Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Могилянський форум > Все, що нас цікавить > Комп’ютери і мережі
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
Chantale
Значит гипернердов у нас два smile_idea.gif
Вообще удобно было бы статус-сообщения на телефоне. Типа: я могу принять звонок, я не могу/не хочу, могу но в случае крайней необходимости итд итп. Потому что ситуации звонка на очке, при расплате на кассе, за рулем и с девушкой — капец как бесит. А то, что длинные гудки говорят о том, что я не собираюсь снимать трубку и перезвоню позднее — понимают не все.
Medium
Зараз юзаю раз в ніколи. Усе поглинув ґ-ток. post-1088-1104620413.gif
Fender
(Elf-Eluna-Alina @ 19.10.2009, 19:34:08) *
Значит гипернердов у нас два smile_idea.gif
Вообще удобно было бы статус-сообщения на телефоне. Типа: я могу принять звонок, я не могу/не хочу, могу но в случае крайней необходимости итд итп. Потому что ситуации звонка на очке, при расплате на кассе, за рулем и с девушкой — капец как бесит. А то, что длинные гудки говорят о том, что я не собираюсь снимать трубку и перезвоню позднее — понимают не все.
и тем не менее у тебя есть телефон и ты им пользуешься каждый день. так не вые6ывайтесь гипер-нерды.
не нравится - не юзайте.
эти кровавые и душещиптальные посты, про то, что телефоны это недобное говно - просто смешны, учитывая, что вы все равно их юзаете. Т.е. разговор ни о чём.
Chantale
(x_Fender_x @ 19.10.2009, 20:50:38) *
и тем не менее у тебя есть телефон и ты им пользуешься каждый день. так не вые6ывайтесь гипер-нерды.
не нравится - не юзайте.
эти кровавые и душещиптальные посты, про то, что телефоны это недобное говно - просто смешны, учитывая, что вы все равно их юзаете. Т.е. разговор ни о чём.

Не знаешь — не говори. Я ненавижу телефон, и главным образом использую его потому что:
  • есть очень оффлайновые знакомые
  • родители хотят слышать голос
  • на нем есть няшный ssh-клиент, который можно об’юзывать находясь в полях
Aside from that, я бы с удовольствием его выкинул нахрен. Я просто терпеть не могу когда мне звонят.
philosoф
Сьогодні Сал прислав мені вірус cry.gif
Chantale
(philosoф @ 19.10.2009, 20:55:19) *
Сьогодні Сал прислав мені вірус cry.gif

А ведь он в статусе предупреждал smile.gif
Конь какбы Фпальто не открывайте файл Egg.rar в аське!     0:38

хашоггі
ви мене просвітили щодо місць, в яких ви тримаєте під рукою телефон.... smile.gif а домашній телефон вас так само дратує? smile.gif ви хочете про це поговорити?
А то, что длинные гудки говорят о том, что я не собираюсь снимать трубку и перезвоню позднее — понимают не все.
а якщо ви не відповідаєте на послання від icq-візаві протягом 5 хвилин і у відповідь на ваше мовчання людина шле вам хрільйон послань з німим питанням в очах, вас це не турбує? smile.gif
Chantale
(хашоггі @ 19.10.2009, 21:40:48) *
ви мене просвітили щодо місць, в яких ви тримаєте під рукою телефон.... smile.gif а домашній телефон вас так само дратує? smile.gif ви хочете про це поговорити?

Я в гуртожитку живу, який домашній телефон? biggrin.gif І

а якщо ви не відповідаєте на послання від icq-візаві протягом 5 хвилин і у відповідь на ваше мовчання людина шле вам хрільйон послань з німим питанням в очах, вас це не турбує? smile.gif

Звісно ні! Читайте вище. Коли я відходжу від ICQ/XMPP/whatever я ставлю статус шо мене нема. На телефоні я не можу цього зробити.
noddeat
(x_Fender_x @ 19.10.2009, 19:50:38) *
не нравится - не юзайте.

мається на увазі використання телефона як телефона. так, у мене є телефон, я юзаю його для відправлення sms-ок. для дзвінків юзаю лише для «ти де? а, зараз підійду туди». я не люблю і не можу сприймати інформацію у вигляді звуку. якщо мені якийсь сайт пропонує якесь відео замість статті, як дратуюсь: відео неможливо проскроллити, незручно повертатися до потрібного моменту і т.п. я люблю працювати з текстами. або особисто. телефон не люблю. зец іт.

(хашоггі @ 19.10.2009, 20:40:48) *

домашній телефон відсутній. є службовий телефон, його я не юзаю: якщо треба з кимось в інституті зв’язатися, мені не ліньки пробігтися пару коридорів та підійти особисто. іноді юзаю, щоб подзвонити в банк і вирішити якісь справи, які не вирішуються через інтернет-банкінг.

контактів з таким рівнем інтелекту в мене немає. якщо я не відповідаю, значить, не можу відповісти.
8RydeR
і я не люблю, коли мені телефонують.
Смски охоче приймаю та надсилаю.
NLD
Ваще-та во всяких VoIP уже сто лет как есть Presence. Т.е. ”на совещании/в сортире/доступен/скоро буду” етц.

Будем надеяться, что где-то в районе LTE (4G aka all-IP) такое будет и на моблах.
noddeat
(NLD @ 19.10.2009, 23:10:10) *
Ваще-та во всяких VoIP уже сто лет как есть Presence. Т.е. ”на совещании/в сортире/доступен/скоро буду” етц.

Будем надеяться, что где-то в районе LTE (4G aka all-IP) такое будет и на моблах.

ага, і клієнти для них для мобілок. є тільки одна проблема, а саме користувачі, які ними не користуються.
NLD
за бугром, во всяком там enterprise VoIP или сервисах наподобие Blackberry это уже давным-давно стандарт. Упрощает жизнь, как-никак.

All for sake of productivity.

П.С. я бы не стал так активно пиарить жжшный жаббер. Он убог и ужасен (именно ихний сервер, а не жаббер вообще). Кстати, ЛЖ на него, похоже, забил и теперь пользует Live Messenger MSовский.

Скорее так - аккаунт в гугле (в т.ч. почта) или аккаунт в Яндексе (и Я.онлайн).
А еще какой-то стремный жаббер есть у Б-гомерзкого Инфиума.
Chantale
Несколько устарело, gaim нынче называется pidgin, а последние версии qip поддерживают протокол Jabber.
Автору: не пользуйся аськой, это прошлое тысячелетие.

Дописано о 07 годині 09 хвилин 46 секунд
Несколько устарело, gaim нынче называется pidgin, а последние версии qip поддерживают протокол Jabber.
Автору: не пользуйся аськой, это прошлое тысячелетие.
Mrs.Brightside
не користувалася аською близько року. вчора зайшла не на 2 хвилини, щоб провірити, може, хтось щось написав колись, бо в мене не всі контакти є в гуглтоці, а на тривалий час. чуваки, це якийсь капєц, через кожні 10 секунд (не брешу!) мене хоче хтось зафрендити, пише дурацькі повідомлення, і нєкій юейадіміністратор пропонує послати кудись смс. це не припиняється, коли я натискаю на ігнор.
Van Baboshyn
Хрін зна скільки не заходив і невідомо коли зайду. І куди crazy.gif
noddeat
(Mrs.Brightside @ 18.11.2009, 00:25:32) *
не користувалася аською близько року. вчора зайшла не на 2 хвилини, щоб провірити, може, хтось щось написав колись, бо в мене не всі контакти є в гуглтоці, а на тривалий час. чуваки, це якийсь капєц, через кожні 10 секунд (не брешу!) мене хоче хтось зафрендити, пише дурацькі повідомлення, і нєкій юейадіміністратор пропонує послати кудись смс. це не припиняється, коли я натискаю на ігнор.

видно, у тебе увімкнений показ статусу на вебі. вимкни його. асю все ще юзаю, спаму майже нема.
Mrs.Brightside
ок. дякую.
8RydeR
у тебе теж аська впала?

qip 2005, 8095
8RydeR
qip 2005, 8095 упав

Пише, ”You’re using an older client version.”

А у Вас шо?

Дописано о 17 годині 08 хвилин 03 секунд
Цитата із сайту квіпа:

Внимание! В работе протокола ICQ произошла ошибка. К сожалению QIP не может влиять на работу протокола, но наши специалисты работают над решением вопроса. В течении часа на сайте QIP.RU станет доступна новая версия мессенджера с исправленными ошибками в работе ICQ.
philosoф
У мене 2005-й зара ще працює
webwarrior
(8RydeR @ 11.10.2010, 17:08:03) *
qip 2005, 8095 упав

Пише, ”You’re using an older client version.”

А у Вас шо?

Дописано о 17 годині 08 хвилин 03 секундЦитата із сайту квіпа:
Внимание! В работе протокола ICQ произошла ошибка. К сожалению QIP не может влиять на работу протокола, но наши специалисты работают над решением вопроса. В течении часа на сайте QIP.RU станет доступна новая версия мессенджера с исправленными ошибками в работе ICQ.

Miranda, яку вже хз скільки не обновляв. Політ нормальний.
Lecter
(8RydeR @ 11.10.2010, 17:08:03) *
qip 2005, 8095 упав

Пише, "You're using an older client version."

А у Вас шо?

Дописано о 17 годині 08 хвилин 03 секунд
Цитата із сайту квіпа:

deg_smile.gif

ставь себе миранду или R&Q. или Trillian
8RydeR
сам упав - сам встав.
Kos
Все работает и работало, ребятня unsure.gif
8RydeR
Кос, а там такий нюанс, шо якшо ти цілий день онлайн - то проблеми немає.

А як тільки ти вийшов в офф, і намагаєшся знову залогіниться - капєц.
.