шота мне не вериться в бедность конторы с кучей спонсоров и платным обучением для руководителей компаний, которое по стоимости превосходит обычное в моглие в разы, и то что они не могут оплатиь оптический канал за 1000 в месяц.
Я вже сказав що чутки.
ПС: Взлом по веп из изи эз пай он э линукс лэптоп.
А англійською можна? І до чого це? То, що лінукс ФТВ то це я згоден
Але я не про KMBS та приватні мережі, я про публічний WiFi, який би дозволив сісти студенту на сходах або в їдальні та поюзати ґуґл.
От про таке не чув взагалі

див. вище + а багато у нас Ethernet розеток? 1000 буде? У юзіку трохи є? А після закриття юзіку?
А що, торік було 1000?

Просто це якось так раптом і у всіх з вайфаєм. У юзіку буде свій вайфай, а вільних розеток там аж 4
бодяги про спам, скачування фільмів та музики = = ліниві адміни.
Скачування фільмів - боян. Це виплив з неефективного шейпінгу трафіка. Про спам, на відміну від фільмів, це не USIC сказав, а ІКЦ. І вони можуть нас відрубити, якщо ми не будемо цього дотримуватись. Спам - просто головне, щоб на шару не використовувався mail.usic.ukma.kiev.ua та NAT для розсилок.
щодо реєстрації ІР, це можна автоматизувати. Напр, реєструватися на сайті під справжнім ім'ям-прізвищем, вписувати свій МАК, адмін перевіряє валідність даних і вуаля.
У нас майже така система буде для ноутів/вай фай. Я мав на увазі інше. Що коли ви навіть під'єднались до мережі на рівні WiFi лінку, це абсолютно не означає нормальне з'єднання на рівні мережевих протоколів(IP), і якщо нема автоматизованої системи, то вгадати який айпі-адрес собі поставити, щоб все запрацювало(якщо таке можливе взагалі) - дуже важко. Я про те, що пароль це навіть не півсправи