Rain_Man
24.08.2010, 17:23:08
ND, я лиш пропонував розрізняти social networks & social networking websites.
1. соціальна мережа (social network) - це не сайт, і не технологія коммунікації - це метафора, аналітичний конструкт для позначення сукупності людей, організацій та зв"язків між ними.
2. соціальне мережування (social networking) - це процес, який може здійснюватись взагалі face-to-face чи папервою поштою, адже це всього-навсього процес використання твоєї соціальної мережі.
3. соціально-мережеві сайти (social networking websites) - це перш за все facebook, але і twitter, i myspace. вони дозволяють тобі шляхом формального встановлення зв"язку (freinds, followers etc.) конструювати власну соціальну мережу онлайн на основі власного вибору. форуми такого не дозволяють.
на загал, твою соціальну мережу може відображати і телефонна книжка в твоєму мобльному, і твоє поштове листування з бабусею. аналогічно і icq - це канал використання соціальної мережі.
п.с. я бачив у людей сторінки на фб, на які я навіть не можу зайти, будучи користувачем і другом їх друзів, так шо нєнада.
то ти не вмієш, а є таваріщі, які вміють. я сама бачила як народ заходить як мінімум альбоми з закритих сторінок...
Rain_Man
24.08.2010, 17:56:51
(theCutieBear @ 24.08.2010, 18:44:06)

то ти не вмієш, а є таваріщі, які вміють. я сама бачила як народ заходить як мінімум альбоми з закритих сторінок...
ти про фейсбук зараз говориш? налаштування бувають різні, і для доступу до деяких фото іноді все, що потрібно - це "вступити" до певнох мережі, що робиться клькома кліками.
ND,
лол. Захист (принаймні у пейсбуці) там такий, шо пряме посилання на jpg-файл світлини можна подивитися, не будучи користувачем, не кажучи вже про список друзів
зустрічний лол
http://www.facebook.com/profile.php?id=776497079 - успіхів.
ну так, про нього. ну я ж кажу, я не особливо спец в цьому всьому, просто цікаво раптом стало як воно і що робиться)
noddeat
24.08.2010, 18:53:19
так не чесно. я маю на увазі, що якщо хтось надішле мені посилання на твою світлину (пряме), я зможу її подивитися.
Rain_Man
24.08.2010, 19:01:23
(НД @ 24.08.2010, 19:53:19)

так не чесно. я маю на увазі, що якщо хтось надішле мені посилання на твою світлину (пряме), я зможу її подивитися.
це факт, але до списку друзів та іншої ідентифікаційної інформації за бажанням доступ можна закрити не то, що для незареєстрованих, а за бажанням навіть для власних друзів

так що не настільки смішні можливості кофіденційного збереження приватної інформації на "пейсбуці"
ironmax
24.08.2010, 21:59:08
(marfochka @ 24.08.2010, 15:35:35)

(Rain_Man @ 24.08.2010, 15:20:41)

тепер щодо concerns. по-перше, завжди є варіант налаштувати обмеження доступу до сторінки третіх осіб так, що ніякий роботодавець не залізе до твоїх фоток. по-друге, мені здається, більшості роботодавців пофіг яка ти людина поза офісом, то шанси того, що хтось буде тебе шукати вконтактах чи фейсбуках з метою дізнатись про тебе більше мізерні. по-третє, нафіга тобі такий роботодавець, який тебе не взяв на роботу через фотку, де ти ”навєсєлє” чи ”по приколу”.
Нє, такий працедавець точно не потібен.

Інше питання, чи готові ви обговорити з працедавцем оці свої фотки на співбесіді

вывод: т.к. соцсеть - это публичное место, вести себя надо там более-менее в рамках приличия. и тогда не будет возникать таких проблем.
по поводу шмона со стороны СБУ, ментов и т.д. - им никто не запрещает в принципе задержать тебя на улице для выяснения личности, прокантовать часиков 7-8 в отделении, конфисковать мобильный и переписать оттуда все твои контакты, если ты им покажешься подозрительным.
поэтому, Сп2, не бойся. если сильно захотят - то и без соцсетей достанут.
я не боюсь вообще-то
да и...если на улице меня останавливают и нечего предъявить, то могут смело идти нах. это разве шо если на меня тыкнет пальцем свидетель и скажет ”это убийца” или ”это вор, я видел”, тогда они имеют право забрать меня в участок для выяснения обстоятельств и личности. а так - не имеют право вообще ниче делать, если у меня при себе есть удостоверение личности и я не совершаю ничего противозаконного.
Van Baboshyn
25.08.2010, 10:56:26
Та в принципі можуть, як по закону так і без. По закону - 3 години виясняти чи раптом пасп. не фальшивий (наприклад). А там можна доколупатися. Інша річ що боятимуться як би це їм боком не вилізло, тому без вагомої причини на відверті порушення йти не будуть. З вагомою - будуть.
не знаю. в украине я как-то не ссу послать или намекнуть, что у них будут проблемы. и они сразу попускается. в России, например, стремно, там менты - не такое посмешище, как у нас. если перед ними повыё..., то можно поиметь серьезные проблемы.
Mrs.Brightside
25.08.2010, 12:41:56
ти шота на хорошу мінтуру натрапляв
(Mrs.Brightside @ 25.08.2010, 13:41:56)

ти шота на хорошу мінтуру натрапляв
обычно достаточно взять на понт, а когда попадают слишком борзые - набрать папу
8RydeR
7.10.2010, 19:14:13
флешмоб вкантахтє fp
Smith
7.10.2010, 19:25:42
було ж таке ж рік тому
кстати, инфа 100% была в прошлом году что инвестментбанки пробивают через фб и твитер кандидатов на промежуточных этапах отбора. это тоесть после того как они удаляют половину апликаций со словами ”анлаки”.
у нас я последнее время ссу что-то в имейлах писать, фб не ссу канешно - там родное цру. телефоны ваши прослшиваются точно если на контракте, и те что на припейде прослушиваються только если засветиться.
Smith
7.10.2010, 19:45:36
а хулі там пробивати?
noddeat
7.10.2010, 19:51:32
у нас я последнее время ссу что-то в имейлах писать, фб не ссу канешно - там родное цру. телефоны ваши прослшиваются точно если на контракте, и те что на припейде прослушиваються только если засветиться.
фрателло, не пиши херні. нахер ти нікому не здався, якщо заробляєш менше від певної суми.
якщо хочеш бути параноїком, то йоптить — купи телефон з SIP клієнтом і шифруванням, купи SIP-акаунт у американців, а рідну сімку юзай для інтернету. І вуаля.
(НД @ 7.10.2010, 20:51:32)

фрателло, не пиши херні. нахер ти нікому не здався, якщо заробляєш менше від певної суми.
якщо хочеш бути параноїком, то йоптить — купи телефон з SIP клієнтом і шифруванням, купи SIP-акаунт у американців, а рідну сімку юзай для інтернету. І вуаля.
just because i didnt tell you about it, doesnt mean there’s nothing happening.
ndrew
9.10.2010, 16:22:32
zog нє дрємліт
Mrs.Brightside
10.10.2010, 12:54:43
ахахахах
Smith
10.10.2010, 16:19:07
(БсШ @ 10.10.2010, 13:36:03)

тю. і шо?
о, значить ще є ”джерело”
п.с. прочитай приват
Smith
10.10.2010, 18:07:03
на самам дєлє, стрьомно все.
оце як подумаю, шо в любой сайт можна падключіть свій фейсбучок і вкантактік, то аж страшно. відстежать все шо захочуть, гади.
(БсШ @ 10.10.2010, 17:22:51)

о, значить ще є ”джерело”
п.с. прочитай приват
щас обдумаю.
noddeat
10.10.2010, 19:37:00
а в мене нема пейсбука і хрінактика, і не стрьомно
ictus
10.10.2010, 20:28:12
ми тебе по йапі вичислимо.
noddeat
10.10.2010, 21:21:08
(ictus @ 10.10.2010, 20:28:12)

ми тебе по йапі вичислимо.
вивчив би спершу, як «айпі» пишеться, а потім би лякав. Напевно, для тебе не буде таємницею, що є купа легальних способів приховати свій ІР.
ти ета, панти не ганяй, а то я може поїду на літню школу у польшу - вміг рога посшибаю
noddeat
10.10.2010, 21:41:05
Посшибай. Опинишся у відділку поліції і будеш з ганьбою депортований із забороною в’їзду до всього Євросоюзу на 5 років.
Mrs.Brightside
10.10.2010, 22:34:53
я оце постійно бачу спам про програму, що дозволяє читати чужі повідомлення, це правда атке є???
Nyeyedyaka
10.10.2010, 22:49:20
Wishmaster 3.0 beta?
вкантакцє нещодавно забанілі прасмотр відєа у групах, у яких ти нє састаїш - я в пічалі.

Ну, тоїсць, саме відео переглядати можна, якщо точно знати шлях до нього, а от у теку з
порєвом відеом уже не заберешся.
(НД @ 10.10.2010, 22:41:05)

Посшибай. Опинишся у відділку поліції і будеш з ганьбою депортований із забороною в’їзду до всього Євросоюзу на 5 років.
і нотдед відразу виставив себе ссикуном. паздравляю. а па мужскі?
про депортацію напиздів, да? обламування рогів ніяк не може бути злочином.
noddeat
11.10.2010, 09:58:50
я не живу по-понятіях, соррі.
якщо на мене кидається людиноподібна тварина, я викликаю відповідну службу захисту від диких тварин.
а, ну тому тебе макс блек і развьол на ступенках.
expialidociouz
11.10.2010, 11:13:20
(F3 @ 11.10.2010, 10:05:39)

(НД @ 10.10.2010, 22:41:05)

про депортацію напиздів, да? обламування рогів ніяк не може бути злочином.
Це не па мужскі, а по-бидлячому. Па мужскі дотримуватися законів, а не чинити злочини. Про депортацію не напиздів. У Польщі, як і у більшості країн світу, фізичне насильство (чи що мав на увазі автор?) вважається злочином.
вы два каких-то сраных ссыкуна. бсш нормальный интеллигентный мальчик, раскинул вам понты, а вы уже прям в цру настучали на дерти истерн еуропианз которые мешают вам благородным еллинам вкушать нектар цивилизации.
noddeat
11.10.2010, 12:44:41
(F3 @ 11.10.2010, 12:11:41)

вы два каких-то сраных ссыкуна. бсш нормальный интеллигентный мальчик, раскинул вам понты, а вы уже прям в цру настучали на дерти истерн еуропианз которые мешают вам благородным еллинам вкушать нектар цивилизации.
не пизди. ніхто нікуди не настучав. БсШ кинув свою пред’яву, а я відповів. Зец іт. У житті я добрий, пухнастий та інтеліґентний.
так а чо, зраблю все по-тихому, бєс шума і пилі, труп поріжу і свиням згодую, недарма 5 сезонів декстера дивитися
noddeat
11.10.2010, 18:58:24
гумор в тебе їбать який смішний. після цього ти ше маєш право оцінювати гумор інших?
нотдед, чья би мичала, ти рік видрочував оті приколи з закосом під мафію, не зважаючи на повторювані прохання закінчувати з цим.
Rain_Man
9.03.2011, 19:21:02
(БсШ @ 9.03.2011, 00:26:25)

розвіртуалився на фб
маючи деякий соціологічний інтерес в темі, спитаю: чому? в тебе є акаунти в інших соціальних мережах? а в твіттері?
1. надихнув фільм фінчера
2. фсб не має доступу
3. маю ще вконтакті фейк
4. фб функціональніший за вк
5. там частіше перебувають деякі знайомі
maximuch
10.03.2011, 02:41:27
Все более и более склоняюсь к тому, что соц сети зло и в большинстве случаев морально разлогают неокрепшие умы, мораль и вообще устои нынешней молодежи.
Проще говоря - это пиздец, сколько развелось латентных педиков, нытиков и ”обиженных судьбой”.
philosoф
10.03.2011, 10:30:09
Часом проглядаю стрічку на ФБ. Але рідко. ЖЖ - в сотню разів ліпше.
expialidociouz
19.03.2011, 15:56:57
З твіттера є зовсім трошки переходів на жежешку.