Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Потрібна книжка
Могилянський форум > Все, що нас цікавить > Література
COLE
Василь ГРИГОРОВИЧ-БАРСЬКИЙ
”мандри по святих місцях Сходу з 1723 по 1747 рік”

cole@ukr.net
260097888

дуже хочу прочитати... а ”нема нічого - усе покрали”...
ferike
УВАГА!

РОЗШУКУЄТЬСЯ НЕБЕЗПЕЧНИЙ СУБ”ЄКТ!

Категорія: книга (роман)
Країна походження: братня республіка Угорщина
Дата народження: 1965 (Будапешт)
Вперше зафіксовано в СРСР: 1988 (Москва)
Батько: Ласло Немет (Laszlo Nemeth)
Мати: невідома
Ім”я: Irgalom
На території колишнього СРСР шифрується під кодовою назвою: ”Милосердие”
На території англомовних країн шифрується під кодовою назвою: ”Mercy”
Фізичні ознаки: близько 700 сторінок

Інкримінується: факт розбещення на той час неповнолітньої гр. Ferike з особливою жорстокістю. Наслідком вчиненого є важка форма психологічної залежності потерпілої (не зможе спокійно жити, доки його не знайде).

Особливі ознаки: вміє шифруватися під угорця, росіянина, англійця та інших завдяки доброму володінню мовами. Нехай вас це не вводить в оману, якою б мовою не було, хапайте його відразу!

Ймовірні місця перебування: бібліотеки, які довго не викидають старі видання; особисті книгозбірні дідусів і бабусь, які мають колекції соціалістичних класиків; букіністичні крамниці.

БУДЬ-ЯКУ ІНФОРМАЦІЮ ПРО МІСЦЯ ПЕРЕБУВАННЯ ДАНОГО ІНДИВІДА ПРОХАННЯ ПОВІДОМЛЯТИ НА БОНЕТ АБО БЕЗПОСЕРЕДНЬО НА АДРЕСУ ferike@i.com.ua.

Про винагороду домовимось! smile.gif

Не дайте небезпечному типові спокійно лежати десь на якійсь бібліотечній полиці!
Anneken
Та де ж я тобі посеред ночі живого негра знайду © анекдот smile.gif
Ponamka
Дуже хочеться знайти книжку (а особливо придбати) Ірини Вільде ”Повнолітні діти”. Бажано в російському перекладі ”Совершеннолетние дети”.

ДОПОМОЖІТЬ!!!!
Слава Мінська
Пройдись по районних бібліотеках, там такі речі мали б залишитись
Авоська
Що, завтра семінар з культури Європи в Чумаченка?
Я цей розділ майже дослівно пам”ятаю. Але ксерокси вже віддала...
А так, на майбутнє, то Дюрант точно є в Вернаді.
ironmax
(Ivas @ 27.09.2005, 23:05:46)
Нужен Дюрант ”Цезарь и Христос”, в любом виде - хоть цифровом, хоть бумажным изданием, хоть ксерокопиями. Особенно 8-ой раздел.
*

Было у нас в Академии, Как сейчас помню - брал. Но то было года 4 назад. Может уже списали,
Еще на английском, помню, есть Жизнь Греции, может и Цезарь и Христос есть... Так что проверяй,
Runakefli
Шукаю Фрезера ”Золоту гілку”. Якщо в кого є - дайте почитати, будь ласка.
Dark Angel
Може тут є?

Унiверситет Торонто www.utoronto.ca (звернiть увагу на ”Iншi Електроннi Збiрки” внизу сторiнки)

www.ukrcenter.com

www.pysar.net

www.vesna.org.ua

www.utoronto.ca

litopys.narod.ru

www.uahistory.cjb.net

www.ukrop.com

ideya.uazone.net

poetry.uazone.net

Поезiя poetry.uazone.net

Асоцiацiя українських письменникiв www.aup.iatp.org.ua

Iсторичнi твори exlibris.org.ua

ekniga.com.ua

ukrlib.com

dubinskyi.narod.ru

Огляд українських електронних бiблiотек ukrlife.org
kyivite
Або тут

http://ukrlit.clawz.com/
Ельфа
(Ponamka @ 26.04.2005, 21:41:24)
Дуже хочеться знайти книжку (а особливо придбати) Ірини Вільде ”Повнолітні діти”. Бажано в російському перекладі ”Совершеннолетние дети”.

ДОПОМОЖІТЬ!!!!
*

у бібліотеках справді є. ще може бути на петрівці. попитай. але чому російський переклад? в українському мова шикарна
Sovist'
чи має хтось ”Рекреації” Андруховича?
я дуже прошу дати почитати.
безпеку, турботливе піклування, гарне ставленя гарантую.

сама київська, поверну щойно прочитаю.

дуже прошу.
Marmeladova
(Sovist’ @ 20.06.2006, 16:42:47) *
чи має хтось ”Рекреації” Андруховича?
я дуже прошу дати почитати.
безпеку, турботливе піклування, гарне ставленя гарантую.
сама київська, поверну щойно прочитаю.
дуже прошу.

Дівчинко, з великими очима, а вам не рано smile.gif Там слова погані nono.gif

Та вона у бакалаврській бібліотеці є, додому дають
Dungeon Master
(Hairy @ 9.08.2006, 01:22:27) *
Оно у тебя есть?

Ага, на Петрівочці купив.. lol.gif
В електронному варіанті, звичайно. Скан з видання Harper Collins, загнаний в txt. Читати таке - збочення, але чого не зробиш коли інших варіантів нема. З толкієн.ру, здається.
А от Unfinished Tales в електронному варіанті дістати було легше. Знайшов у Неті декілька версій (одна з них лежала в якомусь архіві Міністерства сільського господаоства Трінідаду і Тобаго laugh.gif ). Втім, як роказав досвід, в папері його в україні дістати теж можна без проблем.
Hairy
(Dungeon Master @ 9.08.2006, 22:33:56) *
Ага, на Петрівочці купив.. lol.gif
В електронному варіанті, звичайно. Скан з видання Harper Collins, загнаний в txt. Читати таке - збочення, але чого не зробиш коли інших варіантів нема. З толкієн.ру, здається.
А от Unfinished Tales в електронному варіанті дістати було легше. Знайшов у Неті декілька версій (одна з них лежала в якомусь архіві Міністерства сільського господаоства Трінідаду і Тобаго laugh.gif ). Втім, як роказав досвід, в папері його в україні дістати теж можна без проблем.

Ну, про Петровку, это ты зря прикалываешься. Историю средиземья можно и у нас купить, абы денег было. Дофига. Нет, даже больше. А вот то, что она у тебя в електронном варианте, так это хорошо. Что еще лучше, так это то, что она у тебя англицкая. Бо я ее пытался с толкиен ру достать, так оно там было запароленное. Вобсчим таг: предлагаю обмен. Ты мне - это счастье, я - тебе - пиво/тортик/и т.д. Ну как?
Dungeon Master
(Hairy @ 10.08.2006, 00:45:29) *
Вобсчим таг: предлагаю обмен. Ты мне - это счастье, я - тебе - пиво/тортик/и т.д. Ну как?

Ну, я думаю, тут все обійдеться без меркантилізму, по братськи.
Бо я ее пытался с толкиен ру достать, так оно там было запароленное

laugh.gif
Мене завжди дуже радував цей напис на сторінці для закачування текстів на цьому сайті:
Since the works of J.R.R.Tolkien are protected by copyright law, the texts here are encrypted. They are not for public use!

...при тому, що на на головній сторінці сайту згори є лінк з підозрілим підписом:
FAQ МдО (в частности, про пароль к текстам ;-))

...а у тому FAQу написано:
Посмотрите, пожалуйста, внимательно на название сайта. Подумайте. Ещё раз подумайте. Вспомните фамилию популярного английского писателя, творчеству которого и посвящён данный сайт. Догадались? Пароль нужно писать латиницей с маленькой буквы.

lol.gif lol.gif
Ну, про Петровку, это ты зря прикалываешься

А шо, на Петрі реально дістати це чудо? Я якось такого не надибав, хоча свого часу досить намаявся, шукаючи його. Правда купити його, якщо воно дійсно таке дороге, мабуть би не вийшло, але хоч би помилуватись на таку екзотику smile_pray.gif
Hairy
Были там раньше разные места рыбные, где можно было что угодно заказать. Опять же интернет-магазинов никто не отменял. Но только представь себе, сколько стоят 18 томов + доставка и глубина твоей любви к творчеству Толкина резкенько уменьшится smile.gif.

Спасибо за наводку, постараюсь сам теперь скачать, а если не выйдет, то уж буду тебя после начала учебного года торбить.

Дописано о 01 годині 06 хвилин 39 секунд
А ”помылуватысь” можно, у меня сильм, трехтомник и незаконченные истории есть бумажные того же издания и так же оформленные, как твой електронный вариант истории средиземья.
Blacksa
Товариші студенти! Шановні колеги! biggrin.gif Терміново потрібна допомога! Дайте хтось кілька гарних зсилок. Мені потрібні підручники (електронні) з : Мат-аналізу, лінійної алгебри і АНАЛІТИЧНОЇ ГЕОМЕТРІЇ ! Я на першому курсі. HHHHHHEEEEEEEEELLLLLLLLLPPPPPPPPPP!!!!!!!!!!!!!!! look.gif :excl: flooder.gif flooder.gif flooder.gif look.gif look.gif
Blacksa
Дуже дякую, але так багато було не потрібно! post-1088-1104441166.gif post-1088-1104441218.gif mad_ani.gif
GrANNAta
Шановні бонетівці!
smile_pray.gif

У кого є книжка Марини Гримич ”Егоїст”?
Так щоб продати або подарувати....
Або хто знає де її можна знайти?
Ельфа
(044) 238-65-50, 238-65-51, 238-65-52, якщо не змінилися.Це телефони ”Книжника-ревю”. У них бібліотека зі старих книжок і вони продають іноді ці книжки. ”Егоїст” точно був.
GrANNAta
Шановні бонетовці! pray6.gif

Дуууууже потрібна книжка Марини Гримич ”Егоїст”
Може у когось завалялася на поличці...
Так щоб продати чи подарувати.... biggrin.gif

Буду страшенно вдячна!
Еріх
Женешся за новинками?
Вона, по ходу, зовсім недавно вийшла. Кажуть, що справді вартісна книга. Автор навіть, здається, отримала якусь нагороду за найкращий історико-філософський твір.
В неті її точно нема. Вчора шукав...

Правда тут пишуть, що ця книга стара. Можливо, я помиляюсь.
Еріх
(Ельфа @ 23.11.2006, 09:54:12) *
(044) 238-65-50, 238-65-51, 238-65-52, якщо не змінилися.Це телефони ”Книжника-ревю”. У них бібліотека зі старих книжок і вони продають іноді ці книжки. ”Егоїст” точно був.

Або я щось плутаю або ти! Ця ж книга зовсім недавно вийшла у світ!
GrANNAta
ти явно щось плутаєш, або це зовсім недавно було десь мінімум півроку назад...
її вже немає в жодній книжковій крамниці...
і на петрівці теж...

Дописано о 00 годині 26 хвилин 04 секунд

pray6.gif
дякую....
красно дякую...
якщо вона там буде, подякую ще дужче....
Rain_Man
smile.gif
Чак Паланік ”Колискова”
потянуло на контркультуру post-1088-1104441237.gif
або
Irvin Welsh ”Acid House”
ДУЖЕ хотілося б англійською мовою..
хтось може дати почитати? shy.gif please
Morfindel
Толкиен ”Неоконченные предания”
Толкиен ”Утраченные сказания”
Где они их прячут?
Ельфа
(Еріх @ 24.11.2006, 00:49:43) *

Або я щось плутаю або ти! Ця ж книга зовсім недавно вийшла у світ!
agree.gif Гримич Марина. Егоїст: Роман. – Львів: Кальварія, 2003. – 228с. tongue.gif
соррі, для мене ”недавно” - це останні 3-4 місяці biggrin.gif
Herr Keuner
ап

корисна тема, тут і буккросинг влаштувати можна за бажання
ну що мені зараз потрібно я в темі про Іздрика написав )
BarabOlka
Народ! Може, в когось є смолоскипівська книжка Майка Йогансена? Дуууже треба cry.gif
Я знайду як віддячити))
Herr Keuner
А ти на другому курсі її не читала?

В мене немає
Marmeladova
(BarabOl’ka:) @ 28.01.2008, 19:19:07) *
Народ! Може, в когось є смолоскипівська книжка Майка Йогансена? Дуууже треба cry.gif
Я знайду як віддячити))

вона в неті є
ESven
Давно шукаю книги cry.gif
Кейт Мілет "Сексуальна політика"

В. Вулф "Мій власний простір" та

"Громадський чоловік, приватна жінка: жінки в соціальній і політичній думці"

Може в когось є і непотрібні? Буду рада придбати)) yahoo.gif
.