треба бути трохи нестандарним та непередбачуваним :-)

а щодо роботи, то я працюю... але мені треба робити якусь дурну роботу, щоб отримати свої "зелені", а тут пропонують майже халяву.

а ТВ це так, щоб друзі раділи, що вони тебе знають (тількі не сприйміть це серйозно, мої шановні друзі)
tabunya
СПЕЦІАЛЬНО ДЛЯ АVB!!!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
avb
СПЕЦІАЛЬНО ДЛЯ АVB!!!!! biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Спасібаsmile.gif))))))))) lol.gif
.