Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Хліб
Могилянський форум > Все, що нас цікавить > Суспільство > Смачненьке
expialidociouz
Питання: де в Києві продають сабж в гарних паперових пакетах, а не в поганих целофанових?
oblavatska
В Фуршеті та Сільпо бачила.
Sapfo
є якась принципова різниця?
expialidociouz
У папері смачніше і краще зберігається.
noddeat
один хрін.

хліб зберігається 48 годин максимум.

«хліб в папері смачніше» — я таке вперше читаю, чесно кажучи. я звик їсти хліб без паперу.
expialidociouz
1. ”Хліб в папері смачніший”, а не ”їсти хліб у папері смачніше”.
2. Я писав що він краще зберігається, а не довше. Хліб, випечений увечері вже на ранок буде відрізнятися за смаком залежно від упаковки.
duo
(expialidociouz @ 5.03.2009, 13:32:54) *
1. ”Хліб в папері смачніший”, а не ”їсти хліб у папері смачніше”.
2. Я писав що він краще зберігається, а не довше. Хліб, випечений увечері вже на ранок буде відрізнятися за смаком залежно від упаковки.

Хліб люблю взагалі без кулька чи паперу. і шоб свіжий був.

п.с. а шо, в нас пари нема зараз?
хашоггі
де??? blink.gif та всюди!! в б.-я. пристойному супермаркеті
expialidociouz
у Біллі навіть батони за 20 грн целофанять sad.gif
loki
В Мегамаркете. Они там его и пекут, кажется.
duo
В ашані крутий хліб
sana
(NodDeat @ 5.03.2009, 13:26:55) *
один хрін.
хліб зберігається 48 годин максимум.
«хліб в папері смачніше» — я таке вперше читаю, чесно кажучи. я звик їсти хліб без паперу.

В кульку він дуже швидко втрачає хрусткість. expialidociouz правий, той, що зберігають в паперових пакетах він смачніший.
Теж такий більше люблю. Але тільки впродовж першого дня після випічки. потім його навіть корисніше ставити в кульок - довше не черствітиме.

+1 до крутого хліба в ашані. Та і взагалі хліб класний усюди, де його печуть зразу в магазині, бо він тоді свіжий.
Mojo
слышал, что то ли тесто, то ли полуготовый хлебушек этот из-за границы везут, а у нас фактычно только разогревают unsure.gif
noddeat
who cares. я купую хліб з огляду на його смак, а не тару. найсмачніший хліб чомусь у кульку.
Zaychenya
Милльвиль лучше всех!!!
Fender
купи хлебопечку. сам делай, он вкусней так
expialidociouz
(Fender @ 5.03.2009, 16:13:05) *
купи хлебопечку. сам делай, он вкусней так
може відразу хлібзавод?
(”Mojo”)
слышал, что то ли тесто, то ли полуготовый хлебушек этот из-за границы везут, а у нас фактычно только разогревают
Залежно від того, про що ти говориш. Є хліб-гівно типу ”батон нива”, його в нас печуть але він неїстівний. Є хліб, який печуть у маркетах відразу. В Макдональдзі, здається, привозять булки. Є дорогі хліби в супермаркетах, які там не печуть, їх теж можуть привозити.
(”Zaychenya”)
Милльвиль лучше всех!!!
Що це?
(”NodDeat”)
who cares. я купую хліб з огляду на його смак, а не тару. найсмачніший хліб чомусь у кульку.
В Польщі теж є різниця між кульковим і бумажним, але вона ледве помітна, бо хліб гарний. А ще є паперово-целофанні пакети, чого я в нас якось не бачив.

+ Якщо подивитися на зацелованений хліб, дуже часто зсередини з’являються крапельки, які потім зволожують хліб. І повітря там ”прєєт”
noddeat
конкретно в моєму супермаркеті (і не тільки) в пакетах тільки нарізний хліб. я купую його, бо мені ліньки різати. Причому є такий сорт хліба (чорний), який у кульку, але неймовірно свіжий, неймовірно смачний і що найголовніше — він не черствішає, а просто засихає (перетворюється на сухар), якщо його довго не їсти.

а ненарізаний хліб просто лежить на полицях без нічого, і висять пакети целофанові, щоб його туди покласти.
Kos
QUOTE(duo @ 5.03.2009, 14:30:18) *
В ашані крутий хліб

Французский очень вкусный там.. Стоит дешевле батона, но по вкусовым качествам даже сравнивать трудно.
ictus
може відразу хлібзавод?

ну, хлібопічка - це реальністьsmile.gif у мене є, але це ж напряжно. хоча хліб можна зготувати класний, коли мати рецепт.
люблю лаваш, тому що батон, українським чи тміновий роблять із такого борошна, що несмачно.

Дописано о 22 годині 34 хвилин 42 секунд
(duo @ 5.03.2009, 14:30:18) *
В ашані крутий хліб

а де це? бо я не в курсі
БсШ
у ”Бак Хаузі” смачний хліба, щодо паперових пакетів - хз, зазвичай встигаю з”їсти ще до того, як хліб починає черствіти smile.gif
expialidociouz
гага, ну тут хлібзаводом не обійтися, як я зрозумів, ще й власне поле треба мати
Fender
поэтому я давлюсь батоном...sad.gif
F3
(Сергій_КО @ 5.03.2009, 22:34:42) *
може відразу хлібзавод?
ну, хлібопічка - це реальністьsmile.gif у мене є, але це ж напряжно. хоча хліб можна зготувати класний, коли мати рецепт.
люблю лаваш, тому що батон, українським чи тміновий роблять із такого борошна, що несмачно.

Дописано о 22 годині 34 хвилин 42 секунд
В ашані крутий хліб
а де це? бо я не в курсі

кароче
выходишь из метро петровка
ищещь самых нищебродов, которые при этом двигаються не в сторону трои
только ваще уже нищебродов, в стиле електората лени
пройди ситиком и фокстрот ты поймешь о чем я
?????
профит
Dasha
В ашані крутий хліб

+1, найсмачніший з тих, що пробувала в Києві.
Fender
чесное слово, магия какая-то 0_о Ни о чем не догадываясь, вчера немного пьяненький, прихожу вечером домой, а там стоит хлебопечка) Я был слегка ошарашен. Родители решили себе вот приобрести. Как протестаем - отпишуsmile.gif
Smith
(Fender @ 7.03.2009, 09:54:08) *
чесное слово, магия какая-то 0_о Ни о чем не догадываясь, вчера немного пьяненький, прихожу вечером домой, а там стоит хлебопечка) Я был слегка ошарашен. Родители решили себе вот приобрести. Как протестаем - отпишуsmile.gif

ахаха
фендер. братішка, тупо +1.

приходжу у середу додому, а там хлібопічка ) при чому батьки якось зі своєї ініціативи раптово купили, я й не знав)
уже протестили, хліб смачнезний smile_genius.gif
Van Baboshyn
не повiрите, у мене те ж саме лихо: заходжу зранку до вбиральнi, а там хлібопічка!
БсШ
пічка хліба не хліпопічка, яка не може бути пічкохлібом
Mrs.Brightside
хліб з цієї хлібопічки надзвичайно смачний, але від нього товстієш у сто тисяч мільойнів разів швидше, ніж від звичайного
Chantale
Пеку хлеб сам. В бумагу не заворачиваю, но выходит вкусно. ЧЯДНТ?
Radovar
(Mrs.Brightside @ 1.10.2010, 17:36:25) *
хліб з цієї хлібопічки надзвичайно смачний, але від нього товстієш у сто тисяч мільойнів разів швидше, ніж від звичайного
В цьому розділі говорять про смачне, а не про дієтичне.
Загальний висновок: в Україні в поліетилені хліб хріновий.
Давайте ділитися точками, де продають смачний хліб.

• Ашан
• Мегамаркет та інші **маркети - смачно, але дорого.
• Кіоск навпроти виходу з метро КПІ (біля космо). Великий вибір різного смачного хліба, який довго зберігається і не втрачає якостей. Є навіть бездріжджовий.
Хто ще знає?
Mrs.Brightside
сільпо біля вокзалу — той, що їхнього виробництва, в паперових пакетах
8RydeR
Оооо, да!

Останнім часом помічаю у Києві нові тенденції.

Замість батона, українського і лаваша, які я вже терпіти не можу, з’являється щось нове. Свіжовипечений хліб!

Дуже ок!

Сам недавно купував:
а) сільпо на троєщині
б) Фуршет у Мандарин Плаза
в) французька пекарня на розі Гончара та ЯрВалу.
Левеня
Уже давно печу хліб удома. Від нього поправляєшся тіки якшо їсти його тоннами, шо, канєшна, буває, бо він смачніший за звичайний - зупинитися важко) До речі, домашній хлібець і дешевший. А от щодо зберігання, то будь-який хліб смачніший, якшо його у глиняному горщику зберігати. Він не пліснявіє і довго не черствіє.
Паперові пакети реально кращі для хліба за поліетиленові, бо луччє їсти хліб черствий ніж пліснявий. Но луччє глина smile_genius.gif
А хлібцям всяким, які ”печуть” у супермаркетах, я чогось не довіряю huh.gif
.