Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Чемпіонат/Кубок Могилянки з футболу
Могилянський форум > Все, що нас цікавить > Спорт
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177
Feniks
Останнім часом серед футбольно-активних учасників цього форуму циркулює ідея про створення (або модернізування) чемпіонату з футзалу. Ідея в тому, щоб кожна команда вносила невеликі грошові внески за участь, які б пішли на призовий фонд і можливо на запрошення судей на фінальні матчі. Непоганим нововведенням було б і більш широке висвітлення подій ЧМ у ЗМІ smile.gif (типу окремий розділ у ММ та на Бонеті.) Коротше кажучи, висловлюйте всі ідеї, які б сприяли перетворенню ЧМ на справжнє свято футболу. smile.gif
ПеСе. Якщо ідею підтримає більшість команд, то проведемо установчі збори, щоб обговорити деталі.
TARoZ
В принципі я завжди висловлювався за певну суму внесків - менше буде команд "за 5 баллов" та й конкуренція зросте!

Але ця сума не має бути космічною ,і за ці гроші учасникам мають надаватись відповідні умови - ігровий час та нормальний м"яч.
03
Плюс нормальний суддя.
TARoZ
Плюс нормальний суддя.

Звичайно! З Копиловим далеко не зайдем :evil: Як приклад його суддівства завжди згадую матч Яйца - Мародери... Видалити двох голкіперів без певних логічних підстав - це його стиль.
03
Слєгонца дістали його розмови з якимись незрозумілими людьми під час матчу, постійна спішка хрін зна куди чорт зна чого. Переноси матчів, мать, це ж уже зовсім невтерпьож. Ми (ЯЙЦЯ) з ФакІном минулого року чотири рази збиралися усіма складами на попередньо узгоджений з Копиловим час зі стабільно нульовим результатом (в сенсі не 0-0).

Проблема з Копиловим навіть не в суддівстві (він в принципі якщо дуже постарається і у нього буде хороший настрій, то терпіти можна), а в організації. Ну що ж ти зробиш, якщо у людини нема будь-яких організаторських задатків, а вона навдивовижу вперто не хоче цього визнавати?
Почавши з вічно лузерської системи жеребкування, яка з року в рік стає все більш маразматичною. Закінчуючи претупим (тупєйшим) календарем (що теж стало доброю традицією).
Для тебе, Тарозе, це - другий чемпіонат, для мене - Слава Богу, одинадцятий. І кінця-краю цьому я в упор не бачу...
CMbl4
Согласен.Но взнос должен быть разумным,просто чтобы отогнать людей, которые идут поприкалываться.Насчет судей стопудоффф, ибо Копылов, стоя и разговаривая неизвестно с кем просматривает все нарушения,а потом, чтобы все видели , что он гне отвллекался порет какую - то чушь.Насчет времени тоже.Когда осенью играли, он не мог договориться с секцией и таймы были по 7-8 минут.Заколебывает это.Организацию же он должен обеспечивать!
TARoZ
Календар дійсно тупий... Ігри мають бути чітко регламентовані і проходити не залежно від зручності для команд. Бо часто буває хтось каже: у нас сьогодні важливий семінар/гравці їдуть додому/хтось захворів, перенесіть гру на пізніше... І так пішло-поїхало. Або навіть сам Копилов призначає гру, а потім повідомляє за 10 хв., що зал зайнятий... :-X

Як можна забути про те, як ми три години чекали на Арсеналі поки нам дозволять зіграти якісь мужики, а коли дочекались то виявилось, що половини команд вже немає... :evil:

А з внесками проблем, я думаю не буде: сильним командам це тільки на руку(є шанс щось виграти).
sociologist1981
Так когда все-таки чемпионат?
TARoZ
Так когда все-таки чемпионат?

Чемпіонат почнеться після завершення чоловічого чемпіонату з волейболу (приблизно середина-кінець лютого).
Katrusya
1.Копилов не зацікавлений в довершеній організації чемпіонату. Воно йому на х не треба.
2.Розклад ігор треба вивішувати не лише на каф. фізри.
3.Всю найважливішу інформацію, пов"язану з чемпіонатом по можливості дійсно висвітлювати в ММ або на бонеті, бо люди самі не знають , що в нас робиться.
Katrusya
прохання до всіх. Поясніть мені загадкову систему могилянського Кубка з футзалу та Чемпіонату з футзалу.
03
Що за дурні питання?
Тим більше на цьому форумі,
Непізнаванне не може бути пізнаним.
Копилов - рульоззз!!

Яйця впєрьод!
Katrusya
Що за дурні питання?
Тим більше на цьому форумі,
Непізнаванне не може бути пізнаним.
Копилов - рульоззз!!

Яйця впєрьод!

і все ж, дуже цікаво почути відповідь(особливо, це стосується кубка, бо я там мізки, яких і так небагато, добряче покрутила, щоб зрозуміти це.
03
Шостий рік в Могилі.
Не роздупляю ні хріна.
Зрозумієш щось сама - напиши про це пісню.
А потім скинь мені приватним повідомленням.
Katrusya
окейно :wink:
CMbl4
Товарищи так а когда ув пан Копылов будет кубок проводить???
Давайте уже решайте вопросы,поднятые в начале топа!
Katrusya
не кубок, а чемпіонат. І взагалі я вважаю, що треба по одному представнику з кожної команди зібрати, припнути Копилова до стінки і все вирішити.
CMbl4
Не чемпионат,а кубок!Осенью был чемпионат,а зимой кубок проводиться!
TARoZ
Не чемпионат,а кубок!Осенью был чемпионат,а зимой кубок проводиться!

Істинно!

А почнеться він одразу після завершення чоловічих змагань по баскетболу. Хочете притиснути Копилова? А хто піде? Я, як капітан "Борщів" готовий в любий момент це організувати. Які ще команди приєднаються?
CMbl4
Валяй говори когда,я от ФИНтов приду...Думаю надо установить ТОЧНОЕ время тайма и про мяч и про судейство....И чела из студентов на игру каждую садить как резервного судью,считаю это правильным,он и Копылова будет дергатьь,и за временем последит!
TARoZ
Ну с точним часом зачекаємо трохи, хай набереться ще з пару команд... А зауваження всі твої по суті, тож спробуємо це Копилову пояснити! smile_idea.gif
03
Яйця впєрьод!

В смислє Копилова за ці самі вот да ми тоже нікагда нє протів...
CMbl4
Думаю надо чтобы нас поддержали Аснизаторы,КАФА и Рубин с Фениксом!
TARoZ
Яйця впєрьод!

В смислє Копилова за ці самі вот да ми тоже нікагда нє протів...

О! Вже краще: З нами досвідчений капітан Яєць! :twisted:

Думаю надо чтобы нас поддержали Аснизаторы,КАФА и Рубин с Фениксом!

Ти маєш на увазі пів-фіналісти чемпіонату? Було б не погано, але вони вже давно грають, тому можна зробити висновок, що вони усім задоволені...

Незважаючи на це, з Кафою я поговорю.
CMbl4
Я с тобой не согласен,я не уверен что они довольны!
TARoZ
Я с тобой не согласен, я не уверен что они довольны!

А чому ж ці та інші питання і досі залишаються невирішеними? Звичайно не всі з них задоволені, але ж комусь це вигідно...
Katrusya
тому що деякі з них ще не можуть оговтатись після того, як їх з радіо поперли. Треба просто їм нагадати, що є ще така класна штука, як футбол. Принаймні тут вони можуть щось довести, тим паче, що вас більше, ніж їх в СМІТі...
TARoZ
Якщо ти маєш на увазі Клетку та Синього, то про значення футболу їм нагадувати не треба - вони знають! lol.gif

А ти взагалі представляєш якусь команду, чи хоча б можеш когось повідомити? Нам необхідна "гласность и массовость"!
Katrusya
я вболіваю за АТФ. Можу повідомити, принаймні Таргоня цим має зацікавитись. А ви підключайте всіх інших( в т.ч. і вище зазначених "Асенізаторів").
TARoZ
От і ладненько! Поступово наш колектив розширюється, що не може не радувати! Це дає надію добитись реальних покращень.

Копилово-ненависники вперьод! :twisted:
cMiX
Яйца Яйца smile.gif тудут тудут туд smile.gif
Katrusya
єдине, що хотілося б почути - це конструктивні конкретні пропозиції, щоб це не перетворювалось на ляпання язиком.
Kenya
[b]Всєм здрастє...

Спробую вас трохи роздуплити... рано ще про кубок теревеніти!

Він, скоріш за все, буде починатись десь в середині березня... і не раніше!!

Зараз ідуть напружені тренування, підготовка до чемпіонату міста, так що до кубку Могилянки ще дуже далеко...

Так що поки не напружуйте свої мізки, а ідіть в інші топіки.. :wink: ..
sociologist1981
[quote][b]Всєм здрастє...

Спробую вас трохи роздуплити... рано ще про кубок теревеніти!

Він, скоріш за все, буде починатись десь в середині березня... і не раніше!!

Зараз ідуть напружені тренування, підготовка до чемпіонату міста, так що до кубку Могилянки ще дуже далеко...

Так що поки не напружуйте свої мізки, а ідіть в інші топіки.. :wink: ..

Когда происходят тренировки?
Кстати, EERC по субботам еще играют?
Kenya

Когда происходят тренировки?
Кстати, EERC по субботам еще играют?

Тренування відбуваються у вівторок (на 6 парі) та у п'ятницю (на 5парі) ...
Щодо EERC - не знаю ...
Feniks
Коли почнеться кубок певно не знає і сам Копилов, тому казати щось напевно дуже важко. Погана організація кубка не потрібна жодній команді, а надто лідерам.
Katrusya
так отож! Але деякі вважають, що це зовсім несуттєво. Ну, звичайно, чемпіонат міста - це тіпа ЛЧ...
Feniks
Для мене однаково несуттєві і кубок академії і кубок міста. Інша справа, що Могила заплатила гроші за участь у кубку міста, ну й через це кубок академії проводитиметься Бог зна коли. На мою думку, ближче до літнього триместру. От такі пироги.
TARoZ
Для мене однаково несуттєві і кубок академії і кубок міста.

А що ж для тебе суттеве? Чи тебе взагалі могилянський футбол не цікавить? А почнеться кубок одразу після ТСР (відсотків на 80).
cMiX
А почнеться кубок одразу після ТСР (відсотків на 80).

Ти впевнений? в останні дні ТСР почнеться кубок міста, буде не до Могил. кубку
TARoZ
А почнеться кубок одразу після ТСР (відсотків на 80).

Ти впевнений? в останні дні ТСР почнеться кубок міста, буде не до Могил. кубку

Я не впевнений, тому й написав, що на 80%. Це все зі слів Копилоха. Будемо сподіватись на якомога швидший початок!

FORZA БОРЩ! biggrin.gif/
Kletka
[color=green][/color]
Katrusya
тоді, власне, хотілося б дізнатись, коли-таки почнеться чемпіонат з футзалу нашого славного міста-героя, де це відбуватиметься і чи треба тим, хто братиме участь, група підтримки.
cMiX
тоді, власне, хотілося б дізнатись, коли-таки почнеться чемпіонат з футзалу нашого славного міста-героя, де це відбуватиметься і чи треба тим, хто братиме участь, група підтримки.

З ТСРу починається чемпіонат міста, ПІДТРИММКА НЕОБХІДНА! чемп проводиться у залі КПІ
Katrusya
ну тоді було б непогано знати точні дати та час. А ще в двох словах, де саме знаходиться зала в КПІ( чи далеко це від їхнього буд.культури)
cMiX
ну тоді було б непогано знати точні дати та час. А ще в двох словах, де саме знаходиться зала в КПІ( чи далеко це від їхнього буд.культури)

та я й сам не знаю точно ні першого, ні другого
Katrusya
карочє, якщо будуть якісь новини - свиснете та якщо не буду зайнята, то прийду на вас подивитись. Мені не впадло.
Kenya
Увага всім

[b]Після ТСР починається КУБОК Могилянки з футзалу!

Заявки на участь приймаються до середи, 3 березня, тож не пропустіть нагоду взяти участь у змаганні...

[i]Детальніше на дошці оголошення кафедри фізичного виховання
Kenya
Ваші прогнози, панове... але прошу: робіть це з тверезим розрахунком

[b][size=18]FORZA ASSENIZATOR !!!
cMiX
Шановні ФАНИ! Увага=)

Збірна проводить тренування у вівторок і четвер з 13.00 до 15.00

Субота! Гра ! о 13.30 у КПІ. (адресу скоро дізнаюсь, напишу)
.