Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Теніс. Великий та маленький.
Могилянський форум > Все, що нас цікавить > Спорт
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
KISSLOTNIY
Просто цікаво. Є теніситсти серед могилянського народу чи нє!
Я от граю вже 10 років і вважаю цей спорт найкращим, найскладнішим, найекстримальнішим (ті хто давно грають зрозуміти повинні), найазартнішим та найзапальнішим! biggrin.gif
Bigmama
Про який саме теніс іде мова???
KISSLOTNIY
ну так теніс він же один :)))
А все те шо називають настольним, маленьким тенісом то є пінг-понг, народна китайська забава... чи може я шось плутаю :))))
Хоч в пінг-понг я теж непогано граю, навіть не вчився - навичок шо там шо там один ;)
alf
ну я граю теж приблизно стільки ж, і?
у тебе, здається, "най" забагато :)
Bigmama
Я грав у великий теніс з 5 до 12 років, а потім пішов у баскетбол і мене затягнуло.
А стосовно того що краще не можна сказати однозначно.
Теніс кращий серед інших індивідуальних видів спорту,
А баскетбол найкращий командний вид.
Це моя думка.
KISSLOTNIY
Командна теж найкраще! Хіба з динамікою та швидкуістю пари чи мікста шось може зрівнятись? якась інша командна гра? Не думаю.
—————————————————————————
Кількість років гри - не показник! Хто спорт це дійсно не полюбив той і не розуміє. Те саме що сказав я, скаже будь-який професіонал.
Me
Те саме що сказав я, скаже будь-який професіонал.

Класна фраза. Такий собі тонкий натяк на те, що я (тобто ти) професіонал, і сумнівів у цьому бути не може smile.gif
KISSLOTNIY
Me, зовсім ні не треба перекручувати та шукати підводні камені.
Просто я знаю, бо багато з тими самими прохвесіоналами спілквався, тренувався з нимим, брав інтерв*ю. В мене тренування проходять одночасно з кращим гравцем нашої збірної Сергієм Ярошенко. Він нам всім просто як товариш, в нас з ним друєні стосунки.Часто разом граємо на корті, і поза кортами досить багато спілкуємось.
Плюс дуже часто до нього приїздять інші гравці (у гості). багато знаю справжніх спеціалістів, чемпіонів союзу, Європи, України, які були в 70-90 рр. Багато хто з них зараз в штатах, у Франції, німеччині. Часто на рідні корти приїздять шоб поспілкуватись з друзями.
Просто не треба шукати якісь натяки там де їх нема, чи може це в тебе така робота: "Іскать буржуазниє извращєнія в праізвєдєніях учаснікав канфєрєнціі"?
непогано справляєшся скажу я тобі :wink:
Me
Та не хотіла я тебе образити. Просто це мені нагадало фразу одного нашого викладача: "Як класик про класика, можу сказати про Вебера ..." lol.gif
Bigmama
Кількість років гри - не показник! Хто спорт це дійсно не полюбив той і не розуміє. Те саме що сказав я, скаже будь-який професіонал.

Профісіонале, тобі не здається, що ти дуже високо носа задрав???
Яка різниця у яких зірок ти в роздягальні шкарпетки нюхав.
Ти краще скажи що особисто ти являєш собою(що вигравав, які місця посідав)
У мене дома лежить ракетка, яку мені Медведів особисто подарував, за перемогу в першості Києва. Але ж я цим не хвастаюсь на всі боки.

Ти в своєму житті окрім теніса щось спробував, що такі висновки робиш??
KISSLOTNIY
Bigmama
Закрий свого рота телепню, карще почитай про шо я писав раніше.
Тобі подобається псувати людям настрій чи що?
Я людині пояснив на чому грутується поє твердження. В тебе ж якась чи заздрість чи шо, шо ти виріш будь-як але попсутити "зарозумілого шмаркача" і довести шо ти крутіший!
Засунь своє его куди по далі, бо мені на тебе начхати і на твої великі досягнення в тенісі.
Я цю тему відкрив не для того щоб усякими нахабами сперичатись на словах хто краще грає в теніс.
Якщо тобі шось не подобається, ти можеш цього не читати, але затикати комусь рота... вибач, але права такого тобі ніхто не давав
@natom
Bigmama
...але затикати комусь рота... вибач, але права такого тобі ніхто не давав

Тільки не треба так суворо !!!! Бо ми теж можемо декогось попустити! :evil:
Просто своїми словами ,пане ВЕЛИКИЙ тенісист, ви викликаєте негативне враження! :twisted: :twisted: :twisted:
KISSLOTNIY
Та ну вас. До слів причепилася і почали розсусолювати не по темі.
Хотілося нормально поговрити, а тут у всіх якісь бля незрозуміли амбіції... це така вада Бонету. Бо насправді дуже мало людей тут бачив, які без всяких амбіцій та пошуків підводних каменів, намагань невідомо нашо самоствердитись, спілквались ПО ТЕМІ
Могилянка бля, всі лідери, у всіх амбіції. Смішно. Але замислитись є над чим.
@natom
Та ну вас. До слів причепилася і почали розсусолювати не по темі.
Хотілося нормально поговрити, а тут у всіх якісь бля незрозуміли амбіції... це така вада Бонету. Бо насправді дуже мало людей тут бачив, які без всяких амбіцій та пошуків підводних каменів, намагань невідомо нашо самоствердитись, спілквались ПО ТЕМІ
Могилянка бля, всі лідери, у всіх амбіції. Смішно. Але замислитись є над чим.

[size=18]Просто треба до людей ставитися з повагою! І спочатку думати, що ти пишеш, а потім писати! Амбіції тут не причому просто у кожного є своє почуття гіднності, яке ти зачепив!
Хаппа
2 диджей: а настольный тенис если это не спорт- то что? куипинательство?...smile.gif и вобще какие тогда по твоему мнению критерии отнесения любой "народной забавы" к разряду спорта? *тока не нада воспринимать мои слова как обиду- мне на самом деле просто интересна*
на счет навычек- здесь ты не совсем прав... я например 3 года прокаталась вроде как на роликах при этом никак не могу больше минуты проехать на коньках- моментально ощущаю силу земного притяжения.... 7 лет занятия горными лыжами тоже абсолютно не помогли мне научиццца катаца на доске.... точно так же и большой и маленький тенис имеют кучу нюансов... я кадата и в тот и в тот по чучуть играла и как по мне разница громадная

2 все остальные: если человек считает, что большой тенис- это самый классный вид спорта, то в чем прикол его переубеждать в обратном?... по моему каждый имеет право на свое мнение...
KaHaPiC
Имею желание поиграть в теннис, но не имею возможности.
Имею возможность вblлететь из Могилянки, но не имею желания.
:-(
KISSLOTNIY
Happpppy
Та нічого я проти настільного теніса не маю. Я просто написав шо теніс це теніс, а настільний теніс це пінг понг і якщо хтоьс каже теніс, то я під словом "теніс" розумію теніс, той шо "великий" і аж ніяк не піг-понг. Хіба я казав шо це не спорт? (певно шось з паммяттю або знов перекручування слів, зараз перечитаю той меседж).
—————
Про навички. Скажу шо я настольний теніс граю раз на рік - на морі влітку, але це не заважає мені взимку приходлити та хзаписуватись на якісь міські змагання з настольбного тенісу і займати на них місці непоганя 5-7 за умов що в них беруть участь люди які дійсно займаються цим видом спорту регулряно, щодня тренуються.

Про ковзани. Є така тема. Але скажу шо я наприклда вчився кататись спочатку на ковзанах звичайних, а потім без проблем став і поїхав на роликових. так само й з лижами. Люди хто вміє кататись на звичайних лижах, без проблем поїде й на роликових(може бачив хто)
—————————————————————-

KaHaPiC
так з київськими цінами, особливо взимку в теніс взагалі не пограєш, ціни від 70 гривеньна годину в більш-менш нормальному залі. Хоч звісно треба по школам шукати.
А влітку. тобто в теплу пору року, простіше. Не знаю як хто, але я знайшов корти на облоні біля озер. там з ранку до третьої години дня вартість гри 18 грн. в годину! дуже непогано. Корти дуже хороші, тенісит покриття, все як треба! від Динамівських біля європейки нічим не відрізняються. З другом або подругою приходиш по 9 грн. зкинлись і нормально. разаи 4 на тиждень спокійно можна грати! та ще й на оболорні біля озер там досить непогана екологія, транспорту мало. метро далеко. В цьому свої і переваги і вади.
Доречі, я в шоці був як побачив корити на межигірській. біля станції метро Шевченко! корти в середині подільського трафіку - цеж треба булотаке вигадати! Та там влітку коли спека під 40 (а на сонці ще вище) + вихлопні гази, то там люди взагалі бадати будуть вдень. То вже не спорт. а якийсь мазахізм в таких умовах грати. Хоч корти хороші збудували. Цікаво скільки то бабко треба було шоб таку територію на Подолі (!!!) відхопти, ще одразу поруч з метро!
—————————————————————-

@natom
What does it mean?

А не скажу, бо ти причепися знов до слів і почнеш трактувати як посягання на вільний розвиток своєї особистості! sad.gif((
Bigmama
Bigmama
Закрий свого рота телепню, карще почитай про шо я писав раніше.

Ти, морально не розвинутий, рота мені не закривай добре.
А про що ти писав ти чомусь видалив.
Я тобі нагадаю:
Ти там писав що всі види спорту фуфло а теніс найкраща гра.
Ти там писав що ти дуже великий профісіонал, тіки НІХРІНА не написав чого ти досяг.
І я тобі нагадаю, що ти перший почав на мене гнати!!!

Тобі подобається псувати людям настрій чи що?

Мені не подобається псувати настрій іншим, мені не подобається коли людиа нічого не досягла, і дуже зазнається!

Я людині пояснив на чому грутується поє твердження. В тебе ж якась чи заздрість чи шо, шо ти виріш будь-як але попсутити настрій \"зарозумілому шмаркачу\" і довести шо ти крутіший!

Це вже зїзди!
Про заздрість, чому я повинен тобі зазристи. Чи може це твоє самолюбство вбило тобі в голову, що ти великий спортцмен і що тобі всі заздрять.
Bigmama
Шановні бонетівці, розсудіть нас.
Один ІДІОТ написав що я закриваю йому рота
затикати комусь рота... вибач, але права такого тобі ніхто не давав

Я уважно передивився свої пости і не знайшов нічого подібног.
Але що він пишить мені
Закрий свого рота телепню

А хто тобі давав право закривати мені рота.
Отже судіть самі!
Шановні бонетівці, розсудіть нас.

От як впливають алкогольні напої на організм... Повсюду агресія...

Якщо ви просите розсудити вас то будьте такі ласкаві, дочитайте цей пост до кінця і не наїжджайте на суддю (постараюсь бути об"єктивним).

1. Ви обидва неправі. Хіба може бути правим той, хто без вагань переходить від дискусії до персональних образ?

2. Ви обоє зафлуджуєте тему своїми "розліваніями" на тему ущербності один одного, тощо.

3. Якщо у Вас таке стійке бажання прояснити ваші відносини пишіть на особисті скриньки. Поважайте Нас, читачів цього форуму!

4. Якщо Ви ще не зовсім з"їхали з глузду - припиніть сваритись через нісенітниці та відредагуйте усі свої пости, котрі містили образу!

З повагою, ТАРоЗ.
KaHaPiC
Обох на виправні работи на благо мєня любимого.
Так шо з кортами? Дайте за ракетку потриматись. я не зламаю :-)
TARoZ
Обох на виправні работи на благо мєня любимого. 
Так шо з кортами? Дайте за ракетку потриматись. я не зламаю :-)

Ну того, діджик же пропонує грати на кортах під моїм домом!

Стан кортів дійсно хороший, але пограємо ми там тільки ближче до літа cry.gif
Хаппа
психи

Один ІДІОТ написав що я закриваю йому рота 

между прочим, идиотизм- болезнь. если я не ошибаюся, ты 17-18-летний парень, а не дядька в белом халате. так что называть кого то идиотом в данной ситуации... немного... неуместно
Bigmama
между прочим, идиотизм- болезнь. если я не ошибаюся, ты 17-18-летний парень, а не дядька в белом халате. так что называть кого то идиотом в данной ситуации... немного... неуместно

По-перше, нормальна людина просто так не почне грузити на іншу людину.
По-друге, як називати людину, яка закриває тобі рота і називає тебе телепнем question.gif:
KISSLOTNIY
я валяюсь.... вже сотий раз закликаю ДАВАЙТЕ ГОВОРИТИ ПО ТЕМІ!!!!
Ну наче почали вже розмову... а тут бац знов півтеми розборки, суд прєсяжних smile.gif)))))))
Я ще вчора хотів нафік видалити цю тему, бо про теніс тут самий оффтоп та претензії!
З чого все почалося? Хтось не так зрозумів моє повідомлення про професіоналів і почав його тракутвати так як йому хотілося, робити передчасні висновки, робити з мене ворога народу, принижувати мою честь та гідність, робити з мене монстра-егоїста із кінцевою стадією зіркової хвороби, ну і так далі в тому ж дусі... І шо ви думаєте, я мав мовчати? В мене теж є певно якесь самолюбство, почуття власної гідності? Скажіть в кого його нема? А тепер всі швиденко прочитайте правила форума, якщо цікаво шо там написано з цього приводу і де власне адміни, які раз написали ті правила то повинні стежити за їх виконанням. Це логічно шо в умовах безвідповідальності я сам переступив ті правила, бо не терплю несправедливості та несправедливих та нечесних безглуздих звинувачень, які грунтуються лише на суб*єктиві та упередженості, які виникли через те шо кожен судить про ті чи інші явища через призму свого світогляду... але ж вибачте! По собі людей не судять! :!:
Bigmama
[size=7]я валяюсь.... вже сотий раз закликаю ДАВАЙТЕ ГОВОРИТИ ПО ТЕМІ!!!!
Ну наче почали вже розмову... а тут бац знов півтеми розборки, суд прєсяжних smile.gif)))))))
Я ще вчора хотів нафік видалити цю тему, бо про теніс тут самий оффтоп та претензії!
З чого все почалося? Хтось не так зрозумів моє повідомлення про професіоналів і почав його тракутвати так як йому хотілося, робити передчасні висновки, робити з мене ворога народу, принижувати мою честь та гідність, робити з мене монстра-егоїста із кінцевою стадією зіркової хвороби, ну і так далі в тому ж дусі... І шо ви думаєте, я мав мовчати? В мене теж є певно якесь самолюбство, почуття власної гідності? Скажіть в кого його нема? А тепер всі швиденко прочитайте правила форума, якщо цікаво шо там написано з цього приводу і де власне адміни, які раз написали ті правила то повинні стежити за їх виконанням. Це логічно шо в умовах безвідповідальності я сам переступив ті правила, бо не терплю несправедливості та несправедливих та нечесних безглуздих звинувачень, які грунтуються лише на суб*єктиві та упередженості, які виникли через те шо кожен судить про ті чи інші явища через призму свого світогляду... але ж вибачте! По собі людей не судять!
:!:

Добре, я визнаю що не так зрозумів повідомлення про професіоналів, якщо ти визнаєш, що не треба було на мене грузити про непрофесіоналізм і тд.
В жодному з мої топіків я не писав, що я професійно граю в теніс. Я професійно граю в баскетбол і можу підтвердити це ділом.
Стосовно тенісу, якщо трохи відновити форму можна буде з тобою зіграти, якщо звісно ти не будеш зайнятий грою з найкращим тенісистом збірної України.
KISSLOTNIY
О! Ура таварісчі! Нарешті досягнуто консенсусу!
Я дійсно визнаю що оті грубощі були зайвими, але це вже особливості мого характеру, які іноді заважють.
Зіграти я не проти! (доречі баскет теж обожнюю, але мені там ще вчитись і вчитись бо рівень не той, та мої метр 75 не дуже "баскетбольні" :lol: , хоч дуже подобається грати, дивитись по ТБ - ні). Але я ж вступати буду тіки влітку :))))
Хоч попереду ще зимова та весняна сесія, може ще домовимось.
Доречію а в КМА є спортзал? ну шоб більш-менш? З кортом(та повноцінним баскетболним полем)?
Я скіки був нічого такого не спостерігав, думаю може десь шось орендують

PS
Я не в Києві просто. Навчаюсь на заочних підготовчих і в мене 4 сесії, одна вже була, три ще попереду
Bigmama
Доречію а в КМА є спортзал? ну шоб більш-менш? З кортом(та повноцінним баскетболним полем)?
Я скіки був нічого такого не спостерігав, думаю може десь шось орендують
PS 
Я не в Києві просто. Навчаюсь на заочних підготовчих і в мене 4 сесії, одна вже була, три ще попереду

В КМА є спорт зал(оцтойний) Корт теж є, межами корту вважаються стіни.
Ти вападком не з Миколаїва???
Хаппа
ой ты боже ж ты мойsmile.gif яка идилияsmile.gif

По-перше, нормальна людина просто так не почне грузити на іншу людину. 
По-друге, як називати людину, яка закриває тобі рота і називає тебе телепнем

ну не наюsmile.gif список длиненеsmile.gif там типа дурак, падонак, па%бак и тд.smile.gif если шо при встречи магу продолжить списокsmile.gif)))))
@natom

А чому одразу з Миколаїва? smile.gif
Me

Бо там спортзал класний. Там і теніс грати можна smile.gif
@natom
[quote]
А чому одразу з Миколаїва? smile.gif[/quote]

Бо там спортзал класний. Там і теніс грати можна smile.gif[/quote]
В який настільний? lol.gif , чи великий?
Me
[quote][quote]
А чому одразу з Миколаїва? smile.gif[/quote]

Бо там спортзал класний. Там і теніс грати можна smile.gif[/quote]
В який настільний? lol.gif , чи великий?[/quote]

Можна і в настольний, і в великий smile.gif
У нас тут теорія зявилась, як виник великий теніс.
Думаю, усі бачили, як профі грають у настільний теніс. Став десь метри за 3 від стола, і грає. А у когось виявився звр поганий, там сітку не видно, кульки... Ракеткою перестав попадати.... От і зявився великий теніс lol.gif
Bigmama

Бо там спортзал класний. Там і теніс грати можна smile.gif

В який настільний? lol.gif , чи великий?

Можна і в настольний, і в великий smile.gif
У нас тут теорія зявилась, як виник великий теніс.
Думаю, усі бачили, як профі грають у настільний теніс. Став десь метри за 3 від стола, і грає. А у когось виявився звр поганий, там сітку не видно, кульки... Ракеткою перестав попадати.... От і зявився великий теніс  lol.gif

А як тоді баскетбол з"явився???
oc
А як тоді баскетбол з\"явився???

ну ото той самйи з поганим зором і поганою ракеткою та й побачив сміттєву корзину, й поставив по-вище...
mala

А все те шо називають настольним, маленьким тенісом то є пінг-понг, народна китайська забава... чи може я шось плутаю smile.gif)))

Насправді настольний теніс і пінг-понг це зовсім різні речі. Навіть тим, хто класно грає в наст. теніс, навчитись грати в пінг-понг дуже складно.
Bigmama
Насправді настольний теніс і пінг-понг це зовсім різні речі.

Так що ж за різниця між пінг-понгом та наст.тенісом???
mala

У настольному тенісі шарик стукається тільки об половину суперника (лише при подачі об свою), а у пінг-понзі - і об свою і об суперникову - постійно.
Перепрошую за жахливе пояснення, але це легше показати, ніж пояснити.
CMbl4

У настольному тенісі шарик стукається тільки об половину суперника (лише при подачі об свою), а у пінг-понзі - і об свою і об суперникову - постійно.
Перепрошую за жахливе пояснення, але це легше показати, ніж пояснити.

Да она права и полностью.Я вот в настольный играю, а пинг-понг не перевариваю, это жалкая пародия.А над настольным смеются считая что он и пинг-понг одно и то же!А вид спорта классный и развивающий. :evil:
Anonymous
2 CMbl Треба буде якось пограти в теніс в суботу перед волейболом.
mala

Це я, ти догадався?
CMbl4

Це я, ти догадався?

Приходи с удовольствием поиграю! lol.gif :wink:
mala

Це я, ти догадався?

ОК :!: tongue.gif
CMbl4

Це я, ти догадався?

ОК :!: tongue.gif

В эту субботу.10-30.Ждемссс :!: :wink:
mala
В эту субботу.10-30.Ждемссс :!:  :wink:

А тринування буде стопудово?
CMbl4

По крайней мере я в этом уверен больше чем в том, что будет воллейбол у Горборукова... tongue.gif
mala

По крайней мере я в этом уверен больше чем в том, что будет воллейбол у Горборукова... tongue.gif

Хі-хі :!: :!: :!: tongue.gif
Romka_Bomka
Так все таки - буде тренування в суботу??? Чи приходити зразу на волейбол??? А ти, ЦЕ-ЕМ-БЕ-ЕЛ-4, прийдеш??? 8)
Me
Так все таки - буде тренування в суботу??? Чи приходити зразу на волейбол??? А ти, ЦЕ-ЕМ-БЕ-ЕЛ-4, прийдеш??? 8)

Буде! А хто сказав, що не буде?

Romka_Bomka, приходь, буду у тебе вигравати smile.gif
Romka_Bomka

Буде! А хто сказав, що не буде?

Romka_Bomka, приходь, буду у тебе вигравати smile.gif

Постараєшся!!! Хоч у мене і лиса ракетка, але грати я постарюся краще за тебе!!!

Прийду! 8)
.