Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Radiohead
Могилянський форум > Все, що нас цікавить > Музика
1, 2
sociologist1981
Очень нравится эта группа в последнее время.
Кто что интересного про них знает - пишите, плиз.
Еще с удовольствием бы переписал у кого-то их
концертные записи, трибьюты и так далее.
А то у нас кроме студийных альбомов в MP3
и диска Hail To Thief, купить ничего не удалось.
GansitoS
Как только послушал Hail to the Thief, подумал, что вот он конец Radiohead. Какая-то непонятная муть электронная без классических радиохэдных гитарных шедевров, но потом вслушался и очень-очень понравилось. Любимые песни это 2+2=5 и I Will.
У меня есть диск 1999года Radiohead. Unplugged and Unreleased. Очень классный!
Кстати, в Kazaa все это есть.
sociologist1981
Как только послушал Hail to the Thief, подумал, что вот он конец Radiohead. Какая-то непонятная муть электронная без классических радиохэдных гитарных шедевров, но потом вслушался и очень-очень понравилось. Любимые песни это 2+2=5 и I Will.
У меня есть диск 1999года Radiohead. Unplugged and Unreleased. Очень классный!  
Кстати, в Kazaa все это есть.

Мне Hail To Thief как-то сразу понравился.
Насчет гитарных шедевров - на Kid A их тоже
не очень много (скорее мало), а слушается отлично.
Просто они сильно изменились с начала карьеры, ну то
есть если послушать The Bends и Hail To Thief, то разница
очевидна. Больше всего с Hail To Thief мне понравились: ThereThere,
Wolf at the Door, A Punchup at the Wedding, ну и, конечно,
2+2=5. Слушай, а может у тебя можно Unplugged... переписать как-то?
А то качать у меня не много возможностей.
Twillight
Я спочатку теж не доганяв, а потім так поперло. Я дуже радий, що їх визнали найкращою групою всіх часів і народів (рейтинг слухацьких уподобань світового журналу New Musical Express за 2005 р.). Бітли трималисяна даній позиції цілих 28 років поспіль до цього року!!!!!
А отя незгоден з визначенням їх кращого альбому - ”OK Computer”. Звичайно ж, річ неабияка і дуже революційна, платинова, але... Їх пізніший альбом ”Amnesiac” - от це круто!!! КОЖНА ПІСНЯ - СУПЕР. Особливо ”Knives Out”,”Morning Bell” and ”Pyramid Song” (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lol.gif ).
шимон
(sociologist1981 @ 21.01.2004, 13:10:35)
Очень нравится эта группа в последнее время.
Кто что интересного про них знает - пишите, плиз.
Еще с удовольствием бы переписал у кого-то их
концертные записи, трибьюты и так далее.
А то у нас кроме студийных альбомов в MP3
и диска Hail To Thief, купить ничего не удалось.
*

было где-то пару концертов, всего гигов на три вроде, посмотрю!
frida
У мене є всі їх альбоми, бо radiohead це дійсно круто, це вже класика...

Але якщо послухати їхні перші альбоми, Pablo Honey чи the Bends, - це далеко не той radiohead який ми чуємо в Ok computer чи в Hail to the Thief.... Але круто

А щодо того, що їхні альбоми тут купити не можна - не правда!!! У вагатьох магазинах бачила багато їх платівок, не тільки hail to the thief
Twillight
Ні фіга собі, Шимон заникав концерти Radiohead на три гіга!!! Братан, please, поділися з братом-політологом! lol.gif
Cysterna
Street Spirit - песня и клип от меня даже мокрого места не оставляют
шимон
(Twillight @ 5.03.2006, 03:49:35)
Ні фіга собі, Шимон заникав концерти Radiohead на три гіга!!! Братан, please, поділися з братом-політологом! lol.gif
*

та нема питанньsmile.gif

скинь в пп хто ти такий lol.gif - соррі, не пізнавsad.gif
Twillight
Вітьок, та це я, футбольна команда ”Болт” йо-майо! ФСНСТ - 2 йо-майо! Політологія, йо-майо!
Невже не впізнав, йо-майо!
Herr Keuner
Ох, знайшов глибоковжопі цю тему, як так можна було, таку групу...

Сабж - pray6.gif , мо' потім детальніше розповім чому.

А тут тільки нагадаю, якщо хто не знає, що Том Йорк і банда ПИШУТЬ НОВИЙ АЛЬБОМ! metaler.gif Чекаю з нетерпінням wub.gif
yevhen.orlov
(Падре @ 17.04.2007, 17:38:05) *

Не те слово... cry.gif Просто як в тому анєку:
- Это классика, внучек!
- Это клиника, дедушка...

А тут тільки нагадаю, якщо хто не знає, що Том Йорк і банда ПИШУТЬ НОВИЙ АЛЬБОМ! metaler.gif Чекаю з нетерпінням wub.gif

У Вікіпедії вже є стаття, щоправда, поки тільки англійською... Може займешся перекладом, пане філологу? tongue.gif
А прикинь - стаття про новий альбом Radiohead - лише англійською і українською мовами! Москалі вдавляться! metaler.gif
Gleb
(Twillight @ 5.03.2006, 03:49:35) *

Длиний у тебе шо шось нема. Я думав у тебе є вся музика світу, тим більше Радіохед.
boy.scout

Сабж - pray6.gif , мо' потім детальніше розповім чому.

Тю, так вони його дійсно вже не перший рік пишуть... blink.gif
Mrs.Brightside
Ця депреснякова,грузнякова,дивна музика завжди під настрій.Вони-боги pray6.gif ,що спустилися на землю Найулюбленіша Karma Police-пісня,від якої на шматки розриває,потім ще 2+2=5,I Will,Creep,Stop wispering,Live in a glass house....
yevhen.orlov
Том, як завжди, жжот... sceptic.gif
http://community.livejournal.com/ru_radiohead/179560.html
Medium
(Mrs.Brightside @ 18.04.2007, 08:05:10) *
Ця депреснякова,грузнякова,дивна музика завжди під настрій.

Так.

Knives Out
Exit music
smile_pray.gif
Колдєр
нічьо не депресивна, а СВІТЛА і СПОГЛЯДАЛЬНА rolleyes.gif
boy.scout
(Колдєр @ 18.04.2007, 21:47:20) *
нічьо не депресивна, а СВІТЛА і СПОГЛЯДАЛЬНА rolleyes.gif

up.gif
Dea
хороша собі музика.
Але якшо кожен почне на неї вішати свої ярлики, а потім сперчатись з іншими - то в кінці кінців всі зійдуться на думці або що це аццтой, або що це тупо бохи свого жанру (краще друге, але не так категорично hmm.gif )
tun@
Radiohead - це smile_pray.gif smile_pray.gif smile_pray.gif smile_pray.gif smile_pray.gif smile_pray.gif smile_pray.gif
Том Йорк - геній.
boy.scout
Radiohead - Com Lag (2004)

"COM LAG (2plus2isfive) is an EP by English rock band Radiohead, first released in Japan and Australia in March 2004, followed with an April 2004 release in Canada. It is a compilation which collects many of the B-sides from the singles released in support of 2003's Hail to the Thief, plus remixes by Cristian Vogel and Four Tet".

Дещо звідти я навіть досьогодні не чув))
yevhen.orlov
Тільки сьогодні нарив на Інфосторі їхній Unplugged, який там лежить вже більше ніж півтора роки. hmm.gif Зараз слухаю.
Paranoid, якщо ти бачиш цей пост - дякую! bye.gif up.gif
http://kazkovimandru.infostore.org/info/38...fer=388564&rs=2
Колдєр
ге....у мене він давно. там, правда, сама гучність з плєєра не надто

" & this is Thom Yorke recorded online......."................
................
...........................................................................
boy.scout
(White Raven @ 10.07.2007, 19:00:15) *
Тільки сьогодні нарив на Інфосторі їхній Unplugged, який там лежить вже більше ніж півтора роки. hmm.gif Зараз слухаю.
Paranoid, якщо ти бачиш цей пост - дякую! bye.gif up.gif
http://kazkovimandru.infostore.org/info/38...fer=388564&rs=2

А я десь нарив свого часу запис їхнього виступу в Нью-Йорку на K-Rock Radio! Просто бомбове виконання таких пісень як, скажімо, A Punchup At AWedding, Karma Police, There There etc. На жаль, от тільки ВСЯ моя музика на ПК полетіла))) Ну, окрім 512 М на плеєрі та кількох Г на ДВД-болванці - що просто нічого)))

cool.gif
leVVenya
радіохед - ето что-то. up.gif Особливо той кліпєц, де чувака весь кліп збивають машини.
Великий ріспект чувакам за альтернативне бачення світу.
philosoф
Якщо б мені ще півроку назад сказали, що я буду слухати Радіохед из приємними відчуттями - я би повісився від сорому tongue.gif

А зараз нічого суїцидального не хочеться - хороша музика smile_idea.gif
boy.scout
(philosoф @ 11.07.2007, 11:35:08) *
Якщо б мені ще півроку назад сказали, що я буду слухати Радіохед из приємними відчуттями - я би повісився від сорому tongue.gif

А зараз нічого суїцидального не хочеться - хороша музика smile_idea.gif

Yes.gif up.gif
yevhen.orlov
На честь 10-річчя найкращого альбому 90-х - OK Computer - записано новий триб'ют lol.gif
От тільки даунлоад-лінк глючить...sad.gif
yevhen.orlov
Хтось бачив, хтось ні... Anyway, виклав на Інфостор: 2+2=5 by Radiohead music video by Gaston Vinas up.gif
yevhen.orlov
ААААААААА!!!!!! Чорт забирай, оце сюрприз!!

Реліз нового альбому Radiohead відбудеться… 10 жовтня!

yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif pray6.gif pray6.gif
Shyko
ну як вам, друзі. новий альбом rolleyes.gif ?IPB Image

мене страшно пре з нього Faust Art and Weird Fishes/Arpeggi wub.gif
Mojo
Скачал вчера, но шото забегался и даже не распаковал архив. Пишу еще параллельно типо статью про них cool.gif
boy.scout
(White Raven @ 2.10.2007, 11:06:47) *
ААААААААА!!!!!! Чорт забирай, оце сюрприз!!

Реліз нового альбому Radiohead відбудеться… 10 жовтня!
yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif pray6.gif pray6.gif

Оце так дійсно сюрприз!!! yahoo.gif
yevhen.orlov
Не втримався - закачав сабж. Тішу себе думкою, що куплю диск пізніше))
Щойно прослухав. Як завжди з Radiohead - це більше, ніж я можу проковтнути за раз))
Dao
ю джаст лайк ен енджел...
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

,,,,,,,,,,,,,,,,
Бат Ай ем КРІП....
Айем .,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Екстаз,,,,,,,,,,,,,,
NOJMAN
Том Йорк недавно випустив свій сольний альбом - досить непогано. А взагалі, у Радіохеда є просто обалдєнна пісня - Climbing up the walls! smile_pray.gif
Lloyd
И не только Том, у Джонни Гринвуда тоже есть сольник, по-моемуэто одна из лучших вещей которые делали кто либо из Радиоголов. Кстати, у кого нибудь есть линк на новый альбом? Я как-то провтыкал его выход.
boy.scout
(NOJMAN @ 12.10.2007, 11:16:12) *
Том Йорк недавно випустив свій сольний альбом - досить непогано. А взагалі, у Радіохеда є просто обалдєнна пісня - Climbing up the walls! smile_pray.gif

Ні фіга собі "нещодавно"... Хіба що в контексті загальнолюдської історії))) Йому вже більше року тому сольнику... Альбом - просто бомба, а не "непогано", як на мене pardon.gif

(Lloyd @ 12.10.2007, 19:13:13) *
И не только Том, у Джонни Гринвуда тоже есть сольник, по-моемуэто одна из лучших вещей которые делали кто либо из Радиоголов. Кстати, у кого нибудь есть линк на новый альбом? Я как-то провтыкал его выход.

Radiohead - In Rainbows [2007] Супер насправді, ІМХО)
Lloyd
1. 15 Step
2. Bangers and Mash
3. Nude
4. Open pick
5. Bodysnatchers
6. Spooks
7. House of cards
Эти песни были на Live at Amsterdam. А вообще неплохой альбомчик, жаль конечно, что ничего действительно нового они уже не делают.
boy.scout
(Lloyd @ 12.10.2007, 22:30:50) *
1. 15 Step
2. Bangers and Mash
3. Nude
4. Open pick
5. Bodysnatchers
6. Spooks
7. House of cards
Эти песни были на Live at Amsterdam. А вообще неплохой альбомчик, жаль конечно, что ничего действительно нового они уже не делают.

А потрібно? Як на мене, вони вже зробили чимало... Є свій стиль, своє звучання, своя еволюція, якщо хочеш...
Lloyd
Эволюции по-моему нет. Но это и не плохо, действительно, они достаточно сделали, хватит с них smile.gif
boy.scout
(Lloyd @ 12.10.2007, 23:09:59) *
Эволюции по-моему нет. Но это и не плохо, действительно, они достаточно сделали, хватит с них smile.gif

Да ну...

"Музыкальный стиль группы менялся и меняется с течением времени сообразно последним музыкальным тенденциям, современным той или иной работе коллектива - начиная от гранжа и лайтрока (Pablo Honey), брит-попа (The Bends), и заканчивая IDM (Kid A, Amnesiac). Необходимо отметить, что указанные тенденции в различные периоды времени имели противоположную направленность. Так, если в начальный период творчества, Radiohead следовали тенденциям мейнстрима, то в более поздний - скорее андеграунда, также группа занимались сплавлением этих, казалось бы, несплавляемых направлений. Поиск своего звучания, затем отказ от него (по причине чрезмерной комфортности ситуации "найденного" стиля), снова поиск и снова отказ (по той же причине) - одна из основных неотъемлемых черт музыкального развития Radiohead. Среди роковых вещей Radiohead можно найти (отнюдь не затерявшиеся) вещи, облеченные в форму минимал-техно (Kid A), глитч (Kid A, Amnesiac), house, фьюжн, эмбиент (Kid A), а также в форму блюза, Нью-Орлеанского джаза (Amnesiac) и порой просто искаженных (Amnesiac) и засемплированных (Kid A) гитарных соло.
Будет совершенно неудивительно найти на грядущем альбоме Radiohead вещицу в стиле диско." wikipedia.

Про два останніх альбоми в цьому контексті я вже взагалі мовчу)

Це щоб самому не мудрити довго=)
Herr Keuner
Дякуючи White Ravenу (pray6.gif) прослухав нарешті й собі новий альбом. Не розчарував! Натомість виникає ломка слухати його ще й ще, аби запам’ятовувати мелодії і слова, порівнювати з попередніми альбомами, шукати класні моменти і отримувати грандіозне задоволення...
selepko
Як на мене, то в останньому альбомі хедів якраз чудовий сплав двох попередніх альбомів та ще раніших-ліктричних. Добрий запис!
Lloyd
(boy_scout @ 12.10.2007, 23:15:08) *

Да ну...

"Музыкальный стиль группы менялся и меняется с течением времени сообразно последним музыкальным тенденциям, современным той или иной работе коллектива - начиная от гранжа и лайтрока (Pablo Honey), брит-попа (The Bends), и заканчивая IDM (Kid A, Amnesiac). Необходимо отметить, что указанные тенденции в различные периоды времени имели противоположную направленность. Так, если в начальный период творчества, Radiohead следовали тенденциям мейнстрима, то в более поздний - скорее андеграунда, также группа занимались сплавлением этих, казалось бы, несплавляемых направлений. Поиск своего звучания, затем отказ от него (по причине чрезмерной комфортности ситуации "найденного" стиля), снова поиск и снова отказ (по той же причине) - одна из основных неотъемлемых черт музыкального развития Radiohead. Среди роковых вещей Radiohead можно найти (отнюдь не затерявшиеся) вещи, облеченные в форму минимал-техно (Kid A), глитч (Kid A, Amnesiac), house, фьюжн, эмбиент (Kid A), а также в форму блюза, Нью-Орлеанского джаза (Amnesiac) и порой просто искаженных (Amnesiac) и засемплированных (Kid A) гитарных соло.
Будет совершенно неудивительно найти на грядущем альбоме Radiohead вещицу в стиле диско." wikipedia.

После Амнезиака эволюция закончилась. Hail to the Thief получился просто супер, но опять же это было похоже на подборку невошедшего в O.K. Computer, Kid A и Amnesiac, а не эволюцию. В правиле о том что группа не может быть на высоте вечно, радиоголовы не стали исключением. Я бы сказал что их пик пришелся на O.K. Computer и Kid A, потом они плавно(или не совсем) вышли в мейнстрим.
boy.scout
(Lloyd @ 14.10.2007, 10:30:22) *
(boy_scout @ 12.10.2007, 23:15:08) *
Да ну...

После Амнезиака эволюция закончилась. Hail to the Thief получился просто супер, но опять же это было похоже на подборку невошедшего в O.K. Computer, Kid A и Amnesiac, а не эволюцию. В правиле о том что группа не может быть на высоте вечно, радиоголовы не стали исключением. Я бы сказал что их пик пришелся на O.K. Computer и Kid A, потом они плавно(или не совсем) вышли в мейнстрим.

1. Не сочти за желание придраться, но вижу противоречие))) Впрочем, очевидно, имелось в ввиду "уже нет")

2. В целом согласен, поскольку иначе и быть не может. Ведь стоит всего лишь логически подумать, что в своей сути есть мейнстрим... Но о нем лично я говорить попросту устал) Толку то - 0! Каждый выбирает то, что ему по вкусу. Музыка не исключение! wink.gif
boy.scout
СтасьОК кинув посилання)) Radiodread biggrin.gif
BarabOlka
Я скачала кілька пісень із різних альбомів... і склалося таке враження, що музика в них дуже сумна... чудова, якісна, але СУМНА. Особливо "Creep" cry.gif Як ви думаєте?
boy.scout
(BarabOl’ka:) @ 1.11.2007, 19:35:59) *
Я скачала кілька пісень із різних альбомів... і склалося таке враження, що музика в них дуже сумна... чудова, якісна, але СУМНА. Особливо "Creep" cry.gif Як ви думаєте?

Є трохи=) Багато хто її взагалі депресивною вважає) Проте все залежить від сприйняття і на тому, які акценти ставиш для себе під час прослуховування)) Мене зачіпають дуже глибоке звучання і подекуди навіть надто глибокі за змістовним наповненням тексти=)
.