Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Beatles
Могилянський форум > Все, що нас цікавить > Музика
1, 2, 3, 4
Here comes the Sun
Невже у Могилянці немає справжніх бітломанів? Чи хоча б тих, хто поважає і шанує цю славетну групу?!
АУУУУУ!!!!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
miasos
Є. А що?

Так чи інакше, бітломанії як масового явища вже не буде ніколи.

Інша епоха, інша музика. Хоча приємно буває у Блер відчути типово бітлівський пасаж. Так само - у "Систем ов е даун" - відчутні впливи Юрай Гіп, Джінезіс та Діп Пепл
@natom
Ну так чому б нам не спілкуватися побільше? Ми ж можемо обмінюватися інформацією.
kyivite
Що ж, давайте виділимо улюблене з Бітлз.

While My Guitar Gently Weeps

Let it Be

Yesterday

Oh, Girl
Leftist
ІМХО, Бітлз дуже швидко набридає. От тільки While My Guitar Gently Weeps можна слухати нескінченно.

А ще мультик про Yellow Submarine rulezzzzzzz!!!!
Buka
Как по мне, Битлз не надоедает. И лучших песен у них куча, не перечислишь. Бывает настроение Битлз - когда хочется слушать только их. А насчет битломании... Ах, Пол. Я всю жизнь как смотрю на его симпатичную мордашку, так душа разворачивается.
genius
ну не знаю, по-моєму теж важко зробити так, шоб тобі набридли бітли.
тільки мені багато з відомого і преклоняємого не дуже подобається. а от не дуже знамениті The Long and Winding Road, Julia, Across The Universe - очєнь даже рулять.
от чого я не понімаю щодо Бітлз - це їхня "серединна" творчість: всі ці Білі альбоми, Єлоу сабмаріни... комусь узагалі це може подобатись? хто не медитаціями хоче під музику займатись, а слухати?
Simahira
Битлы и в холодной войне - победители.

Yellow Submarine включает русскую фразу (кажется Поля), напугавшую Кремль и завалившую Берлинскую Стену: "Русски, берегиця!"
GansitoS
ну не знаю, по-моєму теж важко зробити так, шоб тобі набридли бітли. 
тільки мені багато з відомого і преклоняємого не дуже подобається. а от не дуже знамениті The Long and Winding Road, Julia, Across The Universe - очєнь даже рулять.
от чого я не понімаю щодо Бітлз - це їхня \"серединна\" творчість: всі ці Білі альбоми, Єлоу сабмаріни... комусь узагалі це може подобатись? хто не медитаціями хоче під музику займатись, а слухати?

Julia, до речі, з White Album smile.gif
Погоджуюсь, що бітли рідко можуть набридати, якщо звичайно не слухати якусь збірку "Top Hits". Особисто я слухаю лише альбоми після Rubber Soul і вважаю, ща саме тоді Бітлз розкрились повністю. Білий альбом подобається дуже і дуже. Більше тільки Пеппер і Еббі Роад. Найбільше в пізніх Бітлз подобаються пісні Леннона і Харрісона. Маккартні завжди якось не дуже сприймав.
Цікаво знати, хто віддає перевагу Леннону, Маккартні або Джорджу. До речі, даремно завжди виділяють перших двох, забуваючи про Джорджа. Важко йому було боротися з цими двома...
MrFresh
Дуже класна група! хто знає, що б уявляла собою сучасна рок-музика, якби не Бітлз. Всі альбомі в дитинстві переслухав, і не один раз, і, мабуть, буду слухати і в 20 і в 30 і в 40 років...
А "Білий Альбом" мабуть не всі розуміють, тому що на ньому бітли експереминтували зі звучанням.
І ще одне - усі в Бітлз писали кльові пісні, тому що всі четверо мали мелодійний дар. Навіть Рінго Старр зобив свій внесок, і, наприклад, його пісня "With A Little Help From My Friends" по-моєму дуже класно звучить, і нічим не гірше від інших.
GansitoS
А \"Білий Альбом\" мабуть не всі розуміють, тому що на ньому бітли експереминтували зі звучанням.
І ще одне - усі в Бітлз писали кльові пісні, тому що всі четверо мали мелодійний дар. Навіть Рінго Старр зобив свій внесок, і, наприклад, його пісня \"With A Little Help From My Friends\" по-моєму дуже класно звучить, і нічим не гірше від інших.

Які такі експерименти зі звуком в Білому? Хіба що 9-та Революція smile.gif...
Рінго пісні не писав, тільки співав. Джон з Полом спеціально писали неважкі для вокала пісні, як то "WAHOMF", "Octopus's Garden", ну ще раніше він співав "I wanna be your man". Хоча за роки, що минули, він випустив більше 10 альбомів :roll:
emberek
octopus' garden написав Рінго власноруч. про це навіть анекдот є. а рінгові альбоми... я думаю, це правильно, він мабуть гроші на цьому трохи заробляє, але слухати їх, навіть з поваги до нього, не варто.
vector
Битлы - навсегда. Как и клубничные поля, Люся с алмазами. Больше всего нравицца творчество Леннона.
...Битлы не надоедают - их можна слушать вечно... :twisted:
Romka_Bomka
Я не багато пісень чув бітлів, але Yesterday, Oh, Girl, Let It Be вважаю класними і такими, які не набриднуть ніколи. Коли чую десь у переході, чи по радіо - мимоволі прислухаєшся і стараєшся вловити кожен акорд. Класна група!! 8)
emberek
сегодня мамин праздник, сегодня женский день...
витаю всих битломанив с днем народження джорджа харрисона, и пусть ему хорошо перевоплотится. хором всплакнуть и затянуть.
хир коммт ди зонне!
воистину хир комз...
Hitch
The Beatles FOREVER!!! :!: :!: :!:
Щодо мене, то я вважаю, що найкращий їх альбом - Abbey Road. Хоча окрім нього у Бітлів є ще безліч дійсно ВІЧНИХ речей, які є класними зараз. А подумайте, який вплив мав хоча б biggrin.gif той же I want to hold your hand у 60-ті question.gif: question.gif: :!: :!:
CMbl4
Кому тут нужны были битломаны? smile.gif Меня вот лет 10 тому назад мой преподаватель по игре на гитаре подсадил и до сих пор не могу слезть (да и не хочу). Вот давайте общаться я например слушаю и не надоедает!!!
Hitch
RESPECT!!!
Сам не пам'ятаю коли на них "підсів" biggrin.gif
emberek
Кому тут нужны были битломаны? smile.gif

Битломаны нужны всем. да будет так.
Hitch
Let it be... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
emberek
А ну, хто тут бітломан?
А ви купили собі Live at the BBC на сімох компактах? biggrin.gif
Ага...
CMbl4
Ну я... А не купил, а дай послушать, а ?
emberek
Хм, боюсь, это была невольная дезинформация, даже в двух моментах. Во-первых, исков не 7, а 9. Во-вторых, это был скорее тестовый вопрос на битломанство. Я, собственно - тоже нет, хотя была возможность переписать, но оно того не стоит. Ликуйте, братья/сестры, потеряли вы немного. Это просто все-все-все, что лучше, что хуже спетое из их альбомов/синглов/проч.изданий на ВВС. Вот.
Издание ВВС на 2 дисках - удачная компиляция всего этого дела, они воистину хороши, that's all you need, так что и волки сыты, и овцы богаты.

А кто-нибудь знает, где взять Неlp! or Hard Day's Night (фильмы) в любом формате? и лучше бы без перевода? у меня етсь субмарин и magical mystery tour, а вот те два как-то затерялись, и где бы обновить?
GansitoS
А кто-нибудь знает, где взять Неlp! or Hard Day's Night (фильмы) в любом формате? и лучше бы без перевода? у меня етсь субмарин и magical mystery tour,  а вот те два как-то затерялись, и где бы обновить?

Да, были VHS на английском... надо поискать. Если найду, посмотрю, а потом дам smile.gif
#ID
There is much more that can be considered and that can be revealed about the worst musicians on Earth, if musicians at all, namely: The Beatles.
Such bad musicians that George Martin had to pay a session drummer to record "Love me do", because Ringo was unable to play the elementary drumming of the song. Such an elementary drumming that even a beginner could play, but not Ringo....
Such bad musicians that they had to ask another two fingers bad guitar player called Eric Clapton to do solos on their songs because George Harrison could not produce reasonable guitar string vibrato....
Such bad musicians, if musicians at all, that at the studio they had to record their elementary songs over and over again about a thousand times because every take was full of blunders. In fact, on the Beatles' "white album" we hear John Lennon screaming "Í got blisters on my fingers!!", due to the many million times he had to repeat the thing at the studio.....
Such bad musicians that they used the same chord sequence in about 70% of their songs, (I-IV-V-relative minor and their permutations) meaning that they only composed one song and repeated it in different rhythms, Keys and permutations throughout 70% of their repertoire....
Such bad musicians that at the Cavern, about a couple of years back, McCartney had to start the elementary "I saw her standing there" four times because every time he got in he did it out of time. Ironically, the session musicians he played with that night started the song ok, but McCartney could not....
[url=http://www.melbourne.indymedia.org/news/2003/10/55958.php][size=18]ВЫ ХОТИТЕ ЗНАТЬ БОЛЬШЕ О THE BEATLES
emberek
In fact, on the Beatles' \"white album\" we hear John Lennon screaming \"Í got blisters on my fingers!!\", due to the many million times he had to repeat the thing at the studio..... 

Not John Lennon, but Ringo Starr :evil: !
GansitoS
А кто-нибудь знает, где взять Неlp! or Hard Day's Night (фильмы) в любом формате? и лучше бы без перевода? у меня етсь субмарин и magical mystery tour,  а вот те два как-то затерялись, и где бы обновить?

Нашел оба на одной кассете, готов отдать в надежные руки на временное пользование biggrin.gif
cherry coke
Битлз. Это что-то новенькое? Хип-Хоп?
emberek
Завтра концерт. В полном составе. Приходи послушай. Отличные девчонки. Такого хип-хопа ты точно еще никогда не слышал.
emberek
В двух ДК одновременно.
cherry coke
Девчёнки? ТАк она не одна?
Oce@n
John Lennon & George Harrison - remember forever!
Paul McCartney and Ringo Starr - Live and rock!
I'm the Beatles fan and they are always alife. I can listen to them all the time, whenever I get in the kind of "nostalgy", "philosophy"....
their music never dies!
andez
The Beatles... Під Girl мама мене колихала, ця музика у мене в крові... Окрім того чомусь дось ніхто не згадав (або ж я не догледіла) Eleanor Rigby - як на мене, дуже класна річ!
До речі, кого цікавить, можу дати їх концерт в Японії на диску. Там всього півгодини, та не в цьому суть!
Man
.
emberek
А всех братьев во битлах я поздравляю с профессиональным праздником и желаю товарищу крепкого здоровья и проч.! Ура. Чего бы придумать такого пооригинальнее, чем напиться, как обычно?
Mojo
Да, дякую-дякую.
А цікаво, чи багато могилянських любителів святкують(або хоча б згадують) дні народження чуваків?
Поділіться, товариші - сміятись не буду, сам відмічаю славетні дати (або хоча б згадую). rolleyes.gif
tigr
”Джулія” - спасибі Бітлам: http://www.iqm.ro/beatles/lyrics/pjulia.html
tabunya
да да да !!!
Beatles - це супер!!!
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
тільки от не розумію.... почитала топік, а тут типу... якісб пісні у когось просять... от ніколи не думала, що бітлів важко дістати... :ph34r:
emberek
А этот чудесный день, дорогие битломаны, знаменателен для человечества тем, что ровно 38 лет назад известный музыкант и исполнитель Пол Маккартни, кушая за завтраком макароны, увидел, как в окно влетела всамделишная лошадь и присоединилась к его трапезе.
Такая вот история приключилась. Ура. Немедленно отмечать!
tabunya
а що було далі????????????? huh.gif
Лія
cool.gif ММММММ....Бітлз......Прочитала топік, поставила компакт....
Завтра треба бу ще фільми передивитися smile.gif
Яка в них найкраща річ?- А хто їх знає....Одне можу сказати - не з 2-3 перших альбомів.
Чомусь пригадується I AM the Warlus.....
Гу-гу гу джюб cool.gif
Mojo
(tabunya @ 28.07.2004, 20:11:36)
а що було далі????????????? huh.gif
*

А поїла сі троха, на столі потанцювала - і у хворточку назад вистрибнула.
Думаєте, йому здалося???

За кого ви Пола Макартні приймаєте???
звичайно, здалося...
biggrin.gif
tabunya
колись дивилася прикольний фільм про бітлз і фанаток бітлів - лет мі холд йор хенд
хтось такий памятає?
emberek
Їх, здається, досить багато. Чи здається?
Я частково пам’ятаю фільм про фанатів, яких під сценою випадково зачинили перед концертом. Він чи ні? Тільки він якийсь не дуже прикольний був. правда, це було по місцевому телефаченню (ги), і на екрані майже нічого видно не було smile.gif
tabunya
ні, там троє дівчат намагаються потрапити на концерт, а в результаті різними шляхами і кожна окремо потрапляють в номер групи, а потім і на концерт, ну і всі ті візгі smile.gif
прикольний фільм... шкодую, що лише 1 раз бачила і так давно
alf
(emberek @ 28.07.2004, 18:27:15)
А этот чудесный день, дорогие битломаны, знаменателен для человечества тем, что ровно 38 лет назад известный музыкант и исполнитель Пол Маккартни, кушая за завтраком макароны, увидел, как в окно влетела всамделишная лошадь и присоединилась к его трапезе.
Такая вот история приключилась. Ура. Немедленно отмечать!
*

Lucy In The Sky With Diamonds? smile.gif
Mojo
Ні, не Люсі її звали. Не Люсі...
Ім”я її в роках не збереглося, але про неї пам”ятають.
Люсі - це у Лєннона. Плід наркотичних фантазій. wink.gif
Mojo
Пара кльових комуніті, пов”язаних з

номер раз - дуже дофіга самих різних фтоків

номер два - просто так

раз

два
pukhnastik
Классная штука, Битлз... Жаль, что не металл...
Hitch
Люди, у когось є диски сольних проектів Харрісона і Старра (після розпаду Бітлз).
Буду дуже вдячинй за можливість їх переписати.
.