Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Хто хоче в Карпати на цих вихідних?
Могилянський форум > Все, що нас цікавить > Відпочинок
Mythos
Усе, всім дякую, кандидата знайдено, тему можна грохнуть як неінформативну.
Van Baboshyn
Кішки-снігоступи це зрозуміло, а для чого льодоруби і системи? Який у вас звірський маршрут? Я може й пішов би але мені вже стало страшно.
Mythos
(Van Baboshyn @ 28.01.2009, 17:04:09) *
Кішки-снігоступи це зрозуміло, а для чого льодоруби і системи? Який у вас звірський маршрут? Я може й пішов би але мені вже стало страшно.
Та я прочитав звіт одних альпіністів, які ходили по тому ж маршруту ранньою весною, то вони дуже жалілись на спуск з Малого Горгана, який був заледенілий. Тим більше, він і влітку доволі стрьомний. А як відомо, у садку ще знають малі діти, шо луччє передзбіть, ніж недобздіти smile_genius.gif Ну й просто пантово - помахать льодорубом smile.gif Коли шо, тобі одного знайдемо smile.gif
Malachite
В мене ніби є льодоруб. Совєцкій, стокілограмовий, тоїсть важкий. Якщо буде страшний дефіцит, звертайтесяsmile.gif
Mythos
(Malachite @ 28.01.2009, 17:22:32) *
В мене ніби є льодоруб. Совєцкій, стокілограмовий, тоїсть важкий. Якщо буде страшний дефіцит, звертайтесяsmile.gif
Тим більше smile.gif Бабошин, поєхалі! Ви ж того року так на Хом*як і не встигли.
Van Baboshyn
Льодоруб Малахітовий, нехай вона і йде tongue.gif

Дописано о 17 годині 40 хвилин 18 секунд
Ні, якщо серйозно, пішов би, але спортивні походи не люблю. Мені поматрасничать, повтикать треба... Якщо зимою - то тільки на Букринський півострів. Ну або в Крим. Карпати то надто спортивно.
Mythos
Усе, всім дякую, кандидата знайдено, тему можна грохнуть як неінформативну.
.