Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Социальные сети
Могилянський форум > Все, що нас цікавить > Суспільство
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Rain_Man
ND, я лиш пропонував розрізняти social networks & social networking websites.

1. соціальна мережа (social network) - це не сайт, і не технологія коммунікації - це метафора, аналітичний конструкт для позначення сукупності людей, організацій та зв"язків між ними.

2. соціальне мережування (social networking) - це процес, який може здійснюватись взагалі face-to-face чи папервою поштою, адже це всього-навсього процес використання твоєї соціальної мережі.

3. соціально-мережеві сайти (social networking websites) - це перш за все facebook, але і twitter, i myspace. вони дозволяють тобі шляхом формального встановлення зв"язку (freinds, followers etc.) конструювати власну соціальну мережу онлайн на основі власного вибору. форуми такого не дозволяють.

на загал, твою соціальну мережу може відображати і телефонна книжка в твоєму мобльному, і твоє поштове листування з бабусею. аналогічно і icq - це канал використання соціальної мережі.

п.с. я бачив у людей сторінки на фб, на які я навіть не можу зайти, будучи користувачем і другом їх друзів, так шо нєнада.
Ли
то ти не вмієш, а є таваріщі, які вміють. я сама бачила як народ заходить як мінімум альбоми з закритих сторінок...
Rain_Man
(theCutieBear @ 24.08.2010, 18:44:06) *
то ти не вмієш, а є таваріщі, які вміють. я сама бачила як народ заходить як мінімум альбоми з закритих сторінок...
ти про фейсбук зараз говориш? налаштування бувають різні, і для доступу до деяких фото іноді все, що потрібно - це "вступити" до певнох мережі, що робиться клькома кліками.

ND,
лол. Захист (принаймні у пейсбуці) там такий, шо пряме посилання на jpg-файл світлини можна подивитися, не будучи користувачем, не кажучи вже про список друзів smile.gif
зустрічний лол smile.gif
http://www.facebook.com/profile.php?id=776497079 - успіхів.
Ли
ну так, про нього. ну я ж кажу, я не особливо спец в цьому всьому, просто цікаво раптом стало як воно і що робиться)
noddeat

так не чесно. я маю на увазі, що якщо хтось надішле мені посилання на твою світлину (пряме), я зможу її подивитися.
Rain_Man
(НД @ 24.08.2010, 19:53:19) *
так не чесно. я маю на увазі, що якщо хтось надішле мені посилання на твою світлину (пряме), я зможу її подивитися.
це факт, але до списку друзів та іншої ідентифікаційної інформації за бажанням доступ можна закрити не то, що для незареєстрованих, а за бажанням навіть для власних друзів smile.gif

так що не настільки смішні можливості кофіденційного збереження приватної інформації на "пейсбуці"
ironmax
(marfochka @ 24.08.2010, 15:35:35) *
(Rain_Man @ 24.08.2010, 15:20:41) *
тепер щодо concerns. по-перше, завжди є варіант налаштувати обмеження доступу до сторінки третіх осіб так, що ніякий роботодавець не залізе до твоїх фоток. по-друге, мені здається, більшості роботодавців пофіг яка ти людина поза офісом, то шанси того, що хтось буде тебе шукати вконтактах чи фейсбуках з метою дізнатись про тебе більше мізерні. по-третє, нафіга тобі такий роботодавець, який тебе не взяв на роботу через фотку, де ти ”навєсєлє” чи ”по приколу”.
Нє, такий працедавець точно не потібен. smile.gif Інше питання, чи готові ви обговорити з працедавцем оці свої фотки на співбесіді wink.gif

вывод: т.к. соцсеть - это публичное место, вести себя надо там более-менее в рамках приличия. и тогда не будет возникать таких проблем.

по поводу шмона со стороны СБУ, ментов и т.д. - им никто не запрещает в принципе задержать тебя на улице для выяснения личности, прокантовать часиков 7-8 в отделении, конфисковать мобильный и переписать оттуда все твои контакты, если ты им покажешься подозрительным.

поэтому, Сп2, не бойся. если сильно захотят - то и без соцсетей достанут.
sp2
я не боюсь вообще-то pardon.gif
да и...если на улице меня останавливают и нечего предъявить, то могут смело идти нах. это разве шо если на меня тыкнет пальцем свидетель и скажет ”это убийца” или ”это вор, я видел”, тогда они имеют право забрать меня в участок для выяснения обстоятельств и личности. а так - не имеют право вообще ниче делать, если у меня при себе есть удостоверение личности и я не совершаю ничего противозаконного.
Van Baboshyn
Та в принципі можуть, як по закону так і без. По закону - 3 години виясняти чи раптом пасп. не фальшивий (наприклад). А там можна доколупатися. Інша річ що боятимуться як би це їм боком не вилізло, тому без вагомої причини на відверті порушення йти не будуть. З вагомою - будуть.
sp2
не знаю. в украине я как-то не ссу послать или намекнуть, что у них будут проблемы. и они сразу попускается. в России, например, стремно, там менты - не такое посмешище, как у нас. если перед ними повыё..., то можно поиметь серьезные проблемы.
Mrs.Brightside
ти шота на хорошу мінтуру натрапляв

sp2
(Mrs.Brightside @ 25.08.2010, 13:41:56) *
ти шота на хорошу мінтуру натрапляв

обычно достаточно взять на понт, а когда попадают слишком борзые - набрать папу smile.gif
8RydeR
флешмоб вкантахтє fp
Smith
було ж таке ж рік тому
F3
кстати, инфа 100% была в прошлом году что инвестментбанки пробивают через фб и твитер кандидатов на промежуточных этапах отбора. это тоесть после того как они удаляют половину апликаций со словами ”анлаки”.

у нас я последнее время ссу что-то в имейлах писать, фб не ссу канешно - там родное цру. телефоны ваши прослшиваются точно если на контракте, и те что на припейде прослушиваються только если засветиться.
Smith
а хулі там пробивати?
noddeat
у нас я последнее время ссу что-то в имейлах писать, фб не ссу канешно - там родное цру. телефоны ваши прослшиваются точно если на контракте, и те что на припейде прослушиваються только если засветиться.

фрателло, не пиши херні. нахер ти нікому не здався, якщо заробляєш менше від певної суми.

якщо хочеш бути параноїком, то йоптить — купи телефон з SIP клієнтом і шифруванням, купи SIP-акаунт у американців, а рідну сімку юзай для інтернету. І вуаля.
F3
(НД @ 7.10.2010, 20:51:32) *
фрателло, не пиши херні. нахер ти нікому не здався, якщо заробляєш менше від певної суми.

якщо хочеш бути параноїком, то йоптить — купи телефон з SIP клієнтом і шифруванням, купи SIP-акаунт у американців, а рідну сімку юзай для інтернету. І вуаля.

just because i didnt tell you about it, doesnt mean there’s nothing happening.
ndrew
zog нє дрємліт smile.gif
БсШ
дуров такий дуров

Mrs.Brightside
ахахахах
Smith
(БсШ @ 10.10.2010, 13:36:03) *
дуров такий дуров

тю. і шо?

БсШ
о, значить ще є ”джерело”

п.с. прочитай приват
Smith
на самам дєлє, стрьомно все.
оце як подумаю, шо в любой сайт можна падключіть свій фейсбучок і вкантактік, то аж страшно. відстежать все шо захочуть, гади.

(БсШ @ 10.10.2010, 17:22:51) *
о, значить ще є ”джерело”

п.с. прочитай приват

щас обдумаю.

noddeat
а в мене нема пейсбука і хрінактика, і не стрьомно smile.gif
ictus
ми тебе по йапі вичислимо.
sp2
а я ниде не зарегин.
noddeat
(ictus @ 10.10.2010, 20:28:12) *
ми тебе по йапі вичислимо.

вивчив би спершу, як «айпі» пишеться, а потім би лякав. Напевно, для тебе не буде таємницею, що є купа легальних способів приховати свій ІР.
БсШ
ти ета, панти не ганяй, а то я може поїду на літню школу у польшу - вміг рога посшибаю
noddeat
Посшибай. Опинишся у відділку поліції і будеш з ганьбою депортований із забороною в’їзду до всього Євросоюзу на 5 років.
Mrs.Brightside
я оце постійно бачу спам про програму, що дозволяє читати чужі повідомлення, це правда атке є???
Nyeyedyaka
Wishmaster 3.0 beta?

вкантакцє нещодавно забанілі прасмотр відєа у групах, у яких ти нє састаїш - я в пічалі. cry.gif

Ну, тоїсць, саме відео переглядати можна, якщо точно знати шлях до нього, а от у теку з порєвом відеом уже не заберешся.
F3
(НД @ 10.10.2010, 22:41:05) *
Посшибай. Опинишся у відділку поліції і будеш з ганьбою депортований із забороною в’їзду до всього Євросоюзу на 5 років.

і нотдед відразу виставив себе ссикуном. паздравляю. а па мужскі?

про депортацію напиздів, да? обламування рогів ніяк не може бути злочином.
noddeat

я не живу по-понятіях, соррі.

якщо на мене кидається людиноподібна тварина, я викликаю відповідну службу захисту від диких тварин.
F3
а, ну тому тебе макс блек і развьол на ступенках.
expialidociouz
(F3 @ 11.10.2010, 10:05:39) *
(НД @ 10.10.2010, 22:41:05) *

про депортацію напиздів, да? обламування рогів ніяк не може бути злочином.
Це не па мужскі, а по-бидлячому. Па мужскі дотримуватися законів, а не чинити злочини. Про депортацію не напиздів. У Польщі, як і у більшості країн світу, фізичне насильство (чи що мав на увазі автор?) вважається злочином.
F3
вы два каких-то сраных ссыкуна. бсш нормальный интеллигентный мальчик, раскинул вам понты, а вы уже прям в цру настучали на дерти истерн еуропианз которые мешают вам благородным еллинам вкушать нектар цивилизации.
noddeat
(F3 @ 11.10.2010, 12:11:41) *
вы два каких-то сраных ссыкуна. бсш нормальный интеллигентный мальчик, раскинул вам понты, а вы уже прям в цру настучали на дерти истерн еуропианз которые мешают вам благородным еллинам вкушать нектар цивилизации.

не пизди. ніхто нікуди не настучав. БсШ кинув свою пред’яву, а я відповів. Зец іт. У житті я добрий, пухнастий та інтеліґентний.
БсШ
так а чо, зраблю все по-тихому, бєс шума і пилі, труп поріжу і свиням згодую, недарма 5 сезонів декстера дивитися
noddeat
гумор в тебе їбать який смішний. після цього ти ше маєш право оцінювати гумор інших?
F3
нотдед, чья би мичала, ти рік видрочував оті приколи з закосом під мафію, не зважаючи на повторювані прохання закінчувати з цим.
БсШ
розвіртуалився на фб
Rain_Man
(БсШ @ 9.03.2011, 00:26:25) *
розвіртуалився на фб
маючи деякий соціологічний інтерес в темі, спитаю: чому? в тебе є акаунти в інших соціальних мережах? а в твіттері?
БсШ
1. надихнув фільм фінчера
2. фсб не має доступу degenerat.gif
3. маю ще вконтакті фейк
4. фб функціональніший за вк
5. там частіше перебувають деякі знайомі
maximuch
Все более и более склоняюсь к тому, что соц сети зло и в большинстве случаев морально разлогают неокрепшие умы, мораль и вообще устои нынешней молодежи.

Проще говоря - это пиздец, сколько развелось латентных педиков, нытиков и ”обиженных судьбой”.
philosoф
Часом проглядаю стрічку на ФБ. Але рідко. ЖЖ - в сотню разів ліпше.
expialidociouz
З твіттера є зовсім трошки переходів на жежешку.
.