Happpppy
Та нічого я проти настільного теніса не маю. Я просто написав шо теніс це теніс, а настільний теніс це пінг понг і якщо хтоьс каже теніс, то я під словом "теніс" розумію теніс, той шо "великий" і аж ніяк не піг-понг. Хіба я казав шо це не спорт? (певно шось з паммяттю або знов перекручування слів, зараз перечитаю той меседж).
—————
Про навички. Скажу шо я настольний теніс граю раз на рік - на морі влітку, але це не заважає мені взимку приходлити та хзаписуватись на якісь міські змагання з настольбного тенісу і займати на них місці непоганя 5-7 за умов що в них беруть участь люди які дійсно займаються цим видом спорту регулряно, щодня тренуються.
Про ковзани. Є така тема. Але скажу шо я наприклда вчився кататись спочатку на ковзанах звичайних, а потім без проблем став і поїхав на роликових. так само й з лижами. Люди хто вміє кататись на звичайних лижах, без проблем поїде й на роликових(може бачив хто)
—————————————————————-
KaHaPiC
так з київськими цінами, особливо взимку в теніс взагалі не пограєш, ціни від 70 гривеньна годину в більш-менш нормальному залі. Хоч звісно треба по школам шукати.
А влітку. тобто в теплу пору року, простіше. Не знаю як хто, але я знайшов корти на облоні біля озер. там з ранку до третьої години дня вартість гри 18 грн. в годину! дуже непогано. Корти дуже хороші, тенісит покриття, все як треба! від Динамівських біля європейки нічим не відрізняються. З другом або подругою приходиш по 9 грн. зкинлись і нормально. разаи 4 на тиждень спокійно можна грати! та ще й на оболорні біля озер там досить непогана екологія, транспорту мало. метро далеко. В цьому свої і переваги і вади.
Доречі, я в шоці був як побачив корити на межигірській. біля станції метро Шевченко! корти в середині подільського трафіку - цеж треба булотаке вигадати! Та там влітку коли спека під 40 (а на сонці ще вище) + вихлопні гази, то там люди взагалі бадати будуть вдень. То вже не спорт. а якийсь мазахізм в таких умовах грати. Хоч корти хороші збудували. Цікаво скільки то бабко треба було шоб таку територію на Подолі (!!!) відхопти, ще одразу поруч з метро!
—————————————————————-
@natomWhat does it mean?
А не скажу, бо ти причепися знов до слів і почнеш трактувати як посягання на вільний розвиток своєї особистості!

((