Feniks
28.05.2003, 19:36:29
Останнім часом серед футбольно-активних учасників цього форуму циркулює ідея про створення (або модернізування) чемпіонату з футзалу. Ідея в тому, щоб кожна команда вносила невеликі грошові внески за участь, які б пішли на призовий фонд і можливо на запрошення судей на фінальні матчі. Непоганим нововведенням було б і більш широке висвітлення подій ЧМ у ЗМІ

(типу окремий розділ у ММ та на Бонеті.) Коротше кажучи, висловлюйте всі ідеї, які б сприяли перетворенню ЧМ на справжнє свято футболу.

ПеСе. Якщо ідею підтримає більшість команд, то проведемо установчі збори, щоб обговорити деталі.
TARoZ
21.01.2004, 17:29:33
В принципі я завжди висловлювався за певну суму внесків - менше буде команд "за 5 баллов" та й конкуренція зросте!
Але ця сума не має бути космічною ,і за ці гроші учасникам мають надаватись відповідні умови - ігровий час та нормальний м"яч.
TARoZ
21.01.2004, 17:34:49
Плюс нормальний суддя.
Звичайно! З Копиловим далеко не зайдем :evil: Як приклад його суддівства завжди згадую матч Яйца - Мародери... Видалити двох голкіперів без певних логічних підстав - це його стиль.
Слєгонца дістали його розмови з якимись незрозумілими людьми під час матчу, постійна спішка хрін зна куди чорт зна чого. Переноси матчів, мать, це ж уже зовсім невтерпьож. Ми (ЯЙЦЯ) з ФакІном минулого року чотири рази збиралися усіма складами на попередньо узгоджений з Копиловим час зі стабільно нульовим результатом (в сенсі не 0-0).
Проблема з Копиловим навіть не в суддівстві (він в принципі якщо дуже постарається і у нього буде хороший настрій, то терпіти можна), а в організації. Ну що ж ти зробиш, якщо у людини нема будь-яких організаторських задатків, а вона навдивовижу вперто не хоче цього визнавати?
Почавши з вічно лузерської системи жеребкування, яка з року в рік стає все більш маразматичною. Закінчуючи претупим (тупєйшим) календарем (що теж стало доброю традицією).
Для тебе, Тарозе, це - другий чемпіонат, для мене - Слава Богу, одинадцятий. І кінця-краю цьому я в упор не бачу...
CMbl4
22.01.2004, 09:34:04
Согласен.Но взнос должен быть разумным,просто чтобы отогнать людей, которые идут поприкалываться.Насчет судей стопудоффф, ибо Копылов, стоя и разговаривая неизвестно с кем просматривает все нарушения,а потом, чтобы все видели , что он гне отвллекался порет какую - то чушь.Насчет времени тоже.Когда осенью играли, он не мог договориться с секцией и таймы были по 7-8 минут.Заколебывает это.Организацию же он должен обеспечивать!
TARoZ
22.01.2004, 13:46:36
Календар дійсно тупий... Ігри мають бути чітко регламентовані і проходити не залежно від зручності для команд. Бо часто буває хтось каже: у нас сьогодні важливий семінар/гравці їдуть додому/хтось захворів, перенесіть гру на пізніше... І так пішло-поїхало. Або навіть сам Копилов призначає гру, а потім повідомляє за 10 хв., що зал зайнятий... :-X
Як можна забути про те, як ми три години чекали на Арсеналі поки нам дозволять зіграти якісь мужики, а коли дочекались то виявилось, що половини команд вже немає... :evil:
А з внесками проблем, я думаю не буде: сильним командам це тільки на руку(є шанс щось виграти).
sociologist1981
23.01.2004, 09:06:05
Так когда все-таки чемпионат?
TARoZ
23.01.2004, 13:06:18
Так когда все-таки чемпионат?
Чемпіонат почнеться після завершення чоловічого чемпіонату з волейболу (приблизно середина-кінець лютого).
Katrusya
26.01.2004, 17:41:30
1.Копилов не зацікавлений в довершеній організації чемпіонату. Воно йому на х не треба.
2.Розклад ігор треба вивішувати не лише на каф. фізри.
3.Всю найважливішу інформацію, пов"язану з чемпіонатом по можливості дійсно висвітлювати в ММ або на бонеті, бо люди самі не знають , що в нас робиться.
Katrusya
26.01.2004, 17:44:24
прохання до всіх. Поясніть мені загадкову систему могилянського Кубка з футзалу та Чемпіонату з футзалу.
Що за дурні питання?
Тим більше на цьому форумі,
Непізнаванне не може бути пізнаним.
Копилов - рульоззз!!
Яйця впєрьод!
Katrusya
26.01.2004, 17:52:47
Що за дурні питання?
Тим більше на цьому форумі,
Непізнаванне не може бути пізнаним.
Копилов - рульоззз!!
Яйця впєрьод!
і все ж, дуже цікаво почути відповідь(особливо, це стосується кубка, бо я там мізки, яких і так небагато, добряче покрутила, щоб зрозуміти це.
Шостий рік в Могилі.
Не роздупляю ні хріна.
Зрозумієш щось сама - напиши про це пісню.
А потім скинь мені приватним повідомленням.
Katrusya
26.01.2004, 20:17:53
окейно :wink:
CMbl4
27.01.2004, 08:50:14
Товарищи так а когда ув пан Копылов будет кубок проводить???
Давайте уже решайте вопросы,поднятые в начале топа!
Katrusya
27.01.2004, 16:03:44
не кубок, а чемпіонат. І взагалі я вважаю, що треба по одному представнику з кожної команди зібрати, припнути Копилова до стінки і все вирішити.
CMbl4
27.01.2004, 16:06:11
Не чемпионат,а кубок!Осенью был чемпионат,а зимой кубок проводиться!
TARoZ
27.01.2004, 16:12:30
Не чемпионат,а кубок!Осенью был чемпионат,а зимой кубок проводиться!
Істинно!
А почнеться він одразу після завершення чоловічих змагань по баскетболу. Хочете притиснути Копилова? А хто піде? Я, як капітан "Борщів" готовий в любий момент це організувати. Які ще команди приєднаються?
CMbl4
27.01.2004, 16:15:59
Валяй говори когда,я от ФИНтов приду...Думаю надо установить ТОЧНОЕ время тайма и про мяч и про судейство....И чела из студентов на игру каждую садить как резервного судью,считаю это правильным,он и Копылова будет дергатьь,и за временем последит!
TARoZ
27.01.2004, 16:24:31
Ну с точним часом зачекаємо трохи, хай набереться ще з пару команд... А зауваження всі твої по суті, тож спробуємо це Копилову пояснити!
Яйця впєрьод!
В смислє Копилова за ці самі вот да ми тоже нікагда нє протів...
CMbl4
27.01.2004, 16:57:18
Думаю надо чтобы нас поддержали Аснизаторы,КАФА и Рубин с Фениксом!
TARoZ
27.01.2004, 17:00:49
Яйця впєрьод!
В смислє Копилова за ці самі вот да ми тоже нікагда нє протів...
О! Вже краще: З нами досвідчений капітан Яєць! :twisted:
Думаю надо чтобы нас поддержали Аснизаторы,КАФА и Рубин с Фениксом!
Ти маєш на увазі пів-фіналісти чемпіонату? Було б не погано, але вони вже давно грають, тому можна зробити висновок, що вони усім задоволені...
Незважаючи на це, з Кафою я поговорю.
CMbl4
27.01.2004, 17:03:37
Я с тобой не согласен,я не уверен что они довольны!
TARoZ
27.01.2004, 17:16:23
Я с тобой не согласен, я не уверен что они довольны!
А чому ж ці та інші питання і досі залишаються невирішеними? Звичайно не всі з них задоволені, але ж комусь це вигідно...
Katrusya
28.01.2004, 08:43:42
тому що деякі з них ще не можуть оговтатись після того, як їх з радіо поперли. Треба просто їм нагадати, що є ще така класна штука, як футбол. Принаймні тут вони можуть щось довести, тим паче, що вас більше, ніж їх в СМІТі...
TARoZ
28.01.2004, 21:52:44
Якщо ти маєш на увазі Клетку та Синього, то про значення футболу їм нагадувати не треба - вони знають!
А ти взагалі представляєш якусь команду, чи хоча б можеш когось повідомити? Нам необхідна "гласность и массовость"!
Katrusya
28.01.2004, 22:17:36
я вболіваю за АТФ. Можу повідомити, принаймні Таргоня цим має зацікавитись. А ви підключайте всіх інших( в т.ч. і вище зазначених "Асенізаторів").
TARoZ
28.01.2004, 23:36:56
От і ладненько! Поступово наш колектив розширюється, що не може не радувати! Це дає надію добитись реальних покращень.
Копилово-ненависники вперьод! :twisted:
cMiX
29.01.2004, 00:26:19
Яйца Яйца

тудут тудут туд
Katrusya
29.01.2004, 21:49:20
єдине, що хотілося б почути - це конструктивні конкретні пропозиції, щоб це не перетворювалось на ляпання язиком.
Kenya
30.01.2004, 11:36:59
[b]Всєм здрастє...
Спробую вас трохи роздуплити... рано ще про кубок теревеніти!
Він, скоріш за все, буде починатись десь в середині березня... і не раніше!!
Зараз ідуть напружені тренування, підготовка до чемпіонату міста, так що до кубку Могилянки ще дуже далеко...
Так що поки не напружуйте свої мізки, а ідіть в інші топіки.. :wink: ..
sociologist1981
30.01.2004, 11:41:43
[quote][b]Всєм здрастє...
Спробую вас трохи роздуплити... рано ще про кубок теревеніти!
Він, скоріш за все, буде починатись десь в середині березня... і не раніше!!
Зараз ідуть напружені тренування, підготовка до чемпіонату міста, так що до кубку Могилянки ще дуже далеко...
Так що поки не напружуйте свої мізки, а ідіть в інші топіки.. :wink: ..
Когда происходят тренировки?
Кстати, EERC по субботам еще играют?
Kenya
31.01.2004, 12:05:03
Когда происходят тренировки?
Кстати, EERC по субботам еще играют?
Тренування відбуваються у вівторок (на 6 парі) та у п'ятницю (на 5парі) ...
Щодо EERC - не знаю ...
Feniks
31.01.2004, 22:37:48
Коли почнеться кубок певно не знає і сам Копилов, тому казати щось напевно дуже важко. Погана організація кубка не потрібна жодній команді, а надто лідерам.
Katrusya
2.02.2004, 14:11:20
так отож! Але деякі вважають, що це зовсім несуттєво. Ну, звичайно, чемпіонат міста - це тіпа ЛЧ...
Feniks
8.02.2004, 14:05:40
Для мене однаково несуттєві і кубок академії і кубок міста. Інша справа, що Могила заплатила гроші за участь у кубку міста, ну й через це кубок академії проводитиметься Бог зна коли. На мою думку, ближче до літнього триместру. От такі пироги.
TARoZ
8.02.2004, 22:58:41
Для мене однаково несуттєві і кубок академії і кубок міста.
А що ж для тебе суттеве? Чи тебе взагалі могилянський футбол не цікавить? А почнеться кубок одразу після ТСР (відсотків на 80).
А почнеться кубок одразу після ТСР (відсотків на 80).
Ти впевнений? в останні дні ТСР почнеться кубок міста, буде не до Могил. кубку
TARoZ
9.02.2004, 22:25:23
А почнеться кубок одразу після ТСР (відсотків на 80).
Ти впевнений? в останні дні ТСР почнеться кубок міста, буде не до Могил. кубку
Я не впевнений, тому й написав, що на 80%. Це все зі слів Копилоха. Будемо сподіватись на якомога швидший початок!
FORZA БОРЩ! 
/
Kletka
17.02.2004, 02:47:12
[color=green][/color]
Katrusya
17.02.2004, 20:31:38
тоді, власне, хотілося б дізнатись, коли-таки почнеться чемпіонат з футзалу нашого славного міста-героя, де це відбуватиметься і чи треба тим, хто братиме участь, група підтримки.
cMiX
17.02.2004, 22:46:31
тоді, власне, хотілося б дізнатись, коли-таки почнеться чемпіонат з футзалу нашого славного міста-героя, де це відбуватиметься і чи треба тим, хто братиме участь, група підтримки.
З ТСРу починається чемпіонат міста, ПІДТРИММКА НЕОБХІДНА! чемп проводиться у залі КПІ
Katrusya
18.02.2004, 18:54:05
ну тоді було б непогано знати точні дати та час. А ще в двох словах, де саме знаходиться зала в КПІ( чи далеко це від їхнього буд.культури)
cMiX
18.02.2004, 22:04:32
ну тоді було б непогано знати точні дати та час. А ще в двох словах, де саме знаходиться зала в КПІ( чи далеко це від їхнього буд.культури)
та я й сам не знаю точно ні першого, ні другого
Katrusya
19.02.2004, 19:07:44
карочє, якщо будуть якісь новини - свиснете та якщо не буду зайнята, то прийду на вас подивитись. Мені не впадло.
Kenya
23.02.2004, 19:37:19
Увага всім
[b]Після ТСР починається КУБОК Могилянки з футзалу!
Заявки на участь приймаються до середи, 3 березня, тож не пропустіть нагоду взяти участь у змаганні...
[i]Детальніше на дошці оголошення кафедри фізичного виховання
Kenya
23.02.2004, 19:40:00
Ваші прогнози, панове... але прошу: робіть це з тверезим розрахунком
[b][size=18]FORZA ASSENIZATOR !!!
cMiX
24.02.2004, 00:45:30
Шановні ФАНИ! Увага=)
Збірна проводить тренування у вівторок і четвер з 13.00 до 15.00
Субота! Гра ! о 13.30 у КПІ. (адресу скоро дізнаюсь, напишу)