Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Хто що читає
Могилянський форум > Все, що нас цікавить > Література
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64
Corwin
Або прочитав останнє? Підручники не називати.

Гібсон "Нейромансер".
sociologist1981
Або прочитав останнє? Підручники не називати.

Гібсон \"Нейромансер\".

Тибор Фишер "Коллекционная вещь"
Андрей Левкин "Голем. Русская версия"
А вообще, найди тему "Відкриваємо справжні обличчя", там много
о литературных вкусах участников форума.
Corwin
Малася на увазі конкретна книжка а не смаки.
MadDog
Герман Гессе "Степной волк"
ETHAN
Хто що читає

LEM
Kunia
"11 Минут" Коельо
в процесі збірка Покальчука "Озерний Вітер" та Великий Тлумачний Словник Української Мови smile.gif
Shuher
Перес Ріверте "Фламандская доска"
sociologist1981
Перес Ріверте \"Фламандская доска\"

Клевая вещь.
Хаппа
гы
в зависимости от настроения или кафку "замок" или хармса
nkraft
Решил перечитать "Зубчатые Колеса" Акутагавы.
*KSuNya*

Не пам'ятаю вже хто... але порадили мені почитати Коельйо, той що Пауло!! Сказали, "так пише... таке цікаве все..." зупинилась я на трьох книжках "Алхімік", "11 хвилин", та "Вєроніка"!! Вєроніку так і не прочитала... є Щось в його "філософських притчах"... але ж бувають моменти коли, читаєш... і вже не розумієш на якій ти хвилі!!=)) Почитала Алхіміка... замислилась... прочитала про повію Марію... замислюватись не було про що!=)) Всі думки пролетіли під час читання... Хоча, зрозуміла, що Коельйо - трошки не для мене!! Хоча почитати можна!!
А до того прочитала Зюськінда (хм... прізвище цікаве) "Парфумер"!! Сподобалось!!
Зараз читаю "Кроки по склу" Іена Бенкса!! :roll:
genius
У.Эко "Маятник Фуко" (вчора дочитав)
Лаврецкий "Че Гевара" (вдома)
В.Діброва "Вибгане" (в транспорті)
G.G.Marquez "La Mala Hora" (читаю за їдою, ногами за понти прошу не бити :roll: )
H.Marcuse "One-Dimension Man" (на хард-диску, сражаюсь уже 2 місяці, бо російською не знайшов ніде sad.gif )
ironmax
H.Marcuse \"One-Dimension Man\" (на хард-диску, сражаюсь уже 2 місяці, бо російською не знайшов ніде  sad.gif  )

Маркузе я брав у пані Амельченко в минулому році... Враження не дуже такі... Фромм кращий з його "Мати чи бути?" і "Революцією надії"...
genius
дивно тоді, чого в інтернет ніхто не за......чив Маркузе, якщо він у бомажняному виді є російською? а про враження ти зря. я от вступ і півтори глави прочитав, так очєнь даже рулезно пока шо.
а, ішшо на черзі Шопенгауер "Світ як воля й уявлення" :-) півмегабайта займає.
Anonymous
Було нещодавно - Michael M. Moorcock "The Dreamthiefs Daughter",
Р. Аспрін "Війни імперії Тзен"
Зараз перечитую в нннн-ий раз А. Дж. Тойнбі "Дослідження Історії" (у скор. редакції Сомервелла)
cMiX
Муракамі - Денс.... частина перша
Aiatallah
Я зрозумів, що йдеться про книжку, яку хто читає прям зараз (презент індефініт smile.gif )

Я якраз дочитую Перес-Ріверте - Севільске причастя.
Чуть-чуть залишилося...
genius
чого, якраз презент контініоус :-)
Leftist
to genius

В мене російський Маркузе є. Якщо остогидне імперіалістична мова можна якось передати.

А взагалі не так давно його перевидали. Під однією обкладинкою "Одномірна людина" і "Ерос і цивілізація". Колись я це видання за 20 гривень бачив. Чорна така книжка.
Shuher
Я  зрозумів, що йдеться про книжку, яку хто читає прям зараз (презент індефініт smile.gif  ) 

Я якраз дочитую Перес-Ріверте - Севільске причастя.
Чуть-чуть залишилося...

Дай мені почитати, бо "Фламандську" уже дочитав.
genius
2Лефтіст: от передай пліз. тіки ти взагалі часто буваєш на історичній Батьківщині? як приїдеш, напиши якось чи шо. бо почитать страсть як хочеться, а аглицькою задовбує :-(
Leftist
Приїду на початку квітня, але можна в принципі і раніше через знайомих. Пиши в приват
naamah
Приїду на початку квітня, але можна в принципі і раніше через знайомих. Пиши в приват

Вау, я хочу побачити це диво - Лефтіста!

В приват писати зара не буду бо впадло, і взагалі я іду палити.
genius
ага. на початку квітня можна влаштувати альтернативну бонетовку. з Лефтістом на чолі. :-)
ironmax

Вау, я хочу побачити це диво - Лефтіста!.

І я. Вибач, Володя, але я тебе дуже погано запамятав, на відміну від Ані (Ме). Все ж таки 2 роки тому це було, коли ми слухали порівнялку з ІПВ. Тому я теж буду дуже радий зустрічі вживу...
Leftist
Польщен вниманием. Весьма biggrin.gif ОК, зустрінемось в квітні
Afa
Рекомендую прочитати Юкіо Місіма "Золотий храм". Тепер читаю Людмилу Уліцкую, не підліткове чтиво, точно. Хто ще не читав Зюськінда, Фаулза, Павича - спробуйте. Не знаю, як можна Муракамі читати, а Коелье то перша чверть, але її можна і пройти, притчі з рецептами життя :roll:
maxon
два дні тому дочитав Андруховича "12 обручів", думаю, за що б взятися надалі.
sociologist1981
Не знаю, як можна Муракамі читати...

...с большим удовольствием.
Me
А я "Хозарський словник" читаю. Класно, тільки у мене все в неправильному порядку з Павічем виходить... Та так теж нічого smile.gif
Anneken
У.Еко "Баудоліно"
А.Роб-Грійє "Джінн" (пользуясь случаєм, передаю вітання всім, хто слухає Французьку-2 smile.gif smile.gif smile.gif )
Barabashka
а я Жадана "Биг-мак" перечитала. Ото читала бы и читала...

и ознакомилась с творчеством Любка Дереша чуть-чуть
tigr
(И.Ильф, Е.Петров. 12 стульев)

- Что ж, -- заметил Дядьев, -- кажется, в общих чертах...
все? Все как будто?
-- А я? -- раздался вдруг тонкий волнующийся голос.
Все обернулись. В углу, возле попугая, стоял вконец
расстроенный Полесов. У Виктора Михайловича на черных
веках закипали слезы. Всем стало очень совестно. Гости
вспомнили вдруг, что пьют водку Полесова и что он
вообще один из главных организаторов Старгородского отделения
"Меча и орала". Елена Станиславовна схватилась
за виски и испуганно вскрикнула.
-- Виктор Михайлович! -- застонали все. -- Голубчик!
Милый! Ну как вам не стыдно? Ну чего вы стали в углу?
Идите сюда сейчас же!
Полесов приблизился. Он страдал. Он не ждал от товарищей
по мечу и оралу такой черствости.
Ice Faerie
"All that you see or seem is but a dream within a dream" © Edgar Allan Poe

Его и читаю)))
Emik
Хольм ван Зайчик
genius
Джеймс Джордж Фрэзер - Золотая Ветвь. Замечательнейшая книга!

угу. колись у Вернадці на вихідних читав для саморазвітія
alf
колись у Вернадці на вихідних читав для саморазвітія
хе
а я там колись давно Кастанєду читав :)
Ice Faerie
колись у Вернадці на вихідних читав для саморазвітія
хе
а я там колись давно Кастанєду читав smile.gif

Экие злачные места вы посещаете...
genius
ага. в мене колись на 2 курсі навіть мрія була - викроювати щотижня один день цілий, щоб їздити в Вернадку чісто читати щось просто так. тобто, реферати з курсовими не в счот.
але, єссно, погібла вона, ця мрія, так і не втілившись..
Anonymous
Борис Миколайович Чумаченко
"Вступ до культурології античності. Стародавня Греція".

Все золото мира.
Ice Faerie
Борис Миколайович Чумаченко
\"Вступ до культурології античності. Стародавня Греція\".

Все золото мира.

Это ТРУУУУУУУУУУУ!!!!!!!!
Ice Faerie
Это была шутка юмора =)
А я уже читаю Кафку. Замок. Вот это - действительно ТРУ!
Pundit
Останнє з худ. літ-ри: Пєлєвін "ДППNN"
postman31
блін, я ж шось читав! Я точно шось читав художнє. Недавно. Після Граса...
А, згадав. Читав нового Андруховича і Жадана. Жадан (Біг Мак) - скперський текст!
BAHO
А де його [ текст ] дістати можна... У будь-якому вигляді
Barabashka
попросить у товарищей lol.gif
BAHO
Например :wink:
Barabashka
например у Аятоллы (он правда обещал мне эту книжечку подарить - это я так, ему напоминаю)
Buka
А я немножко отстала от жизни и только прочитала Лукьяненко Лабиринт Отражений / Фальшивые зеркала. Но получила такую массу удовольствия!.. Неделя выпала из жизни. Это при том, что мне все знакомые говорили, что у автора там куча ляпов и мне как программисту ЭТО понравиться не может.
naamah
А я немножко отстала от жизни и только прочитала Лукьяненко Лабиринт Отражений / Фальшивые зеркала. Но получила такую массу удовольствия!.. Неделя выпала из жизни. Это при том, что мне все знакомые говорили, что у автора там куча ляпов и мне как программисту ЭТО понравиться не может.

О - хош я тобі у неділю "Спектр" принесу?
.