Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Инвайты
Могилянський форум > Все, що нас цікавить > Комп’ютери і мережі
Miguel
Оставляем реквесты и делимся инвайтами на закрытые ресурсы.

Лично я очень хотел бы попасть на waffles.fm или what.cd

Captain x Morgan
меняю инвайты на лепру на фото сисек форумчанок
БсШ
ух яка тема
Smith
(sal @ 1.11.2009, 00:49:26) *
меняю инвайты на лепру на фото сисек форумчанок

а форумчан?
noddeat
закриті ресурси — дрочерське лайно. крім випадків, коли закритість детермінується до належності до якоїсь спільноти (наприклад, закритий форум для давніх юзерів Бонета).

коли це просто закритість заради закритості, то нах таке підтримувати.

у мене є 99 інвайтів на Gmail — це єдиний колись закритий сервіс, яким я користуюся.
3.14159265358979323
(Miguel @ 1.11.2009, 00:19:29) *
Оставляем реквесты и делимся инвайтами на закрытые ресурсы.

Лично я очень хотел бы попасть на waffles.fm или what.cd

підтримую тему! шкода, що не прижеветься...
теж бракує інвайтів на вафлі, сд, демоноід, хдбітс

Дописано о 19 годині 46 хвилин 07 секунд
(NodDeat @ 5.11.2009, 18:13:31) *
закриті ресурси — дрочерське лайно. крім випадків, коли закритість детермінується до належності до якоїсь спільноти (наприклад, закритий форум для давніх юзерів Бонета).

коли це просто закритість заради закритості, то нах таке підтримувати.

у мене є 99 інвайтів на Gmail — це єдиний колись закритий сервіс, яким я користуюся.

нд, на жаль, абсолютна більшість найбільших світових трекерів закриті, через перевантаженість користувачами (?), і нам лише доведеться з цим змиритись.
noddeat
нд, на жаль, абсолютна більшість найбільших світових трекерів закриті, через перевантаженість користувачами (?), і нам лише доведеться з цим змиритись.

VaSH, саме тому я користуюся тільки ThePirateBay, якому перевантаженість користувачами не шкодить. Мала швидкість мене не знеохочує: я нікуди не поспішаю.

більшість трекерів — в газенваґен.
3.14159265358979323
(NodDeat @ 12.11.2009, 11:43:11) *
VaSH, саме тому я користуюся тільки ThePirateBay, якому перевантаженість користувачами не шкодить. Мала швидкість мене не знеохочує: я нікуди не поспішаю.

більшість трекерів — в газенваґен.

з приводу місцевості посилання більшості трекерів категорично не згоден. )) пірацька бухта - це харашо, але коли постає питання вузькоспеціалізованого контенту: наприклад, рідкісні аудіо сд в лосслесі, нерозповсюджені ремукси чи хоча б 1080 або 720п ріпи синього променя, тут великі відкриті трекери ПайратБей чи т.ру а також пошуковики по них (мінінова, торентз) помаленько, але впевнено накладають в штани в той час, як на вафлях, вотсд, хдбітс та демоноіді це все є. перевірено ;-]
webwarrior
(VaSh @ 11.11.2009, 19:46:07) *

Не через перевантаженість користувачами вони закриті (це хіба що torrents.net.ua стосується), а тому що ховаються від копірастів. Он demonoid взагалі забанив усі українські IP, бо його сервери тут хостяться.
3.14159265358979323
(webwarrior @ 12.11.2009, 12:43:21) *
(VaSh @ 11.11.2009, 19:46:07) *
Не через перевантаженість користувачами вони закриті (це хіба що torrents.net.ua стосується), а тому що ховаються від копірастів. Он demonoid взагалі забанив усі українські IP, бо його сервери тут хостяться.

ага. згоден. історія з демоноідом - взагалі прикол. через копірайти БРЕЙН та РІА трекер мандрував з нідерландів у канаду звідки у малайзію а потім в україну. прикольно було за цим всім слідкувати... не встиг трекер закритися в одній країні, як на другий день відривався в іншій. в укр. здається, він знайшов свій тихий острівок. щкода, що для укр. його вимушені були забанити. т.н.юа - гавно постноє.
Juka
так що? хтось ділиться?
eli
приглашу практически на любой трекер

torrentleech.org
revolutiontt.org
sceneaccess.org
scenelife.net
iptorrents.com
tracker.0day.kiev.ua
peers.fm
hd-bits.ro
audionews.ru
waffles.fm
what.cd
stmusic
torrentech.prg
deepbassnine
tranceroute.com
tracker.elektronik.ro
tapochek.net

и другие, спрашивайте

icq 571786046
Radovar
Є 25 інвайтів на гуглохвилю smile.gif
noddeat
(Radovar @ 9.01.2010, 16:08:12) *

омг. а є якийсь антиінвайт туди? типу інвайт, який видаляє звідси акаунт і не приймає більше ніяких інших інвайтів?
Radovar
(NodDeat @ 9.01.2010, 17:11:17) *
омг. а є якийсь антиінвайт туди? типу інвайт, який видаляє звідси акаунт і не приймає більше ніяких інших інвайтів?
Звернись сюди: http://suicidemachine.org/. З гуглохвилею вони поки не співпрацюють, але колись, думаю, будуть smile.gif
noddeat
(Radovar @ 9.01.2010, 16:14:57) *
(NodDeat @ 9.01.2010, 17:11:17) *
Звернись сюди: http://suicidemachine.org/. З гуглохвилею вони поки не співпрацюють, але колись, думаю, будуть smile.gif

прикольна штука. тільки ж вона не видаляє акаунти.

If I kill my online friends, does it mean they’re also dead in real life?

No!

pray6.gif
.