(x_Fender_x @ 19.10.2009, 19:50:38)

и тем не менее у тебя есть телефон и ты им пользуешься каждый день. так не вые6ывайтесь гипер-нерды.
не нравится - не юзайте.
эти кровавые и душещиптальные посты, про то, что телефоны это недобное говно - просто смешны, учитывая, что вы все равно их юзаете. Т.е. разговор ни о чём.
мається на увазі використання телефона як телефона. так, у мене є телефон, я юзаю його для відправлення sms-ок. для дзвінків юзаю лише для «ти де? а, зараз підійду туди». я не люблю і не можу сприймати інформацію у вигляді звуку. якщо мені якийсь сайт пропонує якесь відео замість статті, як дратуюсь: відео неможливо проскроллити, незручно повертатися до потрібного моменту і т.п. я люблю працювати з текстами. або особисто. телефон не люблю. зец іт.
(хашоггі @ 19.10.2009, 20:40:48)

ви мене просвітили щодо місць, в яких ви тримаєте під рукою телефон....

а домашній телефон вас так само дратує?

ви хочете про це поговорити?
домашній телефон відсутній. є службовий телефон, його я не юзаю: якщо треба з кимось в інституті зв’язатися, мені не ліньки пробігтися пару коридорів та підійти особисто. іноді юзаю, щоб подзвонити в банк і вирішити якісь справи, які не вирішуються через інтернет-банкінг.
а якщо ви не відповідаєте на послання від icq-візаві протягом 5 хвилин і у відповідь на ваше мовчання людина шле вам хрільйон послань
з німим питанням в очах, вас це не турбує?

контактів з таким рівнем інтелекту в мене немає. якщо я не відповідаю, значить, не можу відповісти.