Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
McFoxy
Могилянський форум > Все, що нас цікавить > Суспільство > Смачненьке
1, 2
8RydeR
Прохання відписуватися юзерам поза категорією ”не пробовал, но осуждаю”.

Як воно там?

Чисто?
Ситно?
Процес приготування їжі можна спостерігати?
expialidociouz
ріальне. і шо там взагалі напишіть, мене це теж цікавить.
Snark
Їх рекламні плакатики нагадують мені смак шаурми
duo
шаурма в мільйон разів смачніша ніж ота херня. і, підозрюю, в мільйон разів корисніша
Гeктор
хавал там уже несколько раз.
дешево, вполне сносный вкус, к примеру чиз у них приятный.
сама курица так же ничего, хорош салат из свежих овощей.
ну, а так фаст фуд обычный, да и с маркетинговой точки зрения убойнейший закос под Мак я не совсем понял.
duo
Гектор, а ит знаходив там курку в їхніх бургерах? Бо мені здається, шо та котлета складається з субстанції, в якій куркою хіба що віддалено пахне huh.gif
expialidociouz
їжа гостра? які там напої? рефіли є? кетчуп безплатний? карткою платити можна? музика грає? голосно? яка? туалети як в макдональдсі чи як в наукма?
БсШ
впадло на 15 хвилин вранці раніше встати і зафігачити собі пару подвійних бутерів з сиром?
Гeктор
(duo @ 8.12.2009, 13:35:07) *
Гектор, а ит знаходив там курку в їхніх бургерах? Бо мені здається, шо та котлета складається з субстанції, в якій куркою хіба що віддалено пахне huh.gif

ну, вроде бы куриная, такая же как и в МакЧикине.
а может у меня просто нет отвращения перед фаст фудами, вот и не заметил
expialidociouz
(БсШ @ 8.12.2009, 14:47:47) *
впадло на 15 хвилин вранці раніше встати і зафігачити собі пару подвійних бутерів з сиром?
ага, встав зранку на вокзалі і зафігачив
Outlander
А их бренд напоминает мне китайские поделки Дядюшки Ляо. Pnillips, Inaezit, Beebok.
Fender
(expialidociouz @ 8.12.2009, 13:36:52) *
їжа гостра? які там напої? рефіли є? кетчуп безплатний? карткою платити можна? музика грає? голосно? яка? туалети як в макдональдсі чи як в наукма?
сходи и проверь unsure.gif
F3
а шо это??
expialidociouz
(Fender @ 8.12.2009, 15:01:05) *
(expialidociouz @ 8.12.2009, 13:36:52) *
сходи и проверь unsure.gif
ну як приїду на рідну землю так і сходжу, а шо.

F3 це те, що народилося біля закритого маку на вокзальній.
F3
шо, макдональдс на вокзале закрыли??? там же оборот был полмиллиона людей в день!
БсШ
(expialidociouz @ 8.12.2009, 13:54:23) *

круте місце проживання
philosoф

Така логіка мене тричі в житті підводили - заходив до макдональдсу. Але потім каявся - чим їсти таке гівно, ліпше поголодати годинку. Для організму це часто корисним буває.

А коли терпіти не хочеться - то завернути з вечора бутерброд.
expialidociouz
(philosoф @ 8.12.2009, 16:34:38) *

Така логіка мене тричі в житті підводили - заходив до макдональдсу. Але потім каявся - чим їсти таке гівно, ліпше поголодати годинку. Для організму це часто корисним буває.

На колір і смак товариш не всяк.
philosoф
І на бігмак знайдеться слабак smile_idea.gif
8RydeR
(F3 @ 8.12.2009, 14:13:51) *
шо, макдональдс на вокзале закрыли??? там же оборот был полмиллиона людей в день!

на реконструкцію
Cherubic
(philosoф @ 8.12.2009, 15:34:38) *

Картопелька по-селянски и свежий салат — в принципе пойдёт если ничего другого нет. wink.gif
expialidociouz
тікі не салат)) все, що завгодно, тільки не салат.
Save_our_ears
Був разок.
В принципі як було сказано, якшо ти Мак терпиш або інші фастфуди, то тут нічого іншого цікавого не буде і поїсти можна. А от знайомі мої плювалися що їхні бургери навіть віддалено курятиною і не пахнуть.
І я взагалі спочатку подумав що це не закос під Мак, а просто його нова ”гілка” huh.gif
Kos

Был раз и больше не буду О_О
Интерьер - унылый, меню никакое. А Бургеры - то вообше ядок - хлеб, сыр, котлета, майонез, хлеб up.gif
Пойдет так )
В общем, чтоб убедиться - разок сходить можно, а кто систематически посещает Мак Фокси - я хз unsure.gif

Smith
чув близько 10 відгуків, тільки 1 з них був позитивним.

(8RydeR @ 8.12.2009, 15:51:44) *
(F3 @ 8.12.2009, 14:13:51) *

на реконструкцію

шо ти триндиш, мак на вокзалі відкритий
expialidociouz
принаймні він дуже довго був закритий. може на днях відкрили чи що.
philosoф
Його ж там кинулись екстренно розширювати саме у зв”язку з тим, що поряд підселився конкурент.
8RydeR
(expialidociouz @ 8.12.2009, 18:31:00) *
принаймні він дуже довго був закритий. може на днях відкрили чи що.

факт.
Smith
ну так нєфіг триндіть. вчора був на вокзальній, висить вивіска ”ми уже відкриті”. мораль: не знаєш - не кажи
Андруша
Був одного разу... Ну такоє... Тому ж маку програє серйозно у всьому, крім ціни, яка на пяток гривень з обіду може бути дешевше.
expialidociouz
(Smith @ 8.12.2009, 19:41:01) *
ну так нєфіг триндіть. вчора був на вокзальній, висить вивіска ”ми уже відкриті”. мораль: не знаєш - не кажи
тук-тук, якщо F3 не знав навіть про його закриття, інфа про відкриття є вже гіперновою
absent
Была один раз.Да нормально, чего уж там. Просто некоторые идут для того,чтобы сравнить с Макдаком и потом ходят фукают. Они похожи только на первый взгляд.
Удобно, быстро, еда отвращения не вызывает. Но для тех, у кого проблемы с желудком или пищеварением, туда лучше не соваться вообще)
Дешевле немного, это да.
Салатик,как ни странно, был нормальный. Вот в Макдаке он вечно из каких-то вялых овощей. Тут был из свежих.Ну может это мне так один раз повезло - не знаю)
Туалет тоже нормальный)

Пусть лучше такие фастфуды будут, а не забегаловки типо ”Смачна картопля”,”Мистер снек” или вообще ”Швидко”.Ведь в этих вообще штормят много денег за маленькие порции невкусной хавки. Раз одну мою знакомую в прямом смысле слова стошнило от какого-то бутерброда,на который накладывалась масса из каких-то овощей,майонеза и кусочков мяса.
Левеня
я туда більше не піду, мені не сподобалося, ні їдло - картопля якась сира була, ні інтер”єр - оті кахлі - аче у басейні шкільному і жуууткі, ЖУУУУУТКІ туалети. не піду я туда більше smile_nea.gif
boje.Vilna
А ще в них є бутери з курячим філе, тобто реальним шматком мяса в паніровці smile_idea.gif
В середині я не сиділа, взяла з собою в поїзд пару бутерів - нічо так, їсти можна.
Булочка ситніша від макдо - то, в принципі на любителя. Чи гірше, чи краще від макдо - кому шо подобаєцця, до макдо просто вже звикли, полюбили wub.gif . Але дешевше однозначно. Хороша альтернатива шаурмі з кішечки чи пиріжка з бобіка, коли їсти хочецця, але додому потрапиш не скоро
8RydeR
А кока-кола у них є?

Які напої представлені?
philosoф
(kedi @ 8.12.2009, 20:46:56) *
до макдо просто вже звикли, полюбили wub.gif .

Мати Божа... ohmy.gif
noddeat
(БсШ @ 8.12.2009, 12:47:47) *

впадло Yes.gif

(БсШ @ 8.12.2009, 13:37:47) *
круте місце проживання

від’їдь від Києва хоч раз на життя.

(philosoф @ 8.12.2009, 14:34:38) *

+1
на автовокзалі ж абсолютно в радіусі 1 км нема, крім МД. довелось там поїсти, потім живіт всю дорогу болів. ну його нахер.
boje.Vilna
(philosoф @ 8.12.2009, 21:01:16) *
(kedi @ 8.12.2009, 20:46:56) *
до макдо просто вже звикли, полюбили wub.gif .

Мати Божа... ohmy.gif

Я не кажу за себеsmile.gif мені якось пофіг. Раз на 2-3 місяці буваю.
expialidociouz
блін, я розумію шо фрайд чікен чи дабл чіз це не найкорисніша їжа на планеті, але як її можна не любити?
БсШ

стабільно їжджу, завжди беру якийсь сидор (мінімум - яблуко-два і вода, максимум - необмежено)
8RydeR
(expialidociouz @ 8.12.2009, 21:24:44) *
блін, я розумію шо фрайд чікен чи дабл чіз це не найкорисніша їжа на планеті, але як її можна не любити?

+1 degenerat.gif
Outlander
Для эстетов в МакДаке есть Чукен-Мак-Нагетс. Жагеная кугочка, ничего кгиминального для животика.
noddeat
(БсШ @ 8.12.2009, 20:27:39) *
стабільно їжджу, завжди беру якийсь сидор (мінімум - яблуко-два і вода, максимум - необмежено)

я теж. але коли подорожуєш понад добу, часто запас їжі може закінчитися. особливо якщо час подорожі не фіксований.

Дописано о 22 годині 06 хвилин 14 секунд
(Outlander @ 8.12.2009, 20:49:20) *
Для эстетов в МакДаке есть Чукен-Мак-Нагетс. Жагеная кугочка, ничего кгиминального для животика.

KFC?
boje.Vilna
(Outlander @ 8.12.2009, 21:49:20) *

Да ну, оно в панировке. Панировка - это плохо в принципе. А вообще бесит, что в макдо даже креветки в панировке. Зачем?!!
8RydeR
(kedi @ 8.12.2009, 22:15:31) *
(Outlander @ 8.12.2009, 21:49:20) *
Да ну, оно в панировке. Панировка - это плохо в принципе. А вообще бесит, что в макдо даже креветки в панировке. Зачем?!!

Я паніровку люблю: їжа у паніровці так прикольно хрумтить. wub.gif
БсШ
(NodDeat @ 8.12.2009, 22:06:14) *
]я теж. але коли подорожуєш понад добу, часто запас їжі може закінчитися. особливо якщо час подорожі не фіксований.

жодного разу ще не було, щою дорога займала більше одного дня, тому нічого сказати не можу, ну хіба теоретично - треба більше брати з собою degenerat.gif

дорого
Outlander
QUOTE(kedi @ 8.12.2009, 22:15:31) *
QUOTE(Outlander @ 8.12.2009, 21:49:20) *
Открою тебе маленькую тайну - при доле сноровки панировку можно отделить от мяска wink.gif
philosoф
Поскольку тут о вокзале речь шла, то я вспомнил, как один раз забежал там в ресторанчик, который находится под выходом из метро - забыл, как называется, правда smile.gif

Ну, тогда там вполне неплохо готовили. Еще на вокзале ж Дрова есть и Челентано. Так что какой-никакой, но выбор.

А вот та фигня, которая на втором этаже вокзала - меня не радует совершенно.
Van Baboshyn
(expialidociouz @ 8.12.2009, 21:24:44) *
ХЗ, я не пробував, тому не люблю hmm.gif
Холівар був у нас вже такий.
8RydeR
(philosoф @ 8.12.2009, 22:44:14) *
Еще на вокзале ж Дрова есть и Челентано.

В Челентано - їстівні салати.

А Дрова... вони на то і Дрова. dn.gif
.