Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Команда-несподіванка Кубку КМА з футзалу 2007
Могилянський форум > Все, що нас цікавить > Спорт
1, 2
RENAT
Просто цікаво biggrin.gif

Свої здивування протягом кубку пишіть сюди biggrin.gif

КАФА, БОРЩ, Інтеграл АТФ, Партизан, EERC - тіпа гранди. :khekhe
СтасьОК
А чего в опросе 2 Гагарина?
Гeктор
(СтасьОК @ 26.01.2007, 00:07:59) *

Хлопці ж сіяні, вони заслужили!
RENAT

Надо темы создавать в трезвом состоянии (это я себе) biggrin.gif

Просьба голосовать за одного Гагарина: первого или второго laugh.gif Yes.gif Лучше за Юру. biggrin.gif
Андруша
Не знаю як можна вважати Всех Порвем несподіванкою.
Але голоснув за одну з найкращих в Могилі команд)
Kolia
Кішментухіс
чому не знаю і мабуть не дізнаюсь, не побачу жодної гри кубка (((((
Gwenwiar
(JOLLY @ 26.01.2007, 01:55:18) *

Надо темы создавать в трезвом состоянии (это я себе) biggrin.gif

Это ты наверное по****ываться решил, да? "Какой смысл пить, если об этом никто не узнает?"(с) post-1088-1104441237.gif
Morlok
Проголосував, ясна річ, за себе, за "Косарів".
Якщо ми програємо менше ніж 6-7 м'ячів і заб'ємо "Інтегралові" хоча б 1 гол - то точно станемо командою-несподіванкою...
Гeктор
Голосонув за Рассол. Сьогодні вони не розчарували.
Не бачу сенсу голосувати за команду Паші Гнатовського, тому що вони просто змінили назву, а так вже давно не є несподіванкою - а однією з найкращих і найстабільніших команд.
Smith
Рассол. Однозначно. Здивували! Після того, як вони програли правникам і виграли у графіна в чемпі відчуття було неоднозначне. Тепер - точно Болт\Рассол - найкращі!
Андруша
(Гeктор @ 26.01.2007, 20:34:58) *
найстабільніших команд.

звідси подетальніше? стабільність де?
вони щороку гранд який оправдовує сподівання?
середняк, що бореться з сильними і перемагає в боротьбі слабких?
чи лузєри, що влітають всім?

Ця команда, мною дуже любима, найнестабільніша в Могилі!
Гeктор
Ну, давай аналізувати:
Кубок 2005 року:
Чвертьфінал - програш Кафі з рахунком 0:2 при рівній грі і надуманому штрафному (з якого було забито другий гол). Програш команді-володорю кубка
Чемпіонат 2005:
програш в другому кваліфайні по пенальті, за повної переваги. Програли команді, яка реально претендувала на перше місце
Кубок 2006:
переформатування складу - важко щось аналізувати, але враховуючи, що кістяк залишився після..
...програш в чвертьфіналі команді-фіналісту
Чемпіонат 2006:
непоганий виступ, 3 місце в групі смерті
Ось що я мав на увазі під стабільністю
Ти сам відповів на своє питання: це середняк, який перемагає слабких (матч проти Болту опустимо, там не було мотивації просто) і програє сильним, але не поступаючись ним по грі. Це стабільно
Андруша
фігасє середняк...
сильна це команда...сильна...але тому і програє бо нестабільна. навіть протягом матчу...
Гeктор
(Андруша @ 27.01.2007, 23:58:45) *
фігасє середняк...
сильна це команда...сильна...але тому і програє бо нестабільна. навіть протягом матчу...

Середняк - не образа, а в могилянському контексті - реальність.
Фаворитів - не більше 5-6, стільки ж середняків хороших, а команд, нижчих класом, добра половина заявлених. Це факт. Все змінюється, все тече...
RENAT
Якби я знав, що *Всех порвем* це *Графін*, то зарахував би їх до групи команд *тіпа гранди*

До того ж ті команди, які визначив як гранди у першому пості - це моє суб*єктивне враження, а не абсолютна істина......

Не треба тоді спекулювати.
Гeктор
(JOLLY @ 28.01.2007, 16:37:01) *
Якби я знав, що *Всех порвем* це *Графін*, то зарахував би їх до групи команд *тіпа гранди*

До того ж ті команди, які визначив як гранди у першому пості - це моє суб*єктивне враження, а не абсолютна істина...

Не треба тоді спекулювати.

Я не на твою класифікацію спирався, так що все окей biggrin.gif
Одразу оговорюся, що Партизан також грандом не вважаю
TARoZ
!
Попередження:
Прошу не спекулювати на модераторських тегах.

А Всіх Порвем - сильна команда, без базару.
GrANNAta
Правники!!!!
yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
якщо хлопців ви не вважаєте найкращими, то вболівальниці точно хоч куди!!!
mrf

і рубіконів два, чи дві?
menacant
(Гeктор @ 27.01.2007, 23:45:29) *
Ну, давай аналізувати:
Кубок 2005 року:
Чвертьфінал - програш Кафі з рахунком 0:2 при рівній грі і надуманому штрафному (з якого було забито другий гол). Програш команді-володорю кубка
Чемпіонат 2005:
програш в другому кваліфайні по пенальті, за повної переваги. Програли команді, яка реально претендувала на перше місце
Кубок 2006:
переформатування складу - важко щось аналізувати, але враховуючи, що кістяк залишився після..
...програш в чвертьфіналі команді-фіналісту
Чемпіонат 2006:
непоганий виступ, 3 місце в групі смерті
Ось що я мав на увазі під стабільністю
Ти сам відповів на своє питання: це середняк, який перемагає слабких (матч проти Болту опустимо, там не було мотивації просто) і програє сильним, але не поступаючись ним по грі. Це стабільно

А звідки 3-є місце взялося?!! nono.gif На пам'яті 4-е наче..... look.gif
Гeктор
Невже я занизив здобутки КМА Свот?

Якщо так, то вибачте хлопці...
Gwenwiar
(GrANNAta @ 29.01.2007, 01:19:19) *
Правники!!!! yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

sceptic.gif

а неожиданность таки Хуниорз
sana
А вболівальниці у правників непогані, нєфіг на них гнати!!
Андруша

ми їх теж найкращими не вважаєм bye.gif
(Gwenwiar @ 29.01.2007, 18:25:03) *

+1
Fastoff
(marfochka @ 29.01.2007, 11:32:10) *

і рубіконів два, чи дві?

Взагалі Рубікон один!!!!!!!!!!!!! Yes.gif
Гeктор
Правники!!!! yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

Сам себя не похвалишь....
А взагалі вже видно, що Кубок повний приємних сюрпризів.
Dao
(Андруша @ 29.01.2007, 21:26:11) *
+1

Взагалі вболівання в Академії слабенько розвинуте. Хоча іноді думаєш нафіг воно взагалі треба в умовах Академії. Хоча іноді це прікольно. Прікольно ЕЕРСішники приходили з якимись транспорантами, тіпа Даєш пятилетку з три года(хоча я чесно кажучи не читав що на них написано rolleyes.gif )

Пам'ятаю колись був матч, це здається 2004 рік був, кубок, чи 2005 чемпіонат. Грав Партизан з кимось із грандів, не пам'ятаю з чим там був пов'язаний ажіотаж, але вболівав весь зал шалено. Навіть барабан здоровенний був. І В нього так сильно били, що Копилов почав кричати, щоб перестали.

Оскільки заговорили за Графін(Всех Порвем, ФІН машін, Гардегроб), то це дійсно дуже сильна, потенційно команда, але мабуть є щось таке у душі інформатиків, що не дає їм досягнути справжнього результату. Адже виграти в чемпіона у 1/4 а потім програти, це далеко не те щоби самим стати чемпіоном. Принагідно нагадаю що у чемпіонаті 2004 року Хуніорс у першому кваліфікаціному раунді перемогли грізних Фінмашін 3-1. Це так, для інформації, для любителів статистики.
Гeктор
Пам'ятаю колись був матч, це здається 2004 рік був, кубок, чи 2005 чемпіонат. Грав Партизан з кимось із грандів, не пам'ятаю з чим там був пов'язаний ажіотаж, але вболівав весь зал шалено. Навіть барабан здоровенний був. І В нього так сильно били, що Копилов почав кричати, щоб перестали.

Таки Кубок 2004. Партизан - Happy Tree Friends. Була жесть!!! metaler.gif metaler.gif
Із мега-матчів із супер-вболіванням згадується Кафа-Борщ минулого кубку, Партизан-Пімп Кру позаминулого чемпіонату, Асенізатор - Рубін - чемпіонат 2002 року.
Zaychini
[quote name='Гeктор' date=' 29.01.2007, 22:08:22' post='476051'][quote]
Із мега-матчів із супер-вболіванням згадується Партизан-Пімп Кру позаминулого чемпіонату.
[/quote]

О да - це було щось! Я навіть свого голосу не чув!!!
Fastoff
(DicK @ 29.01.2007, 22:05:14) *
(Андруша @ 29.01.2007, 21:26:11) *
+1

Взагалі вболівання в Академії слабенько розвинуте. Хоча іноді думаєш нафіг воно взагалі треба в умовах Академії. Хоча іноді це прікольно. Прікольно ЕЕРСішники приходили з якимись транспорантами, тіпа Даєш пятилетку з три года(хоча я чесно кажучи не читав що на них написано rolleyes.gif )

Оскільки заговорили за Графін(Всех Порвем, ФІН машін, Гардегроб), то це дійсно дуже сильна, потенційно команда, але мабуть є щось таке у душі інформатиків, що не дає їм досягнути справжнього результату. Адже виграти в чемпіона у 1/4 а потім програти, це далеко не те щоби самим стати чемпіоном. Принагідно нагадаю що у чемпіонаті 2004 року Хуніорс у першому кваліфікаціному раунді перемогли грізних Фінмашін 3-1. Це так, для інформації, для любителів статистики.

Чесно кажучі, коли є вболівальники прикольніше...Ось в п‘ятницю майже ніхто нічого не вигукував...Хоча, можливо, втомилися, бо чемпіонат затягнувся і всім набридло? sceptic.gif
Morlok
Відкливаю свій голос за Косарів, які не виконали першої умови і переадресовую його КМА S.W.A.Tові.
cMiX
(Гeктор @ 29.01.2007, 22:08:22) *
Таки Кубок 2004. Партизан - Happy Tree Friends. Була жесть!!! metaler.gif metaler.gif
Із мега-матчів із супер-вболіванням згадується Кафа-Борщ минулого кубку, Партизан-Пімп Кру позаминулого чемпіонату, Асенізатор - Рубін - чемпіонат 2002 року.

Це було чудово просто )
Атмосфера - екстра!
Oleksa
Рубі-рубі!!!!!Кон-кон!!!!!!!
Ворота на замок!!!!
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
TARoZ
Поки що такою командою була Шайба... Порадували своєю грою проти ЕЕРС! smile.gif
Fastoff
(TARoZ @ 4.02.2007, 14:35:11) *
Поки що такою командою була Шайба... Порадували своєю грою проти ЕЕРС! smile.gif

Не бачив матча, але проти ЕЕРСі зіграти в нічію, досить не легко. Тому "Шайба" — up.gif
Viking
А я ще не бачу несподіванок! Коли Хуніорз зайняли 5 місце в чемпіонаті - це несподіванка, а так... Нє врємя єщьо.

RENAT
ну, власне тема про команду, яка зможе витіснити одного з грандів або долучитись до них за підсумками чемпіонату (вдалий приклад з Хуніорз, хоч призового місця їм не вдалось зайняти)... Буде дуже сумно, якщо такої команди взагалі не буде...Я би зараз нікого ще не виділяв.
menacant
Тепер можна точно казати що ні КМТ, ні СВАТ з Рассолом несподіванками не стали, а от Хуніорам ріспект geshwader.gif Не хочу вносити сюди Графін, бо вони і не могли стати відкриттям-їх давно всі знають як солідну команду, що вона зараз і намагається довести (принаймні у грі проти Феноменів я для них проблем не бачу)
Гeктор
(menacant @ 13.02.2007, 16:10:22) *
Тепер можна точно казати що ні КМТ, ні СВАТ з Рассолом несподіванками не стали, а от Хуніорам ріспект geshwader.gif Не хочу вносити сюди Графін, бо вони і не могли стати відкриттям-їх давно всі знають як солідну команду, що вона зараз і намагається довести (принаймні у грі проти Феноменів я для них проблем не бачу)

Да, Гнатовському фартить із сіткою страшенно. Йде, як мінімум в півфінал, ІМХО. Бажаю його команді успіхів
Human
Голос віддав за КМТХ
...але передумав.
Голосую за Рассол (bye.gif cry.gif) і Хуніорз(чуваки реально круті). Yes.gif metaler.gif up.gif
RENAT
Полонез... up.gif Азаров pray6.gif pray6.gif pray6.gif
Fastoff
Мабуть, всі команди-несподіванки, якщо такі були в пів-фінал не вийшли, нажаль....
Кому завадив Іттеграл, кому ІРСІ post-1088-1104441237.gif
RENAT
(Fastoff @ 17.02.2007, 14:41:57) *
Мабуть, всі команди-несподіванки, якщо такі були в пів-фінал не вийшли, нажаль....

Що значить завадив...? hmm.gif
здули - самі і винні smile_genius.gif
Feniks
У цьому Кубку було кілька цікавих перспективних команд, але реалії виявилися сильніші. Свій голос віддав за Шайбу - команду, яка для мене стала реальною несподіванкою, й дала справжній бій ЕЕРС. Сподіваюся побачити їх у наступному чемпіонаті.
TARoZ
Мені з можливих команд-несподіванок сподобалось тріо, яке я розподілив у такому порядку:
Рассол (боєздатний колектив, відчувається що це не проект-одноденка)
Шайба (ось так справжня несподіванка! Боротьба на рівних протягом 30хв. з грандом Могилянського футболу говорить сама за себе.)
Хуніорз (Міша - капітан року без краватки! Зібрати такий потужний склад - респект!)
Mikhalych
(TARoZ @ 17.02.2007, 20:42:43) *
Мені з можливих команд-несподіванок сподобалось тріо, яке я розподілив у такому порядку:
Рассол (боєздатний колектив, відчувається що це не проект-одноденка)
Шайба (ось так справжня несподіванка! Боротьба на рівних протягом 30хв. з грандом Могилянського футболу говорить сама за себе.)
Хуніорз (Міша - капітан року без краватки! Зібрати такий потужний склад - респект!)

Тарасе, дякую за хороші слова. Приємно, коли твою роботу можуть оцінити. Але особисто я радий не за себе, не за те, що зміг хоть трішки вгамувати власні амбіції, а за хлопців, дійсно хороших гравців, які нарешті зібралися в єдиний колектив і змогли дати справжній бій визнаним фаворитам. Приємно бути частиною ТАКОЇ команди. І це не пусті слова...
Fastoff
(JOLLY @ 17.02.2007, 15:18:06) *
(Fastoff @ 17.02.2007, 14:41:57) *
Що значить завадив...? hmm.gif
здули - самі і винні smile_genius.gif

Згоден, що самі винні...
Андруша
Назву лиш Хуніорс за те ЯК перемогли Партизан і ЯК відіграли тайм проти І_А! Інші не дотягнули трішечки...
temafuto
Хуниорз, как говорится: "на собственной шкуре".
sasa
а мені не здається що хуніорз команда несподіванка просто ця команда своєю працею кожного року показала на що здатна
.