Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
sony k800i, проблеми
Могилянський форум > Все, що нас цікавить > Комп’ютери і мережі
Zmiju4ka_Olenka
cry.gif пишу з горя та безнадії..
маю телефон соню к800і.
все ніби добре, але як тільки я починаю трансфер папок, телефон вирубається (що ніби й нормально), а комп припиняє його бачити cry.gif..
при цьому з компа на телефон фотки завантажуються нормально..
допоможіть пліз pray6.gif..
F3
трансфер папок це що? телефон підключений у якому режимі? картка чи телеофн?
через бт чи кабель?
Zmiju4ka_Olenka
телефон підключаю юсб-кабелем.
пам"ять - телефону (меморі-стік ще не купила).
трансфер - типу передача/перекидування папок з телефону на комп..

Дописано о 13 годині 10 хвилин 26 секунд
ага.
вже й закачала update service, i pc suite 1.30.53..
ноль на масу..
Kos

У сонек главная проблема-прошивка..перепрошей его..уверен,что все буит ок
F3
(Kos @ 29.01.2007, 19:53:31) *
У сонек главная проблема-прошивка..перепрошей его..уверен,что все буит ок

посоветовал блин. будет еще больше проблем smile.gif)
Zmiju4ka_Olenka
smile_pray.gif мерсі за поради..
але більше за все, як зрозуміла, проблем в компі. для соні ніби потрібен порт сом5, а в мене тільки сом1 і сом2 cry.gif систему ніби змінювати треба.. я типу ці два наявні порти активувала, буду далі ґвалтувати комп cry.gif.. обідно блін cry.gif..
F3
(Zmiju4ka_Olenka @ 29.01.2007, 21:03:49) *
smile_pray.gif мерсі за поради..
але більше за все, як зрозуміла, проблем в компі. для соні ніби потрібен порт сом5, а в мене тільки сом1 і сом2 cry.gif систему ніби змінювати треба.. я типу ці два наявні порти активувала, буду далі ґвалтувати комп cry.gif.. обідно блін cry.gif..
ти що biggrin.gif
телефон створює віртуальні компорти! а якщо він потребує віртуального порта а на компі його нема, постав щоб він зєднувався через якись з двох.

ти що smile.gif ти кажеш шось тіпа "а, в мене компутар завис - треба новий" tongue.gif
Zmiju4ka_Olenka
pray6.gif зара буду намагатися..

ламер я pardon.gif..
Zmiju4ka_Olenka
так..
тепер така пб cry.gif..
все під"єдналося, все всіх помічає.. але cry.gif коли відкриваю в програмі "пам"ять телефону" (на компі), вона тупо пуста, та папка. при цьому в самому телефоні в закладці "пам"ять телефону" купа папок із фотками..
F3
(Zmiju4ka_Olenka @ 30.01.2007, 00:38:47) *
так..
тепер така пб cry.gif..
все під"єдналося, все всіх помічає.. але cry.gif коли відкриваю в програмі "пам"ять телефону" (на компі), вона тупо пуста, та папка. при цьому в самому телефоні в закладці "пам"ять телефону" купа папок із фотками..

у мене теж саме було з 750 smile.gif тому я тільки через картку конектився biggrin.gif
Zmiju4ka_Olenka
карточка, мабуть, на наступну зарплату rolleyes.gif але на телефон краще 512 брати? щоб не глючило сильно? який об"єм краще?
а через телефон - ніяк unsure.gif??
cm.gif
Zmiju4ka_Olenka
hmm.gif порадили ще цю фігню завантажити.. Update_Service_Setup-2.6.11.7.exe
пообіцяли, що працюватиме..
якщо ні hung.gif..
Zmiju4ka_Olenka
віднесла на гарантійний ремонт post-1088-1104441203.gif.
Kos

На счет карты..у меня стоит на гиг,у друга на 2..и ниче не глючит
Zmiju4ka_Olenka
smile_pray.gif мерсі за пораду.
Zmiju4ka_Olenka
ну ось.. забрала сьогодні сабж з ремонту.
тіпа змінили софт і кабель юсб.
але пб та сама лишилася post-1088-1104441218.gif - папка пам"яті телефону як була пустою, так такою і залишилася.
тому post-1088-1104620413.gif купила меморі стік на 1 гіг post-1088-1104620413.gif це воно бачить post-1088-1104620413.gif.

сволочі в соні сидять - спеціально таку хєрню роблять, аби їхні меморі стіки купували cry.gif cry.gif.
.