Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Help!
Могилянський форум > Все, що нас цікавить > Комп’ютери і мережі
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
кыцька в кедах
(NLD @ 10.06.2008, 21:25:54) *
(кыцька в кедах @ 10.06.2008, 12:28:17) *
назовите мне самую примитивную прогу, чтоб вырезать кусок из фильма smile.gif (можна сразу с линком alkash.gif )
Хм. ВинМувиМейкер не умеет?
Если не - попробуй VirtualDub.

мувимейкер я из приницпа не держу на своём компе smile.gif спасибо, за виртуалдаб - то, что нужно для блондинки! up.gif
noddeat
(Smith) @ 11.06.2008, 18:15:57) *
сьогодні ситуація ще цікавіша:

1. встановив аваст. аваст захотів boot перевірку, після перезавантаження.

2. триває перевірка → раптом вискакує повідомлення "я найшов вірус, давай видалю. ворм якийсь." я тисну "давай видаляй" і тут комп починає знов перезагружатись.

3. тоді я проводжу перевірку в самому безпечному режимі - що ж я маю. воно знаходить віруси, але пише, що видалити настільки серйозну проблему може тільки в boot перевірці.

4. коли ж я вимкнув автоматичну перезагрузку, комп мені видав синій екран, на якому писало стандартне "ен ерор зез ек"юрд". а потім: "beginning dump of physical files. Physical memory dump complete" далі стандарт типу - зверніться до адміна ітп.

є ще варіанти крім авасту? ))бо сесія на носі, а я компа фактично не маю (

значить, береш вінчестер, ідеш до друга, під’єднуєш його, робиш повну перевірку антивірусом. робити перевірку антивірусом, коли вірус активний, безглуздо в твоєму випадку.
Smith
cry.gif

шкода(

паритись ((

але, дякую, мабуть так і зроблю

Smith
аваст більш-менш все почистив.
зараз знов поставив нод, прибирає недочищені файли за авастом.
що не кажіть, а він явно переграє аваста по швидкості очистки і якості.
там, де в аваста вискакувала помилка, нод мовчки мочить.

тому питання: як вплине на систему те, що буде діяти 2 резидентних модулі вірусів?
тормозити дуже буде?
просто якшо знов лопне нод, хочеться мати запасний варіант.
Smith
переставив вінду)
тепер маю нові проблеми.
1.якшо поставив не на той диск, то чи можливо якось "перекинути" на інший? ))
2.коли юзаю скролінг мишки, то екран не зглажено їде вниз, а ніби складаючись з кількох екранчиків.
ніби кадрами.
думав, шо воно є в меню ефектів, так ні.

поможіть хтось плз.
Smith
а. і ше.
як видалити стару систему зі списку вибору систем на початки перед малюнком запуску віндовз?
Greeneyed
Питання такого характеру:
Яка імовірність того, що на компі є троян/вірус, якщо NOD32,Avast,CureIt,AVZ i Spywer Terminator, а також Windows Defender, що регулярно оновлюються, нічого не знаходять?
Cherubic
Очень маленькая. Или надо точно, в процентах?

Дописано о 00 годині 44 хвилин 13 секунд
(Smith) @ 22.06.2008, 23:58:50) *
а. і ше.
як видалити стару систему зі списку вибору систем на початки перед малюнком запуску віндовз?

Ещё актуально?
Captain x Morgan
QUOTE(greeneyed @ 30.08.2008, 23:59:49) *
Яка імовірність того, що на компі є троян/вірус, якщо NOD32,Avast,CureIt,AVZ i Spywer Terminator, а також Windows Defender, що регулярно оновлюються, нічого не знаходять?

Примерно 0,15374.
Smith
(Cherubic @ 31.08.2008, 00:44:13) *
Ещё актуально?

Ще й як )

Дописано о 11 годині 46 хвилин 55 секунд
(greeneyed @ 30.08.2008, 23:59:49) *

а нащо стільки АВ?
Smith
блін
гелп!

кароче, ситуація.
недавно мій Windows через автоматичне обновлення скачав собі SP3
я не вбачив в цьому нічого поганого
і тут, після установки, воно мені раптово видає стандартну штуку:
осталось 30 дней до активации.
питання.
Восстановление Системы допоможе?
якщо ні, то які є шляхи обходу цієї довбаної активації?
буду вдячний за всі варіанти.
Cherubic
(Smith) @ 22.06.2008, 23:58:50) *

1. Простой юзерский вариант. Правой кнопкой по Мой компьютер, выбрать Свойства. Закладка Дополнительно, нажать кнопку Параметры в окошке Загрузка и восстановление. Выбрать нужную операционную систему, загружаемую по умолчанию и убрать галочку напротив Отображать список операционных систем.

2. Чуть более сложный вариант. На диске где установлена виндавс ищешь файл boot.ini, он скрытый. Открываешь его при помощи блокнота и просто механически удаляешь строчку с ненужной уже операционной системой. Сохраняешь.

Дописано о 14 годині 26 хвилин 22 секунд
(Smith) @ 31.08.2008, 12:15:33) *

Тут надо просто пробовать, трудно заочно сказать. Попробуй через ”восстановление” или переставь виндовс.
noddeat

активувати вінду ще раз?

чи вона піратська? тоді не знаю.
Captain x Morgan
Скачать крацк с какого-то кул-хацкерского сайта.
Smith
(Cherubic @ 31.08.2008, 14:26:22) *
переставь виндовс.

це найгірше cry.gif
Captain x Morgan
Купить новый комп?
3.14159265358979323
блін
гелп!

кароче, ситуація.
питання.

юз WpaKill
Smith
а що це таке? )
бо шось гугл на це детально не відповідає.
3.14159265358979323
(Smith) @ 1.09.2008, 12:27:06) *
а що це таке? )

Відповідає абсолютно компетентно, повір: на першому ж сайті, виданому ґуґлом, красується дірект лінк на цю піґулку...
...але, на жаль, СП3 ВПАКілл-ом не фікситься. Вибач за ляпсус.
Аптеку по активації Вінди з СП3 забереш тут.
Pswd: 9617d03ae2b0942a07fd6dc91c0a658d019ca371c113d1f6b50f05966e8729ba
Перед виконанням будь-яких дій обов*язково почитай ман.

Успіху!
alf
блін
гелп!

кароче, ситуація.
питання.
надо было ставить корпоративную винду... что-то типа Windows XP SP2 Professional VLK
ну, а по теме линков вроде накидали ужЕ
Smith
(VaSh @ 1.09.2008, 16:00:49) *
(Smith) @ 1.09.2008, 12:27:06) *
а що це таке? )
Відповідає абсолютно компетентно, повір: на першому ж сайті, виданому ґуґлом, красується дірект лінк на цю піґулку...
...але, на жаль, СП3 ВПАКілл-ом не фікситься. Вибач за ляпсус.
Аптеку по активації Вінди з СП3 забереш тут.
Pswd: 9617d03ae2b0942a07fd6dc91c0a658d019ca371c113d1f6b50f05966e8729baПеред виконанням будь-яких дій обов*язково почитай ман.

Успіху!

дякую!!
зара пробуватиму )
а щодо ґуґла - я опису не знайшов ), а той файл я бачив.
просто хотів знати, якого кота в мішку скачаю )
3.14159265358979323
(Smith) @ 1.09.2008, 19:31:04) *

дякую!!
зара пробуватиму )
а щодо ґуґла - я опису не знайшов ), а той файл я бачив.
просто хотів знати, якого кота в мішку скачаю )

і невже ніде не було написано, що це чи не йєдине толкове лікарство від жадоби Біллі Гейтса? ))
причому дану таблетку багато антивірів дектектить як вірус
якщо тобі буде цікаво, з приводу цього є цікава баталія на форумі касперського, яку топік стартер розпочинає словами:

”Все мы знаем некую ”настроечную утилиту” WPAkill, некоторые даже хоть 1 раз ей пользовались. Все мы знаем, что это за ”вредоносное ПО”, которое используется всего один раз и не оставляет в системе никаких следов вредоносного кода. С удивлением обнаружив, что Антивирус Касперского 7 детектирует утилиту как Страшный Троян, хотел бы спросить: это что, профессиональный подход и прога действительно опасна как вирус, или это сугубо ”политический” ход Лаборатории К., обусловленный сами знаем чем?
Иначе говоря, в чём вред утилиты после завершения её работы кроме сугубо экономического?”
[хочу більше]

на одному сайті поклали одну з версій піґулки (2.0.0) під псевдом ”100-відсоткове лікування ВінХР СП2-СП3”. Якщо ще не бахнув активацію аптекою, яку я залінкував в попередньому пості, можеш протестити вищепришпілений лінк на 100-відсотковість для СП3 у якій я вперто сумніваюся ;] На запит wpakill пан ґуґл на цей раз реагує більш позитивно: лінкує нас на рідний обмінник аплоад.ком.юа, на якому лежить остання версія (2.0.2) таблетки. В попередньому пості на пландер.ком була 1.6.2
Усюди посилаються на безпомічність цієї всесильної таблетки перед божественністю 3го сервіс пака. Тому, якщо тобі в даній ситуації таки вдасться уникнути активації ВпаКілл-ом - обов*язково повідом. А також вкажи версію. Дяк ;]
philosoф
От поставив на комп новый ДВД-привід.

Але собака не всі фільми хоче відкривати. Деякі намагається відкрити - диск пошумать трохи, покрутиться - а потім будь-яка програма, якою намагаюся запустити фільм, закривається.

На інших компах ті ж диски працють, перевірено.

Питання: Це драйвера якісь мають бути чи кодеки - чи з приводом щось не так?
noddeat
диск подряпаний?
як щодо скопіювати все на диск (ОС-то не Віста хоч?) і запустити звідти?

деякі сідюки чутливі до найменших подряпин, а деякі хавають все (якщо подряпина не від цвяху)
noddeat
Я користуюсь фаєрфоксом. Коли я заходжу на наступний день на yahooївську пошту, в мене вимагають пароль і логін, хоча я поставив галочку ”Keep me signed in”.
До того ж не запам’ятовуються введені в поля данні (логін).
Що зробити, щоб весь час не друкувати одне й те ж? unsure.gif

Проблема в Фоксі чи в Яху?

версія FF?
перевір чи увімкнено cookies в Edit→Preferences→Privacy.

якщо так — вперед в Show cookies і сюди всі куки від yahoo.com

це все робитись має після позначення галочки.
NLD
Известная бага. Попробуй обновиться до 3.0.3
П.С. и больше не греши созданием новых тем.
duo
в мене є архів рар. і він, сука, зашифрований. при розпакуванні просить пароль, якого я не знаю. sad.gif

в мене є якісь шанси його розпакувати?
Mrs.Brightside
о, хороше питання. те саме цікавить.
noddeat
(duo @ 1.10.2008, 10:26:56) *
в мене є архів рар. і він, сука, зашифрований. при розпакуванні просить пароль, якого я не знаю. sad.gif

в мене є якісь шанси його розпакувати?

якщо пароль достатньо складний і довгий, то нульові. можеш погуглити підбиралки паролів і спробувати.
expialidociouz
де відключається Google Web Accelerator?
noddeat
(pavlentij @ 21.10.2008, 22:42:39) *
де відключається Google Web Accelerator?

а поточніше проблему описати? це взагалі така хрінь до експлорера, яка вимикається видаленням неї через відповідний менеджер видалення програм.
expialidociouz
проблема: we’re sorry this video is no longer available на youtube. Можливо, це і не Google web accelerator (я взагалі не знаю, що це), але радять вимкнути саме його. Кукіси почистив, безрезультатно. Браузер - третій файрфокс.
Lunata
(pavlentij @ 21.10.2008, 23:53:24) *
проблема: we’re sorry this video is no longer available на youtube. Можливо, це і не Google web accelerator (я взагалі не знаю, що це), але радять вимкнути саме його. Кукіси почистив, безрезультатно. Браузер - третій файрфокс.

тю! так значить нема більше цього відео на трубі!!! от було, сцилка лишилася, а відео нема... от і все...
а шо тут неясного?? blink.gif
expialidociouz
Тікі мені лінк кидають ”на, подивись”, і тут воно якимось дивом звідти ж зникає, ага? І так з кожним другим відео
noddeat
(NataXa @ 21.10.2008, 23:02:57) *
(pavlentij @ 21.10.2008, 23:53:24) *
тю! так значить нема більше цього відео на трубі!!! от було, сцилка лишилася, а відео нема... от і все...
а шо тут неясного?? blink.gif

+1

у ФФ prefetch вимикається через about:config. але запевняю тебе, що відео на титрубі воно не знайде.

Дописано о 00 годині 07 хвилин 30 секунд
(pavlentij @ 21.10.2008, 23:06:26) *
Тікі мені лінк кидають ”на, подивись”, і тут воно якимось дивом звідти ж зникає, ага? І так з кожним другим відео

закинь один з них.
expialidociouz
http://pl.youtube.com/watch?v=bM2Ql3wOGcU&feature=related
8RydeR
(pavlentij @ 22.10.2008, 00:08:42) *

В мене бігає.
noddeat
(pavlentij @ 21.10.2008, 23:08:42) *
http://groups.google.com/group/Google-Web-...9eac4c3ab?pli=1
so, це дійсно правда. якщо в тебе є цей акселератор (додаток до фаєра?) — викинь його нафіг.

Дописано о 00 годині 27 хвилин 12 секунд
put the ”&fmt=18” at the end of url and you will see video with GWA
open and running

спробуй ще оцю пораду, себто

http://pl.youtube.com/watch?v=bM2Ql3wOGcU&fmt=18
expialidociouz
А можна детальніше пояснити, де він може знаходитися? Сам я його не встановлював.

З &fmt=18 на кінці все одно не показує.
noddeat
перерахуй всі свої додатки. Tools→AddOns→Extensions — все, що встановлене.
expialidociouz
зайшов, там нічого взагалі не відображається. це глюк? може бути браузер без extensions? Який звичайний шлях до цієї папки, часом не в курсі?
noddeat
(pavlentij @ 21.10.2008, 23:52:05) *
зайшов, там нічого взагалі не відображається. це глюк? може бути браузер без extensions? Який звичайний шлях до цієї папки, часом не в курсі?

може, це незайманий бравзер smile.gif
давай точну версію свого фокса (те, що в Help→About показує) і назву/версію ОС.

у тебе взагалі нічого не працює з youtube, чи тільки певні відеа?

в кожному разі давай також вміст розділу Flash у about:plugins
noddeat
до речі, а з бонета ти їх можеш дивитися?

ось це працює?:
expialidociouz
no
Cherubic
Можно посмотреть через Пуск-Панель управления-Установка и удаление программ и если нет там этого акселератора в явном виде, то можно снести все что касается Гугла, типа Google Toolbar и подобного.
Kos

Сцк, видео тоже не проигрывало через фф , вернее проигрывало, но 2 секунды и все о_О удалил нах дивх эддон и поставил какой-то французский кодек. Все работает =)
Lunata
(Kos @ 22.10.2008, 11:06:59) *

Сцк, видео тоже не проигрывало через фф , вернее проигрывало, но 2 секунды и все о_О удалил нах дивх эддон и поставил какой-то французский кодек. Все работает =)

biggrin.gif

а взагалі, спробуй просто інший браузер юзати... оперу хоча б... якщо вже і тоді не піде, то значить видаляй з компа все, що стосується гугла... як казали, через Пуск-Панель управління-установка и удаление програм...

а взагалі, я вперше таке бачу... blink.gif або я трошки ламер, або просто мені повезло... blink.gif
Mrs.Brightside
як мені видалити Antivirus 2009? виключити я його не можу, а він постійно працює і показує, що в мене вірус, отже треба купити цю антівіруску. (випадково його завантажила)
але в мене і так стоїть аваст і нормально паше.
віндовз сікьюріті в цьому експі якийсь дурнуватий, у вісті я спокійно могла все виключати, а тут такого поняття як ”офф” нема. я його елементарно не можу виключити. я розумію, що це все відбувається через те, що я ніфіга не шарю, але допоможіть.
ictus
спробуй через пуск-настройки-панель упр- установка и удаление програм. якщо воно не хоче, то вимкни його через контрол+альт+деліт (процессьі), там знайди ікзе-файл зі схожою назвою - завершуй процес і видаляй через панель упр.
катить?
Mrs.Brightside
просто цю антивіруску в панелі управління не видно...
.