Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Социальные сети
Могилянський форум > Все, що нас цікавить > Суспільство
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
wookie
Хтось має профіль у facebook?

Я собі зараз створюю.

Про сабж http://en.wikipedia.org/wiki/Facebook . Якщо двома слова - це якісна альтернатива myspace . Всі можливості для комунікацій, об"єданння в групи...купа додаткових програм.

Це фактично ваша персональна сторінка і цим відрізняється від ЖЖ.
Captain x Morgan
Шо за оформление темы? Хуле б хотя бы краткое описание сабжа не прилепить в первом же посте, чтобы топик был не из серии "для избранных"? hmm.gif
Barton
QUOTE(sal @ 2.09.2007, 21:25:33) *
Шо за оформление темы? Хуле б хотя бы краткое описание сабжа не прилепить в первом же посте, чтобы топик был не из серии "для избранных"? hmm.gif

c'mon, everybody knows facebook!

http://en.wikipedia.org/wiki/Facebook
wookie
(Barton @ 2.09.2007, 21:50:22) *
(sal @ 2.09.2007, 21:25:33) *
c'mon, everybody knows facebook!

http://en.wikipedia.org/wiki/Facebook

Hi5! =) Уууупс. А це вже інша мережа =)

Фейсбук зараз росте шаленими темпами бо вигідно відрізняється від майспейсу. Думаю з часом зникнуть всі форуми у такій формі як тут зараз, і будуть існувати в рамках соціальних мереж по типу фейсбука.
F3
facebook is super awesome.

главное - юзать виджет гамесы типа травелайкью челендж! я там всех на ножах валю

wookie
(!nF3rnuZ @ 13.10.2007, 13:41:10) *
facebook is super awesome.

главное - юзать виджет гамесы типа травелайкью челендж! я там всех на ножах валю

i like u like! it!
F3
вукі, давай ти теж в тревел ай кью челендж! цель - абагнать рассєю в зачотє стран
Chantale
Чем вам vonktakte.ru не угодил?
Cooper
вконтакт - это клон фейсбука post-1088-1104441237.gif тока русский post-1088-1104441237.gif и там нет игр post-1088-1104441237.gif
F3
(Elf-Eluna-Alina @ 28.12.2007, 23:52:34) *

:TRUCKOFFAIL:
шимон
QUOTE(Elf-Eluna-Alina @ 29.12.2007, 00:52:34) *

говно

по ходу катирую linkedin.com

ну нафига скажи юзать чисто руцкей сервис, единственное преимущество которого, шо он паруцке? и то нифига это не преимущество для нормальных людей. разве шо они от рождения не могут выучить английский. шо за кайф кантактировать только с руцкеми и немножко украинцами, белорусами и молдаванами??

это ж тупа любой нормальный иностранце если он не совок никогда не зарегится на руцком сервисе! ни швед, ни итальянец ни любой другой чувак если он не попадает в триста милионов совков руцкоговорящих!!!
Chantale
(шимон @ 29.12.2007, 13:07:14) *
(Elf-Eluna-Alina @ 29.12.2007, 00:52:34) *

говно

по ходу катирую linkedin.com

ну нафига скажи юзать чисто руцкей сервис, единственное преимущество которого, шо он паруцке? и то нифига это не преимущество для нормальных людей. разве шо они от рождения не могут выучить английский. шо за кайф кантактировать только с руцкеми и немножко украинцами, белорусами и молдаванами??

это ж тупа любой нормальный иностранце если он не совок никогда не зарегится на руцком сервисе! ни швед, ни итальянец ни любой другой чувак если он не попадает в триста милионов совков руцкоговорящих!!!

ответ простой как день. многие из моих знакомых по городу не фанаты англоязычного интерфейса. или даже украиноязычного. собственно у вконтакта по моим знакомым в теории наибольшая зона покрытия. это важно для соцсети, а не красивые игры и англоязычный интерфейс
webwarrior
(virus @ 28.12.2007, 20:41:11) *
А яка у вас думка про connect.com.ua? Для мене це просто засіб для open source intelligence.

Щось цікаве знайшов?
шимон
QUOTE(Elf-Eluna-Alina @ 1.01.2008, 23:08:56) *
ответ простой как день. многие из моих знакомых по городу не фанаты англоязычного интерфейса. или даже украиноязычного. собственно у вконтакта по моим знакомым в теории наибольшая зона покрытия. это важно для соцсети, а не красивые игры и англоязычный интерфейс

ну значит такие у тебя знакомые pardon.gif
F3
просто я еще раз могу обьяснить для интеллектуалов:
РУНЕТ - ГАВНО
Chantale
(!nF3rnuZ @ 3.01.2008, 18:26:44) *
просто я еще раз могу обьяснить для интеллектуалов:
РУНЕТ - ГАВНО

Мальчик, дурак, да? bye.gif Чем же гавно? Слишком громкое высказывание ИМХО. Что тогда УАНЕТ? smile_nea.gif
F3
кроме двух формов и торент трекера - гавнище нереальное (да и основная негавняность трекера в том что там быстренько раздают). а по созданному пользователями контенту ни рунет ни уанет (а это вообще существует) - это вообще даже не уровень. это ничто. это превед для "читаю английский зи словныком"
noddeat
ви мені краще поясніть у двох словах, нафіга потрібні ці соціальні мережі? Яка сила тягне людей публікувати свої приватні дані, які не публікує на форумах і блогах?

Дописано о 19 годині 48 хвилин 47 секунд
щодо інтерфейсу погоджуся з шимоном.
шимон
для мене особисто - спосіб зконтактувати в разі потреби (!) з людьми, яких інакшим чином не знайдеш. люди, з якими співпрацюєш можуть змінити роботи, одногрупники - кудись поїхати чи змінити всі контакти за час, що не спулкуєшся з ними. також вторинна, але також важлива штука - можна знайти несподіваних знайомих з реального життя.

Дописано о 20 годині 12 хвилин 59 секунд
по поводу рунету соглашусь. ну у меня просто особенное отношение к россии))
OliaX
ресурс неинтересен.

именно в прямом смысле - не вызывает интереса и мотивации его посещать.

увы.
я поганая русофилка и представительница гавняного рунета.

и мне так хорошо!
NLD
В том, что касается Ру/уанета - лично мне интересны аж файлопомойки. Поскольку приснопамятный Демоноид, увы, помер. Ну еще башорк иногда. И новостные сайты. Но чего-либо groundbreaking в снгнете я пока не наблюдал. Может, смотрел плохо?
noddeat
(шимон @ 3.01.2008, 19:12:59) *
для мене особисто - спосіб зконтактувати в разі потреби (!) з людьми, яких інакшим чином не знайдеш. люди, з якими співпрацюєш можуть змінити роботи, одногрупники - кудись поїхати чи змінити всі контакти за час, що не спулкуєшся з ними. також вторинна, але також важлива штука - можна знайти несподіваних знайомих з реального життя.

Дописано о 20 годині 12 хвилин 59 секундпо поводу рунету соглашусь. ну у меня просто особенное отношение к россии))

ти правий, такі люди є. але я їх не знайду й у соціальних мережах (поки вони не стали такі масові). ІМХО, зміна всіх контактів без повідомлення — це гомосексуалізм, не кажучи про те, що змінювати контакти не треба.

Мене бентежить насправді прайвесі. Не в тому прикол, що там свої контакти публікуєш, а й дохріна інфи, яку навіть твоя мама не знає — всю мережу знайомих і друзів. Навіть спецслужби не мають такої інфи, а ви всі добровільно роздаєте її. Не знаю, я, мабуть, параноїк.
шимон
QUOTE(OliaX @ 3.01.2008, 21:40:40) *
ресурс неинтересен.

именно в прямом смысле - не вызывает интереса и мотивации его посещать.

увы.
я поганая русофилка и представительница гавняного рунета.

и мне так хорошо!

палищук, я ж тя на линкедине видел! шо ты отета отут!
F3
(NodDeat @ 4.01.2008, 01:12:20) *

Мене бентежить насправді прайвесі. Не в тому прикол, що там свої контакти публікуєш, а й дохріна інфи, яку навіть твоя мама не знає — всю мережу знайомих і друзів. Навіть спецслужби не мають такої інфи, а ви всі добровільно роздаєте її. Не знаю, я, мабуть, параноїк.

так, це справді актуально. я там (на фейсбуке) власне нічого такого контактного страшно не писав, хіба що імя та фотографію. на вкантакте наприклад я ні того ні того не написав, хоча тепер я думаю нахуя я там зареганий ваще.
wookie
(!nF3rnuZ @ 4.01.2008, 11:50:57) *
(NodDeat @ 4.01.2008, 01:12:20) *

так, це справді актуально. я там (на фейсбуке) власне нічого такого контактного страшно не писав, хіба що імя та фотографію. на вкантакте наприклад я ні того ні того не написав, хоча тепер я думаю нахуя я там зареганий ваще.

Як то нахуя?

А як же група "УКМА партіз" ?
Captain x Morgan
Коннект — наше всё degenerat.gif
noddeat
(sal @ 4.01.2008, 22:32:36) *
Коннект — наше всё degenerat.gif

клон odnoklassniki.ru чи то пак nasza-klasa.pl? Відсутність українського або хоча б англійського інтерфейсу автоматично робить сервіс «сервісом регіонів», щось типу chat.zp.ua — цікаво для «своих».
Captain x Morgan
Тю... Придолбались ото к русскому языку, как я не знаю хто... poke2.gif
Chantale
(sal @ 5.01.2008, 00:10:28) *

Тут я с салом полностью согласен look.gif
noddeat
(sal @ 4.01.2008, 23:10:28) *

адміністратор сервісу linux.kiev.ua, російськомовний киянин, зробив дефолтовою англомовну сторінку, як він писав, з міркувань політкоректності. А взагалі там три мови є робочими, хоч проект і «регіональний». Оскільки коннект позиціонує себе як сервіс всея Украины, то відсутність української мови — це не серйозно, ІМХО.

Зробити переклад — це справа кількох годин, ну одного дня.

Дописано о 00 годині 30 хвилин 43 секунд
ЗІ я в своєму пості російську мову не згадував, відтак до неї я не придовбувався.
VITALIUS
+1 до всього що писав Ельфі

Щодо Вконтакте - ресурс розвивається дуже стрімко, просто на очах, я думаю опція вибору мови - це справа часу і незабаром буде і це, оскільки дійсно там перекладати не так багато треба. До речі, домен vkontakte.ua вже за ними закріплений. А от із ком.юа їх сквотери вже випередили )))

Щодо ОСТІН, то це справді цікава проблема, мене наприклад на це не пофіг. Проте вконтакті, як соцмережа із найбільшою кількістю теперішніх знайомих, актуальних для тебе - це дуже зручний спосіб обміну фото, інформацією і подіями з життя, на що в реалі часу не вистачає. Наприклад, знову ж таки, через кількість усіх друзів і знайомих.

на Вконаткті я свою сторінку закрив для перегляду усіма зареєстрвоаними людьми або юзерами з мого універу. Тільки для френдів яким я це дозволив вона доступна. Звичайно захист це від якихось там спец служб такий собі, проте я їм теж не дуже потрібен, сподіваюсь. А просто від сторонніх людей яким дуже зочеться за мною пошпигувати - я вважаю що інформацію закрив у такий спосіб. Крім того в мене у профілі не написано нічого такого чого ніхто не повнен знати чи щось секретне. Досить стандартна інфа...
шимон
QUOTE(sal @ 5.01.2008, 00:10:28) *

тю... а хуле, шведы с итальянцами таки да не понимают! а так я шо, я ж ничо. я даже им разговариваю иногда.
noddeat
(шимон @ 5.01.2008, 17:09:38) *
(sal @ 5.01.2008, 00:10:28) *

тю... а хуле, шведы с итальянцами таки да не понимают! а так я шо, я ж ничо. я даже им разговариваю иногда.

πραωυλνο, νεφιγ σωεδαμ να ρθψκιε σαιτυ χοδυτυ, χαι ρθψκει ωψηατ
шимон
исполать тебе, исконничек!

припал к истокам и прослезился, читая литеры русскіе! пойду исконной изопью ведро! (МП, ФСБ, ВВП)
F3
та руцкая мойва это второстепенно. самое важное - это сам дух уе*анства рунета. эти фотки с типочками, эти "мой любимый фильм бумер", "пацаны, вот мы со своими малыми бухаем в параше нашей школы". если вы от этого не покрываетесь сыпью, как задумала природа для защиты от чмошности, то мне вас жалко.
Mrs.Brightside
(!nF3rnuZ @ 5.01.2008, 22:24:23) *
та руцкая мойва это второстепенно. самое важное - это сам дух уе*анства рунета. эти фотки с типочками, эти "мой любимый фильм бумер", "пацаны, вот мы со своими малыми бухаем в параше нашей школы". если вы от этого не покрываетесь сыпью, как задумала природа для защиты от чмошности, то мне вас жалко.

ну, я не знаю, яким треба бути далба*обам, щоби френдить тіпочькав, які в параші бухають. у мене у френдах вродє всі нормальні люди.
шимон
в рунете нормальные люди - скины и ваще фошисты
VITALIUS
(Mrs.Brightside @ 5.01.2008, 22:34:15) *
(!nF3rnuZ @ 5.01.2008, 22:24:23) *

ну, я не знаю, яким треба бути далба*обам, щоби френдить тіпочькав, які в параші бухають. у мене у френдах вродє всі нормальні люди.
+1
я теж не розумію цієї паніки.
в мене у френдах - це 90% знайомі-могилянці
Miguel
Да здравствуют социальные сети! Еще никогда в сети небыло такого количества личной и конфиденциальной информации в открытом доступеmobilych.gif
Captain x Morgan
Ой, та б*я... Шо и от кого ты там хочешь скрывать? Прям-таки... О того, что кто-то узнает, как меня зовут и где я протираю штаны, мне хуже не станет.
Miguel
та я вобщем о феномене говорю smile_genius.gif
Malachite
од нудьги реєстранулася на connect.com.ua, так, щоб глянуть шо там
виявилося шо нічого цікавого
зайшла знову через днів 4
виявилося що мою фотку по 10-бальній шкалі оцінило чоловік десять post-1088-1104441237.gif нафіга оця функція в місці, де ніби маєш шукати реальних знайомих? smile_nea.gif
Miguel
любителям Вконтаке посвящается:

http://vkontakte.ru/club23539

http://vkontakte.ru/groups.php?act=s&gid=568799

это песец, скажу я вам..
Mrs.Brightside
(Aginor @ 6.01.2008, 13:34:24) *
любителям Вконтаке посвящается:

http://vkontakte.ru/club23539
http://vkontakte.ru/groups.php?act=s&gid=568799
это песец, скажу я вам..

ха, там купа такого бл*дства. але ніхто не примушує вступати у ці групи.
Miguel
вобщем я жлоб и сноб ©, но я eбал все эти социальные сети.. pardon.gif
Mrs.Brightside
я погоджуюсь, що це дірьмо. але я таким чином своїх однокласників знаходжу. мені цікаво подивитися на фотки наших задротів, де вони з пивом позують. іншої практичної цілі не бачу. от я повступала у купу груп, справді нормальних, але ніде не відписуюся...
VITALIUS
(Aginor @ 6.01.2008, 14:24:33) *
вобщем я жлоб и сноб ©, но я eбал все эти социальные сети.. pardon.gif

О, десь я таку групу теж зустрічав smile_idea.gif laugh.gif
шимон
по ходу наш выбор

IPB Image
noddeat
боян, я перший
http://www.bo.net.ua/forum/index.php?s=&sh...ndpost&p=643245
шимон
от блін))