Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Женщина на стадионе... Да или нет?
Могилянський форум > Все, що нас цікавить > Спорт
Warwar
Кто что думает по поводу?
Pundit
Warwar
На стадіоні жінка втрачає свій гендерний статус і розчиняється у натовпі п'яних фанатів (нас себто :wink: )

Або гра має бути дуже нецікавою.. на матч Оболонь-Волинь, наприклад, без жінки аж ніяк... :wink:
03
Бабів - на кухню!
OliaX
То зависит от самой женщині. как правильно заметил господин 03, некоторіе женщині при слове "СТАДИОН" начинают морщиться и нецензурно віражаться. но существует такой тип женщин, которіе ходят на стадион на пару со своими мужчинами и при этом ничего себя чуствуют.
а прмета.. вот я сегодня с Альфом на воротах постояла пару минут, так его команда выиграла!
alf
OliaX
ну-ну :) як щодо того, щоб попрацювати талісманом напівставки? :)

Warwar
та ладно, мені однокурсниця сказала, що на футбол збирається та, мабуть, ще з кимось жіночої статі на 10 число, я дивлюсь на цьому курсі фанатки прям є :) я сподіваюсь, були преценденти, що з їх приходом команда вигравала :)
може, і собі сходити...
а то я останній раз на матчі Ліги чемпіонів був на Динамо-Реал, чвертьфінал, але ж Динамо-таки виграло 2:0 :)
Warwar
Alf, ну так чего ты чухаешся? Бегом к Pundit'у! Он заявки собирает и отвечает за билеты...
TARoZ
OliaX
ну-ну smile.gif як щодо того, щоб попрацювати талісманом напівставки? smile.gif

Пізно. у неї вже є підписаний контракт! 8)

А дівчата на стадіоні - очень даже нічего! :wink:
Хаппа
меня всегда удивляло, почему если парень к примеру умеет готовить- он крут. если девушка/женщина любит ходить сомтреть фубол, водит машину, катаеццца на борде и тд и тп.- мало кто воспринимает это нормально...?
Pundit
меня всегда удивляло, почему если парень к примеру умеет готовить- он крут. если девушка/женщина любит ходить сомтреть фубол, водит машину, катаеццца на борде и тд и тп.- мало кто воспринимает это нормально...?

да что ты! это очень даже круто!! таким особый респект... особенно если она к тому же еще и готовить умеет..
Warwar
а если она еще и на девушку похожа... :twisted:
А то есть у меня пара знакомых личностей. Хаппа, не обижайся - это не к тебе относится!
Хаппа
та знаю я что не относиццццаsmile.gif
я машин боюсяsmile.gif да и на борде не катаюся- разве что на лыжахsmile.gif разве то готовить умею немного smile.gif да и футбол предпочитаю смотреть по телику в полулежачем состоянии с пивом у лапкеsmile.gif
OliaX

OliaX ну-ну  як щодо того, щоб попрацювати талісманом на півставки?

Пізно. у неї вже є підписаний контракт!

А дівчата на стадіоні - очень даже нічего!

Кто подписывал? Где подписывал? Я ничего не подписывала!!!!
Я только, типа, пообещала, что на воллейбольной площадке буду болеть за тараса енд компанию.. Про стадион никто ничего не говорил.!
АЛЬФАААААААААААААА! Я согласна!!!!!!!!!!! Только чтобы со мной. как с талисманом, обращались - холили, лелеляли. любили и кормили тоже!%)%)
Тогда я хоть сутками на стаионе торчать буду, при хорошей погоде. опревергая утверждение, что женщинам место на кухне.

Да, Ирусь, ты права. У меня пару знакомых парней есть, которые прутся от того. какие они замечательные. что умеют шашлыки приготовить. Это, конечнго. искусство.. Но когда я им сообщаю, что, вот, меня там пригласили на футбол, то начинается дикий смех, типа, тебя на выставку везут, да? Неужели низзя понять, что некоторые девушки не желают отставать от парней в спортивных интересах...
KaHaPiC
ане треба нічого зрозумівовути... тьху зрозімівати... нє... карочє - дєвушки поставляются AS IS без будь-яких гарантій і їх треба сприймати такими, які вони є.

ЗІ: хочу шашликів на природі. тіко шоб тепло надворі було. у Снарка є мангал вдома? будемо готовити шашклики.
Хаппа
дык ведь дело даже не в успевании за парнями в спортивных интересах, а в желании делать то что те хочеццца

2 канапис: у меня дома мангал есть... тока я его не патащю на борщагу...
KaHaPiC
у нєго там взагалі квартира чи власна цегляна споруда з газоном?
можє краще десь на стадіоні зробимо шашличків? А? Картина маслом — посеред динамівського стадіону стоять бонетівці і шашлички смажать
alf
вам треба це почитати ще раз :)
http://www.bo.net.ua/forum/viewtopic.php?t=2236
там і про футбол трохи є
блін, купив я сьогодні білет в якийсь фіговий сектор, я думав 36 нижній, а це верхній!

OliaX
Только чтобы со мной. как с талисманом, обращались - холили, лелеляли. любили и кормили тоже!%)%)

ну перші три пункти це нормально, але ж хто талісмани кормить?! :) (черепаха Альма не рах*ється :)
Pundit
Тогда я хоть сутками на стаионе торчать буду, при хорошей погоде.

Кхм.. а при плохой что прикажешь делать? с Интером то при минусе играть будем..
OliaX
ну перші три пункти це нормально, але ж хто талісмани кормить?! smile.gif (черепаха Альма не рах*ється smile.gif

Ах вот какие вы. Девушку-талисман на стадионе и кормить не хотети?
Тараааааааааааааааас!!! ВОЗЬМИТЕ ПМЕНЯ К СЕБЕ талисманом... тока кормите. а то Альф не хочетsad.gif((( %)
Кхм.. а при плохой что прикажешь делать? с Интером то при минусе играть будем..

Ну ниче. вот если талисам еще и тепло оденут.... тогда точно суткамиsmile.gifsmile.gifsmile.gif а что - вы приглашаете меня на стадион чтобы я, как талисман, помогла Динамо выиграть?
alf
а что - вы приглашаете меня на стадион чтобы я, как талисман, помогла Динамо выиграть?

заходь
якщо квиткт ще залишились
TARoZ
Тараааааааааааааааас!!! ВОЗЬМИТЕ МЕНЯ К СЕБЕ талисманом... тока кормите. а то Альф не хочетsad.gif(((

Талісманом команди "Борщ"? :arrow: Без питань!
OliaX
Тараааааааааааааааас!!! ВОЗЬМИТЕ МЕНЯ К СЕБЕ талисманом... тока кормите. а то Альф не хочетsad.gif(((

Талісманом команди \"Борщ\"? :arrow: Без питань!

О! Да! Только крмите, любите. бюерегите.. вобщем все. что положеноsmile.gifsmile.gif
Warwar
Гы... А, кстати, что делают с талисманом если он не оправдывет возлагавшихся на него надежд? :twisted:
OliaX
покупают гору печенья. мороженого и тд и продолжают надеяться :twisted:
TARoZ
Ніфіга сібе замашкі!

Не, пригостити, то ми тебе пригостимо, але вимагати неможливого теж не треба! lol.gif

Треба вірити у наш успіх! 8)
OliaX
никакие не замашки. я не на пригощение тут навязываюсь, я просто люблю когда меня любт.. неужели енто плохо???
TARoZ
никакие не замашки. я не на пригощение тут навязываюсь, я просто люблю когда меня любт.. неужели енто плохо???

Звичайно це добре. От на цьому і порешилі! 8)
KaHaPiC
таки шведская семека :-)
Ustas
Жєнщіна на стадіонє - це дужє сексуально!
KaHaPiC
не всегда. тетки с молотом и двухсоткилограмовой штангой меня не привлекают, например. Спринтеры женского пола тоже мерзкие какие-то. Зато фигуристки... гимнастки... Да мало ли :-) Ах да, самое ценное - шейпинг :-)
Ustas
не всегда. тетки с молотом и двухсоткилограмовой штангой меня не привлекают, например. Спринтеры женского пола тоже мерзкие какие-то. Зато фигуристки... гимнастки... Да мало ли :-) Ах да, самое ценное - шейпинг :-)

я мав на увазі, футбольних вболівальницьsmile.gif...а фігурістки це теж нічьо так 8)
olunja
Залежить
Nolimitangere
А не люблю стадионы - самый симпатичный футболист разобьет коленку - а поплакать низзя blink.gif - крики "мясо с поля" мешают moral.gif
Mrs.Brightside
я обожнюю футбол,тому на стадіонах все-таки буваю.Ставляться нормально,трохи дивуються,коли бачать,що майже всі динамівські кричалки знаю напам’ять.Люблю сидіти у фан-секторах.Така дівчина,як я :крутая: - це нормально.Ну а,звісно, всякі фіфи,які приходять подивитися "вживую" на Мілевського,бісять і мене.
Дівчата різні бувають...
A-E
ето хорошая - ОЧЕНЬ хорошая примета! Ибо не все представительницы прекрасной стати любят ети полевие виды спорта! biggrin.gif rolleyes.gif rolleyes.gif laugh.gif laugh.gif yahoo.gif
Alterus
Гламурні дівчата та любительки певних окремих футболістів - нафіг з пляжу. А от ті, хто справді вболіває, - завжди велкам! А вже ті, хто справді любить футбол загалом, та ще й при тому красиві та жіночні... wub.gif
лапочка
Дівчина на стадіоні - чому ні? Я особисто полюб*яю футбол, а на стадіні, так взагалі. Це такий кайф, така атмосфера, видовище просто мєга!!! Звичайно, думаю, що гламурним дівулям там нічого робити. І взагалі, треба ходити на футбол, якщо ти його любиш! Ніяких самопожертв!!! smile_genius.gif
Morlok
Жінок на стадіон - будь ласка.
Зі стадіону геть курців і лускачів насіння!!! mad_ani.gif
Особливо перших, а то так дратують, що жах.
good bear
я обоооооооожную дивитися футбол на стадіоні. ніхто ніколи проти цього нічого не мав. голосую за "это ваще не примета"
Silente
Проголосувала, шо це не прикмета...
А футбол просто обожнюю, божеволію, і грати люблю, і дивитись... А на стадіоні - це взагалі супер, коли здається, що у всіх 80 тис людей (чи скільки там у найкращі часи на ньому поміщалося) один ритм биття серця, одне дихання... і взагалі: магія кола і єднання - це те заради чого варто жити
Makiavelli
А що це за питання таке? Женщина тоже человек. Має право ходити на матчі. Якщо команда лоховська - то й так програ...
skandul
Я вважаю футбол-мистецтвом. Тут є все: грація, естетика, витривалість, командне порозуміння, натхнення капітана, жага боротьби і все це (підкреслюю) відбувується в режимі реального часу. Тому як на мене, то скоріше немає місце та стадіоні нетверезим невігласам, яким часто-густо начхати ("а де наші?") на те, що відбувається на полі. Я просто в захваті, коли краща половина людства цінує цей жанр мистецтва. Крім того, більшість доблесті, стремління та битви на кожному клаптику - для вас чарівних...Дякую усім тим, хто підтримує свою команду і цю дивовижну гру в цілому...
duo
на стадіоні треба не дивитися на футбол/цінувати мистецтво, а підтримувати свою команду.

якщо жінка так і робить, а не позіхає і не мовчить, тоді нема питань. Хай ходить. тут не можна ділити за гендерною ознакою. головне - підтримка команди.
Бобер
Скажу - "ДА"!
Кулёгъ
где пункт "к сексу"????? question.gif cranky.gif
.